Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.
01-11-07
16:29
Φαντάσου εγώ...
Ευχομαι να μην ζήσει κανενας ζωόφιλος άνθρωπος τον δικο μου πόνο
Η Μέλανι υπήρξε και η αιτία της πρώτης συνάντησης του my cat για να ευχαριστήσω τα παιδια για την συμπαράσταση.
Ευχομαι να μην ζήσει κανενας ζωόφιλος άνθρωπος τον δικο μου πόνο
Η Μέλανι υπήρξε και η αιτία της πρώτης συνάντησης του my cat για να ευχαριστήσω τα παιδια για την συμπαράσταση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα.
02-11-07
10:56
Αν και δεν θέλω να το σκέφτομαι είμαι σίγουρη πως όταν φύγει η ψιψι μου θα νιώσω ότι και εσύ! Και η γατούλα μου είναι η ευθύνη που ανακάλυψα το mycat, για να μπορέσω να γίνω καλύτερη απέναντι της και φυσικά γνωρίζοντας ότι υπάρχουν και κάποια άτομα που δεν θα με πουν τρελή που έχω τέτοιο έρωτα με τη γατούνα μου!!! Όταν είχαμε χάσει τον Johny είχα τρελαθεί,αλλά είμουν και μικρούλα τότε,ούτε καν σχολείο δεν πήγαινα και ίσως αυτός να ήταν ο υπεύθυνος που είμαι έτσι με τις γάτες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool