ΛΑΡΑ7427
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Χεχεχετι ακριβως του εκλεψεεεες???
![]()
Εεεε, ψαξτε το λιγο, το μνμ το γραφει παντως αυτο ειναι σιγουρο. Για βρες ενα τροπο να το δεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ομιλούμε γαληκά
Πολύ δραστήριο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
ΤΕΛΕΙΟ!!!Πως το εκανες αυτο???Εεεε, ψαξτε το λιγο, το μνμ το γραφει παντως αυτο ειναι σιγουρο. Για βρες ενα τροπο να το δεις...![]()

Μαθε μας κι εμας τα κολπα σου!
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤΕΛΕΙΟ!!!Πως το εκανες αυτο???Μαθε μας κι εμας τα κολπα σου!
![]()
Δηλαδη το βρηκες?
Νιααααρρρρ σας κι απο μενα!!!
Είμαι η Χιονάτη και δεν ξέρω πώς βρέθηκα στα Ζωνιανάαλλά μου μύριζε έντονα ζαμπονάκι εκεί κάτω! Μπήκα στο αεροπλάνο λοιπόν, το βούτηξα του Σήφη, και ξαναγύρισα Πορτοχέλι...
Το έφαγα με την ησυχία μου, και μετά χοροπήδαγα σαν κατσίκι σε κάτι χορταράκια, και νιαούριζα με ευχαρίστηση...
Τότε βγήκε μια περίεργη άτριχη γάτα που στεκόταν στα δυο της πόδια, πολύ μεγάλη κι άρχισε κι αυτή το παιχνίδι και μετά με πήρε στο καινούριο μου σπίτι, όπου την αφήνω και μένει τώρα τελευταία.
Μετά όμως μου έφερε αυτό το σκατό, Shiba τον φωνάζει μου φαίνεται, που συνέχεια θέλει να με πλένει και δε με αφήνει να κοιμηθώ ήσυχα, γι΄αυτό κι εγώ του έκλεψα την κουβερτούλα του και την έκρυψα μέσα στο πλυντήριο για να μην κοιμάται ούτες αυτός!!!!![]()
Αντε, θα το συνεχισει κανεις?
kounelaki
Περιβόητο μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι το βρηκα,πηρα κ το πμ σου!Αlice εισαι φοβερη!!!
ok, συνεχισε την ιστορια...!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος

Το θεμα ειναι οτι εμαθα οτι συγκατοικει με καποιον Σιμπα

(εμαθα πως εισαι μαγκας,εισαι κ μερακλης
) που τη γλειφει τα βραδια!

Εβαλα πλωρη για να κατακτησω την καρδια της ομορφης Χιονατουλας
και για να το πετυχω αυτο,εκλεψα τα παιχνιδια του Σιμπα(αυτα πρεπει να ειναι τα μυστικα της γοητειας του
) και τωρα πια δεν θα μπορει να τη ριξει...!
Τα εβαλα στον καδο απλυτων της μαμας μου!(χεχεχε...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Θελω να σας πω οτι εχω σεβντα...απο τοτε που ειδα τη Χιονατη...! Αααχ...Ειναι μια κουκλα και ειμαι τοσο καψουρης που εψαξα να βρω πληροφοριες γιαυτην...Το θεμα ειναι οτι εμαθα οτι συγκατοικει με καποιον Σιμπα
(εμαθα πως εισαι μαγκας,εισαι κ μερακλης
) που τη γλειφει τα βραδια!
Εβαλα πλωρη για να κατακτησω την καρδια της ομορφης Χιονατουλας
και για να το πετυχω αυτο,εκλεψα τα παιχνιδια του Σιμπα(αυτα πρεπει να ειναι τα μυστικα της γοητειας του
) και τωρα πια δεν θα μπορει να τη ριξει...!
Τα εβαλα στον καδο απλυτων της μαμας μου!(χεχεχε...)
Αγαπητε μου, το ονομα σας ποιο ειναι, δε μας ειπατε...
Με τιμα πολυ η συμπαθεια σας!!!!

Το προβλημα δεν ειναι ο Shiba, αλλα ειμαι ηδη αρραβωνιασμενη με το Σειριο,τον γατο - πριγκηπα!!!
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Το 'ξερα οτι θα μου κανει ζημια αυτος ο Κορατ...

moukelis
Επιφανές μέλος
Αυτοκρατωρ παρακαλω...Αγαπητε μου, το ονομα σας ποιο ειναι, δε μας ειπατε...
Με τιμα πολυ η συμπαθεια σας!!!!
Το προβλημα δεν ειναι ο Shiba, αλλα ειμαι ηδη αρραβωνιασμενη με το Σειριο,τον γατο - πριγκηπα!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μοιρααααααααα??Αυτοκρατωρ παρακαλω...![]()

Τι κανεις?

moukelis
Επιφανές μέλος
Ετοιμαζεται για νυφη,θελετε κατι αλλο απο τη φαμιλια μας;Μοιρααααααααα??Τι κανεις?
![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος

(ο κλασικος πεφτουλας γατος..!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε,μας το εκανε δωρο η πεθερα!Εχεις ωραιο...κολλαρο!!!(ο κλασικος πεφτουλας γατος..!)

kounelaki
Περιβόητο μέλος
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:Ευχαριστουμε,μας το εκανε δωρο η πεθερα!![]()
moukelis
Επιφανές μέλος

Σειριος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:Ετοιμαζεται για νυφη,θελετε κατι αλλο απο τη φαμιλια μας;![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Να σου πω,μικρε,μαθε πρωτα να κατεβαινεις απο τα καλοριφερ,και μετα κοιτα να κανεις κορτε στις δεσποινιδες.
Σειριος
Ατυχημα ηταν ενταξει?
Εγω αν θες να μαθεις κατεβαινω και απο τη βιβλιοθηκη που ειναι πιο ψηλη κ απο τη μαμα μου!
Εμεις εδω τσι κλεβουμε τσι κοπελιες!Χαρη σου κανω που σου αφηνω τη Χιονατη!
Αντε μην παρω το τουφεκι ωρε κουζουλε...!
moukelis
Επιφανές μέλος

Η Χιονατη ειναι ελευθερη να διαλεξει,οριστε λοιπον κυρια μου,ποιον προτιματε;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

αλλά μου μύριζε έντονα ζαμπονάκι εκεί κάτω! Μπήκα στο αεροπλάνο λοιπόν, το βούτηξα του Σήφη, και ξαναγύρισα Πορτοχέλι...