Αστείες φωτογραφίες των γατιών μου!

Πωπω γατο οφθαλμολουτρο!!!!!
Αχ, πηρα και σημερα τη δοση μου.
Εμενα μου αρεσε αυτη πανω στο στυλο, αυτη με την κατσικα, και αυτη με την υποψια γατας στη φωτο, αυτη με την καμιναδα!!!! :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλειες οι φωτογραφίες!!!:up::up::up::up:
Φαίνεται να περνάτε όλοι (δίποδοι και τετραάποδοι;))υπέροχα!:up:
Φυσικά ξεχώρισα τον Μιλτιάδη και την Σκουριά!:P
Και απαίχτη η φωτό με τον Μιλτίαδη πάνω στο καπώ!:up:
Εχεις αρχίσει να τα στειρώνεις? :)

Φυσικό είναι να ξεχωρίσεις αυτές τις γάτες, αφού κι εσύ έχεις σχεδόν ίδιες απ'ότι βλέπω! Πάντως ο γάτος σου πιό πολύ με τον Αλέξανδρο μοιάζει παρά με τον Μιλτιάδη!

Και ναι, έχω αρχίσει ήδη να στειρώνω!

Το τσόου τσόου ήθελα να το δω κι αυτό, το άλλο σκυλάκι είναι πολύ χαριτωμένο. Ελπίζω να μη δοκιμάζει τις μασέλες του στα γατιά:(Τέλος, οι φωτογραφίες με τα βουνά των γάτων είναι το όνειρο κάθε γατομανιακού. Ελπίζω να το ζήσω στη ζωή μου!!! Βέβαια, κάπου πρέπει να κάνεις έλεγχο των γεννήσεων, ώστε να μη γίνει το βουνό οροσειρά:cool::cool:

Δυστυχώς το Τσόου-Τσόου έχει σκοτώσει ήδη 4 γάτες των γειτόνων (μάλιστα 1 μικρό γατάκι 2 μηνών το κατάπιε αμάσητο...:() και επίσης έφαγε και 2-3 κότες από ένα διπλανό κοτέτσι. Όλοι οι γείτονες διαμαρτύρονται γιατί οι ιδιοκτήτες του το αφήνουν ελεύθερο να τριγυρνάει στο δρόμο (καθώς απουσιάζουν σχεδόν όλοι την ημέρα από το σπίτι).
Εμένα προσωπικά με "μισεί" και όποτε με βλέπει μου ορμάει να με δαγκώσει, προφανώς λόγω των γατών.
Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει σκοτώσει κανένα δικό μου.

Και ναι, προσπαθώ να ελέγξω τις γεννήσεις!

συμφωνω..χωρις να σου κανουμε υποδειξεις, ειναι πανεμορφα ολα, αλλα μηπως να τα στειρωνες σιγα σιγα ? τουλαχιστον οσα ειναι αστειρωτα ? θα γινουν παααρα πολλα στο τελος...

Ναι, τα θηλυκά προορίζονται για στείρωμα!:happy:

Μια ευτυχισμένη τεράστια γατοοικογένεια!!! Νομίζω ότι ο Λεό είναι ο αρχηγός!

Ο Λεό είναι ο πιο παλιός αλλά τις τρώει απ'όλους γιατί είναι πολύ χαδιάρης και άκακος! Να φανταστείς είναι τόσο χαδιάρης, που όταν γέννησε η σκουριά όχι μόνο δεν τα πείραξε ποτά...αλλά τα ντάντευε κιόλας..! Δεν με πιστεύετε? Δείτε εδώ κατάσταση!!!!!

DSC00687.jpg

DSC00745.jpg

DSC00747.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μας τρελάνεις σήμερα με τα γατούλια σου.

Ναι Νίκο έχεις δίκιο, μοιάζει περισσότερο με τον Αλέξανδρο(θα μπορούσα να ζητήσω μιά φωτό του Αλέξανδρου όπως είναι τώρα);):D

Οι φωτογραφίες του Λεό με τα παιδάκια του με την Σκουριά, είναι φανταστικές!!!:up::up::up::up::up:
Και μία της Σκουριάς επίσης!;)

Εγώ την ταρταρουγίτσα μου (την Μυρτούλα) την στείρωσα από εξι μηνών και δεν γέννησε ποτέ, αλλά μου έκανε εντύπωση οτι η δική σου η Σκουριά
(πολύ πετυχημένο το όνομα;)) ζευγαρώνοντας με τον μολυβόασπρο Λεό
έκανε πορτοκαλάκια(σαν τον Αρη μου), μαυρόασπρα, και γκρί-άσπρα!;):D:D:D

Ναι Νίκο έχεις δίκιο, μοιάζει περισσότερο με τον Αλέξανδρο(θα μπορούσα να ζητήσω μιά φωτό του Αλέξανδρου όπως είναι τώρα);):D

Οι φωτογραφίες του Λεό με τα παιδάκια του με την Σκουριά, είναι φανταστικές!!!:up::up::up::up::up:
Και μία της Σκουριάς επίσης!;)

Σου έστειλα μερικές σε μήνυμα! Τσέκαρε τα εισερχόμενα!

αλλά μου έκανε εντύπωση οτι η δική σου η Σκουριά
(πολύ πετυχημένο το όνομα;)) ζευγαρώνοντας με τον μολυβόασπρο Λεό
έκανε πορτοκαλάκια(σαν τον Αρη μου), μαυρόασπρα, και γκρί-άσπρα!;):D:D:D

Μην σου κάνει εντύπωση! Ο παππούς της Σκουριάς ήταν ίδιος ο Μιλτιάδης και η μάνα της ήταν σαν την ασπρόμαυρη κόρη της.

Update ;)

Ο αρρωστούλης τρώει μέσα και τα λιγούρια (Σκουργιά,Θωμάς, Λεωνίδας) κοιτάνε από έξω!!!

180320091068.jpg

Update ;)

Ο αρρωστούλης τρώει μέσα και τα λιγούρια (Σκουργιά,Θωμάς, Λεωνίδας) κοιτάνε από έξω!!!

180320091068.jpg

Ωραία τα μάτια λέιζερ!Αλλά και οι άλλοι απέξω που κοιτάνε!:lol::lol::lol::lol:

Καταπληκτικές.

Το περιοδικο Τα σκυλια μας κι εμεις ζητα ωραιες και σε καλή αναλυση φωτο γατιων αν θελεις στειλε τις θα χαρουν
( γραφουμε στηλη κα αρθρα για γατες).

Μια και πολλα ειναι αστειρωτα παντως θα σου συστηνα να αρχισεις , διαφορετικα θα εχετε εκατο συντομα.

Πολυ ωραια τα γατουλια.Μου αρεσουν οι εξωγιηνες γατες και ο Μιλτιαδης πανω στο στυλο της ΔΕΗ:lol::lol::lol:

Ο Αλεξανδρος ηθελα να πω.Εμμμ μπετδευτηκα με τοσα γατελια.Τι θα τα κανετε ολα αυτα;;;:hmm::hmm::hmm:

ειναι ολες ΥΠΕΡΟΧΕΣ ...να σου ζησουν ολα τα φατσουλια...:up::up::up::up:

Xαχα τι ωραιες φωτο!:happy:Και τα γατακια ειναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΑ:inlove:Μην μου πεις οτι ολες αυτες οι φωτο ειναι αληθεινες???:hmm::rolleyes::blink:

Ναι...αληθινες ειναι.Ειναι τα 15 γατια του κυριου Νικου αν δε κανω λαθος:happy:

γατες,γατοι και γατακια

Απιθανη η γατοοικογενεια.Ο Λεωνιδας ο σκανδαλιαρης μου αρεσε,ο Θωμας ο χουζουρης και ο Μπεμπης μια γλυκα.Χαρας το κουραγιο με τοσο μεγαλο σοι γατιων.Οταν καταφερω να μαθω πως μπαινουν φωτογραφιες θα βαλω και εγω της γατουλας μου.

εκτός απο τα γατόνια έκανα χάζι με τα ονόματα

Θωμάς,Μπέμπης,Σκουριά,Λεωνίδας, Βούλα και Τούλα και..και..

Χαράς τα κουράγια σου.

Ωραια τα καμαρια σου!:P Μολις εγινα μελος και ακομα παιρνω ιδεες για το τι να πρωτογραψω για τη... "δικη μου περιπτωση"!:D Απ' οτι φαινεται μερικες φωτογραφιες ειναι μια καλη αρχη !

6 ΓΑΤΕΣ

αν δεν κανω λαθος μετρισα 6 πανεμορφες γατουλες.ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ και οι 6 ειναι υπεροχοι να σου ζησουν ευτυχισμενε μπαμπα τους

Έφτιαξα ένα thread για την ιστορία των γατών μου έως σήμερα....

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36813

Αν θέλετε ρίξτε και μια ματιά εκεί... Ξέρω, μπορεί να ψυχοπλακωθείτε λίγο με τις πολλές απώλειες αλλά δυστυχώς, δεν ζουν όλες οι γάτες εύκολη ζωή...!

Επίσης ακολουθούν σύντομα και άλλες αστείες φωτογραφίες ;)

Stay Tuned!

Μου αρεσε πολυ η καθε γατα σε μια κολονα και το πιπιλισμα του μικρου

Φοβερες φοτο !!
Τέλια Γατοοικογένεια !!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back