cr 7
Δραστήριο μέλος
Ο cr 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Μύρινας (Λέσβος). Έχει γράψει 444 μηνύματα.
16-01-12
16:43
Εμενα το γατάκι μου(όσο ζούσε
)όταν ήταν χειμώνας και εμείς οικογενειακώς πηγαίναμε βόλτα έξω με το αυτοκίνητο όταν ερχόμασταν ανέβαινε πάνω στην μηχανή του αυτοκινήτου μας(που ηταν ζεστή)και έριχνε κάτι ύπνους...κοιμόταν σαν πουλάκι(ευτυχώς που δεν έφαγε τον εαυτό της
)
)όταν ήταν χειμώνας και εμείς οικογενειακώς πηγαίναμε βόλτα έξω με το αυτοκίνητο όταν ερχόμασταν ανέβαινε πάνω στην μηχανή του αυτοκινήτου μας(που ηταν ζεστή)και έριχνε κάτι ύπνους...κοιμόταν σαν πουλάκι(ευτυχώς που δεν έφαγε τον εαυτό της
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα.
03-06-14
00:27
μια φορά ο Μάνος μου έφερε ποντίκι στο μπαλκόνι, ζωντανό..
και το έπαιζε πατώντας την ουρά του, για να εκπαιδεύσει τα παιδιά του..
σε μια φάση ξέφυγε το ποντίκι και πήγε μπήκε σε ένα παπούτσι.. η γάτα το είδε και πήγε στο παπούτσι, να προσπαθεί να το τσιγλήσει να το τραβήξει έξω με το πατουσάκι αλλά δε μπορούσε..
σε μια φάση αφαιρέθηκε ο Μάνος, και το ποντίκι βγήκε γρήγορα - γρήγορα απ' το παπούτσι και μπήκε στο σωλήνα που φεύγουν τα νερά απ το μπαλκόνι.. (ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο το ποντίκι.. δεν ξέρω τι απέγινε) αλλά η φάση ήτανε μετά που συνέχισε να ψάχνει το γατί!! παιδικό μου θύμησε, το "tom and jerry" και φυσικά το έβγαλα βίντεο
και το έπαιζε πατώντας την ουρά του, για να εκπαιδεύσει τα παιδιά του..
σε μια φάση ξέφυγε το ποντίκι και πήγε μπήκε σε ένα παπούτσι.. η γάτα το είδε και πήγε στο παπούτσι, να προσπαθεί να το τσιγλήσει να το τραβήξει έξω με το πατουσάκι αλλά δε μπορούσε..
σε μια φάση αφαιρέθηκε ο Μάνος, και το ποντίκι βγήκε γρήγορα - γρήγορα απ' το παπούτσι και μπήκε στο σωλήνα που φεύγουν τα νερά απ το μπαλκόνι.. (ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο το ποντίκι.. δεν ξέρω τι απέγινε) αλλά η φάση ήτανε μετά που συνέχισε να ψάχνει το γατί!! παιδικό μου θύμησε, το "tom and jerry" και φυσικά το έβγαλα βίντεο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool