Ασυνείδητοι οδηγοί! Ντροπή!

Μα ουτε η γατουλα πεθανε..Απλα καμια φορα πραγματικαευχομαι αυτη τη ταλαιπωρια που περασε η γατουλα και το καθε ζωακι να το παθουν κ αυτοι μονο για να καταλαβουν πως ειναι.Επειδη δηλαδη οδηγανε ενα αμαξι σημαινει οτι θα πατησουν οτι ζωντανο βρουν μπροστα τους;;;Αμα πατουσε ανθρωπο θα ειχε τραβηγματα με την γατουλα ομως οχι...Και εκει η αδυναμια που εκμεταλλευονται.Και πιστευω ακραδαντα πως οποιος εχει τη δυναμη να κανει κακο σε ζωο, αμα δεν υπηρχαν κυρωσεις θα το εκαναν και σε ανθρωπο...
Aν αφαιρέσεις την υπογραμμισμένη λέξη συμφωνώ μαζί σου.
διαφωνω καθετα..ποιος σου ειπε ότι ενας τετοιος ανθρωπος,εχει μεγαλυτερη αξια απο ενα ζωο;;...επειδη ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ;;;.....
Δεν είπα κάτι τέτοιο..... και εγώ τον κατακρίνω την πράξη του απλά δεν εύχομαι τον θάνατο του... :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aν αφαιρέσεις την υπογραμμισμένη λέξη συμφωνώ μαζί σου.

Δεν είπα κάτι τέτοιο..... και εγώ τον κατακρίνω την πράξη του απλά δεν εύχομαι τον θάνατο του... :hmm:

και εγω σε ξαναρωτω..γιατι η ζωη ενος τετοιου "ανθρωπου" εχει μεγαλυτερη αξια απο ενος ζωου;;:)..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγω σε ξαναρωτω..γιατι η ζωη ενος τετοιου "ανθρωπου" εχει μεγαλυτερη αξια απο ενος ζωου;;:)..
Όχι δεν έχει μεγαλύτερη αξία :(.

Όχι δεν έχει μεγαλύτερη αξία :(.

οποτε....ασε μας και εμας να εκφραστουμε ελευθερα!!!!:hehe::hehe::hehe::hehe:

κατι τετιοι πουστιδες ξεφτιλισμενοι τα κανουν αυτα...ενα μαλακισμενο με ενα μιχανακι την αλλη φορα(ουτε διπλομα δεν ειχε)ερχοτανε με 1000 και εσκισε σε ποσα κοματια ενα σκυλο....τελιος μαλακες ομως....:mad:

κατι τετιοι πουστιδες ξεφτιλισμενοι τα κανουν αυτα...ενα μαλακισμενο με ενα μιχανακι την αλλη φορα(ουτε διπλομα δεν ειχε)ερχοτανε με 1000 και εσκισε σε ποσα κοματια ενα σκυλο....τελιος μαλακες ομως....:mad:

όσο και να συμφωνω μαζι σου,θα σε παρακαλουσα να προσεχεις τις εκφρασεις σου.:)

Απάντηση: Ασυνείδητοι Οδηγοί! Ντροπή!

παιδια οντως,δεν ξερω τι γινεται....:worry:εχω δει ενα σωρο γατακια κ μεγαλες γατες πατημενα ακομη κ σε δρομους μικρους που εχεις ορατοτητα κ δεν τρεχεις...:eek:δυστηχως αυτα τα 2ποντα οντα δεν αξιοποιουν την νοημοσυνη κ τα συναισθηματα τους.μας εχει τυχει να πατησουν το σκυλακι μας επιτηδες,ακομη κ ενα σκυλο 7-8 χρονων καυκασου που ειχαμε με αποτελεσμα να πεθανουν.στην πρωτη περιπτωση ειχε ο πατερας μου τις καμερες ανοιχτες κ ειδε ποιος το εκανε κ εγινε χαμος.στην δευτερη περιπτωση του οποιου ο θανατος οπως ειχε πει κ ο κτηνιατρος μετα τη νεκροψια εγινε απο χτυπημα αλλα οι καμερες ηταν κλειστες,ευτηχως απο τη μια γιατι ο πατερας μου θα τον σκοτωνε στην κυριολεξια αν τον εβλεπε....:mad:,ας ελπισουμε οτι η κοινωνια μας θα γινει καλυτερη κ οχι χειροτερη,οχι μονο απεναντι στα ζωα αλλα κ στο συνανθρωπο...γενικα δυστηχως πολλοι ανθρωπο ειναι αναισθητοι και λενε ε κ τι εγινε ζωο ειναι:(...αχ τη ψυχη θα παραδωσουμε εμεις οι απληστοι....δεν αλλαζουν ρε παιδια τα μυαλα τους....(προς αποφυγη παρεξηγησεων,μιλαω γενικα):vroum:

αααααχχχ..:(:( :mad::mad:.Δεν βρίσκω λέξεις να μπορούν να εκφράσουν αυτό που νιώθω...
Την νιώθω λίγο σαν deja vu αυτή την συζήτηση....Τα λέμε,τα ξαναλέμε....
Τί να κάνουμε;;;¨Ο φόβος φυλάει τα έρμα¨... O Ελληνας θέλει έναν αμείλικτο νόμο πάνω απ'την κεφάλα του,για να μάθει να υπακούει...Όχι να σεβεται...Απλά να υπακούει...Ο σεβασμός προϋποθέτει άλλες,πιο εσωτερικές διαδικασίες,και σιγά μην χάνουμε χρόνο για ν'ασχοληθούμε με το μέσα μας....

Οι περισσοτεροι οταν τα χτυπησουν σηκωνονται και φευγουν...Μια ζωη αυτο θα γινεται...
Καταρες και ευχες δεν θα ριξω ολα εδω πληρωνονται αλλωστε - και αν οχι εδω εκει πανω σιγουρα-
Δυστυχως εδω στην Ελλαδα σημασια δεν εχει τιποτα παραπανω απο τον εαυτο μας..Δεν νοιαζεται κανεις για τιποτα είτε ειναι ανθρωπος είτε ζωακι...
Οι δημοι φταινε και πολυ μαλιστα (οχι οτι δεν φταιμε και εμεις οι ιδιοι - φυσικα και φταιμε φαυλος κυκλος ειναι αλλωστε) αλλα κανενας τους δεν φροντιζει λιγο για αυτα τα ερμα τα ζωακια και μετα μας φταινε αυτοι που τα φροντιζουν στο δρομο και τους προσφερουν οσο μπορουν τροφη και νερο!!
Μονο εξωδικα και υγειονομικα ξερουμε να στελνουμε και να το παιζουμε καθαροι οι βρωμυλοι!!!
Παιδεια δεν υπαρχει και φταιει και η οικογενεια σε αυτο!!! Τι μας εφταιξαν οι μικρες αυτες ψυχες και τους φερομαστε ετσι??? Γιατι να ειμαστε απανθρωποι ενω λεγόμαστε ανθρωποι...
Ντροπη και παλι ντροπη!!

Τα ειπα και ηρεμησα..
Πενυ χιλια μπραβο σου κοπελα μου και στην αλλη την κοπελα που σωσατε το γατακι!!!
Χαρηκα πολυ μα παρα πολυ για το γατακι που εγινε καλα και ελπιζω να βρει και σπιτακι αν η κτηνιατρος θελησει να το δωσει για υιοθεσια!!!!

γειααα σας! Πηγα στο κτηνιατρειο και μετα απο ενα 2ωρο χειρουργειο η κτηνιατρος καταφερε να σωσει την γατουλα!:clapup:
Υπαρχει ακομη κινδυνος ειπε καθως το ανοσοποιητικο της συστημα δεν ειναι τοσο ισχυρο μετα απο ολα οσα περασε αλλα την εχει σπιτι της και τα παει πολυ καλα προς το παρον η κατασταση της ειναι σταθερη! Ελπιζουμε για το καλυτερο! :D

Αχ!!!! πόσο χαίρομαι :clapup: και το σκεφτόμουν! Ευτυχώς που φρέθηκε ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ σαν και' σένα και μπόρεσε το πλασματάκι και βοηθήθηκε. Θα πάνε όλα καλά, το πιστεύω :)
Όσο για το γεγονός ότι οι ξένοι έχουν άλλο επίπεδο, αυτό ξαναπές το! Ισχύει δυστυχώς :/:

διαφωνω καθετα..ποιος σου ειπε ότι ενας τετοιος ανθρωπος,εχει μεγαλυτερη αξια απο ενα ζωο;;...επειδη ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ;;;στην πυραμιδα αγαπητε μου,ο ανθρωπος ειναι η κορυφη..αν την κοψεις,η πυραμιδα παραμενει..αν κοψεις ομως τη βαση,που ειναι ολα τα υπολοιπα οντα..η πυραμιδα γκρεμιζεται..Μας εχουν μαθει να σκεφτομαστε εγωκεντρικα σαν ανθρωπινο ειδος..ποιος σου ειπε ότι εσυ,και εγω..εχουμε περισσοτερα δικαιωματα απο ενα ζωο;;; με ποιο σκεπτικο;;

Έτσι είναι ακριβώς όπως τα λες. Αν λάβουμε υπ' όψιν μας ότι τα ζώα έχουν μεγαλύτερη σοφία και μεγαλείο ψυχής από το ανθρώπινο είδος, τότε αυτό με βάζει σε υποψία ότι ίσως είναι και ανώτερα από' μας τους ανθρώπους. Είναι ο βασικότερος λόγος που έγινα αυστηρή χορτοφάγος, διότι δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα φάω ζωάκι. Το π.χ γουρουνάκι δεν είναι κατώτερο π.χ από τις γάτες και ούτε είναι κατώτερο από 'μένα ;)Επίσης δεν θέλω σε καμία περίπτωση να υποστηρίζω γενικότερα την βιομηχανία κρέατος και τα εκτροφεία ζώων που τα έχουν σε απαράδεκτες συνθήκες και στο τέλος τα σκοτώνουν κιόλας :mad:
Επίσης συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την άποψη ότι όταν κάποιος δεν έχει πρόβλημα να κακοποιήσει ζώο, δεν θα έχει πρόβλημα να κακοποιήσει και άνθρωπο εάν δεν φοβόταν τις κυρώσεις. Όποιος δεν σέβεται τα ζώα σαν οντότητες δεν σέβεται (είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα) ούτε τους ανθρώπους. Αποδεδειγμένο!

γειααααααα σας! Πριν λιγο επικοινωνησε μαζι μου η κτηνιατρος που εχει την γατουλα! Η κατασταση της υγειας της ειναι περιφημη! ειναι πολυ χαδιαρα και την ονομασε Περλα! Οπως μου ειχε πει θα την κρατησει αυτη ...Τυχερηηη !!! Αν και εχει περασει μονο μια εβδομαδα απο την επεμβαση θελει κιολας να βγει απο το κλουβακι της...και ας μην μπορει να περπατησει ακομα:D Παντως η κτηνιατρος ειπε οτι θα γινει καλα!:D

:clapup::clapup: Μπραβο!!!! Πολυ χαρηκα για την γατουλα! Και παλι μπραβο σας για οτι κανατε!!!!

σωθηκε μια ψυχη με το ενδιαφερον σας!!! χαρηκα παρα πολυ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back