Ας σεβαστούμε τις γάτες

mathewbeuys

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η mathewbeuys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
στην σημερινη πρωινη μου προσπαθεια να στειρωσω τις αδεσποτες γατες της γειτονιας μου ακουσα καποιους γειτονες να φωναζουν οτι οι γατες δεν γεννανε και γεμισαμε ποντικια.

η θεωρηση της γατας σαν εργαλειο του ανθρωπου την καταδικαζει σε αντικειμενο,ενω ειναι υποκειμενο με τη δικη του ζωη και μοιρα.

καποιες εικαστικος φεμινιστρια ελεγε,we wont play nature to your culture.ετσι και οι γατες δεν ειναι παθητικο αντικειμενο της επιθετικης εκμεταλλευσης της φυσης απο τον ανθρωπο.

και αν καποιοι γειτονες-μαρτυρες στην μηνυση για τις φολλες στην υφανετ που κατεθεσα στις 21-5-2009,με αφησαν στη μοναξια μου επειδη φοβουνται την αστυνομια και τη δικαιοσυνη,τους κατανοω.ομως δεν εχουν δικαιωμα να με εμποδιζουν να στειρωσω τις γατες.

στον πεζοδρομο της δημητριου τομαρα ριχνουν συνεχως φολλες σε σκυλους και στο ρεμα υφανετ σε γατες.οι γατες μετακινουνται προς τα εκει οταν εχουν οιστρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν πειράζει.... ο αι βασίλης δεν υπάρχει να τους πεις...:redface:

Μπράβο για την προσπάθειά σου, μπράβο για το κουράγιο σου, μπράβο για όλα αυτά που κάνεις, απο κεί και πέρα.... άστους να κοιμούνται.;)

Αν έχεις το κουράγιο μπορείς να κολλήσεις αφίσες και φυλλάδια που ενημερώνουν τον κόσμο να προσέχει για τα μικρά παιδιά μην φάνε καμια φολα, και ότι "τυχαίνει" να είναι και παράνομο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

REMA8.jpg
στην σημερινη πρωινη μου προσπαθεια να στειρωσω τις αδεσποτες γατες της γειτονιας μου ακουσα καποιους γειτονες να φωναζουν οτι οι γατες δεν γεννανε και γεμισαμε ποντικια.

η θεωρηση της γατας σαν εργαλειο του ανθρωπου την καταδικαζει σε αντικειμενο,ενω ειναι υποκειμενο με τη δικη του ζωη και μοιρα.

καποιες εικαστικος φεμινιστρια ελεγε,we wont play nature to your culture.ετσι και οι γατες δεν ειναι παθητικο αντικειμενο της επιθετικης εκμεταλλευσης της φυσης απο τον ανθρωπο.

και αν καποιοι γειτονες-μαρτυρες στην μηνυση για τις φολλες στην υφανετ που κατεθεσα στις 21-5-2009,με αφησαν στη μοναξια μου επειδη φοβουνται την αστυνομια και τη δικαιοσυνη,τους κατανοω.ομως δεν εχουν δικαιωμα να με εμποδιζουν να στειρωσω τις γατες.

στον πεζοδρομο της δημητριου τομαρα ριχνουν συνεχως φολλες σε σκυλους και στο ρεμα υφανετ σε γατες.οι γατες μετακινουνται προς τα εκει οταν εχουν οιστρο.

τα εχω κανει ολα αυτα που λες εδω και ενα χρονο.και τωρα υπαρχουν αφισσες στις κολονες της δεη.ομως τις κατασκευες που εχουν καποιοι γειτονες μου δεν θα τις αλλαξει κανεις.

Έτσι είναι δυστυχώς... σαν χώρα ακόμα ζούμε σε άλλη εποχή.

Το μόνο που έχω να σου προτείνω είναι να κάνεις ότι μπορείς, όσο πιο πολλές στειρώσεις, και τα ήμερα γατιά να τα βάζεις αγγελία μήπως πάνε σε σπίτι.....
Και φυσικά υπομονή και κουράγιο, που το έχεις.:redface:

Ποσα ειναι τα ζωα που εχεις ακομη να στειρωσεις? Μπορω να σε βοηθησω να πιαστουν ολα μαζι μια μερα και να πανε για στειρωση, ωστε να μην δινεις στοχο με την καθημερινη προσπαθεια να τα πιασεις, Στειλε μου ΠΜ αν χρειαζεσαι την βοηθεια μου.

Εχω ακούσει πολλές κ διάφορες διαμαρτυρίες από τους γείτονες να μη ταίζουμε τα ζώα να μη βάζουμε νερό να μην τα μαζεύουμε όλα στη γειτονιά ότι τους λερώνουμε το αστραφτερό τους πεζοδρόμιο με γατοστροφές κ σκυλοτροφές κ πολλά πολλά άλλα, όμως το να κάνουν διαμαρτυρία κ για τις στειρώσεις αυτό πρώτη φόρα το ακούω. Τελικά οι άνθρωποι τρώγονται με τα ρούχα τους κ αυτό που θέλουν είναι αφορμή για καυγάδες.

μη γελας μη γελας γιατί το άκουσα κ αυτό. Το πεζοδρόμιο πάνω έχει χαμένους πολιτισμούς κ τους πείραξαν τα πιατάκια που βγάζω για τα ζώα:mad::mad::mad: τι να πει κανείς:hmm:

Εμενα τα μαζευουν ολα απο το πεζοδρομιο... Δεν εχει μεινει πιατακι στο πεζοδρομιο πανω απο 1 μερα. Δηλαδη τι να κανουμε? Τα ταιζουμε κατω, τους πειραζει. Βαζουμε πιατακια τα πετανε.
Η αληθεια ειναι οτι με ενοχλει που βαζουνε φαγητα χυμα διπλα στον καδο. Ειναι τρελη βρομια κ ανθυγειινο. Γι'αυτο κ τα ταιζω μονο ξηρα τροφη που την τρωνε ολη κ δε μενει τιποτα.
Αυτοι που δε θελουν τα ζωα, με τα παντα τρωγονται, παντα θα εχουν προβλημα!

Πρεπει να λεω κι ευχαριστω μου φαινεται που στην κωλογειτονια της μανας μου αφηνουν τα πιατακια στην ησυχια τους.:rolleyes:Παλι καλα...

ευχαριστω,αλλα θα κινηθω πιο διακριτικα απο δω και περα.οι ανθρωποι ειναι τοσο αλλοπροσαλοι,που η ιδια γυναικα περισυ μου ελεγε οτι καλα κανω και στειρωνω γιατι τα γατακια πεθαινουν και βρωμανε τα υπογεια.φετος φοβαται οτι αν δεν γεννηθουν γατακια θα της φανε τα καλωδια του αυτοκινητου οι γατες.
ευτυχως υπαρχουν και λογικοι ανθρωποι που δεν πιστευουν στα φουμαρα περι φυσης.οπως κυρια που ταιζει και στεγαζει στην πυλωτη της αδεσποτες και ειχε αντιθετη γνωμη απο τον συζυγο της και μου εδωσε την συγκαταθεση της να στειρωσω.
ξερει κανεις καποιο απωθητικο για ποντικια,ασφαλες για γατες?

ευχαριστω,αλλα θα κινηθω πιο διακριτικα απο δω και περα.οι ανθρωποι ειναι τοσο αλλοπροσαλοι,που η ιδια γυναικα περισυ μου ελεγε οτι καλα κανω και στειρωνω γιατι τα γατακια πεθαινουν και βρωμανε τα υπογεια.φετος φοβαται οτι αν δεν γεννηθουν γατακια θα της φανε τα καλωδια του αυτοκινητου οι γατες.
ευτυχως υπαρχουν και λογικοι ανθρωποι που δεν πιστευουν στα φουμαρα περι φυσης.οπως κυρια που ταιζει και στεγαζει στην πυλωτη της αδεσποτες και ειχε αντιθετη γνωμη απο τον συζυγο της και μου εδωσε την συγκαταθεση της να στειρωσω.
ξερει κανεις καποιο απωθητικο για ποντικια,ασφαλες για γατες?
αυτο λεγεται στειρωση μετ εμποδιων.αφου ειχα μια αρχικα ασχημη αντιμετωπιση απο ηλικιωμενο ζευγαρι με αφησαν τελικα να στειρωσω τη γατα που ταιζουν.
σημερα παλι το πρωι με απειλησε μαγαζατορας με φασαρια και τα καναλια.του ειπα οτι λιγη προβολη θα μου εκανε καλο.στις 14 φεβρουαριου περισυ δηλητιριαστηκαν δεκα γατες και ισως μπορεσω να τιμησω ετσι τη μνημη τους και να στειλω μηνυμα στον κοσμο να κανει μηνυσεις στους δραστες,οπως εγω.
τα ποντικια που βρισκει ο μαγαζατορας και που δεν τα κηνυγουν οι γατες γιατι δεν γεννιουνται πια γατακια,που μαθαινουν απο τις μανες τους να κηνυγουν.το οτι πρεπει να γινει καταγγελια στη διευθυνση υγιεινης για τον φουρνο διπλα του που στο υπογειο του βρεθηκαν ποντικια δεν του το ειπα.το γνωριζει οτι ο φουρνος προσελκυει ποντικια οπως και η αποθηκη με ρυζια και αλευρια πισω απο το μαγαζι του.εξαλλου η υφανετ που ειναι κοντα μας ειναι καταφυγιο ποντικων.οι αναρχικοι εκει ζουν μαζι τους και γνωριζουν.εχουν και αυτοι γατες και μου ζητησαν να μην τις στειρωσω ξανα.και μαυτους δε τα βαζει κανεις,ουτε εγω.
δυστυχως αυτοι ειναι οι γειτονες μου.καθε μερα πεφτουν οι μασκες.αποκαλυπτονται οι χαρακτηρες και γνωριζουμε καλυτερα ο ενας τον αλλο μεσα απο τις συγκρουσεις μας.
ειμαι αποφασισμενη να συνεχιζω να στειρωνω και αν φροντιζω τις γατες της γειτονιας μου.ειναι αλλωστε και αυτες γειτονισες μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back