Ας παίξουμε ένα παιχνίδι!

/αρχιζω να το γραφω ολο/:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια φωνή.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με εμποδίζει....

να σκεφτώ...

και λεω ολο...

αύριο.............

Σήμερα πήρα το ραδιόφωνο και πήγα ντομάτες στην όμορφη θάλασσα!!!! Πόσο γλυκιά ήτανε να γέρνει πάνω/προς στην (κατακόκκινος) τέντα /(την)γάτα (ζούγκλα) τελικά πέφτει κάτω και χτύπησε. Έτρεξα στο γήπεδο με κρυοπαγήματα στα πόδια. Φώναξα δυνατά την μαμά μου!!!! (Δυστυχώς) έσπασα γρήγορα ένα κλαδί που έπεσε πάνω στο κεφάλι μου. Μετά ζαλίστηκα και έπεσα ξανά. Δεν κατάφερα να σηκωθώ από το βρεγμένο γρασίδι που είναι πολύ πράσινο!! Τότε ήρθε το ασθενοφόρο και με πήγε στο νεκροταφείο γιατί είχαν χώρο!! Μετά ορθέ ένας χοντρός και άσχημος μαύρος σκύλος και με πολλά μαλλιά με δάγκωσε κι έφαγε πάρα πολύ από το μυρωδάτο κέικ που είχα μέχρι χθες (άκουγα ραδιόφωνο) μαζί μου!!! Τώρα ακούω από μακριά καμπάνες που κουβεντιάζουν μελωδικά μεταξύ τους και θέλω να τραγουδήσω μαζί τους τραγούδια του Πλούταρχου, γιατί αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος τώρα που έχασα όλατα λεφτά μου?! Ξέχασα πάλιτα κλειδιά και γι αυτό θα πέσωστα σκατά [FONT=&quot]και τρώω [/FONT]πολύ ξύλο!! Ζητώ βοήθεια ειδικά για –να- [FONT=&quot]ξεφύγω από[/FONT]τις σκοτούρες του μυαλού. Άπειρα είναιτα όνειρα που βλέπω όταν κοιμάμαι. Δεν ξέρω πότε θα ξυπνήσω στο πάτωμα δίπλα στο όμορφο γατί που με έγλυφε και με κοιτούσε στη μύτη. Δυο ποντίκια έτρεχαν τρομαγμένα προς το μπαλκόνι και ξαφνικά πήδηξαν και περιμένω να ακούσω τη γατούλα να νιαουρίζει γλυκά που έτρεξε (να)- και- άρπαξε το catnip και το μύρισε σαν τρελή, έτοιμη να ορμίσει πάνω [FONT=&quot]στην κουζίνα[/FONT]και να σφάξει τα κοκόρια! Πότε άραγε [FONT=&quot]θα ξημερώσει [/FONT]να πάω στον ταρσανάνα δω τα καράβια που βουλιάζουν χαρούμενα ενώ ο καπετάνιος κάνει χαρακίρι, γεμάτος χαρά!!! Τρεις γοργόνες του καρφώνουν τα παπούτσια στα αυτιά!!! ένας παπάς περνάει τραγουδώντας ΄΄Θάααλασσα πλατιάααα...΄΄ "θάααλασσα λεβεντοπνίιιιχτρα" και σκοντάφτει στα αυτιά και φωνάζει ''Βοήθεια Χριστιανοί!'' Μαζεύεται γρήγορα για να φτιάξει ρυζόγαλο για τους αστυνομικούς που έκλεψαν ποδήλατα για [FONT=&quot]να φύγουν [/FONT]και να τα πιούνε. Επιτέλους ήρθε η γιαγιά [FONT=&quot]και έδωσε [/FONT]μια σφαλιάρα στο φούρναρη καλά του έκανε. Είπε όμως: "συγγνώμη, δεν θα το ξανακάνω" και συμφώνησε να ακούσει ένα παραμύθι πολύ ρομαντικό για ιππότες και νεράιδες με ξωτικά και κοκκινοσκουφίτσες και μάγισσες και δράκους. Κίνησε η γερακίνα, ποια γερακίνα; η γνωστή, να πιει νερό κι έπεσε η ίδια μέσα στο ακριβό πετρέλαιο και μαύρισε από θυμό γιατί γελούσα λόγω παράνοιας. (τι γράφουμε?!)(Έλα μου ντε) Έσκασε ένα φουσκωτό μπαλόνι και βγήκαν τρεις βατραχάνθρωποι φίλοι του Σφουγκαρακη που ξέρασαν ρεβίθια και ρύζι!! [FONT=&quot]Μαγείρεψα σήμερα [/FONT]δυο φαγητά μανιταρόπιτα και τοφου με λαχανικά. [FONT=&quot]Τα λαχανικά [/FONT]ήταν φρέσκα αλλά είχαν πάνω σαλιγκάρια ενώ τα μανιτάρια ήταν σε κονσέρβα και ήταν πιο προσεγμένα. Αχ έκαψα το φαί πάλι το παπούτσι πήρε η γάτα και βρώμαγε λιποθύμησαν όλοι, τους πήγαν στο σχολείο. Στη Σαμαρίνα ώρες περιπλανιόμουν είδα παιδιά και γατιά να τρέχουν σαν τρελά με σάλιαγια να φάνε κροκέτες Hillsένα όμως μικρό χτύπησε απότην βιασύνη να φάει πρώτο όμως τελικά έφαγε τελευταίοκαι καταϊδρωμένο....το καημένο.... ένα τσουρέκι . Καλώς τηνε την πέρδικα που τραγουδά λεβέντικα! Ένα το χελιδόνι οι κυνηγοί πολλοί αλλά αδύναμοι και έφυγαν στον Άδη για πάντα!!!!!! Για να φέρει αιώνιο φως από αστέρια. Είδατε την αστεροσκονη (ε;) Παρ' ολ'αυτά κάποιος κακός φεύγοντας από εκεί και μασουλώντας μολόχες έφτυσε ένα ροκανίδι και μετά το ξωτικό του κουκουναριού έφερε κουλουράκια από το Νίκο στη Θεσσαλονίκη και ύστερα ηρθαν οι μέλισσες και κάθισαν [πάνω σε ένα τσουρεκάκι] όπου βρήκαν, και αυτό εκνεύρισε αυτό το μικρό πλάσματα που ζούσε στο δάσος.
Kι έτσι τελείωσε το μυθιστόρημαααααα

Κι άρχισε ένα άλλο!!
Ήταν μεσάνυχτα όταν ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο. Το σήκωσα. Ήταν το αφεντικό που φώναζε γιατί τον είχαν κλειδώσει στη βαλίτσα μαζί με μια γάτα που είχε εκνευριστεί πολύ και τον γρατσούνιζε εγώ γέλαγα γιατί με είχε μαλώσει και αυτή ήταν η αρχή του κακού. Βρήκα ένα απειλητικό γράμμα στο συρτάρι του γραφείου [FONT=&quot]το άνοιξα [/FONT]Το έσκισα όμως και έπρεπε να κολλήσω τα κομμάτια για να απαντήσω στον εκβιαστή Θα το πληρώσεις με αίμαμου τραγουδούσε κλέφτικα τραγούδια Και ήρθε ο ταχυδρόμος με άλλο γράμμα που ήταν [FONT=&quot]από τρομοκράτες [/FONT]και έγραφε ηρθε η ώρα να γελάσεις και να [[φτου μου έκοψες το αστυνομικό μου στη μέση]] [FONT=&quot]πεις αντίο [/FONT]στον κόσμο τούτο. [FONT=&quot]Σαράντα παλικάρια. [/FONT]Καλή όρεξη. Το χ\|$με το θέμα??? (Σαράντα παλικάρια) έπαίξανε στα ζάρια 3 χρυσά κονταριά [[ότι θέλω λέω]] και η κοπελιά Ζηλεύει το φεγγάρι και ονειρεύεται ένα ωραίο παλικάρι και τον παντρεύεται!!! Καλούς απογόνους είχανε μετά και πολλά γατιά αδέσποτα. Κίνδυνος θάνατος αλλά κουκλιά δηλητηρίασαν την ψυχή τους Κούρνιασεστην αγκαλιά τους η αλεπού το μικρό και γλυκό μου ζωάκι τους φίλησε χωρίς όμως να μιλήσει κινέζικα αλλά δάγκωσε την γλώσσα του/ το πόδι –και[FONT=&quot]- [/FONT]έφυγε τραγουδώντας αλλά δεν ήξερε ότι τον ακολουθούσε το κουνελάκι. Ιτιά, ιτιά είπε το κουνελάκι λουλουδιασμένη και τότε κατέφθασε το ασθενοφόρο των κουνελιών και ξεμαλλιασμένη στον ήλιο έκανα ηλιοθεραπεία έβγαλα καρκίνο και πέθανα και αναστήθηκα (τι λέμε;;......) σαν τον Λάζαρο. Πήγα διακοπές έκανα τρέλες στη Γροιλανδία με την Αστριντ Ολλανδία είδα βατράχια είδα κάμπιες και...αστροναύτεςπαπούτσια, βάρκες [FONT=&quot]και αχιβάδες. [/FONT]Είδα χιόνια και παγόνια. Αχ κουράστηκα [FONT=&quot]ας κάτσω [/FONT]στο βουναλάκι μαζί με τη γάτα να απολαύσω το ηλιοβασίλεμα πίνοντας μια μπύρα ή δυο πορτοκαλί πορτοκαλάδες με μπουγάτσα και μια φάτσα σα χλαπάτσααλλά όμως έγινε σεισμός και καταποντισμός μαύρα σύννεφα καπνός χαλάζι. Το χαλάζι ήταν σαν καρύδι και έπεφτε στα κεφάλια και έτρεχα να ξεφύγω να κρυφτώ αλλά ένα παγάκι μου ήρθε στον καφέ που έγινε φραπές. Έπαθα λαρυγγίτιδα σαν το αδερφό (του μελινακιου) αλλά το ζεστό γάλα σοκολατούχο μου έκανε καλό. Φτερνίζομαι όμως συνέχεια (και) και πονάει το κεφάλι μου/ η κοιλιά και το μάτι μου, πετάχτηκε από -το- παράθυρο στο δρόμο μέσα σε ποτήρι καφέ και έγινε χτυπητό αυγό με παγάκια σε σχήμα γκρι ποντικιού που ήταν μεγάαααααλος μάγκας και αλάααααανι και έφτυνε στο λιμάνι. Μεγάλα ψάρια με κοιτούν παρακαλούν για χάδια και φιλιά έλα όμως, που είναι βρώμικα θα τα πλύνω, πεινάω θα τα φάω και μετά πίνω σόδα και χορεύω σαν τρελή μέσα στη βροχή ως τη χαραυγή μα νύχτωσε πολύ και το πρωί ήταν σαν γιορτή κι ένα πουλί με μία φωνή νιαούριζε μαζί και το γατί έχει ντραπεί επειδή το έχει δει το MTV. Διασκεδάσαμε πολύ αλλά σταματήσαμε ξαφνικά στην καντίνα ενώ η Κατίνα……………………. Αλλά το τέλος ήταν δύσκολο είχε όμως γέλιο γιατί έραβε η Κατίνα μια καμπαρτίνα χωρίς μανίκια, αλλά ωραία, και όταν την τελειώσει θα χαρεί που θα ολοκληρώσει το αριστούργημα και θα το δώσει σε εμένα για εκτύπωση και δημοσίευση στην τοπική forumερίδα και ραδιοτηλεόραση. Άντε αρχίστε και θα μας κράξουν θα μας μαλώσουν και θα κλαίμε θα φωνάξουμε μα δεν θα μας ακούσουν γιατί θα έχουν φύγει όλοι μα ξαφνικά μέσα στο πυκνό σκοτάδι μια φωνή με εμποδίζει να σκεφτώ και λέω όλο αύριο.

Εφτιαξα τα μαλλιά...

(1-3 λεξεις, βαρια-βαρια 4.)

μου και ντυθηκα...

στα κόκκινα

για να παω....

στο ραντεβού...

...με τον κτηνιατρο!

αυτο ηταν??? τελειωσε το παραμυθι ? :P

αυτο ηταν??? τελειωσε το παραμυθι ? :P

Δεν μπορουμε να βαζουμε τελεια;:hmm:οκ...

κτηνιατρο......

(κάπως το έχασα λίγο!!!)

για εμβόλιο...

και τώρα είμαι....

(μπορουμε να βαζουμε τελειες.):):P:happy:

καθισμένη...

μπροστα στο τζάκι...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back