ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
31-08-06
01:33
κ αλλες εξετασεις εχω πηξει στο να δινουμε αιμα εχουμε φαει φρικη κ εγω κ ο πισσας αρχιζω να πιστευω οτι τον ταλαιπωρο καθε φορα που βλεπει το κουτι της μεταφορας κρυβετε ο καημενις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andria
Νεοφερμένο μέλος
Η Andria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
31-08-06
01:58
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να ηρεμήσει και ο καημενούλης από τα πέρα δώθε. Προσπάθησε να μην καταλάβει οτι είσαι αγχωμένη. Θα περιμένουμε νεότερα με αγωνία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
31-08-06
02:05
καλε δεν το καταλαβαινει γιατι παω κ στην δουλεια κ εκει ξεσπαω τα νευρα μου αλλα υποψιαζομαι οτι μπορει να εχει παθει κανα ψιλοεγκεφαλικο κ δε3ν το πηραμε χαμπαρι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum