Ας με βοηθήσει κάποιος!!!

Μαρία Τσαΐρη

Νεοφερμένο μέλος

Ο Μαρία Τσαΐρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Έχω δύο ψιψίνες, αλλά εδώ και δύο χρόνια που πήρα τη δεύτερη (Ζιζού) έχει την απίστευτη ικανότητα να αμολάει τα "τσίσα" παντού πλην από το δοχείο υγιεινής...Ιδιαίτερη αδυναμία έχει στις κλειστές πόρτες. :(
Εκτός από το ότι είναι φοβερά ζημιάρα και παιχνιδιάρα δεν αφήνει σε ησυχία την άλλη γατούλα μου (Μπερίσα), η οποία είναι ελαφρώς γιαγιά και θέλει την ησυχία της.
Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι εκτός από υπομονή?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως ήρθες.
:) :)
Καταρχην ειναι στειρωμένη;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως σε βρήκα

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Ο κτηνίατρος μου πρότεινε να αποφύγουμε την επέμβαση γι αυτό ανα 6μηνο της κάνω ένεση προκειμένου να περιορίσουμε τις ορμές της.
Πιστεύεις ότι μπορεί να φταίει αυτό??
Είναι θυληκιά... επειδή ξέρω ότι οι αρσενικοί λατρεύουν να αφ'ηνουν τη μυρωδιά τους.

Καταρχήν καλώς ήρθες.
Η ένεση καταστολής του οίστρου είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις. ΚΑι εντάξει να το κάνεις μια φορά γιατί δεν πρόλαβες να τη στειρώσεις, αλλά κάθε 6μηνο???:blink:
Προσωπική μου γνώμη...άλλαξε γιατρό και μάλιστα γρήγορα. Κάνε εξετάσεις στη γατούλα μήπως τυχόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας και στείρωσέ τη. Αν δεν υπάρχει θέμα υγείας τότε μάλλον "μαρκάρει" (ναι το κάνουν και τα θηλυκά αυτό).

Είναι δυνατόν????:mad: :mad: :mad: Μα τι γιατρός είπε τέτοιο πράγμα???? Έξαλλη έγινα!!! Ακόμα κι εγώ που δεν έχω και μεγάλη εμπειρία από γάτες είναι τα πρώτα πράγματα που έμαθα...:down:

Απαράδεκτο!:down: :down: :down:
Μα είναι δυνατόν να προτείνει γιατρος κάτι τέτοιο?????

Aκομα και εμεις που δεν ειμαστε κτηνιατροι, πιο σωστα θα σου απαντουσαμε σ'αυτο το θεμα!:down:

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που σου προτείνει να μην τη στειρώσεις; Δεν μπορώ να το καταλάβω.
Τη Μήτση μου, που τώρα πια δεν βρίσκεται στη ζωή, τη στείρωσα 7 μηνών. Όταν αυτό το συζήτησα με μία νεαρή κτηνίατρο μου είπε ότι δεν έκανα καλά και οτι έπρεπε να την αφήσω να περάσει 2-3 οίστρους. Έμεινα άναυδη!!! Δηλαδή, της λέω, τί εννοείς, 15 απογόνους έτσι απλά; :mad:
Είναι απίστευτο το οτι γιατροί απαντούν έτσι ανεύθυνα:mad:

Ορισμένοι γιατροί είναι άσχετοι! Ή μήπως απλά ήθελε να πηγαίνεις ανά 6μηνο ενώ με τη στείρωση δεν θα χρειαζόταν.
Είναι γνωστό ότι αυτές οι ενέσεις είναι πολύ επικίνδυνες και πρέπει να αποφεύγεται η χρήση τους γενικότερα. Πόσο μάλλον να μην χρησιμοποιούνται κάθε έξι μήνες!
Καλύτερα να την στειρώσεις και να αλλάξεις κτηνίατρο!

Εδώ μπορείς να δεις ένα άρθρο για την στείρωση στις γάτες κι εδώ ένα άρθρο για την επιλογή κατάλληλου κτηνίατρου. Πάντως ένας πολύ καλός κτηνίατρος με εξιδίκευση στις γάτες είναι ο Αίλουρος.

απαραδεκτος κτηνιατρος!:mad: :mad: :mad: τι θελει να πετυχει?να παθει καρκινο η γατουλα σου?αν ειναι δυνατον!στειρωσει αμεσως,υποφερει το ζωντανο και εσυ!αισχος!μηπως δεν ξερει να κανει την επεμβαση και φοβαται να σε χασει απο πελατισσα??:mad:

ΓΡΗΓΟΡΑ αλλαγή κτηνιάτρου και στείρωση!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back