Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
02-02-12
11:05
BLACK OUT στη φιλοζωία προκαλεί ο ΑΝΤ1
01.02.2012 - 18:26Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 βασίστηκε για την προβολή του «παιχνιδιού» BLACK OUT, που απευθύνεται προφανώς σε διανοητικά καθυστερημένους, πάνω στις φοβίες κάποιων, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται, για το αν ξεφτιλίζονται στο Πανελλήνιο γλείφοντας «κατουρημένες ποδιές»… Αν και δεν το έχουμε δει να συμβαίνει δεν το θεωρούμε και απίθανο ενδεχόμενο!
Όμως ο ΑΝΤ1 μάλλον λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο, γιατί οι αντιδράσεις των φιλόζωων γι’ αυτό το τηλεοπτικό έκτρωμα πληθαίνουν. Τα ζώα δεν είναι αντικείμενα για να βάζουμε σε γυάλες και να τα πατάμε προκειμένου τα «μηχανάκια» της AGB να δουλεύουν και ο καναλάρχης να τρώει το κομμάτι της διαφημιστικής πίτας, που του αναλογεί.
Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων συντάσσονται μαζί με όλους εκείνους τους ανώνυμους τηλεθεατές, που αντιδρούν σε αυτό το τηλεοπτικό σκουπίδι γι’ αυτό και απευθύνονται στο εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών καταγγέλοντας την εμπορική εκμετάλλευση των ζώων στον βωμό της «διασκέδασης». Καμιά φορά το να αλλάξεις απλώς κανάλι δεν είναι αρκετό!
Αλήθεια το Ε.Σ.Ρ. τι κάνει; Αυτό που συμβαίνει στο BLACK OUT, δεν ενοχλεί τα μέλη του, που συνήθως θίγονται μόνο, όταν ακούσουν τη λέξη «μαλάκας», από κάποια τηλεοπτική συχνότητα;
Διαμαρτυρηθείτε γι’ αυτό το τηλεοπτικό αίσχος στην εταιρία παραγωγής του ΑΝΤ1 Ena Productions στο email: info@enaproductions.gr στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 στο email: info@antenna.gr αλλά και στην παρουσιάστρια Νάντια Μπουλέ στην προσωπική της σελίδα στο Facebook εδώ: https://www.facebook.com/nadiaboule?sk=wall και στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στο email: ncrtv@otenet.gr.
Για το ίδιο ακριβώς θέμα διαμαρτυρήθηκε χθες στο κανάλι και η SAPT Hellas - Σκύλοι θεραπευτικής επαφής μέσω της υπεύθυνης προγραμμάτων, Χριστίνας Οικονόμου, αφού και η SAPT έχει γίνει αποδέκτης καταγγελίων, για το πως οι παίκτες του συγκεκριμένου τηλεοπτικού παιχνιδιού συμπεριφέρονται στα ταλαίπωρα τα ζώα.
https://www.zoosos.gr/article/1018/black-out-ste-philozoia-prokalei-o-ant1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Η eirinaki84 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 581 μηνύματα.
02-02-12
12:02
Ενταξει μέσα στο μυαλό μου είσαι αυτο σκεφτόμουν χτες βράδυ.....
με ενοχλεί πολύ στο μάτι αυτή η εκπομπη......(ας την πουμε εκπομπη)
απλα εγώ πιστεύω στς ριζικές διαμαρτυρίες οχι απλα μέσω εμαιλ!!!!1
όπως είπε κι άλλος δεν μαζευόμαστε να κανουμε ενα ΝΤΟΥ
!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχ
σιγα μην συγκινηθεί η κυρία Μπουλε.....τι θα κοιτάξει τα φραγκα η τα ζωα????
τελοσπάντων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα.
02-02-12
12:11
Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 βασίστηκε για την προβολή του «παιχνιδιού» BLACK OUT, που απευθύνεται προφανώς σε διανοητικά καθυστερημένους, [..]
Το τονισμένο είναι επιεικώς απαράδεκτο έτσι όπως έχει διατυπωθεί. Φιλόζωοι, φίλοι της ζωής να εκφράζονται έτσι; Τι να πω παιδιά, συμφωνώ πολύ με το να σταματήσει αυτό το πρόγραμμα, αλλά για 'μένα με μια πρόταση χάνουν όλο τους το δίκιο. Δε θα μου έκανε εντύπωση αν υπήρχαν διαμαρτυρίες από την κοινότητα των ατόμων με νοητική υστέρηση...
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
02-02-12
12:34
Απάντηση: Ας εναντιωθούμε στο βασανισμό ζώων που γίνεται μέσα στα τηλεοπτικά πλα
Είναι όντως απαράδεκτη η χρήση της συγκεκριμένης πρότασης για να υποτιμηθούν οι συμμετέχοντες/ιθύνοντες του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προγράμματος.
Αυτού του είδους οι γενικεύσεις και οι ταμπέλες μόνο καλό δεν κάνουν.
Αντιθέτως, επιφέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα...
Στο κάτω - κάτω κι οι άνθρωποι με νοητική υστέρηση είναι άνθρωποι όπως ο κάθε ένας μας.
Δεν είναι ούτε άνθρωποι ενός κατώτερου Θεού ούτε εν τέλει διαφορετικοί από εμάς...
Το τονισμένο είναι επιεικώς απαράδεκτο έτσι όπως έχει διατυπωθεί. Φιλόζωοι, φίλοι της ζωής να εκφράζονται έτσι; Τι να πω παιδιά, συμφωνώ πολύ με το να σταματήσει αυτό το πρόγραμμα, αλλά για 'μένα με μια πρόταση χάνουν όλο τους το δίκιο. Δε θα μου έκανε εντύπωση αν υπήρχαν διαμαρτυρίες από την κοινότητα των ατόμων με νοητική υστέρηση...
Είναι όντως απαράδεκτη η χρήση της συγκεκριμένης πρότασης για να υποτιμηθούν οι συμμετέχοντες/ιθύνοντες του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προγράμματος.
Αυτού του είδους οι γενικεύσεις και οι ταμπέλες μόνο καλό δεν κάνουν.
Αντιθέτως, επιφέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα...
Στο κάτω - κάτω κι οι άνθρωποι με νοητική υστέρηση είναι άνθρωποι όπως ο κάθε ένας μας.
Δεν είναι ούτε άνθρωποι ενός κατώτερου Θεού ούτε εν τέλει διαφορετικοί από εμάς...
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
02-02-12
15:40
ευχαριστώ πουπουλίνα που μου διόρθωσες τον τίτλο, απο τα νεύρα μου με αυτή τηνε κπομπή μου βγήκε πάλι η δισλεξία μου στη φόρα...
ετοιμάζω μια επιστολή ως άνθρωπος που μου προσβαλλουν τη νοημοσυνη και την αισθητική μου , αλλα και σαν αδεσποτολόγιο....
ετοιμάζω μια επιστολή ως άνθρωπος που μου προσβαλλουν τη νοημοσυνη και την αισθητική μου , αλλα και σαν αδεσποτολόγιο....
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 75 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα.
02-02-12
15:57
Κατακριτέα η εκπομπή αυτή που παρακολούθησα όσο διαρκεί το δευτερόλεπτο που κάνεις ζαππινγκ πηγαίνοντας από ένα κανάλι στο άλλο. Ξέρετε τι εντυπωσιάζει εμένα? Στο νέο νομοσχέδιο απαγορεύει τη χρήση ζώων με σκοπό την απόκτηση χρημάτων. Πολύ ωραίο όταν το διαβάζεις έτσι. Κι αν πας στον Ιππόδρομο βλέπεις τα άλογα να τρέχουν κι όλοι όσοι είναι εκεί να ποντάρουν μήπως και κερδίσουν. Μάλλον το ίδιο παράθυρο θα χρησιμοποιεί κι ο τηλεοπτικός σταθμός.
Αφού το έχουμε πάρει απόφαση πως η πλειοψηφία των ελλήνων στερούνται φιλοζωικής παιδείας είναι επόμενο μέσα σ αυτούς να συμπεριλαμβάνεται και η πλειοψηφία των επωνύμων. Αλλά ξέρετε κάτι?. Η φιλοζωία έχει και κάποιο τίμημα για τις κάλπικες ντίβες των εκπομπών. Μπορεί να αγαπούν τα ζώα αλλά όταν τους κραδαίνουν 5 ή 10 ή 20 χιλιάδες ευρώ για το κάθε επεισόδιο τότε η φιλοζωία τους αναστέλλεται όσο κρατά η εκπομπή αυτή. Και μετά μερικά χρόνια θα ξαναπαρουσιαστούν στα κανάλια με κάποιο σκυλάκι αγκαλιά κι η πλειοψηφία του κόσμου θα έχει ξεχάσει το παρελθόν της γιατί οι έλληνες πάντα είχαν ασθενική μνήμη.
Όσο για το ΕΣΡ. Πριν την κρίση (γκουγκάρετε να δείτε) το κόστος μιας τηλεοπτικής διαφήμισης ήταν 8000 ευρώ το δευτερόλεπτο (με τους φόρους) για τα κανάλια εθνικής εμβέλειας για τις Primetime ώρες (1900-2300). Μετρήστε πόσες διαφημίσεις μεταδίδονται στη διάρκεια της κάθε εκπομπής να δείτε το κέρδος. Τα πρόστιμά του ΕΣΡ άντε να φτάνουν μέχρι 400,000 ευρώ. Για απαγόρευση όμως μετάδοσης εκπομπής ξεχάστε το. Όπως να ξεχάσετε πως σε κάθε επεισόδιο θα τους βάζει πρόστιμο.
Αφού το έχουμε πάρει απόφαση πως η πλειοψηφία των ελλήνων στερούνται φιλοζωικής παιδείας είναι επόμενο μέσα σ αυτούς να συμπεριλαμβάνεται και η πλειοψηφία των επωνύμων. Αλλά ξέρετε κάτι?. Η φιλοζωία έχει και κάποιο τίμημα για τις κάλπικες ντίβες των εκπομπών. Μπορεί να αγαπούν τα ζώα αλλά όταν τους κραδαίνουν 5 ή 10 ή 20 χιλιάδες ευρώ για το κάθε επεισόδιο τότε η φιλοζωία τους αναστέλλεται όσο κρατά η εκπομπή αυτή. Και μετά μερικά χρόνια θα ξαναπαρουσιαστούν στα κανάλια με κάποιο σκυλάκι αγκαλιά κι η πλειοψηφία του κόσμου θα έχει ξεχάσει το παρελθόν της γιατί οι έλληνες πάντα είχαν ασθενική μνήμη.
Όσο για το ΕΣΡ. Πριν την κρίση (γκουγκάρετε να δείτε) το κόστος μιας τηλεοπτικής διαφήμισης ήταν 8000 ευρώ το δευτερόλεπτο (με τους φόρους) για τα κανάλια εθνικής εμβέλειας για τις Primetime ώρες (1900-2300). Μετρήστε πόσες διαφημίσεις μεταδίδονται στη διάρκεια της κάθε εκπομπής να δείτε το κέρδος. Τα πρόστιμά του ΕΣΡ άντε να φτάνουν μέχρι 400,000 ευρώ. Για απαγόρευση όμως μετάδοσης εκπομπής ξεχάστε το. Όπως να ξεχάσετε πως σε κάθε επεισόδιο θα τους βάζει πρόστιμο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum