παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 315 μηνύματα.
25-11-12
11:04
καλημέρα!είμαι κι εγώ πολύ καινούρια..γατομαμά κ μέσα στα άγχη.βρήκα λοιπόν την παμαμπού,στο δρόμο,ακριβώς δίπλα σε διασταύρωση..σίγουρος θάνατος.είναι μόλις 40 ημερών...κουτσαίνει στο πίσω ποδαράκι της κ πολύ φοβισμένη.πήγαμε σε έναν πολύ καλό κτηνίατρο κ μου είπε πως έχει λίγα ακροαστικά,το ποδαράκι θα γίνει καλα(φιού)κ γενικά με καθησύχασε.αυτό που με ανησυχεί..είναι που κοιμάται ασταμάτητα!σηκώνεται μόνο για φαγητό κ άμμο κι αυτό μόνο αν την παροτρύνω εγώ...δεν παίζει...γκρινιάζει αν φύγω από δίπλα της κ μόνο κοιμάται...είναι λογικό;είχα κ παλιότερα γάτες..αλλά στην αυλή κ θυμάμαι να μη σταματούν τα παιχνίδια..ακόμα κ τόσο μικρά.ή θυμάμαι λάθος;σας ευχαριστώ πολύ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
25-11-12
12:53
Απάντηση: Ατελείωτος ύπνος..
Καλώς ήλθες στο MyCat, παμαμπου!
Γενικότερα οι γάτες κοιμούνται πάρα πολλές ώρες της ημέρας οπότε μου φαίνεται φυσιολογικό αυτό που παρατηρείς με το γατάκι σου.
Εσύ όμως περιγράφεις τη μικρή σου σα να είναι τελείως υποτονική.
Ήταν από πάντα έτσι ή τώρα τελευταία απέκτησε αυτήν τη συμπεριφορά;
Επιπλέον, μήπως μένει μόνη της πολλές ώρες της ημέρας;
Πιστεύω ότι θα ήταν καλό να την πήγαινες στον κτηνίατρο για ένα check up, κυρίως για να σου φύγει η ανησυχία.
Καλώς ήλθες στο MyCat, παμαμπου!

Γενικότερα οι γάτες κοιμούνται πάρα πολλές ώρες της ημέρας οπότε μου φαίνεται φυσιολογικό αυτό που παρατηρείς με το γατάκι σου.
Εσύ όμως περιγράφεις τη μικρή σου σα να είναι τελείως υποτονική.

Ήταν από πάντα έτσι ή τώρα τελευταία απέκτησε αυτήν τη συμπεριφορά;
Επιπλέον, μήπως μένει μόνη της πολλές ώρες της ημέρας;
Πιστεύω ότι θα ήταν καλό να την πήγαινες στον κτηνίατρο για ένα check up, κυρίως για να σου φύγει η ανησυχία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 315 μηνύματα.
25-11-12
13:24
γιώργο ευχαριστώ για την απάντηση κ τις συμβουλές σχετικά με τον ιστοχώρο..την έχω μόλις 4 ημέρες.λειτουργεί πολύ φυσιολογικά με φαγητό-άμμο,απλά κοιμάται συνέχεια..μόνη δεν την αφήνω πολλές ώρες.θα ξαναρωτήσω τον κτηνίατρο..ίσως το κρύωμα που έχει να την ταλαιπωρεί πολύ..ίσως είναι ακόμα φοβισμένο.ας ελπίσουμε να είναι κάτι φυσιολογικό γι αυτήν την ηλικία κ κατάσταση!

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
25-11-12
13:36
Ο κτηνίατρος τι σου είχε πει την πρώτη φορά;
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
25-11-12
14:24
πως το πόδι της θα γίνει καλά κ πως έχει υποθερμία κ ακροαστικά.δεν φάνηκε ανήσυχος.μου έδωσε τα κλασικά για ψύλλους-παράσιτα κ ξαναδώσαμε ραντεβού σε λίγες μέρες για το 1ο εμβόλιο.έκανα κ πολύ καλή έρευνα αγοράς κ όλοι μου είπαν πως είναι ίσως ο καλύτερος στην(επαρχιακή)πόλη που μένω..
catlin
Δραστήριο μέλος
Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα.
25-11-12
15:01
καλημερα!οταν βρηκα και γω το ρετρουλη,αρρωστο με πυρετο και αδυναμο,χρησιμοποιουσε την αμμο του,επινε νερο αλλα ετρωγε μονο οταν του εβαζα κροκετες μπροστα στη μουριτσα του,μονος δεν κατευθυνοταν προς την τροφη του.το θεωρησα φυσιολογικο λογω της ταλαιπωριας του και της αρρωστιας,και οντως μια βδομαδα μετα ηταν αυτονομος σχετικα με τις αναγκες του αλλα ακομα κακοδιαθετος,δεν τον ειχα δει ποτε να παιζει.ρωτησα τον γιατρο ο οποιος ειπε οτι ειναι αναμενομενο το γατακι να νιωθει ανοικεια σε ενα ξενο χωρο με νεους ανθρωπους και με μια αποτομη αλλαγη περιβαλλοντος !τωρα πια ο ρετρο παιζει,κανει σκανταλιες και ζουζουνιζει τα παντα!οποτε ισως η συμπεριφορα της γατουλας σου ειναι υγιης!απλως χρειαζεται στενη παρακολουθηση και τη φροντιδα που σιγουρα εχει ωστε να νιωσει οτι το σπιτακι αυτο της ανηκει!
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
25-11-12
15:12
βάσια ευχαριστώ πολύ!μάλλον βιάζομαι κ παραέχω αγχωθεί..αφού φαίνεται υγιής,ας της δώσω το χώρο κ το χρόνο της να συνέλθει..την έχω βέβαια συνεχώς από κοντά κι ελπίζω να ισχύει αυτό για τις 7 ψυχές που λένε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki