Ας μου έλεγαν μόνο το γιατί

μαγισσα

Διάσημο μέλος

Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
:mad::mad::mad: Σημερα άκουσα στο ραδιώφωνο ότι στα Τ.Ε.Ι Σίνδου στην Θεσ/νικη μετά τις διακοπες των χριστουγέννων γυρνώντας οι φοιτητές και οι φύλακες των σχολών βρήκαν τα 7 από τα 17 σκυλιά που είχαν και τα συντηρούσαν μέσα στον χώρο των ΤΕΙ φαρμακομένα, τα δε υπόλοιπα 10 να λείπουν πιθανόν έχοντας κάποια αντίστοιχη τύχη...Από ότι άκουσα τα ζώα ήταν όλα στερωμένα και εμβολιασμένα, δεν έβγαιναν απο τον προάυλιο χώρο ο οποίος σας πληροφορώ είναι και τεράστιος για να τα φιλοξενή και τα φρόντιζαν οι φοιτητές κάποιον σχολών και οι φύλακες του χώρου....Αυτό που δήλωσαν ολοι είναι ότι δεν είχαν επιτεθεί ποτέ σε κανέναν ήταν ήρεμα και κρατούσαν συντροφιά στους φύλακες που φυλούσαν τον χώρο το βράδυ...Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι ποιον πείραξαν τα άμοιρα αυτά ζώα για να αξίζουν τέτοιο θάνατο!!!! Αίσχος,, και ας μου έλεγαν μόνο το γιατί. Γιατί παραβίασαν τον χώρο των σχολών και έκαναν αυτό που έκαναν....:down::down::down::down::down::down::mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να μπορούσε κάποιος να μας δώσει μια λογική εξήγηση.....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδή στη διάρκεια των γιορτών δεν υπήρχε κανένας εκεί? Ούτε φύλακας?

Εχω πάει στα ΤΕΙ και ο χώρος είναι τεράστιος και τα ζώα τα είχα δει ήταν πολύ ήρεμα και φιλικά και οι φύλακες τα είχαν για συντροφια τα βράδια που περιπολούσαν τον χώρο τα καημένα ποιος ξέρει πόσο υπέφεραν και δεν ήταν και κανένας να τα βοηθήσει....δεν ξέρω γιατί αλλά δεν είχε φύλαξη αυτές τις ημέρες ποιος ξέρει δεν άκουσα....

Δυστυχώς, τέτοιου είδους εγκληματικές πράξεις δεν είναι προϊόντα υγιούς λογικής για να έχουν αιτιολόγηση... :(

Δηλαδή στη διάρκεια των γιορτών δεν υπήρχε κανένας εκεί? Ούτε φύλακας?
το άκουσα στο ράδιο ίσως να εχασα κάτι δεν ξέρω για να συμβεί κατί τέτοιο μάλλον όχι ίσως κάποιες μέρες άδεια ....δεν ξέρω:hmm::hmm::hmm:

Δυστυχώς, τέτοιου είδους εγκληματικές πράξεις δεν είναι προϊόντα υγιούς λογικής για να έχουν αιτιολόγηση... :(
Αυτό σκέφτηκα και εγώ ειναι τόσο θλιβερό :(:(:(

Και το χειρότερο είναι ότι σ'αυτή τη χώρα δεν "θεωρείται" εγκληματική ενέργεια από τον περισσότερο κόσμο...:mad:

:down: στους φονιάδες. Αλλά σίγουρα υπάρχει Θεία δίκη για όλους αυτούς.

Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα...

:down: στους φονιάδες. Αλλά σίγουρα υπάρχει Θεία δίκη για όλους αυτούς.

Το ελπίζω...

Κρίμα πάντως,και ήταν πράγματι πολύ ήρεμα σκυλάκια,πέρισυ είχαμε πάει καθαρά Δευτέρα να πετάξουμε αετό εκεί και είχε μια φίλη μου τον γάτο της μαζί και ούτε για αστείο δεν τον πλησίασαν,μας είχαν ακολουθήσει μέχρι εκεί που πήγαμε να κάτσουμε και εμείς τα είχαμε ταΐσει! Κρίμα ρε γμτο:(

Αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα υπο διάλυση που οι νόμοι υπάρχουν για να μην εφαρμόζονται... :mad:
Και όχι, δεν πιστεύω στη "θεία δίκη". Τα τσογλάνια αυτά θα περιφέρονται ελεύθερα και περήφανα για το "κατόρθωμα" τους, μέχρι να αρχίσουν επιτέλους να εφαρμόζονται σωστά οι νόμοι σε αυτή τη χώρα. :(

Δυστυχώς είναι άνθρωποι μουλοχτοί. Εγώ έχω πει δεν θα πιάσω ένα τέτοιο ανεγκέφαλο?.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back