roof
Νεοφερμένο μέλος
Ο roof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
17-01-09
02:02
https://www.petatv.com/tvpopup/video....=wm&speed=_med μωλις το ειδα εφρηξα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
17-01-09
17:54
ε Ο Χ Ι ! ! !
Ε Λ Ε Ο Σ!
Λιγο ΕΛΕΟΣ!!!
Σκετη φρικη δεν μπορει να συμβαινει αυτο! κ τραβουν κ βιντεο κιολας!
Κ Α Θ Ι Κ Ι Α !
Θελουν ΣΚΟΤΩΜΑ
θανατικη ποινη μονο αυτο!
Ε Λ Ε Ο Σ!
Λιγο ΕΛΕΟΣ!!!
Σκετη φρικη δεν μπορει να συμβαινει αυτο! κ τραβουν κ βιντεο κιολας!
Κ Α Θ Ι Κ Ι Α !
Θελουν ΣΚΟΤΩΜΑ
θανατικη ποινη μονο αυτο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
21-01-09
09:41
Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι για αυτο. Μακάρι να μπορούσε. Το βιντεο αυτό πάντως είναι αρκετα παλιο. Το είχα δει πριν από 3 χρονια και για 1 εβδομαδα έκλαιγα συνέχεια. Αν είναι το ιδιο γιατί για να είμαι ειλικρινης τώρα δεν το είδα, αλλά μόλις είδα τις εικόνες στην αρχη το εκλεισα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα.
21-01-09
10:36
Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι για αυτο. Μακάρι να μπορούσε. Το βιντεο αυτό πάντως είναι αρκετα παλιο. Το είχα δει πριν από 3 χρονια και για 1 εβδομαδα έκλαιγα συνέχεια. Αν είναι το ιδιο γιατί για να είμαι ειλικρινης τώρα δεν το είδα, αλλά μόλις είδα τις εικόνες στην αρχη το εκλεισα.
Κι εγώ το είχα δει προ καιρού (2 λεπτά κ μετά το είχα κλείσει), μάλλον το ίδιο πρέπει να είναι, γιατί το γραπτό κείμενο που το συνοδεύει είναι το ίδιο... αν δεν έχετε πολλές αντοχές, μη το δείτε! Είναι πολύ σκληρό...
Και κλείνω λέγοντας αυτό που λέω εδώ και 15 χρόνια... ΜΗ φοράτε γούνες, ακόμα κι αν δεν είναι από απειλούμενο είδος. Υπάρχουν τόσα ωραία ρούχα, ζεστά παλτά και συνθετικές γούνες... τι φταίνε τα ζωάκια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum