Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Λίγο πιο πάνω από το σταθμό της Αττικής (ΗΣΑΠ) μέσα στις γραμμές του τρένου προς Κηφισιά βρίσκεται εγκλωβισμένο μωρό γατί που κλαίει από το πρωί. Τι μπορεί να γίνει; SOS Παρακαλώ βοηθήστε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BloodyKate
Νεοφερμένο μέλος
όλο και κάποιος αρμόδιος θα υπάρχει να βοηθήσειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
edit:Ηθελα να ηξερα,βλεπει καποιος ενα γατακι στις γραμμες του ηλεκτρικου..και αντι να καλεσει την πυροσβεστικη,που ειναι η ΜΟΝΗ που μπορει να κανει κατι..ή εστω τους αρμοδιους του ΗΣΑΠ....το βαζει στο φεεις,ή οπουδηποτε αλλου;Με ποια λογικη;
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

Pocahontas
Δραστήριο μέλος
αυτό που θα παρακαλούσα να κάνετε είναι
να τηλεφωνήσετε στη πυροσβεστική 199 και στον ΗΣΑΠ 2103248311-17
και να απαιτήσετε να το απεγκλωβίσουν άμεσα
θα τους πείτε:
Το σημείο που βρίσκεται το γατάκι είναι εντός των γραμμών,
σε κάποιο πλαϊνό ρείθρο (δε φαίνεται και τώρα πια με το ζόρι ακούγεται),
στο ύψος μετά τη γέφυρα της Αγ. Μελετίου προς Κηφισιά (Λ. Ιωνίας 29).
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εμεις τι θα πουμε;Οτι το εγραψε καποια στο site;

..αν θες να μου πεις..οτι περασαν τοσα τραινα..και ζει το γατακι ακομα εκει...εγω,δεν θα το πιστεψω.
Οπως και να εχει,αν σε νοιαζει για το γατακι,κανε τον τεραστιο κοπο να παρεις τηλεφωνο στην πυροσβεστικη,μιας και εσυ εχεις δει την πηγη αυτης της ειδησης
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και στην ερωτηση,που το ξερετε..ή εισασταν αυτοπτης μαρτυρας,τι θα πουμε;Το εγραψε καποια στο σαιτ;.Ως γνωστον,ο οποιοσδηποτε μπορει να μπει καπου,και να γραψει οτιδηποτε(μιλω γενικα,και οχι για το συγκεκριμενο θεμα).Και θα ενοχλησω εγω την πυροσβεστικη,γιατι καποιος εγραψε σε ενα σαιτ,ή στο φεεις κατι;Ας ειμαστε και λιγο σοβαροι.
Οποιος ηταν αυτοπτης..ειναι δικη του ευθηνη να ειδοποιησει τους υπευθυνους.
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η πυροσβεστικη ειναι υπευθυνη αν καλεστει να παει να το βγαλει.Δεν ξερει ομως τον ρολο της (οπως οι περισσοτεροι στο ελλαδισταν) και λειτουργουν μονο κατω απο πιεση.Θα αφησουμε ενα γατακι αβοηθητο επειδη δεν γνωριζουμε την πηγη?Τηλεφωνο κανουμε και λεμε το σημειο που ειναι το γατακι και τους πιεζουμε να πανε.Αυτο δεν χρειαζεται κατι αλλοΣοβαρα;Και τι ειναι η πυροσβεστικη;Γιουροβιζιον ή διαγωνισμος του αντενα;
Και στην ερωτηση,που το ξερετε..ή εισασταν αυτοπτης μαρτυρας,τι θα πουμε;Το εγραψε καποια στο σαιτ;.Ως γνωστον,ο οποιοσδηποτε μπορει να μπει καπου,και να γραψει οτιδηποτε(μιλω γενικα,και οχι για το συγκεκριμενο θεμα).Και θα ενοχλησω εγω την πυροσβεστικη,γιατι καποιος εγραψε σε ενα σαιτ,ή στο φεεις κατι;Ας ειμαστε και λιγο σοβαροι.
Οποιος ηταν αυτοπτης..ειναι δικη του ευθηνη να ειδοποιησει τους υπευθυνους.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ο καθενας βεβαια,κανει αυτο που νομιζει.Τη γνωμη μας λεμε.Και κατι αλλο.Οταν δεν ειμαστε σοβαροι..κανεις δεν θα μας περνει στα σοβαρα.Ειναι εντελως διαφορετικο..να ενοχλησεις την πυροσβεστικη για κατι που ειδες,και εντελώς διαφορετικο να αρχισουμε τα τηλεφωνα,κατοπιν εορτης.. απλα επειδη γραφτηκε καπου...δεν θα μας παρουν στα σοβαρα.Και αυτο ειναι πολυ ασχημο,διοτι οταν ΟΝΤΩΣ παρει καποιος,που ειναι αυτοπτης..ισως και να μην τον πιστεψουν.
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΤΟσο δυσκολο ηταν να μιλησεις ετσι απο την αρχη και να αφησεις τις ειρωνιες και το υφακι?Καλη μου φιλη,καταρχην,εκτος απο ολα τα αλλα,συνειδητοποιεις οτι μιλαμε για γραμμες τρενου,και μαλιστα του ΗΣΑΠ;Θες να μου πεις οτι δεν εχει περασει κανενα τρενο απο την ωρα που εχει γινει το συμβαν;Ειναι δυνατον να καλουμε την πυροσβεστικη,επειδη κατι γραφτηκε στο φεεις,ή σε ενα σαιτ;Αν εσυ το βρισκεις λογικο,δικαιωμα σου,οσο ειναι και δικο μου δικαιωμα να το βρισκω παραλογο.
Ο καθενας βεβαια,κανει αυτο που νομιζει.Τη γνωμη μας λεμε.Και κατι αλλο.Οταν δεν ειμαστε σοβαροι..κανεις δεν θα μας περνει στα σοβαρα.Ειναι εντελως διαφορετικο..να ενοχλησεις την πυροσβεστικη για κατι που ειδες,και εντελώς διαφορετικο να αρχισουμε τα τηλεφωνα,κατοπιν εορτης.. απλα επειδη γραφτηκε καπου...δεν θα μας παρουν στα σοβαρα.Και αυτο ειναι πολυ ασχημο,διοτι οταν ΟΝΤΩΣ παρει καποιος,που ειναι αυτοπτης..ισως και να μην τον πιστεψουν.
Το γατακι μπορει να βρισκεται παραδιπλα απο τις γραμμες.Να μην μπορει να το σκοτωσει το τρενο.Ξερεις ποσες γατες τριγυρνανε εκει κατω που ψαχνουν ποντικια και κατσαριδες? Αν εσυ εχεις την συννειδηση σου καθαρη παω πασο. Καλη συνεχεια
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ας ληξει εδω το θεμα.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Πέραν αυτού, καλό είναι που μπήκε το θέμα στο site για να εξοικειωνόμαστε όλοι με τον τρόπο που πρέπει να χειριζόμαστε αυτά τα περιστατικά.
Εμένα πάντως την φορά που μου χρειαστηκε, οι πυροσβέστες (παρ' ότι με κοίταζαν με απορία στο βλέμμα και μου έλεγαν-Να βγάλουμε ένα γατί από την μηχανή ιδιωτικού αυτοκινήτου?? Να ήταν σε μια κολόνα της ΔΕΗ να το καταλάβω, να ήταν σε ένα ψηλό δέντρο και πάλι οκ, αλλά σε μηχανή αυτοκινήτου τι να κάνουμε???- ), δεν με απογοήτευσαν ούτε στο ελάχιστο, οπότε κατά την γνώμη μου αξίζει τον κόπο η προσπάθεια.
Και τώρα ψάχνει για σπίτι.https://www.facebook.com/home.php#!/media/set/?set=a.146922792060541.39014.100002284626298
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kalliastar
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool