beautiful princess
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
- Άσε ρε χθες, με τη διακοπή ρεύματος εγκλωβίστηκα 3 ώρες μέσα στο ασανσέρ.
- Τι να πω κι εγώ, που ήμουν επί 3 ώρες εγκλωβισμένη στις κυλιόμενες σκάλες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Ένας παπάς και ένας κυνηγός πάνε για κυνήγι.
Αστοχεί ο κυνηγός και φωνάζει:
- Γαμώ το σημάδι μου!
- Μην βρίζεις, του λέει ο παπάς, γιατί ο Θεός θα σε ακούσει και θα σε τιμωρήσει.
Ξαναστοχεί ο κυνηγός, ξαναβρίζει, του ξαναλέει ο παπάς να μην βρίζει.
Στην τρίτη άστοχη προσπάθεια ξαναβρίζει ο κυνηγός:
- Γαμώ το σημάδι μου!
- Εγώ σε προειδοποίησα, λέει ο παπάς. Τώρα θα έρθει η τιμωρία σου από ψηλά.
Αμέσως πέφτει ένας κεραυνός και χτυπάει τον παπά.
Και τότε ακούγεται μία φωνή από ψηλά:
- ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΜΟΥ!

ιβανα
Επιφανές μέλος
Αποφασίζουν να τους χώσουν σ' ένα μπουντρούμι και να μην έχουν επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο για όλη τους τη ζωή.
Τους επιτρέπουν όμως να πάρουν από ένα αντικείμενο, δικιάς τους επιλογής.
Διαλέγει λοιπόν ο Γερμανός ένα σκάκι. Μ' αυτό θα περνάω τον καιρό μου. Είναι παιχνίδι που δεν το βαριέσαι ποτέ...'
Ο Γάλλος διαλέγει μια τράπουλα. Μ' αυτή μπορείς να παίξεις όχι ένα αλλά πολλά διαφορετικά παιχνίδια και εγώ τα ξέρω όλα. Σίγουρα θα είμαι απασχολημένος για πολλά χρόνια'.
Διαλέγει και ο Πόντιος ένα κουτί tampon.
'Καλά ρε, του λένε οι άλλοι δύο, τι θα κάνεις με αυτό; Χαζός είσαι;''
Και τους απαντάει ο Πόντιος: 'Τι θα κάνω μ' αυτό; Διαβάστε εδώ τι γράφει.
Μπορείτε να κάνετε ιππασία, κολύμβηση, ορειβασία, θαλάσσια σπορ...'

drf
Δραστήριο μέλος
Οταν γεννιουνται οι γυναικες, και ειναι νεογεννητα μωρα ακομα,
τους βαζουν στο μυαλο ενα τσιπακι, που τις κανει να εχουν σαν αποκλειστικο σκοπο της ζωης τους το γαμο και την οικογενεια.
Καποιες, καταφερνουν να βρουν αυτο το τσιπακι και στη συνεχεια το βγαζουν, με αποτελεσμα χωρις τσιπακι να κανουν αποκλειστικο σκοπο της ζωης τους το σεξ και την διασκεδαση......
.....αυτες ειναι οι λεγομενες "ξετσιποτες."
Μου έστειλαν και σας προωθώ:
Η Νόρα!
Δείτε με πόση επιμονή παίζει πιάνο, αλλά και πώς μιμείται τον πιανίστα δίπλα της (στο δεύτερο βίνετο).

https://www.youtube.com/watch?v=TZ860P4iTaM
https://www.youtube.com/watch?v=v0zgQAp7EYw
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
αυτό είναι αληθινό περιστατικό είχε γίνει στην Κρήτη στον ΨαραντώνηΉταν μια μέρα ο Μανωλιός και κατέβηκε στην πόλη να αγοράσει μια καμπαρντίνα. Μπαίνει στο μαγαζί, αγοράζει την καμπαρντίνα και βγαίνοντας κουμπώνει κατά λάθος την κουμπότρυπα της πουκαμίσας με το κουμπί της καμπαρτίνας. Χαρούμενος για το νεο του απόκτημα γυρνά στο χωριό. Λίγο αργότερα αποφασίζει να πάει μια βόλτα. Και ξεκινά...
Προχωράει λίγο και συναντάει το Μιχαλιό:
- Ε, ρε Μιχαλιό, τι κάνεις;
- Καλά είμαι, ορέ Μανωλιό. Ωραία καμπαρντίνα, αλλά μωρέ πώς να στο πω, την έχεις κουμπώσει στραβά και αν πας στο χωριό θα σε κοροϊδεύουν!!
- Εμένα έτσι μ' αρέσει, και άντε και γ#$σου!!!
Παρακάτω συνάντάει τον Σήφη.
- Ε, ρε Σηφαλιό, τι κάνεις;
- Καλά είμαι, μωρέ Μανωλιό. Ωραία καμπαρντίνα, αλλά μωρέ πώς να στο πω, την έχεις κουμπώσει στραβά και αν πας στο χωριό θα σε κοροϊδεύουν!!
- Εμένα έτσι μ' αρέσει, και άντε και γ&*σου!!!
Φεύγει νευριασμένος ο Σήφης, και συναντά το Μιχαλιό. Συζητώντας λένε ότι συνάντησαν τον Μανωλιό, και μόλις του είπαν για την καμπαρντίνα τους έβρισε, και αποφασίζουν να πάρουν τηλέφωνο τον θείο του, να του το πει με τρόπο.
Φτάνοντας στο σπίτι ο Μανωλιός, χτυπάει το τηλέφωνο:
- Έλα ρε θείε, τι κάνεις;
- Τι να κάνω παιδί μου; Εδώ κάθομαι και προσπαθώ να τελειώσω μία μαντινάδα. Δεν έρχεσαι να πιούμε κάμια ρακί και να την τελειώσουμε μαζί;
Πάει ο Μανωλιός στον θείο του, και καθώς έπιναν ρακή, λέει ο Μανωλιός:
- Ρε θείε, πες μου την μαντινάδα.
Θείος: -Της καμπαρντίνας το κουμπί είναι στου πουκαμίσου....
Μανωλιός: - ....όλοι γ#$%ούνται σήμερα, άντε και συ γ&*ήσου!

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενα θεμα αφιερωμενο σε ανεκδοτα,αστεια αινιγματα,αστειες εικονες και οτι αλλο μπορειτε να σκαρφιστειτε

Γραψτε εδω τα πιο αστεια γεγονοτα .Ανεβαστε τα πιο αστεια video και οτι αλλο θελετε που να μας κανει να γελαμε

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχω ομως ενα αινιγμα...πως κανει η γατα οταν πειναει ;;;;;;;Περιμενω απαντησεις απο ολους.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ειδα το videακι.Πολυ πλακαΕχω ομως ενα αινιγμα...πως κανει η γατα οταν πειναει ;;;;;;;Περιμενω απαντησεις απο ολους.
![]()
Πως;
1) πεινάω
2)πεινιάω
3)πειμάω,πειμάω
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Απαντηση
''ΠΕΙΑΝΙΑΟΟΟΥ''
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
γιατι μαλωνουν 2 ξανθιες σε ενα μηχανακι ?
ποια θα κατσει παραθυρο

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλο

Γιατι οι ποντιοι βαφουν τα μαλλια τους πρασινα;;;Για να παιζουν οι ψειρες μπαλα.
Παει ενας στο εστιατοριο και του φερνει το γκαρσον νερο.
πελατης:το νερο που μου φερατε ειναι βρομικο.
γκαρσον:και τι να κανω κυριε να το πλυνω;;;

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Απαντηση:
''Αγκωμαχοντας''
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
A man escapes from prison where he has been for 15 years. He breaks into a house to look for money and guns and finds a young couple in bed.He orders the guy out of bed and ties him to a chair, while tying the girl to the bed he gets on top of her, kisses her neck, then gets up and goes into the bathroom.
While he's in there, the husband tells his wife:"Listen, this guy's an escaped convict, look at his clothes! He probably spent lots of time in jail and hasn't seen a woman in years. I saw how he kissed your neck." If he wants sex, don't resist, don't complain, do whatever he tells you. Satisfy him no matter how much he nauseates you. This guy is probably very dangerous. If he gets angry, he'll kill us. Be strong, honey. I love you."
To which his wife responds: "He wasn't kissing my neck. He was whispering in my ear. He told me he was gay, thought you were cute, and asked me if we had any Vaseline. I told him it was in the bathroom. Be strong honey. I love you too!!"
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Θέλω κάτι να σου πω αλλά διστάζω.
- Πες μου, ελεύθερα, μην ντρέπεσαι.
- Θα σου το πω γιατί είμαι φίλη σου και πρέπει να το ξέρεις.
- Τί συμβαίνει?
- Να μωρέ... φήμες λένε ότι είσαι ανοργασμική.
- Κακές γλώσσες χρυσή μου...
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν πειραζει που δε μετεφρασες το κειμενο.Το μεταφρασαμε ολοι εμεις(και εγω)Στη τελευταια παραγραφω αποκαλυφθηκε ολο το μυστηκο.Αρκετα καλοΣυγγνωμη που το παραθετω στα αγγλικα, αλλα βαριεμαι να το μεταφρασω...
Ειχε ομως κατι λεξουλιτσες μεσα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool