Αστείες φωτογραφίες των γατιών μου!

Νίκος Π.

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα.
15 γάτες στην αυλή σου σημαίνει δεκάδες αστείες ιστορίες κάθε μέρα!

Αν μπορέσουμε και κρατήσουμε κάποια στιγμιότυπα, έστω και λίγα, θα έχουμε να γελάμε και να θυμόμαστε για πολύ καιρό....

Θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες αστείες φωτογραφίες μαζί σας!

Αρχίζω λοιπόν!

Τι κάνεις εκεί ρε? Δεν είναι λουκάνικο το δάχτυλο!!!!!
Πρωταγωνιστής :Λεωνίδας (Ο αρχηγός και πατέρας όλων)
DSC00101.jpg

Ρε μαμόθρευτε, αυτός δεν είναι η μάνα σου, ο αδερφός σου είναι!!!!
Πρωταγωνιστές (Λεωνίδας και Άρης - δίδυμοι αδερφοί)

DSC00044.jpg

Ισορροπιστής πάνω στην πόρτα....
Πρωταγωνιστής:Λεωνίδας...

DSC00020.jpg

Προκλήσεις στα σύνορα!!!
Πρωταγωνιστής: Άρης - Πάκυ(ο σκύλος του γείτονα)

DSC00182.jpg

Θέλω γυναίκα ΤΩΩΩΩΩΩΩΡΑ! (Ακατάλληλο για ανηλίκους!)
Πρωταγωνιστής:Λεωνίδας...

DSC00286.jpg

Τι κοιτάς ρε??
Πρωταγωνιστές: Άρης - αρνί

DSC00289.jpg

Δαιμονισμένη γάτα 1
Πρωταγωνίστρια: Σκουριά (Η γκόμενα του Λεωνίδα και μητέρα όλων)

DSC00333.jpg

Εντοπίστηκε εξωγήινο γατί στις 3.30 τα ξημερώματα....
Πρωταγωνιστής: Λεωνίδας

HPIM1444.jpg

Νέα στάση ύπνου...
Πρωταγωνιστής:Λεωνίδας

DSC00548.jpg

Μου βγάζεις γλώσσα ρε?!
Πρωταγωνιστής: Θωμάς (γιός Λεωνίδα-Σκουριάς)

DSC00637.jpg

Ντού και ξύλο στον μπαμπά!
Πρωταγωνιστές:(Λεωνίδας και οι γιοί του με την Σκουριά - Αλέξανδρος, Μιλτιάδης)

HPIM1471.jpg

Δαιμονισμένη γάτα 2
Πρωταγωνίστρια:Σκουριά (εμφανώς αδυνατισμένη από τον θηλασμό 5 μικρών!)

DSC00941.jpg

Ξύσε την κοιλιά μου ρε!
Πρωταγωνιστής: Θωμάς

DSC01140.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπαράζ χασμουρητών εντός 1 λεπτού! Δείτε την ώρα στις φωτογραφίες!!!
Πρωταγωνιστές: Τούλα(υιοθετημένη και ομογάλακτη με τα παιδιά Λεωνίδα-Σκουριά,Μιλτιάδης - Σκουριά - Θωμάς

DSC01159.jpg

DSC01160.jpg

DSC01163.jpg

DSC01165.jpg

DSC01167.jpg

DSC01169.jpg

DSC01175.jpg

Το αμάξι είναι δικό μου...Εξάλλου το μάρκαρα κιόλας!
Πρωταγωνιστής:Λεωνίδας

DSC01563.jpg

Λεωνίδας και χαλιά...

DSC01610.jpg

DSC01613.jpg

Φώναξε την πυροσβεστική και μαζέψτε το Τσόου-Τσόου!!!!!
Πρωταγωνιστής:Αλέξανδρος (μετά από επίθεση που δέχτηκε από το Τσόου-Τσόου του γείτονα)

DSC01776.jpg

In your face, punk!!!!
Πρωταγωνιστές: Θωμάς,Μιλτιάδης

HPIM1638.jpg

Εμμμ...Μπήκα στο φουγάρο της ψησταριάς...Θα με βγάλει κάποιος???
Πρωταγωνιστής: Μιλτιάδης

DSC01798.jpg

Δεν έχεις να πάς ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!!!!
Πρωταγωνιστής:Μιλτιάδης (ναι...πήδηξε πάνω στο παρμπρίζ πριν ξεκινήσω!)

DSC01802.jpg

Ναι ναι....Αποκοιμήθηκε με το πόδι στον αέρα....και δεν ξύπναγε με τίποτα...
Πρωταγωνιστής:Μιλτιάδης

DSC00110.jpg

Ένα βουνό γάτες....
Πρωταγωνιστές: Λεωνίδας,Σκουριά,Θωμάς,Μιλτιάδης,Τούλα

DSC00123.jpg

Μια γάτα σε κάθε κολόνα...
Πρωταγωνιστές:Θωμάς,Σκουριά,Μιλτιάδης,Τούλα

DSC00130.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όπου να'ναι Νο1....
Πρωταγωνιστής: Λεωνίδας

HPIM1817.jpg

Όπου να'ναι Νο2....
Πρωταγωνίστρια: Βούλα (η κόρη Θωμά-Τούλας)

DSC00003.jpg

Κουρευτική μηχανή γκαζόν γίνεται σεζλόνγκ...
Πρωταγωνιστής:Τούλος (ο γιός Θωμά-Τούλας, αδερφός της Βούλας)

DSC00092.jpg

Ακόμα βυζαίνει το δάχτυλο....
Πρωταγωνιστής: Μπέμπης (Υιοθετημένο γατάκι που εγκατέληψε η μάνα του όταν ήταν μόλις 3 εβδομάδων)

DSC00133.jpg

Εξωγήινα γατιά σε σχηματισμό "βουνού"!
Πρωταγωνιστές: Λεωνίδας, Μιλτιάδης,Βούλα,Μπέμπης, Μπέμπα (η δίδυμη αδερφή του Μπέμπη), Τσιλού (υιοθετημένη και ομογάλακτη της Βούλας, μεγαλύτερη αδερφή του Μπέμπη και της Μπέμπας από την ίδια μάνα)

16122008791.jpg

Ελπίζω να σας άρεσαν! Αν θέλετε γράψτε μου και πια σας άρεσε πιο πολύ!
Προσεχώς, θα ακολουθήσουν κιάλλες!

ομορφα κουκλια ολα ρε παιδι μου, αλλα απο ενα σημειο κ μετα εχασα τη μπαλα με τα ονοματα. νομιζω ωστοσο οτι μ'αρεσε ο μιλτιαδης. :P

ομορφα κουκλια ολα ρε παιδι μου, αλλα απο ενα σημειο κ μετα εχασα τη μπαλα με τα ονοματα. νομιζω ωστοσο οτι μ'αρεσε ο μιλτιαδης. :P

Ευχαριστώ για το reply! Ποιά απ'όλες τις φωτογραφίες του Μιλτιάδη σου άρεσε?
Προσωπικά θεωρώ κορυφαία την φώτο με το αυτοκίνητο (που πήδηξε πάνω πριν ξεκινήσω!)

Ευχαριστώ για το reply! Ποιά απ'όλες τις φωτογραφίες του Μιλτιάδη σου άρεσε?
Προσωπικά θεωρώ κορυφαία την φώτο με το αυτοκίνητο (που πήδηξε πάνω πριν ξεκινήσω!)

παρομοιως αυτη μ'αρεσε πολυ. μεγαλος μαγκας. :cool::cool::cool:

Μια χαρά περνάτε!:D
Personal favorite, το γατί ανεβασμένο στο στύλο της ΔΕΗ. Και μια απορία: το αρνί πού βρέθηκε;

κ ο λεωνιδας ο ισορροπιστης ειναι ωραιος. ωραιος σαν τιγρης πανω στο καγκελο. βλεμμα φονικο αγριο σιγουρο κ δυνατο. :D

Μια χαρά περνάτε!:D
Personal favorite, το γατί ανεβασμένο στο στύλο της ΔΕΗ. Και μια απορία: το αρνί πού βρέθηκε;

Είναι ένα οικόπεδο δίπλα στο σπίτι που είναι ψιλοεγκαταλλελημένο και τα χόρτα έχουν γίνει τεράστια...

Πολλές φορές, ένας βοσκός φέρνει το κοπάδι του με τα αρνιά και το καθαρίζουν από τα χόρτα (εννοείται πως ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου δεν το ξέρει, είναι στην Αυστραλία :D ).

Όποτε τα φέρνει τα αρνιά, έχουμε πολύ ωραία σκηνικά! Μπουκάρουν όλες οι γάτες μέσα στο οικόπεδο και παρατηρούν διακριτικά! Έχει πολύ φάση.

Ωραιες γατουλες!Να τις χαιρεσαι!:)

τα λόγια είναι περιττά για σχόλια :up:

άπαιχτη είναι η φωτογραφία με τη γάτα πάνω στο στύλο :blink: !

Μόλις πριν 1 λεπτό....

Όπου να'ναι Νο3....
Ξανά ο Λεωνίδας πρωταγωνιστής...

17022009929.jpg

Δεν ξέρω τι βρίσκει με τα αμάξια, πάντως τα γουστάρει πάρα πολύ, παρ'όλο που τον έχει πατήσει ένα και έκανε 1 μήνα να επανέλθει....

Μπράβο βρε Νίκο! Μου έφτιαξες το κέφι με το γατομάνι και τις ωραίες φάσεις! :D
Προσκυνώ! :up::up::up::up:

Τέλειες οι φωτογραφίες!!!:up::up::up::up:
Φαίνεται να περνάτε όλοι (δίποδοι και τετραάποδοι;))υπέροχα!:up:
Φυσικά ξεχώρισα τον Μιλτιάδη και την Σκουριά!:P
Και απαίχτη η φωτό με τον Μιλτίαδη πάνω στο καπώ!:up:
Εχεις αρχίσει να τα στειρώνεις? :)

Είναι απίθανα τα γατούλια σου!!!Πάνω απ'όλα μου άρεσε η Μάδερ Φαμίλια Σκουριά, η γκρίζα μικρή , η Τούλα νομίζω ότι την λένε, ο σούπερ Λεωνίδας και το γατί στο στύλο. Το τσόου τσόου ήθελα να το δω κι αυτό, το άλλο σκυλάκι είναι πολύ χαριτωμένο. Ελπίζω να μη δοκιμάζει τις μασέλες του στα γατιά:(Τέλος, οι φωτογραφίες με τα βουνά των γάτων είναι το όνειρο κάθε γατομανιακού. Ελπίζω να το ζήσω στη ζωή μου!!! Βέβαια, κάπου πρέπει να κάνεις έλεγχο των γεννήσεων, ώστε να μη γίνει το βουνό οροσειρά:cool::cool:

Είναι απίθανα τα γατούλια σου!!!Πάνω απ'όλα μου άρεσε η Μάδερ Φαμίλια Σκουριά, η γκρίζα μικρή , η Τούλα νομίζω ότι την λένε, ο σούπερ Λεωνίδας και το γατί στο στύλο. Το τσόου τσόου ήθελα να το δω κι αυτό, το άλλο σκυλάκι είναι πολύ χαριτωμένο. Ελπίζω να μη δοκιμάζει τις μασέλες του στα γατιά:(Τέλος, οι φωτογραφίες με τα βουνά των γάτων είναι το όνειρο κάθε γατομανιακού. Ελπίζω να το ζήσω στη ζωή μου!!! Βέβαια, κάπου πρέπει να κάνεις έλεγχο των γεννήσεων, ώστε να μη γίνει το βουνό οροσειρά:cool::cool:

συμφωνω..χωρις να σου κανουμε υποδειξεις, ειναι πανεμορφα ολα, αλλα μηπως να τα στειρωνες σιγα σιγα ? τουλαχιστον οσα ειναι αστειρωτα ? θα γινουν παααρα πολλα στο τελος...

Μια ευτυχισμένη τεράστια γατοοικογένεια!!! Νομίζω ότι ο Λεό είναι ο αρχηγός!

Μπραβο πολύ όμορφα τα γατούλια σου. οταν έχεις μονοκατοικία μπορείς να έχεις οσα θες και οτι θες στο διαμέρισμα τι κάνουμε ενα και με το ζόρι.:):lol:

Τρομερές φωτό!:up: Τα βλέματα,οι φατσούλες,οι πόζες,όλα καταπληκτικά!:inlove:

Καταπληκτικές, ειδικά αυτή με την κατσίκα!!! :D

Ε, τι θα 'λεγα εγώ. :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back