Ασυνείδητοι οδηγοί! Ντροπή!

Pennylane

Τιμώμενο Μέλος

Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα.
Στις 9 το πρωι αποφασισα να παω στο σουπερ μαρκετ λογω ελλειψης γαλακτος:P
ειναι 15 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι μου! Στην επιστροφη λοιπον περναει ενας μαλ@&%κας με ολη τη σημασια της λεξης και πατησε μια γατουλα που περνουσε τον δρομο εκεινη την ωρα! Ουτε σταματησε ουτε τιποτα εφυγε....εγω να εχω βαλει τις φωνες και να του χωνω μπινελικια! Ουτε οι περαστικοι βοηθησαν απλα συνεχισαν...Σταματησε τελικα 3-4 λεπτα αργοτερα μια κοπελα! με μηχανακι! Κ μαζι σηκωσαμε την γατουλα και την πηραμε στην κτηνιατρο! εχει πολλες κακωσεις(το καημενο ηταν λες και σπαρταρουσε πανω στην ασφαλτο:()
εχει δυο σπασμενα ποδαρακια και θα χρειαστει χειρουργειο! Μας ειπε οτι θα κανει οτι μπορει αλλα η κατασταση της γατουλας ειναι ασχημη! Παντως αν τα καταφερει θα την κρατησει η κτηνιατρος ειπε!
Αχ ειναι τοσο ομορφη η γατουλα! Ειναι ολολευκη και η ουρα και τα ποδαρακια της ειναι μαυρα!Μια κουκλιτσα! Μακαρι να τα καταφερει!:/::/:

Πφφφφ Ντροπη πια! λες και χρειαζεται νατρρεξει τοσο με το αμαξι σε εναν τοσο στενο δρομο! ελεος!:/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι ρε γμτ, τι λες τώρα; :( Μακάρι να τα καταφέρει το κουκλάκι. Δυστυχώς πολλοί "άνθρωποι" είναι τελείως κάφροι. Σε κακό να του βγει :mad: Εύχομαι ολόψυχα το πλασματάκι να τον ξεπεράσει τον κίνδυνο. Κράτα μας ενήμερους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ασυνειδητοι Οδηγοι! Ντροπη!

εννοειται! τωρα ειναι στο χειρουργειο!!! θα ξαναπερασω μετα την σχολη κατα τις 5 να δω τι εγινε και θα σας πω!:/:

:(:(:(
Aς πάνε όλα καλά....:)

Απάντηση: Ασυνειδητοι Οδηγοι! Ντροπη!

Το τι βλακες υπαρχουν δεν λεγετε..Και απο οτι καταλαβα δεν πρεπει να ηταν ατυχημα..Μαλλον επιτιδες το εκανε αλλιως θα σταματουσε να βοηθησει..Μακαρι να παθει το ιδιο...Σορυ κιολας αλλα τους σιχαινομαι αυτους τους "ανθρωπους".

Απάντηση: Ασυνείδητοι Οδηγοί! Ντροπή!

ελεος, η κακια των ανθρωπων δεν εχει ορια... ο τυπος μαλλον την ειχε βαλει στοχο :/:

γειααα σας! Πηγα στο κτηνιατρειο και μετα απο ενα 2ωρο χειρουργειο η κτηνιατρος καταφερε να σωσει την γατουλα!:clapup:
Υπαρχει ακομη κινδυνος ειπε καθως το ανοσοποιητικο της συστημα δεν ειναι τοσο ισχυρο μετα απο ολα οσα περασε αλλα την εχει σπιτι της και τα παει πολυ καλα προς το παρον η κατασταση της ειναι σταθερη! Ελπιζουμε για το καλυτερο! :D

Μπραβο!!!! ελπιζω να πανε ολα καλα!!!:D

εύχομαι να πάνε όλα καλά με το γατουλίνι
εύχομαι τα χειρότερα σε όσους προσπέρασαν τη γατούλα
και αυτόν που την πάτησε

πφφφ ασε καθολου δεν τους ενοιαζε! Ενω πριν λιγο που γυρνουσα με μια φιλη μου απο το πανεπιστημιο περασε μια γατα τον δρομο και το αυτοκινητο που ερχοταν σταματησε με τετοια φορα,,, αλλο να στο λεω και αλλο να το βλεπεις! χαμος! εγω να φωναζω το γατι το γατιιιιι:P Και η φιλη μου να με κυνηγαει απο πισω:P οι ανθρωποι σταματησαν ..(ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!!! το τονιζω αυτο!) και μολις ειδαν οτι η γατουλα ηταν καλα! μονο τοτε εφυγαν(ενω καμια 10αρια ηλιθιοι που ειχαν μαζευτει απο πισω ...ουρα...χαμος σφιριζαν συνεχεια!
Για αυτο λεω! Ξενοι! αλλο επιπεδο!:) πολιτισμενοι ανθρωποι!!!:D

Το τι βλακες υπαρχουν δεν λεγετε..Και απο οτι καταλαβα δεν πρεπει να ηταν ατυχημα..Μαλλον επιτιδες το εκανε αλλιως θα σταματουσε να βοηθησει..Μακαρι να παθει το ιδιο...Σορυ κιολας αλλα τους σιχαινομαι αυτους τους "ανθρωπους".

Λέγοντας αυτά τα λόγια γίνεσαι σαν και αυτόν.

Δεν νομιζω..τα λόγια..δεν σκοτωνουν,αυτοι ομως ναι..και δεν μιλαμε για περιπτωσεις ατυχηματων,αλλα για περιπτωσεις που ειτε δεν κανουν τον κοπο να σταματησουν,ή γκαζωνουν επιτηδες...ω..ναι...το εχω δει και αυτο...:)

Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να αφαιρεί κάποιος μια ζωούλα με αυτόν το μακράβιο τρόπο αλλά δε χρειάζεται να επικροτούμε τέτοια λόγια και άνθρωπο να τραυμάτιζε πάλι το ίδιο θα έλεγα.

μα δεν αντιλεγω καλε...εννοειται και ανθρωπο..απλα το θεμα μας εδω ηταν για γατα...:/:

ομως τα λογια..ξαναλεω...ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ..οποτε δεν μπορουμε να λεμε ότι γινομαστε το ιδιο..σορυ..αλλα ετσι ειναι..

Γιατι γινομαι σαν αυτον;;;Εγω δεν θα σκοτωνα ποτε μια αθωα ψυχουλα..Γιατι πανω απ'ολα ειμαι ανθρωπος..Και συγνωμη αλλα αυτος που το εκανε δεν ειναι.Και σε αλλον ανθρωπο να το εκανε παλι το ιδιο θα ελεγα.Δεν μιλαω για περιπτωση ατυχηματος.Εκει το καταλαβαινω αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν πρεπει να ηταν και πολυ ατυχημα μαλλον επιτηδες το εκανε αλλιως θα ειχε σταματησει να βοηθησει την καημενη την γατουλα.Και αυτο που ειπες με προβαλλει..:down:

Γιατι γινομαι σαν αυτον;;;Εγω δεν θα σκοτωνα ποτε μια αθωα ψυχουλα..Γιατι πανω απ'ολα ειμαι ανθρωπος..Και συγνωμη αλλα αυτος που το εκανε δεν ειναι.Και σε αλλον ανθρωπο να το εκανε παλι το ιδιο θα ελεγα.Δεν μιλαω για περιπτωση ατυχηματος.Εκει το καταλαβαινω αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν πρεπει να ηταν και πολυ ατυχημα μαλλον επιτηδες το εκανε αλλιως θα ειχε σταματησει να βοηθησει την καημενη την γατουλα.Και αυτο που ειπες με προβαλλει..:down:
Αυτό που είπα ήταν γενικό. Ακόμα και να φταίει ο άλλος και επίτηδες να το έκανε δεν το βρίσκω σωστό να εύχεσαι τον θάνατο του.

Μα ουτε η γατουλα πεθανε..Απλα καμια φορα πραγματικα ευχομαι αυτη τη ταλαιπωρια που περασε η γατουλα και το καθε ζωακι να το παθουν κ αυτοι μονο για να καταλαβουν πως ειναι.Επειδη δηλαδη οδηγανε ενα αμαξι σημαινει οτι θα πατησουν οτι ζωντανο βρουν μπροστα τους;;;Αμα πατουσε ανθρωπο θα ειχε τραβηγματα με την γατουλα ομως οχι...Και εκει η αδυναμια που εκμεταλλευονται.Και πιστευω ακραδαντα πως οποιος εχει τη δυναμη να κανει κακο σε ζωο, αμα δεν υπηρχαν κυρωσεις θα το εκαναν και σε ανθρωπο...

Αυτό που είπα ήταν γενικό. Ακόμα και να φταίει ο άλλος και επίτηδες να το έκανε δεν το βρίσκω σωστό να εύχεσαι τον θάνατο του.

διαφωνω καθετα..ποιος σου ειπε ότι ενας τετοιος ανθρωπος,εχει μεγαλυτερη αξια απο ενα ζωο;;...επειδη ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ;;;στην πυραμιδα αγαπητε μου,ο ανθρωπος ειναι η κορυφη..αν την κοψεις,η πυραμιδα παραμενει..αν κοψεις ομως τη βαση,που ειναι ολα τα υπολοιπα οντα..η πυραμιδα γκρεμιζεται..Μας εχουν μαθει να σκεφτομαστε εγωκεντρικα σαν ανθρωπινο ειδος..ποιος σου ειπε ότι εσυ,και εγω..εχουμε περισσοτερα δικαιωματα απο ενα ζωο;;; με ποιο σκεπτικο;;

Και κατι που ξεχασα να πω..Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ευχομαι τον θανατο του...Σε αλλες περιπτωσεις το εχω ευχηθει πραγματικα μεσα απο τη ψυχη μου..Και πως μπορεις να δινεις ελαφρυντικο ακομα και σ αυτους που το κανουν επιτηδες;;;Μου φαινεται απαραδεκτο για φιλοζωο...Και οσο για τις αλλες περιπτωσεις που αναφερομαι απλα μπες και δες μερικα βιντεακια και αν το αντεξεις και δινεις ακομα ελαφρυντικα..οκ...τι να πω...

Και κατι που ξεχασα να πω..Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ευχομαι τον θανατο του...Σε αλλες περιπτωσεις το εχω ευχηθει πραγματικα μεσα απο τη ψυχη μου..Και πως μπορεις να δινεις ελαφρυντικο ακομα και σ αυτους που το κανουν επιτηδες;;;Μου φαινεται απαραδεκτο για φιλοζωο...Και οσο για τις αλλες περιπτωσεις που αναφερομαι απλα μπες και δες μερικα βιντεακια και αν το αντεξεις και δινεις ακομα ελαφρυντικα..οκ...τι να πω...

Δεν νομιζω ότι δηλωσε φιλοζωος..:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back