Ασφάλεια για κατοικίδιο

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Εδώ ασφαλίζουν σκυλους δεν λεει για γατες αλλα λεει για κατοικίδια https://www.asfalistra.gr/main_pet.asp

μπορουμε να ρωτησουμε αν ειναι και για γατες και τι περιλαμβάνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ασφάλεια για Κατοικίδιο

Οὔφ! Μπαίνω ἐδῶ γιατὶ κάτι θέλω νὰ γράψω καὶ τὰ θέματα παρὰ εἶναι πολλὰ καὶ ἄβολα γι' αὐτὸ ποὺ θέλω νὰ πῶ: λατρεύω τὶς γάτες (καὶ τὰ σκυλιὰ), ἔχω τρεῖς - ὁ ἕνας, ὁ Ράσκος (Ρασκόλνικωφ, ὅπως λέγανε καὶ τὸν πρὸ-πρὸ-προπάππου του, τὸν πρῶτο μου γάτο) εἶναι ἐρωτευμένος μαζὺ μου. Κάμποσο καιρὸ, βλέπω κάτι σὰν δάκρυα μὲ πύον στὰ μάτια του, τὸν καθαρίζω, του βάζω σταγόνες TOBREX ἀλλὰ...
Τὸν εἶχα βρεῖ πεταμένο στὴν Ὁμόνοια.
Καὶ οἱ δύο γάτες μου, ἡ Μπιζοὺ καὶ ἡ Ἀργὼ (σεισμοπαθὴς!) εἶναι εὕρετρα. Δὲν ἔχω τὸ ψώνιο τῆς ράτσας.
Καὶ καθὼς βρέθηκα ἐδῶ, στὸ θέμα τῆς ἀσφάλειας, σᾶς βεβαιώνω ὅτι, στὸ διαμέρισμα ποὺ μένω, στὴν πιὸ ἐπισφαλὴ περιοχὴ τῆς Ἀθήνας, ἐκεῖνα τὰ ζωάκια μου εἶναι ἀσφαλὴ - ἔχουν τρία δωμάτια, κουζίνα, μπάνιο, μπαλκόνι καὶ ἐμένα ποὺ τὰ χαϊδεύω, τοὺς τραγουδῶ μὲ τὴν καλλίτερη φωνὴ μου ὅ,τι πιὸ ποιητικὸ...
Βρὲ, ἐκεῖνο ποὺ πραγματικὰ ἤθελα νὰ πῶ καὶ δὲν πρέπει νὰ ξεχάσω εἶναι ἄλλο, τοῦτο: ΧΑΙΡΟΜΑΙ ποὺ ἐδῶ μιλᾶμε καὶ γιά γάτες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστηχώς είναι μόνο για σκυλία, και η αξία του ζώου δεν πρέπει να υρβαίνει τα 800 ευρώ.
σε καλύπτει για ασθένεια η θάνατο (δεν ξέρω τι εννόει να σε καλύψει γαι τον θάνατο του ζώου) αστική ευθύνη (σε πρίπτωση που το ζώο σου δαγκώσει κποιον κλπ...
δεν έχει κάποιο πάκέτο που να καλύπτει το ζώο σου εάν εσύ πχ πάθεις τίποτα...
Το κάνει μόνο η αγρότικη...
άλλο ένα παράδειγμα οτιοι γάτες για τους 'Ελληνες δεν υπάρχουν.. δεν εμπίπτουν πουθαινα...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back