Ασπροπορτοκαλογατί που θέλει οικογένεια.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Seylanna

Νεοφερμένο μέλος

Ο Seylanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Σε μία από τις λίγες μου εξορμήσεις στο πάρκο της γειτονιάς, πρίν από μερικά φεγγάρια, εκεί που καθόμουν με κάτι φιλους και φίλες, από το πουθενά εμφανίστηκε η μικρή gleeglee. Κατευθείαν, και με μία απαράμιλλη σιγουριά, ήρθε και θρονιάστηκε στα πόδια μου και μου γουργούριζε για κάμποση ώρα (για να με καλοπιάσει προφανώς)πριν αρχίσει τη μορμούρα επειδή πείναγε. Εγώ έπεσα στην παγίδα και αφού έψαξα λίγο τριγύρω για τη μητέρα της, την πήρα σπίτι μου, την έκλεισα στο δωμάτιο μου, την τάισα και της εφτιαξα ένα χαρτόκουτο με γατοάμμο.

Το θέμα είναι όμως, παρόλο το πόσο την έχω ερωτευτεί, οτι πρέπει να την δώσω. Οι συγκυρίες δεν με βοηθούν να την κρατήσω καθώς έχω ήδη μια ακόμα γατούλα, η οποία είναι και ηλικιωμένη, άρρωστη και πολύ γκρινιάρα. Δεν τις έχω συστήσει βέβαια και η μικρή παραμένει έγκλειστη στο δωμάτιο μου για να αποφευχθούν τυχόν φάπες :P. Επίσης υπάρχει και ο ψυχολογικός πόλεμος προς το πρόσωπο μου από πλευράς της οικογένειας, αλλά έχουν και αυτοί τα δίκια τους.

Όσον αφορά τη γατούλα, είναι ενα πανέμορφο χνουδωτό, με απαλό τρίχωμα, πορτοκαλοάσπρο γατάκι περίπου 3 μηνών. Τρώει σαν γουρούνι, είναι αρκετά παιχνιδιάρικο και απίστευτα αγαπησιάρικο (με ακολουθάει όλη την ώρα και κοιμάται μόνο στα πόδια μου ή αγκαλίτσα τα βράδια). Την έχω αποπαρασιτώσει και φτάνει και ο καιρός για τα πρώτα της εμβόλια.

Αν ενδιαφέρεται κανέις να την κάνει μέλος της οικογένειας του μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6957200198.

Συνάπτω και μία λίγο πιό παλιά φωτογραφία, μέχρι να βρώ μια πιο πρόσφατη. (έλειψη φωτογραφικών μέσων)

gleeglee.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back