Αστείες φωτογραφίες των γατιών μου!

:Dαπαιχτοοος μπραβο οντως η 1η φωτο απλα εκλαψα.. επισης ο γαντιος που κοιμαται ορθιος?? ε αυτο θελουμε να το δουμε..

Ναι όποτε τον πετύχω, θα βάλω φωτογραφία...

Επίσης ψάχνω άλλη μια που είχα που είχε πλάκα, που τον δείχνει πως γλείφει το κουτάλι με το οποίο τους σερβίρω την κονσέρβα τους. Συνηθίζει να το "καθαρίζει" από τα κολλημένα κρέατα, για να το χρησιμοποιήσω μετά για να τους βάλω την ξηρά τροφή. Την έχω χάσει όμως! Αν δεν την βρω, το πολύ πολύ να του βγάλω άλλη, το κάνει κάθε μέρα άλλωστε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλα τα είχαμε δει.

Βατράχια? Μερικά.
Σαύρες? Πολλές.
Μολυντήρια? Αμέτρητα.
Ποντίκια? Ούτε λόγος. 2 τουλάχιστον την ημέρα.

Τώρα και φίδι παρακαλώ. Αυτήν την έμπνευση είχε ο Λεωνίδας, να μας φέρει δώρο ζωντανό φίδι στο σπίτι, έτσι για το...γούρι!!!
Δυστυχώς δεν έχω βίντεο, ήταν πολύ γελοίο.... Αλλά έχω φωτογραφίες μετά την μάχη. Το φίδι έπεσε ηρωικά εναντίον του εξολοθρευτή οτιδήποτε κινείται. Από την στιγμή που έκανε το λάθος να βρεθεί στο διάβα του, το αποτέλεσμα ήταν δεδομένο...

290820132663.jpg

290820132664.jpg

Πήρε την επιβράβευσή του το παλικάρι. Αλλά μακάρι να μην το κάνει συνήθειο!! Η μάνα μου πήγε να πεθάνει από την τρομάρα της!! :P:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απολαμβάνει το τρόπαιό του! :hehe:
Γενικά οι γάτες είναι εξαιρετικές κυνηγοί και τα φίδια συγκαταλέγονται ανάμεσα στα υπόλοιπα θηράματά τους.
Για να είμαι ειλικρινής, κι εγώ θα τρόμαζα εάν έβλεπα κάποιο από τα δικά μου να πιάνει φίδι.
Κι αυτό όχι επειδή φοβάμαι τα φίδια αλλά γιατί θα φοβόμουν μην ήταν δηλητηριώδες και δάγκωνε τη γάτα. :/:

2 νέες φωτογραφίες:

*** Έτοιμο το πιάτο σας κε Λεωνίδα: Γατάκι γεμιστό με ξηρά τροφή και γάλα!

110920132737.jpg

***Δαιμονισμένος γάτος με λύσσα, εμφανίζεται μέσα στο σκοτάδι με μάτια που ρίχνουν ακτίνες λέηζερ

060920132696.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back