Ασπρούλης, σαν τον χιονιά!

NOStalgia1

Νεοφερμένο μέλος

Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 55 μηνύματα.
Μια μικρή ιστορία και για εμένα...
Είμαι ενας κάτασπρος αδέσποτος γατούλης,που αν και γεννήθηκα στο δρόμο είχα την τύχη να με ταϊζουν, να με φροντίζουν κάποιοι ανθρώποι και να μου παρέχουν έστω μια ζεστασιά στην αυλή τους.
Παρ'όλα αυτά η ζωή στο δρόμο έχει και τις πολλές ατυχίες τις..
Μία λοιπόν βρήκε κι εμένα..
Σαν ερωτευμένος,εκεί που κυνηγούσα, με χτύπησε μηχανή.
Με χάσανε για 5 μέρες αυτοί που με φρόντιζαν, γιατί δεν έιχα το κουράγιο να περπατήσω, αφου τα πόδια μου οι ρόδες είχαν σακατέψει.
Είχα όμως τη θέληση κα βρήκα το κουράγιο να ¨περπατήσω" ως την αυλή τους ..
Με φρόντισαν αμέσως μόλις με έιδαν, με πήγαν στον κτηνίατρο, μου έκαναν χειρουργείο, γιατί μου είχαν κοπεί οι τένωντες, με πήραν σπίτι και μου έδωσαν όλη την κατάλληλη, για εβδομαδες, φροντίδα που χρειαζόμουν.
Τελικά έγινα καλά, και τώρα μπορώ να περπατώ, να πουρπουρίζω και να τρίβομαι στα πόδια τους, και να χουχουλιάζω στη ζέστη που προσφέρει ένα ζεστό σπιτικό...Και άρχισε πολυ να μου αρέσει η ιδέα να μένω σε σπίτι!
Για αυτό λοιπόν, ψάχνω κι εγώ να βρω μια οικογένεια να μου χαρίσει αγάπη και ζεστασιά καθώς η τώρα οικογένεια που με φροντίζει δεν μπορεί να με κρατήσει αφού έχει ήδη έναν γατούλη κι εναν σκυλάκο.
Είμαι αρσενικός, 1,5 χρονών περίπου,και εάν επιφυλακτικός με τους ανθρώπους, θέλω να δώσω και να πάρω αγάπη!
Ενδιαφέρεται κανείς??
Σύντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες από όλα τα στάδια που πέρασα...
Τηλ Επικοινωνίας: 6986.509.404 Φαίη.
Αρ. Πρωτοδικείου: 6851/2007 - ΣΠΑΣ Βύρωνα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον μικρό και να βρει την τύχη που του αξίζει! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σέυχαριστώ πολύ Γιώργο, κι εγώ εύχομαι να βρεθεί το καλύτερο σπίτι για αυτή τη γλυκιά ψυχούλα....

Ευχομαι κι εγω με την σειρα μου, να βρει το καλυτερο σπιτι ο γατουλης και την καλυτερη οικογενεια που θα τον αγαπησει οσο του αξιζει, επειδη εγω τον εχω δει σας λεω πως ειναι κουκλος, ενας White με αλλο χρωμα ματακια.:)

Καλότυχος και γερός να είναι! Σύντομα σε ένα σπιτάκι με αμέριστη αγάπη! :)

Μπορεί να είναι σκληρές οι φωτογραφίες αυτές, αλλά δυστυχώς είναι η πραγματικότητα...
Εδώ ήταν μόλις τον βρήκα

https://imageshack.us/a/img844/5803/42921072.th.jpg

https://imageshack.us/a/img855/1553/77502572.th.jpg
Κι εδώ μετά την εγχείρηση..
https://imageshack.us/a/img685/4184/31549959.th.jpg
Εδώ πιά,βγάλαμε και το κολλάρο και απολαμβάνουμε τη στιγμή...:)
https://imageshack.us/a/img834/4728/73852224u.th.jpg
Μα, κοιτάξτε, δεν είμαι όμορφος??
https://imageshack.us/a/img94/4964/92144763.th.jpg
Άντε και μία κοντινή να δείξω τα καταπράσινα μάτια μου....

https://imageshack.us/a/img6/2645/17811140.th.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
την καλυτερη τυχη να εχει ο αναστημενος ασπρουλης! :)

Ο κουκλάκος μωρέ....τι του τυχε....να χει πραγματικά την καλύτερη τύχη!!!:)

Συγκινήθηκα :( Εύχομαι τα καλύτερα.

Είναι όντως πάρ πολύ όμορφος!
Μακάρι να βρει σύντομα την καλύτερη οικογένεια που θα τον εκτιμήσει και θα τον αγαπήσει όπως του αξίζει! :)

Αυτή η ψυχούλα δεν θα χαθεί.. πέρασε δύσκολα αλλά συνάντησε την αγάπη. Σύντομα σε μια μόνιμη αγκαλιά ψυχούλα μου

Δυστυχώς κανένα μέχρι στιγμής τηλεφώνημα για τον γατούλη...:-( Έχω αρχίσει να αγχώνομαι καθώς δεν μένω μόνη μου κ με ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ οι δικοί μου να τον κατεβάσω πάλι στο δρόμο,γιατί το γατί είναι κλεισμένο σε ένα δωμάτιο(λόγω άλλων ζώων στο σπίτι) και αυτό το δωμάτιο το χρειάζονται..Τσακώθηκα μαζί τους,αλλα δεν υποχωρούν!!Είμαι σε απόγνωση!
Όποιος μπορεί ας βοηθήσει να του βρούμε σπίτι...

μην τον αφησεις στον δρομο πλιζ... ειναι κριμα... ειναι τοσο ομορφος και εχει περασει τοσα πολλα. δεν νομιζω να ειναι τοσο προβλημα να εχεις το γατακι για λιγο καιρο ακομα.. :(

Για εμένα καθόλου δύσκολο δεν είναι,ίσα ίσα!!! Αλλά τί να κάνω που δεν μένω και μόνη μου??Έψαξα να βρω μπας και πέραν της υιοθεσίας μπορούσε κανείς να τον φιλοξενήσει μέχρι να βρεθεί σπίτι,αλά και πάλι τίποτα!!! :(

Αύριο ο γατούλης κατεβαίνει στα παλιά του "στέκια"...ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!!
Είναι κρίμα να βλέπεις όλο τον κόπο σου χαμένο....Τώρα που μάλιστα έμαθε μέσα σε σπίτι, να κοιμάται στα ζεστά και να έχει παρεούλα....
Αλά αόμη ελπίζω οτί μπορεί να βρεθεί κάποιος που θα τον πάρει και θα τον αγαπήσει,γιατί το αξίζει,είναι τόσο καλοσυνάτο γατί και τόσο όμορφο......

Τον έχεις προωθήσει και μέσω facebook?Δεν μπορεί ρε παιδί μου να μην θέλει κανείς έναν άσπρο γάτο.Συνήθως τα κατάλευκα έχουν τρελλή ζήτηση.

Σου έχω στείλει π.μ. , όποτε μπορέσεις απάντησε μου! :)

Τον έχεις προωθήσει και μέσω facebook?Δεν μπορεί ρε παιδί μου να μην θέλει κανείς έναν άσπρο γάτο.Συνήθως τα κατάλευκα έχουν τρελλή ζήτηση.
Ειναι και στο facebook Ναταλια μου απο την πρωτη στιγμη, τον ειχαμε χασει για ενα διαστημα αλλα τον ξαναβρηκα και απο χθες το βραδυ πεφτει τρελλη προωθηση.

Όντως,κι εμένα μου κάνει εντύπωση,όσα άσπρα είχε τ΄ύχει στο παρελθόν να δώσω,είχαν τρελή ζήτηση!Τι να πω?Δεν ξέρω.....
Πάντως προπωθηση εχω κάνει σχεδόν παντου..Και στο facebook,και στο aggeliopolis,κ χρυση ευκαιρια, και σε άλλα sites με αδέσποτα και αγγελίες γενικά..Παρεμπιπτόντως,ευχαριστώ όλους όσους έχουν προωθήσει και εχουν κάνει share στο facbook τον γατούλη!!!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back