Ατονία και ξαφνική κακή διάθεση

escape

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα.
Σήμερα το απόγευμα η misty κυκλοφορει στο σπίτι σα να αναρρώνει απο νάρκωση: κατεβαινει πολύ προσεκτικα και ατεχνα απο τον καναπε, δε βολευεται πουθενα και γκρινιαζει οταν την χαιδευω.

Ο γιατρος δεν απανταει και ζω στην επαρχια.
Οποιος μπορει να βοηθησει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ στη θέση σου θα την πήγαινα στον γιατρό αύριο πρωί-πρωί. Είναι λίγο παράξενα όλα αυτά...
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Περαστικά στην ψιψίνα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξυπακουεται! Αλλα δε ξερω τι θα μας βγαλει η νυχτα μεχρι να φτασει το αυριο το πρωι...

Δεν δοκιμαζεις να τηλεφωνησεις σε καποιον απο τους προτεινομενους γιατρους;Δεν μου ακουγεται καλα...Μηπως εφαγε τιποτα περιεργο;Βγαινει εξω;

Εξυπακουεται! Αλλα δε ξερω τι θα μας βγαλει η νυχτα μεχρι να φτασει το αυριο το πρωι...
Μήπως μπορείς να εντοπίσεις τον γιατρό μέσω κοινών γνωστών; Σκέφτομαι ότι ίσως και να γίνεται, αφού ζεις σε μικρό μέρος.
Αλλιώς... αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένεις ως το πρωί. Αν τελικά καταλήξεις εκεί, επωφελήσου να σημειώσεις όλα όσα παρατηρείς σε ένα χαρτί για να βοηθήσεις τον γιατρό να κάνει σωστή διάγνωση! :)

Ναι, αυτο θα κανω...Θα κοιμηθω μαζι της να την παρακολουθω τη νυχτα.
Οντως βγαινει εξω και υπαρχει η πιθανοτητα να εχει φαει κατι. Παντως δε παραπονιεται. Προσπαθησε να βγει εξω αλλα αφου την εμποδισα πηγε στον καναπε και κοιμαται.
Παιδια, σας ευχαριστω ολους!

Δεν κανει τιποτα.Πες μας νεα ετσι;

Τί έκανε και ναρκώθηκε?? Στειρώθηκε? ή κάτι άλλο??:hmm:

ΛΑΘΟΣ... το διάβασα καλύτερα... για Δηλητηρίαση μου κάνει, όσο μπορώ να καταλάβω..

κράτα την ζεστά, κοίτα για εμετούς, ή διάρροια... και στον Κτηνίατρο πρωί πρωι.

Φυσικα, θα σας ενημερωσω! Τετοια γρηγορη συμπαρασταση, θα ημουν αγνωμων :)

Οχι δεν ειναι απο στειρωση η κατι αλλο. Απλα περιεγραψα πως μοιαζει η συμπεριφορα της, οτι περπαταει σα να αναρρωνει απο ναρκωση. ΕΙναι ξαφνικη αλλαγη (σημερα το απογευμα) γι αυτο ανησυχησα.

Ναι, το κατάλαβα και το συμπλήρωσα το μήνυμα..
Ή Δηλητιριάση που λεω και πιο πάνω μου κάνει ή έχει χτυπήσει σε πλευρά, ή κάπου αλλου.
Δες για εμετό, διάρροια, πυρετό, αν είναι ζεστή, ή κρύα...

Αν τρώει ή φάει αργότερα είναι καλό σημάδι, και δεν ξεράσει.:hmm:

Οχι, της εβαλα να φαει απο την αγαπημενη της κονσερβα για να τεσταρω και την τιμησε!
Αυτο με το χτυπημα στα πλευρα ειναι μια επισης πιθανη εκδοχη μιας και βολταρει στην κατα τ αλλα φιλικη γειτονια. Σα να μου φαινεται ελαφρως πρησμενη στα πλευρα αλλα μπορει να ειναι και η ιδεα μου.

* Πανω στην αγωνια μου πηρα τηλεφωνο στο Αττικο Κτηνιατρειο (καπως ετσι) που βρηκα σε τοπικ εδω. Αν και τηλεφωνικως, η κυρια που μου μιλησε εκανε οτι μπορουσε (πρακτικα τιποτα βεβαια, αλλα με ολες τις καλες προθεσεις) . Εντυπωσιαστηκα!

Όσο τρώει και πίνει...και ΔΕΝ το κανει εμετό.. δεν είναι Δηλητηρίαση,
μάλλον για χτύπημα, πλευρά ή σπονδυλική ή αλλου ... μην την σηκώνεις ή την κουνάς... μπορεί να της κάνεις ζημιά.
Κράτα την ζεστή και μπορεί και να είναι καλά το πρωί. ( αλλά στον γιατρό θα την πάς);)

Αμην! Ευχαριστω!

Πηγαμε σημερα στο γιατρο. Μαθετε, λοιπον, τι μας συνεβη: την πυροβολησαν με αεροβολο! Γι αυτο δε με αφηνε να τη χαιδεψω, ειχε πληγη στα πλευρα και προφανως πονουσε.
Ο γιατρος μας ειπε οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν εχουν πειραχθει ζωτικα οργανα (οι πνευμονες ειναι σε αυτο το σημειο, κατω απο τα πλευρα) ουτε καποιο νευρο του ποδιου (χμ, χεριου). Αλλιως, θα ειχε αλλα συμπτωματα. Περπατουσε αργα και μου εδινε την αισθηση της ατονιας γιατι προφανως πονουσε.
Βγαλαμε ακτινογραφια αν και ο γιατρος δε το θεωρησε ακρως απαραιτητο. Εχω πολλα νευρα και δεν ειμαι ετοιμη να το χειριστω. Ειμαι αναμεσα στο να κανω μηνυση κατ αγνωστου (γι αυτο επεμενα για ακτινογραφια) και στο να ψαξω τον ενοχο και να του στειλω ενα βλημα αεροβολου κατευθειαν στα πλευρα, να δει τον πονο ο πανηλίθιος! Σκεφτομαι, επισης, να χρησιμοποιησω τον τοπικο τυπο. Ολα αυτα, ομως, ισως εχουν αντιποινα κι εγω εχω 5+1μωρο να προστατευσω.
Σιγουρα θα κινητοποιησω τον νεοσυστατο φιλοζωικο συλλογο εδω στο νησι.

Παρεπιπτοντως, μηπως πρεπει να κανουμε εναν τομεα συμπτωματολογιας στο mycat? Εννοω, ενα σημειο που να καταθετουμε την εμπειρια μας με τα συμπτωματα και το τι ειπε ο γιατρος (χωρις να δινουμε και θεραπεια, δεν ειναι η δουλεια μας). Πιστευω θα βοηθουσε πολλους!

Αχ περαστικά.:(
Ναι, αεροβόλο... γνωστό φιλόζωο παιχνιδάκι.:mad:

Της το έβγαλε??

Την καημενη...Παλι καλα που δεν την πηρε σε κανενα ματι την ψυχουλα...Περαστικα της.

Τους αλήτες..όλη τους την μαγκια την βγάζουν σε ανυπεράσπιστες ψυχουλες! :mad:
Περαστικά για το γατούλι σου!

αν είναι ποτέ δυνατόν... ξέρεις ποιος έχει στη γειτονιά σου αεροβόλο; ρώτα γύρω ... μίλα στη γειτονιά. πές ότι χτυπήθηκε από αεροβόλο.. ρώτα όλη τη γειτονιά. ακόμη κι άν δεν τον μαρτυρήσουν θα τον έχουν στο μυαλό τους

να μας λες πως είναι το μικράκι... (μα τι άνθρωποι υπάρχουν...)

Ena proσφατο περιστατικο ηταν οταν πυροβολησαν ενα σκυλο σε μπαλκονι, και τα αφεντικα του γνωριζαν ποιος ειναι.
Πηγαν στην αστυνομια, και τους ειπαν οτι δε γινεται να συλληφθει ο δραστης, γιατι για τετοια περιστατικα, δεν εκδιδεται ενταλμα.
Σε τετοιες περιπτωσεις δεν κανεις μυνηση κατ αγνωστου. Δεν υπαρχει δικαιοσυνη για τα ζωα, δυστυχως.
Το μονο που μπορεις να κανεις, ειναι να πάρεις κι εσυ ενα αεροβολο, και να σημαδεψεις τ αμαξι του.
Γατα αυτος? Αμαξι εσυ.
Αυτο που με στεναχωρει περισσοτερο, δεν ειναι οτι σημαδεψε τη γατα σου, γιατι η γατούλα αυτη ειχε αφεντικο, που ευτυχως θα την προσεξει. Περισσοτερο με λυπει οτι δεχτηκαν σφαιρες, και αδεσποτα γατακια, που δεν μπορει να τα κοιταξει κανεις, και να πεθανουν αβοηθητα.Γι αυτο σου λεω. Γατα αυτος? Αμαξι εσυ :/:

πώς δεν εκδίδεται; αν έιχαν τη σφάιρα δεν θα μπορούσαν με το βαλιστικό έλεγχο να δουν ποιανού είναι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back