Desdemona
Διάσημο μέλος
Αναρωτιέμαι ποιος θα έκανε βαλλιστικό έλεγχο σε σφαίρα αεροβόλου που χτύπησε γάταπώς δεν εκδίδεται; αν έιχαν τη σφάιρα δεν θα μπορούσαν με το βαλιστικό έλεγχο να δουν ποιανού είναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
επιπλέον νομίζω καταγγελία γίνεται αλλά πρέπει να τσακωθείς με την αστυνομία. και ειδικά αν είναι κλειστή περιοχή μπορεί να μην θέλουν να κάνουν φασαρία. ή να παρακαλάς να πέσεις σε φιλόζωο αστυνόμο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομιζω οτι τελικα θα διαδωσω στη γειτονια οτι εχω κινησει διαδικασιες. Θα κανω και καταγγελια στον τοπικο τυπο και μεσω της φιλοζωικης. Να τρομαξει ο παναθλιος. Πιστευω οτι θα το πληρωσει καποτε στη ζωη του, ροδα ειναι και γυριζει...
prince
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εξαρτάται απο το ΠΟΥ ειναι το σφαιράκι, και ο γιατρός λογικά θα ξέρει, για να λέει να μην της το βγάλει.

myrtos
Δραστήριο μέλος

δωσε φιλακια στο γατσουλακι.Οσο οτι πυροβολησαν σκυλο σε μπαλκονι μαλον το οργανο βαριοταν να ασχοληθει.Κανενας νομος δεν καλυπτει κατι τετοιο.Αλιμονο αν μπορουσαμε να πυροβολουμε σε κατοικιμενη περιοχη και ποιον παρει ο χαρος στην κυριολεξια.Αλλα για αυτο λεω ετσι και μου πηραξει κανεις τα ζωα μου ο νομος ειναι στα χερια μου

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ούτε κατά διάνοιαν!!! Μην επαφίεσαι στη θεία δίκη. Όλα τα ανεγκέφαλα παλιοτόμαρα (δεν μπορώ να βρω ηπιότερες λέξεις, συγγνώμη) μια χαρά καλοπαιρνάνε στη ρημαδοζωή τους. Να μάθεις ποιός είναι. Καλοθελητές θα βρεις σίγουρα, εξάλλου, σίγουρα, θα κάνει και σε άλλους τέτοιου είδους μαγκιές, οπότε θα έχει δώσει στίγμα. Μπορεί να είναι και κανένα εξαγριωμένο εφηβομαγκάκι, που πρέπει να πάρει ένα μάθημα. Αν μάθεις ποιος είναι, να του στείλεις ένα εξώδικο, με το οποίο να τον προειδοποιείς για εισαγγελική εντολή εναντίον του.Πιστευω οτι θα το πληρωσει καποτε στη ζωη του, ροδα ειναι και γυριζει...
valisha
Νεοφερμένο μέλος
ετσι και μου πηραξει κανεις τα ζωα μου ο νομος ειναι στα χερια μου![]()
Ακριβως εκει θελω να καταληξω. Δεν ισχυριστηκα οτι δεν υπαρχει νομικο πλαισιο για τετοιες περιπτωσεις, αλλα κακή εκτέλεση των καθηκόντων των οργανων της ταξης.
Νομιζω πως γινεται βαλιστικος ελεγχος και στα αεροβολα, αλλα τετοιου ειδους ερευνες γινονται σε περιπτωση κακουργηματος, και οχι σε πταισμα
οποτε... το αμαξι ειναι μια καλη προταση

escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προς το παρον, το διεδωσα σε ολη τη γειτονια (μικρος τοπος θα διαχυθει η πληροφορια αμεσα). Δηλωσα οτι εχω ενημερωσει την αστυνομια και την επομενη φορα που θα παθον το οτιδηποτε θα κανω εγγραφη καταγγελια. Εξηγησα οτι αυτο σημαινει ανακρισεις κτλ (οκ το φουσκωσα λιγο αλλα με επιμονη ισως και να γινοταν). Τελος, ειπα οτι εχω αποδειξεις (οντως εχω την ακτινογραφια)
maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
μια τρύπα στο νερό. Ο ένας είναι μπατζανάκης του αλλουνου.
Μόνο αν φάει ενα σφαιράκι στα πλευρά, θα νιώσει.
Τίποτε άλλο δεν είναι ικανό να τους συναιτίσει τετοιου είδους απόβλητα.
Να ναι καλα το γατάκι σου escape. Μακάρι να μπορούσες να το χεις μεσα, αλλα καταλαβαινω πολυ καλα οτι οι γάτες, δύσκολα περιορίζονται.
Μπραβο σου που κινητοποιείσαι.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αυτο νομιζω οτι προεχει αυτην την στιγμη.
Παντος και εγω νομιζω θα το αντιμετωπιζα σαν εσενα, αφου προκειται για μικρη κοινωνια(που οι περισσοτεροι γνωριζονται), μπορει να φερει αποτελεσμα.Συνηθως προκειται για θρασυδειλα ατομα που με λιγο εκφοβισμο μαζευονται.Μακαρι να ειναι ετσι και να μην ξαναεπαναληφθει,

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool