julia
Διακεκριμένο μέλος
Μάλλον ζητάς ΠΟΛΛΑ απο το γάτο σου. Εμάς δεν υπάρχει τίποτα φαγώσιμο έξω ΠΟΤΕ, απο μπριζόλα, μέχρι ψωμί και φρυγανιές. Και τα σκουπίδια εννοείτε ότι είναι ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ.
Δεν υπάρχει γάτα που να μην σκίσει σκουπίδια, ή να μην κάνει λίμπα εναν πάγκο, ή να σκίσει το χαρτί απο τον Χασάπη....

Αυτά είναι βασικά πράγματα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ΥΠΑΡΧΕΙ, η Μπασσέτ, αλλά, είναι η εξαίρεση, που επιβεβαιώνει τον κανόνα!!!Θα συμφωνήσω με τις παραπάνω.
Μάλλον ζητάς ΠΟΛΛΑ απο το γάτο σου. Εμάς δεν υπάρχει τίποτα φαγώσιμο έξω ΠΟΤΕ, απο μπριζόλα, μέχρι ψωμί και φρυγανιές. Και τα σκουπίδια εννοείτε ότι είναι ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ.
Δεν υπάρχει γάτα που να μην σκίσει σκουπίδια, ή να μην κάνει λίμπα εναν πάγκο, ή να σκίσει το χαρτί απο τον Χασάπη....
Αυτά είναι βασικά πράγματα....![]()

Δεν έχει πειράξει ποτέ τίποτε!!!Χα,χα,χα, χα σας ξεγέλασα, μην ακούτε εμένα, η Μπασσέτ δεν ακουμπά ανθρώπινα φαγητά, γι'αυτό και δεν πειράζει τίποτε.Δεν είναι νορμάλ γάτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

τωρα το καλυτερο που θα σου προτεινα οτι αυριο που θα πας τον γατουλη για την διαρροια να κοιταξεις και το θεμα στειρωσης το δυνατον γρηγοροτερα χωρις φυσικα να το πεις στον αντρα σου!!!!!
τα αρσενικα οταν δεν μπορουν να γονιμοποιησουν σε περιοδο αναπαραγωγης τρελαινονται απο τις ορμονες και γι'αυτο ξεδινει οπου βρει και κανει ζημιες!..μολις στειρωθει θα ηρεμησει κατα πολυ!!!

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα μπορεις να τον ταιζεις ομως και να του κανεις τα εμβολια του αν και νομιζω οτι θα φυγει.Δεν ειμαι ιδικως γι'αυτο ρωτησε και εναν κτηνιατρο.Καλη τυχη !!!
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
μπριζολάκια δεν αφήνουμε χύμα, σε λίγο θα κυκλοφορούν και μύγες που είναι χειρότερες
όταν θέλω να ξεπαγώσω το βάζω σε κατσαρόλα και το καπακώνωέχω 2 γάτες σπίτι αγοράκι + κοριτσάκι στειρωμένα, δεν ψεκάζουν αλλά χαμουρεύονται ασύστολα κάθε μέρα

julia
Διακεκριμένο μέλος

Υπάρχουν πολλές γυναίκες, και εδώ μέσα που έχουν γεννήσει πρόσφατα, οχι ένα αλλά και περισσότερα παιδιά. Επίσης σε μια πρόχειρη αναζήτηση αν κάνεις, θα βρείς πολλά θέματα για το τί τέλεια είναι γατα και ένα μωράκι.
Θεωρώ λάθος, και άγνοια, να φοβάσαι για το παιδάκι σου. Τέσπα, η απόφαση δική σου.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλημερα σε ολους.Πιστευω οτι αγαπας πολυ το γατουλη σου και καλα κανεις.Πρεπει να εξηγησεις στον αντρα σου το θεμα της στειρωσης πολυ καλα.Θα λυθουν ολα τα προβληματα.Αλλιως θα πρεπει να τον αφησεις ελευθερο αν και δεν ξερω αν θα τα καταφερει.Πρεπει ομως να σκεφτεις και το μωρακι .Μπορει να μην μπορει να κολησει αρρωστια αλλα υπαρχουν μικροβια ακομα και αν του κανεις στειρωση.Υπαρχει και μια αλλη λυση που θα σου κοστησει αρκετα.Θα κανεις στειρωση στον γατουλη και θα τον αφησεις.Η στειρωση δεν θα προβλεψει ακομα περισσοτερα γατακια και το να τον αφησεις ελευθερο θα ειναι πιστευω καλυτερα για το μωρο.
Θα μπορεις να τον ταιζεις ομως και να του κανεις τα εμβολια του αν και νομιζω οτι θα φυγει.Δεν ειμαι ιδικως γι'αυτο ρωτησε και εναν κτηνιατρο.Καλη τυχη !!!
Γλυκό μου κοριτσάκι ή αγοράκι αν είσαι τόσο μικρό όσο λέει η ηλικία σου γιατί πολλά εντεκάχρονα εμφανίστηκαν τελευταία, καλό είναι να αποκτήσεις εμπειρίες να ασχοληθείς με τα μαθήματά σου και όταν μεγαλώσεις να δίνεις συμβουλές καλό μου έτσι? Συμβουλές δίνουμε όταν έχουμε γνώσεις ή μέσα από τις εμπειρίες μας γιατί αλλιώς γινόμαστε ανακριβείς. Προς το παρόν φρόντιζε με αγάπη το ζωάκι σου
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ΥΠΑΡΧΕΙ, η Μπασσέτ, αλλά, είναι η εξαίρεση, που επιβεβαιώνει τον κανόνα!!!Δεν έχει πειράξει ποτέ τίποτε!!!
Χα,χα,χα, χα σας ξεγέλασα, μην ακούτε εμένα, η Μπασσέτ δεν ακουμπά ανθρώπινα φαγητά, γι'αυτό και δεν πειράζει τίποτε.Δεν είναι νορμάλ γάτα![]()

και ο naruto μου μια απο τα ιδια
Εξω αφηνουμε ψαρια, μπριζολες, φαγητα σε πιατα και δεν τα αγγιζει 
παντως καλα ειναι τα σκουπιδια να ειναι κλειστα. Το προβλημα τιν διαρροια ειναι θεμα χρονου να λυθει οπως και το μαρκαρισμα. Μηπως η αλλαγη στην συμπεριφορα του οφειλεται στο παιδι; Μηπως ζηλευει; Οταν με το καλο στειρωθει και λυθει το προβλημα με την διαρροια αφηστε τον να πλησιασει το μωρακι σας και ασχοληθειτε μαζι του για να του δειξετε οτι δεν εχετε σταματησει να τον λατρευετε και οτι ακομα παραμενει ο βασιλιας του σπιτου. Σιγα σιγα θα συνηθησει και πιστευω θα σταματησει να κανει αταξιες.
Οσο για το μωρακι σας καλο θα του κανει ο γατουλης. Η πολυ καθαριοτητα βλαπτει (προκαλει αλλεργιες). Οταν το μικρο ζει σε ενα περιβαλλον με ζωα και ερχεται σε επαφη μαζι τους εχει λιγοτερες πιθανοτητες να εμφανισει αλλεργιες και εχει πολυ πιο δυνατο ανοσοποιητικο συστημα απο τα παιδακια που ζουν σε μια 'γυαλα'. Ευχομαι να σας πανε ολα καλα και να μην δωσετε τον γατουλη σας

kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν αποφασίσεις να τον κρατήσεις, τότε με τον καιρό σίγουρα θα ηρεμήσει επιπλέον με λίγη υπομονή θα μάθει ότι δεν πρέπει να κάνει κάποια πράγματα όπως και θα συνηθίσει την ύπαρξη του νέου μέλους. Σου προτείνω να του δώσεις ένα παιχνίδι του μωρού κάτι που μυρίζει έντονα και να του θυμίζει το μωρό, δεν ξέρω ίσως να πάρεις ένα πανάκι να το κόψεις σε λωρίδες και να το βάζεις πρώτα για μια δυο μέρες στο μωρό να παίρνει την μυρωδιά του και μετά να το δίνεις στο γάτο. Έτσι θα εξοικειωθεί πολύ με το παιδί. Η εκπαίδευση δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα αλλά με ένα ψεκαστήρι νερού και μια τιμωρία, όπως όταν κάνει κάτι να τον κλείνεις-αμέσως όμως-για λίγο έξω, θα καταλάβει ότι δεν μπορεί να κάνει κάποια πράγματα τουλάχιστον όταν είστε εσείς εκεί. Τέλος το φαγητό ναι δεν πρέπει να είναι εμφανές, ούτε τα σκουπίδια και όπου μπορείς να κλείνεις πόρτες, μην τον περιορίσεις φυσικά σε ενα δωμάτιο 3 επί 3!
Να σου ζήσει το μωρό σου και εύχομαι να τα βρήτε και με το γάτο σας.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
παντα ειχαμε γατακια ρατσας ..και πριν 1μιση χρονο βρηκαμε το ρορυ..λοιπον ενα σας λεω τα εχω δει ολα με το ρορυ..λεγαμε οτι θα το στειρωσουμε και θα γινει ποιο χουζουρης αλλα δεν...μιλαμε τρεχει ολη την ωρα ,δακγωνει τη λυνα οταν κοιματε..γενικα ειναι ακομα πολυ δραστιριος..σιμερα που γυρισα απο χαλκιδα ειχε σκισει μια κουτα και εχω ενα σπιτι με χαρτοπολεμο....οποτε σε νιωθω απολυτα...
ειμαι φρεσκοπαντρεμενη και προσπαθουμε για παιδακι..και πως το βλεπω εγω?και ο ρορυ και η λουνα θα μεινουν στο σπιτι μας και σπιτι τους..οσο και να με τρελενει με της σκανταλιες του οταν μου ερχετε το βραδυ στην αγγαλια μου τα ξεχναω ολα..και δες το και αλιος...περα απο το τι αν το αφισεις ειναι σαν να το σκοτωνεις δεν θα ασχολιθω με αυτο γιατι στο ειπαν ηδη ποιο πανω...πριν ερθει το παιδι σου στο κοσμο ποιος ηταν αυτος που γεμιζε τα βραδυα σου με τρυφερες αγκαλιες?θα αγαπαω και θα λατρευω το παιδακι που θα φερω το κοσμο αλλα θα αγαπαω και τα γατακια μου..εχουν το καθενα μια ξεχωριστη θεση στη καρδια μου..και μην ξεχνας οτι ο οζζυ σου ειναι ακομα παιδακι /γατακι οπως και ο ρορυ μου..και τα παιδακια ως γνωστον κανουν σκανταλιες..ιτε ειναι ανθρωπινα παιδακια ιτε ειναι γατακια παιδακια ιτε ειναι σκυλακια παιδακια...αν το αγαπας υπομονη λοιπον και θα δεις οτι μετα τη στειρωση θα ναι καλητερα και γενικα σε λιγα χρονια θα χει το παιδακι σου ενα φιλο που θα το λατρευει και θα παιζει μαζι του...

ria23
Διάσημο μέλος
Γεια σου και από μένα, καταρχήν η δική μου γνώμη είναι πως όποια απόφαση και να πάρεις για το γατί πρέπει να το στειρώσεις. Αν τον αφήσεις ελεύθερο θα ζήσει σίγουρα περισσότερο και δεν θα κολλήσει αρρώστιες από την επαφή με άλλες γάτες και σίγουρα δεν θα είναι η αιτία για πολλά νεκρά νεογέννητα γατάκια και πίστεψέμε δεν θα το λείψει ποτέ το σεξ.... Για την ακρίβεια αυτή τη στιγμή υποφέρει επειδή δεν το έχει και νομιζω πως αυτό πρέπει να καταλάβει και ο άντρας σου.
Αν αποφασίσεις να τον κρατήσεις, τότε με τον καιρό σίγουρα θα ηρεμήσει επιπλέον με λίγη υπομονή θα μάθει ότι δεν πρέπει να κάνει κάποια πράγματα όπως και θα συνηθίσει την ύπαρξη του νέου μέλους. Σου προτείνω να του δώσεις ένα παιχνίδι του μωρού κάτι που μυρίζει έντονα και να του θυμίζει το μωρό, δεν ξέρω ίσως να πάρεις ένα πανάκι να το κόψεις σε λωρίδες και να το βάζεις πρώτα για μια δυο μέρες στο μωρό να παίρνει την μυρωδιά του και μετά να το δίνεις στο γάτο. Έτσι θα εξοικειωθεί πολύ με το παιδί. Η εκπαίδευση δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα αλλά με ένα ψεκαστήρι νερού και μια τιμωρία, όπως όταν κάνει κάτι να τον κλείνεις-αμέσως όμως-για λίγο έξω, θα καταλάβει ότι δεν μπορεί να κάνει κάποια πράγματα τουλάχιστον όταν είστε εσείς εκεί. Τέλος το φαγητό ναι δεν πρέπει να είναι εμφανές, ούτε τα σκουπίδια και όπου μπορείς να κλείνεις πόρτες, μην τον περιορίσεις φυσικά σε ενα δωμάτιο 3 επί 3!
Να σου ζήσει το μωρό σου και εύχομαι να τα βρήτε και με το γάτο σας.
μπορει πλεον να μην κινδυνευει απο τους γατους και τους τσακωμους...αλλα ποιος λεει οτι δεν κινδυνευει απο τις φολες και τα αυτοκινητα...ενα γατι που μεγαλωσε σπιτι...πως μπορει ξαφνικα να βρεθει στο δρομο??????? δεν θα ξερει πως να αντιδρασει και να ζησει...συγνωμη αλλα δεν θα συμφωνησω εδω...τελος αν τελικα πρεπει οπωσδηποτε να διωξεις τον γατο σου..το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τον χαρισεις ωστε να ζησει σε ενα προστατευμενο περιβαλλον και να ξερεις οτι ειναι καλα!!!!!!!!

kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
3ini
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα σε ολους!εχω εναν γατο 4 μηνων κ κατι,δεν ειναι ρατσα.τον εχω σπιτι κατα κιριο λογο αλλα επειδη μενουμε σε μονοκατοικια,με κηπο κ εξω σχετικα απο την πολη,χωρις αυτοκινητα κινηση.το θεμα ειναι οτι μασ γκρινιαζει παρα πολυ για να βγει εξω βολτα κ πολλες φορες φορες τον αφηνω.αφ ενος γιατι τον λυπαμι,αφ εταιρου γιατι δε σταματαει τη γκρινια.προς το παρον δεν πηγαινει μακρια-στον κηπο κ στον κηπο του γειτονα.το θεμα ειναι οτι 1ον-εχω ενα αγχος μηπως απομακρινθει κ δεν το βρισκω κ 2ον-σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τον στειρωσω κ δεν ξερω τελικα τι αλλαγη συμπεριφορας θα εχει.θα γινει πιο σπιτογατος?αξιζει να το στειρωσω?ειναι ηδη αρκετα ατιθασος,κακομαθημενος καλυτερα.αν εξαιρεσουμε τις βολτες στον κηπο δεν παει πουθενα μες στο σπιτι χωρισ εμας.δεν ξερω τι να κανω.ευχαριστω πολυ
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
καλησπερα σε ολους!εχω εναν γατο 4 μηνων κ κατι,δεν ειναι ρατσα.τον εχω σπιτι κατα κιριο λογο αλλα επειδη μενουμε σε μονοκατοικια,με κηπο κ εξω σχετικα απο την πολη,χωρις αυτοκινητα κινηση.το θεμα ειναι οτι μασ γκρινιαζει παρα πολυ για να βγει εξω βολτα κ πολλες φορες φορες τον αφηνω.αφ ενος γιατι τον λυπαμι,αφ εταιρου γιατι δε σταματαει τη γκρινια.προς το παρον δεν πηγαινει μακρια-στον κηπο κ στον κηπο του γειτονα.το θεμα ειναι οτι 1ον-εχω ενα αγχος μηπως απομακρινθει κ δεν το βρισκω κ 2ον-σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τον στειρωσω κ δεν ξερω τελικα τι αλλαγη συμπεριφορας θα εχει.θα γινει πιο σπιτογατος?αξιζει να το στειρωσω?ειναι ηδη αρκετα ατιθασος,κακομαθημενος καλυτερα.αν εξαιρεσουμε τις βολτες στον κηπο δεν παει πουθενα μες στο σπιτι χωρισ εμας.δεν ξερω τι να κανω.ευχαριστω πολυ
Καλύτερα να τον στειρώσεις..θα γλυτώσεις το άγχος μήπως κολλήσει καμιά αρρώστια ζευγαρώνοντας ή στους καυγάδες με τους άλλους αρσενικούς. Και, επίσης, θα γίνει πιο σπιτόγατος, δε θα αποζητάει να βγει έξω για να βρει θηλυκιά - μόνο για βόλτα, αν του γίνει συνήθεια.
Καλό θα ήταν να του φορέσεις κι ένα λουράκι με κούμπωμα ασφαλείας με το όνομά του και το τηλέφωνό σου πάνω. Έτσι θα ξέρουν ότι δεν είναι αδέσποτος και ότι ανήκει σε κάποιον αν τυχόν χαθεί

ria23
Διάσημο μέλος

οποτε μη φοβασαι να τον στειρωσεις και να τον βοηθησεις να ζησει περισσοτερα χρονια!!!!!!!!!!

Λεύκιππος
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Αυτο που λενε οτι ζουν περισσοτερο (λογω του οτι γλιτωνουν απο καρκινο του αναπαραγωγικου συστηματος) το βρισκω υπερβολικο. Προχθες εψαχνα τα ωφελη της στειρωσης στα αρσενικα σε ερευνες και βρηκα οτι τετοιου ειδος καρκινου παθαινει το 1% των αρσενικων γατιων. Τεσπα, δεν ειμαι σε καμμια περιπτωση κατα της στειρωσης, αντιθετως την υποστηριζω γιατι ειναι ο μονος τροπος να μειωθει ο αριθμος των αδεσποτων

NEFELI2008
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool