Μαρία Τσαΐρη
Νεοφερμένο μέλος
Εκτός από το ότι είναι φοβερά ζημιάρα και παιχνιδιάρα δεν αφήνει σε ησυχία την άλλη γατούλα μου (Μπερίσα), η οποία είναι ελαφρώς γιαγιά και θέλει την ησυχία της.
Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι εκτός από υπομονή?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Καταρχην ειναι στειρωμένη;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Τσαΐρη
Νεοφερμένο μέλος
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Ο κτηνίατρος μου πρότεινε να αποφύγουμε την επέμβαση γι αυτό ανα 6μηνο της κάνω ένεση προκειμένου να περιορίσουμε τις ορμές της.
Πιστεύεις ότι μπορεί να φταίει αυτό??
Είναι θυληκιά... επειδή ξέρω ότι οι αρσενικοί λατρεύουν να αφ'ηνουν τη μυρωδιά τους.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ένεση καταστολής του οίστρου είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις. ΚΑι εντάξει να το κάνεις μια φορά γιατί δεν πρόλαβες να τη στειρώσεις, αλλά κάθε 6μηνο???
Προσωπική μου γνώμη...άλλαξε γιατρό και μάλιστα γρήγορα. Κάνε εξετάσεις στη γατούλα μήπως τυχόν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας και στείρωσέ τη. Αν δεν υπάρχει θέμα υγείας τότε μάλλον "μαρκάρει" (ναι το κάνουν και τα θηλυκά αυτό).
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μα τι γιατρός είπε τέτοιο πράγμα???? Έξαλλη έγινα!!! Ακόμα κι εγώ που δεν έχω και μεγάλη εμπειρία από γάτες είναι τα πρώτα πράγματα που έμαθα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix
Δραστήριο μέλος
Μα είναι δυνατόν να προτείνει γιατρος κάτι τέτοιο?????
marfot75
Δραστήριο μέλος
Τη Μήτση μου, που τώρα πια δεν βρίσκεται στη ζωή, τη στείρωσα 7 μηνών. Όταν αυτό το συζήτησα με μία νεαρή κτηνίατρο μου είπε ότι δεν έκανα καλά και οτι έπρεπε να την αφήσω να περάσει 2-3 οίστρους. Έμεινα άναυδη!!! Δηλαδή, της λέω, τί εννοείς, 15 απογόνους έτσι απλά;
Είναι απίστευτο το οτι γιατροί απαντούν έτσι ανεύθυνα

anabou
Διάσημο μέλος
Είναι γνωστό ότι αυτές οι ενέσεις είναι πολύ επικίνδυνες και πρέπει να αποφεύγεται η χρήση τους γενικότερα. Πόσο μάλλον να μην χρησιμοποιούνται κάθε έξι μήνες!
Καλύτερα να την στειρώσεις και να αλλάξεις κτηνίατρο!
Εδώ μπορείς να δεις ένα άρθρο για την στείρωση στις γάτες κι εδώ ένα άρθρο για την επιλογή κατάλληλου κτηνίατρου. Πάντως ένας πολύ καλός κτηνίατρος με εξιδίκευση στις γάτες είναι ο Αίλουρος.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
τι θελει να πετυχει?να παθει καρκινο η γατουλα σου?αν ειναι δυνατον!στειρωσει αμεσως,υποφερει το ζωντανο και εσυ!αισχος!μηπως δεν ξερει να κανει την επεμβαση και φοβαται να σε χασει απο πελατισσα??
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool