alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Λεει ο Ισραηλιτης γιατρος: "Η Ιατρικη στο Ισραηλ ειναι τοσο προχωρημενη που εμεις βγαζουμε τους ορχεις απο ενα ατομο, τα βαζουμε σε ενα αλλο, και σε 6 βδομαδες ψαχνει για δουλεια"
Λεει ο Γερμανος γιατρος:
" Αυτο δεν ειναι τιποτα. Στη Γερμανια βγαζουμε μερος απο τον εγκεφαλο ενος ατομου, το βαζουμε σε ενα αλλο, και σε 2 βδομαδες ψαχνουν και οι δυο για δουλεια."
Λεει ο Ρωσος γιατρος:
"Ουτε αυτο εναι τιποτα. Στη Ρωσια ειναι τοσο ανεπτυγμενη η ιατρικη που βγαζουμε τη μιση καρδια απο ενα ατομο τη βαζουμε σε ενα αλλο και σε 2 βδομαδες και οι δυο ψαχνουν για δουλεια."
Ακουγοντας ολα αυτα, ο ΕΛληνας γιατρος απανταει:
"Ολα αυτα ειναι σαχλαμαρες!"
Εμεις στην Ελλαδα πηραμε ενα ατομο χωρις καρδια, ορχεις και μυαλο, τον βαλαμε για Πρωθυπουργο και τωρα 10.000.000 Ελληνες ψαχνουν για δουλεια!!!"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Nemo !!! xaxaxa
Melini
Διάσημο μέλος
Φρέσκο! Μου το προώθησαν σήμερα το πρωί

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Romeo1
Νεοφερμένο μέλος
Και μετά από όλα αυτά τα θλιβερά με τις φωτογραφίες που σοκάρουν,ας γελάσουμε και λίγο γιατί υπάρχει και η όμορφη πλευρά.Δείτε το βιντεάκι:
https://www.youtube.com/watch?v=IAV25tbVNto
Μιλάμε για απίστευτο γέλιο το μουτράκι....μου το είχαν στείλει παλιά με email, αλλά το είχα ξεχάσει....!!!

brigite
Διάσημο μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
Μου το έστειλαν σήμερα με mail, έχει πολλές φωτογραφίες, αλλά χωρίς επεξηγηματική λεζάντα... παρ'όλα αυτά οι φωτος είναι υπέροχες!!
brigite
Διάσημο μέλος

Ας γελασουμε παλι .Μεγαλοφυια ειναι αυτος που σε μια παραλια γυμνιστων μπορει να θυμαται φατσες.
Η τυχη χτυπαει τηνπορτα μονο μια φορα αλλα η ατυχια εχει μεγαλυτερη υπομονη.
Οποιος εχει τη μυγα ,να τη φερει πισω.
Οπου ακους πολλα κερασια ειναι η λαικη.
Το καλυτερο φαρμακο για το βηχα ειναι η φασολαδα.Μετα θα φοβασαι να βηξεις.

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας γελασουμε παλι .
Μεγαλοφυια ειναι αυτος που σε μια παραλια γυμνιστων μπορει να θυμαται φατσες.
Η τυχη χτυπαει τηνπορτα μονο μια φορα αλλα η ατυχια εχει μεγαλυτερη υπομονη.
Οποιος εχει τη μυγα ,να τη φερει πισω.
Οπου ακους πολλα κερασια ειναι η λαικη.
Το καλυτερο φαρμακο για το βηχα ειναι η φασολαδα.Μετα θα φοβασαι να βηξεις.![]()
Γιατι θα φοβομαστε να βηξουμε

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα εκτοξεύεις φασόλια[/u]
Γιατι θα φοβομαστε να βηξουμε![]()

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Πανω στα καστρα υπαρχει μια γλαστρα
Πεφτει η γλαστρα και βλεπουμε τ΄αστρα

Ηταν ο Κωστηκας και ο Γιωρηκας και δουλευαν στην nasa(μπες και δες :http:\\www.spaceplace.jpl.nasa.gov) αλλα επειδη ηταν πολυ διψασμενοι ειπιαν ενα υγρο.Μετα απο ωρα που ειχαν παει σπιτια τους περνει τηλ. ο Γιωρηκας τον Κωστηκα και του λεει:
-Φιλε...ξερεις τι ηταν αυτο πυο ειπιαμε;
-Οχι,τι ηταν
-Προωθητικο πυραυλων
-Σιγα αφου δεν εχουμε παθει τιποτα μεχρι τωρα δε πειραζει
-Ναι...αλλα μην...αεριστεις(με αλλη λεξη...κλ......εις)γιατι εγω τηλεφωνο απο Τοκυο.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Φθινόπωρο και πρώτη μέρα στα θρανία για τους μαθητές του αμερικανικού κολεγίου.
Η δασκάλα παρουσιάζει στα αμερικανάκια έναν καινούριο συμμαθητή τους, τον Ιάπωνα Σακίρο Σουζούκι (γιο του διευθυντή της Σόνυ) και το μάθημα αρχίζει με μικρές ερωτήσεις ιστορίας.
«Για να δούμε λοιπόν, πόσο καλοί είστε στην αμερικανική ιστορία;» λέει η δασκάλα.
«Ποιος είπε ?δώστε μου ελευθερία ή δώστε μου θάνατο?;»
Κάποιοι μουρμουρίζουν αλλά κανείς δεν σηκώνει το χέρι του, εκτός από τον
καινούριο:
«Ο Πάτρικ Χένρυ το 1775 στη Φιλαδέφεια», απαντά.
«Μπράβο Σουζούκι, και ποιος είπε: ?Κυβέρνηση του λαού, από το λαό και για το λαό?;», ξαναρωτά την τάξη η δασκάλα.
«Ο Αβραάμ Λίνκολν, το 1863 στο Γκέτυσμπουργκ», απαντά και πάλι ο Σουζούκι.
Η δασκάλα κοιτάζει αυστηρά την τάξη και λέει:
«Ντροπή σας! Ο Σουζούκι είναι γιαπωνέζος και ξέρει την αμερικανική ιστορία καλύτερα από σας!»
Τη σιωπή στην τάξη σπάει μια μικρή φωνή από τα πίσω θρανία:
«Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε όλοι, μαλάκες γιαπωνέζοι!»
«Ποιος το είπε αυτό;;;» ρωτάει αυστηρά η δασκάλα.
Ο Σουζούκι σηκώνει το χέρι του και χωρίς να περιμένει λέει: «Ο στρατηγός Μακάρθουρ, το 1942, στη διώρυγα του Παναμά και ο Λι Ιακόκα, το 1982 στη γενική συνέλευση της Τζένεραλ Μότορς»
Η τάξη βυθίζεται στη σιωπή. «Θέλω να ξεράσω», ακούγεται μια ξεψυχισμένη φωνή.
«Ποιος το είπε αυτό;;;» ξαναρωτάει με το ίδιο βλοσυρό ύφος η δασκάλα.
Και ο Σουζούκι πετάγεται πάλι:
«Ο Τζορτζ Μπους ο πρώτος, στον πρωθυπουργό Τανάκα κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Τόκιο το 1991».
Ένας μαθητής σηκώνεται όρθιος και ξεσπάει: «Ρε δε μας παίρνεις καμιά πίπα, λέω γω!!!»
Και ο Σουζούκι, ψύχραιμα: «Μπιλ Κλίντον στη Μόνικα Λουίνσκι, το 1997, στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου».
Δυο τρεις μαθητές πετάγονται και φωνάζουν: «Α γαμήσου ρε μαλακισμένο, Σουζούκι».
Ατάραχος ο γιαπωνέζος: «Βαλεντίνο Ρόσι, παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας, ράλι Νότιας Αφρικής, το 2002».
Κόλαση στην τάξη, οι μαθητές ουρλιάζουν και πετάνε καρέκλες, η δασκάλα έχει σωριαστεί λιπόθυμη και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο
διευθυντής: «Ε, μα την Παναγία δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπουρδέλο».
Και στο βάθος ακούγεται πάλι η φωνή του Σουζούκι:
«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κώστας Καραμανλής, το 2009, στην δεύτερη απόδραση απο τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο!!!
Melini
Διάσημο μέλος

Με πρόλαβες γειτόνισσα!!! Κι εγώ το έλαβα αυτό σήμερα!!
roulsydney
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
γάμο, έθεσε τους εξής κανόνες:
'Θα έρχομαι στο σπίτι όποτε θέλω, εάν το θέλω και ό,τι ώρα γουστάρω,
και δεν δέχομαι κουβέντα πάνω σε αυτό. Θα με περιμένει ένα ωραίο
δείπνο στο τραπέζι, εκτός εάν σε ειδοποιήσω ότι δεν θα έρθω σπίτι
για φαγητό. Θα πηγαίνω για κυνήγι, ψάρεμα, ποτό και χαρτιά όταν θέλω
με τους φίλους μου, και μην μου το παίξεις δύσκολη. Αυτοί είναι οι
κανόνες μου. Έχεις κανένα σχόλιο;'
Η νύφη απάντησε, 'Όχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά θέλω να
καταλάβεις πως εδώ θα έχουμε σεξ στις 7.00 κάθε βράδυ... είτε είσαι
εδώ είτε δεν είσαι!'
(ΔΙΑΒΟΛΕ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ)
Melini
Διάσημο μέλος

Καλόοοοοοοοοοοοοοο

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Χτυπα το τηλεφωνο στο σχολειο
-Εμπρος,απαντα η δασκαλα.
-Κλημερα σας.Πηρα να σας πω οτι ο Τοτος δεν θα μπορεσει να ερθει σημερα σχολειο.
-Ποιος ειναι στο τηλεφωνο,παρακαλω;
-Ο μπαμπας μου.

Y.Σ.Ειναι απο περιοδικο
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν συμφωνειτε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool