Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
09-05-10
13:26
Χαριζεται ο κουκλος της φωτογραφιας, αποπαρασιτωμενος και μαθημενος στην αμμο
ειναι 1 μηνα περιπου
6972359502
ειναι 1 μηνα περιπου
6972359502
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 727 μηνύματα.
09-05-10
13:33
Απάντηση: **** Ασπρο με πορτοκαλι θεικο γατακι μωρο!!!****
Μα τι κουκλι ειναι αυτο??????????!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα βρει σιγουρα σπιτακι!!!!!!!!!!
μακαρι να μπορουσα να το παρω εγω
Μα τι κουκλι ειναι αυτο??????????!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα βρει σιγουρα σπιτακι!!!!!!!!!!
μακαρι να μπορουσα να το παρω εγω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Hello_Kitty είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα.
11-05-10
15:20
Τι κουκλάκι είναι αυτό;
Καλή τύχη στον κοκκινούλη! Ειναι και ολόιδιος με την Bella μου! (Τι σχέδιο έχει στο τρίχωμα;
Καλή τύχη στον κοκκινούλη! Ειναι και ολόιδιος με την Bella μου! (Τι σχέδιο έχει στο τρίχωμα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
15-05-10
14:57
δεν θυμαμαι ακριβως πως ειναι η πλατουλα του γιατι φιλοξενειται...Κυριαρχο χρωμα ειναι το ασπρο και εχει ελαφρια μπαλωματα κανελι...πανω κατω οτι βλεπετε μπροστα 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum