elvenstar
Επιφανές μέλος

απίστευτες ατάκες 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
στα ........σεξουαλικα της γιαγιας.
-και δεν μου λες ,κυρα-Γιωργαινα,εκεινο τον καιρο κοιμοταν ολη η οικογενεια στρωματσαδα σ'ενα δωματιο.Αν θελατε να κανετε τιποτα με τον κυρ-Γιωργο ,πως τα βολευατε?
-Ε,παιδακι μ,περιμεναμε να κοιμηθουν οι υπολοιποι κι αμα ηθελε ο Γιωργης σφυριζε κι εγω καταλαβαινα......
-Καλα ,αν ηθελε ο Γιωργης σφυριζε.Αν ηθελες εσυ ομως?
-Τοτε του λεγα.."σφυριξες Γιωργο μ?"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Περιμένω σήμερα να έρθει μια Αγγλίδα φίλη μας, να δανειστεί 2 γάτες μας, για 2 μήνες, που θα κάτσει στο εξοχικό της, και τις θέλει μάλλον για ποντίκια, φίδια ή κατσαρίδες....

Η μάνα μου απο τώρα φαντασιώνεται, ότι θα δώσουμε τον Κίκη....

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ο Μήστος ήταν φανατικός παίχτης του γκοφ.Κάθε Σάββατο ξυπνά πρωί-πρωί,παίρνει υτα μπαστούνια του από το ντουλάπι και πηγαίνει στο γήπεδο και μένει εκεί όλη την μέρα.Ένα χειμωνιάτικο Σάββατο ξυπνάει πρωί,παίρνει τα μπαστούνια του από το ντουλάπι ,βγαίνει για να πάρει το αυτοκίνητο του ,αλλά βρέχει καταρρακτωδώς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Επιπλέον ρίχνει χιόνη μαζί με βροχή και φυσάει δυνατός κρύος βοριάς.Επιστρέφει λοιπόν στο σπίτι του και ανοίγει την τηλεόραση να δει το μετεωρολογικό δελτίο και μαθαίνει οτί δυστυχώς η ίδια κακοκαιρία θα συνεχιστείόλη μέρα.Έτσι ξεντύνεται ήσυχα-ήσυχα ,ξαναχώνεται στο ζεστό του κρεβάτι ,χαΪδεύει την γυναίκα του και της ψιθυρίζει:
"Ο καίρος είναι φοβερά κακός!"
και απαντά αυτή:
"Καλά το πιστεύεις οτι ο βλάκας ο άντρας μου είναι έξω και παίζει γκολφ;"

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια ξανθιά πάει στον πάγκο δανεισμού της Βιβλιοθήκης και λέει :
- Δανείστηκα ένα βιβλίο την προηγούμενη βδομάδα , αλλά ήταν το πιο βαρετό βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ . Δεν είχε καθόλου υπόθεση , αλλά είχε υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες .
- Ώστε εσείς λοιπόν μας πήρατε τον τηλεφωνικό κατάλογο !
Είναι μια έξυπνη ξανθιά, μια μελαχρινή και ο Aγιος Βασίλης. Βλέπουν στο δρόμο ένα νόμισμα. Ποιος θα το πάρει;
Α) έξυπνη ξανθιά
β) μελαχρινή;
Γ) Aγιος Βασίλης;
Σωστή απάντηση: η μελαχρινή.
Συμπέρασμα : δεν υπάρχει ούτε έξυπνη ξανθιά ούτε Aγιος Βασίλης!
Μια ξανθιά τηλεφωνεί στο Ράδιο Κορασίδη.
-Εκεί Ράδιο Κορασίδης;
-Ναι. Σε τι μπορώ να σας φανώ χρήσιμος;
-Μπορώ να κάνω μία αφιέρωση;
Ξανθιά:Ναι, εχω ενα προβλημα στον υπολογιστη μου.Βαζω το pasword αλλα δεν μπορω να μπω.
Τεχνικος:Θυμαστε καλα τον κωδικό?
Ξ:Ναι, ειδα τον αδερφο μου να το γραφει.
Τ:Και ποιος ειναι?
Ξ:Πεντε αστερακια.
ruko
Διάσημο μέλος
Αυτός ο νεαρός ήθελε να κάνει τατουάζ με τη φράση "Love, Honour and Obey" στα κινέζικα. Αντί γι' αυτό, του έγραψαν ότι είναι άσχημος.

Άλλες ιστορίες με τατουάζ:
Αυτή εδώ ήθελε να κάνει τατουάζ το όνομα του φίλου της, αλλά της έγραψαν "σούπερ μάρκετ".

https://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/7139492.stm
Κι αυτή η Βελγίδα ισχυρίζεται ότι κοιμήθηκε (!) κατά τη διάρκεια του τατουάζ, με αποτέλεσμα ο τατουατζής να της ζωγραφίσει 56 αστέρια στο πρόσωπο, ενώ υποτίθεται είχαν συμφωνήσει μόνο για τρία.
Αυτός ισχυρίζεται ότι η κοπέλα ήταν ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, αλλά άλλαξε γνώμη, όταν ο πατέρας και ο φίλος της την έκραξαν.
(κλικ για φωτογραφία)
Ηθικό δίδαγμα:
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

:Σε κάποιο παραλιακό θέρετρο της Κύπρου ήταν ένας Γάλλος, ένας Πέρσης, ένας Αγγλος και ένας Κύπριος. Σε κάποια στιγμή λέει Γάλλος: - Εμείς στην χώρα μας έχουμε τις πιο ωραίες γυναίκες Απαντά ο Πέρσης: - Εμείς έχουμε τα πιο ωραία χαλιά στο κόσμο. Συνεχίζει ο Αγγλος: - Εμείς στην χώρα μας φημιζόμαστε για την υπερηχητική μας ταχύτητα. Και τέλος ο Κύπριος μετά από πολλή σκέψη γελώντας του; απαντά: - Εμείς κύριοι στην Κύπρο γ.....ε τις ωραίες σας Γαλλίδες στα περσικά σας τα χαλιά με υπερηχητική ταχύτητα.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
Βίντεο με το πως θα γίνει η Ελλάδα με την γρίπη των χοίρων
from troktiko by troktiko
Ένα αποκαλυπτικό βίντεο για το πως θα γίνει η Ελλάδα μετά την γρίπη των χοίρων, σύμφωνα με τα δελτία ειδήσεων πάντα.
ιβανα
Επιφανές μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Καλό!Συγγνωμη που το παραθετω στα αγγλικα, αλλα βαριεμαι να το μεταφρασω...

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Το τραγούδι είναι από μια παλιά κωμωδία με τον Peter Sellers και τη Sophia Loren.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool