Αττική γατάκι εγκλωβισμένο στις γραμμές του ΗΣΑΠ(τρένου)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Pocahontas

Δραστήριο μέλος

Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
Rallou Rouhota
Λίγο πιο πάνω από το σταθμό της Αττικής (ΗΣΑΠ) μέσα στις γραμμές του τρένου προς Κηφισιά βρίσκεται εγκλωβισμένο μωρό γατί που κλαίει από το πρωί. Τι μπορεί να γίνει; SOS Παρακαλώ βοηθήστε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν υπάρχει τρόπος να το βγάλει κάποιος;:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( όλο και κάποιος αρμόδιος θα υπάρχει να βοηθήσει

Παιδια..δεν εχει νοημα.Υπαρχει περιπτωση να μην εχει περασει κανενα τρενο,απο την ωρα που εγινε το συμβαν;Οχι βεβαια...οποτε..Μακαρι καποιος να το ανεβασε.

edit:Ηθελα να ηξερα,βλεπει καποιος ενα γατακι στις γραμμες του ηλεκτρικου..και αντι να καλεσει την πυροσβεστικη,που ειναι η ΜΟΝΗ που μπορει να κανει κατι..ή εστω τους αρμοδιους του ΗΣΑΠ....το βαζει στο φεεις,ή οπουδηποτε αλλου;Με ποια λογικη;

Τελευταία επεξεργασία:
Ακόμα και να μη πέρασε τρένο τι μπορούμε να κάνουμε; Να κατέβουμε στις γραμμές και να πεθάνουμε μαζί του; Σε τέτοιες περιπτώσεις καλούμε την πυροσβεστική και δεν προτρέπουμε τον κόσμο να πάει να το σώσει. Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ να πηγαίνεις στις γραμμές του τρένου, ειδικά όταν πρόκειται για αμαξοστοιχείες με συχνά δρομολόγια.

Για αυτον τον λογο μαλιστα,απαγορευεται να κατεβαινουν ανθρωποι στις γραμμες του τρενου.

το καημένο...:cry_x:

κι όμως το γατάκι είναι ακόμα εκεί και κλαίει
αυτό που θα παρακαλούσα να κάνετε είναι
να τηλεφωνήσετε στη πυροσβεστική 199 και στον ΗΣΑΠ 2103248311-17
και να απαιτήσετε να το απεγκλωβίσουν άμεσα

θα τους πείτε:
Το σημείο που βρίσκεται το γατάκι είναι εντός των γραμμών,
σε κάποιο πλαϊνό ρείθρο (δε φαίνεται και τώρα πια με το ζόρι ακούγεται),
στο ύψος μετά τη γέφυρα της Αγ. Μελετίου προς Κηφισιά (Λ. Ιωνίας 29).

efoulito,λυσε μου μια απορια.Γιατι ολα αυτα..δεν τα κανεις εσυ;Εφοσον εσυ γνωριζειςν το περιστατικο,γιατι δεν παιρνεις εσυ τηλεφωνο την πυροσβεστικη;
Εμεις τι θα πουμε;Οτι το εγραψε καποια στο site;:confused:
..αν θες να μου πεις..οτι περασαν τοσα τραινα..και ζει το γατακι ακομα εκει...εγω,δεν θα το πιστεψω.
Οπως και να εχει,αν σε νοιαζει για το γατακι,κανε τον τεραστιο κοπο να παρεις τηλεφωνο στην πυροσβεστικη,μιας και εσυ εχεις δει την πηγη αυτης της ειδησης

συμφωνώ απόλυτα με τις προηγούμενες απαντήσεις (ceres victoria, πουπουλινα)

ρε παιδια η κοπελα ζηταει βοηθεια στο να παρουμε την πυροσβεστικη να τους πιεσουμε για να ασχοληθουν με το θεμα.Ως γνωστον λειτουργουν αφου τους τα πρηξουμε στα τηλ

Σοβαρα;Και τι ειναι η πυροσβεστικη;Γιουροβιζιον ή διαγωνισμος του αντενα;
Και στην ερωτηση,που το ξερετε..ή εισασταν αυτοπτης μαρτυρας,τι θα πουμε;Το εγραψε καποια στο σαιτ;.Ως γνωστον,ο οποιοσδηποτε μπορει να μπει καπου,και να γραψει οτιδηποτε(μιλω γενικα,και οχι για το συγκεκριμενο θεμα).Και θα ενοχλησω εγω την πυροσβεστικη,γιατι καποιος εγραψε σε ενα σαιτ,ή στο φεεις κατι;Ας ειμαστε και λιγο σοβαροι.
Οποιος ηταν αυτοπτης..ειναι δικη του ευθηνη να ειδοποιησει τους υπευθυνους.

Σοβαρα;Και τι ειναι η πυροσβεστικη;Γιουροβιζιον ή διαγωνισμος του αντενα;
Και στην ερωτηση,που το ξερετε..ή εισασταν αυτοπτης μαρτυρας,τι θα πουμε;Το εγραψε καποια στο σαιτ;.Ως γνωστον,ο οποιοσδηποτε μπορει να μπει καπου,και να γραψει οτιδηποτε(μιλω γενικα,και οχι για το συγκεκριμενο θεμα).Και θα ενοχλησω εγω την πυροσβεστικη,γιατι καποιος εγραψε σε ενα σαιτ,ή στο φεεις κατι;Ας ειμαστε και λιγο σοβαροι.
Οποιος ηταν αυτοπτης..ειναι δικη του ευθηνη να ειδοποιησει τους υπευθυνους.
Η πυροσβεστικη ειναι υπευθυνη αν καλεστει να παει να το βγαλει.Δεν ξερει ομως τον ρολο της (οπως οι περισσοτεροι στο ελλαδισταν) και λειτουργουν μονο κατω απο πιεση.Θα αφησουμε ενα γατακι αβοηθητο επειδη δεν γνωριζουμε την πηγη?Τηλεφωνο κανουμε και λεμε το σημειο που ειναι το γατακι και τους πιεζουμε να πανε.Αυτο δεν χρειαζεται κατι αλλο

Καλη μου φιλη,καταρχην,εκτος απο ολα τα αλλα,συνειδητοποιεις οτι μιλαμε για γραμμες τρενου,και μαλιστα του ΗΣΑΠ;Θες να μου πεις οτι δεν εχει περασει κανενα τρενο απο την ωρα που εχει γινει το συμβαν;Ειναι δυνατον να καλουμε την πυροσβεστικη,επειδη κατι γραφτηκε στο φεεις,ή σε ενα σαιτ;Αν εσυ το βρισκεις λογικο,δικαιωμα σου,οσο ειναι και δικο μου δικαιωμα να το βρισκω παραλογο.
Ο καθενας βεβαια,κανει αυτο που νομιζει.Τη γνωμη μας λεμε.Και κατι αλλο.Οταν δεν ειμαστε σοβαροι..κανεις δεν θα μας περνει στα σοβαρα.Ειναι εντελως διαφορετικο..να ενοχλησεις την πυροσβεστικη για κατι που ειδες,και εντελώς διαφορετικο να αρχισουμε τα τηλεφωνα,κατοπιν εορτης.. απλα επειδη γραφτηκε καπου...δεν θα μας παρουν στα σοβαρα.Και αυτο ειναι πολυ ασχημο,διοτι οταν ΟΝΤΩΣ παρει καποιος,που ειναι αυτοπτης..ισως και να μην τον πιστεψουν.

Καλη μου φιλη,καταρχην,εκτος απο ολα τα αλλα,συνειδητοποιεις οτι μιλαμε για γραμμες τρενου,και μαλιστα του ΗΣΑΠ;Θες να μου πεις οτι δεν εχει περασει κανενα τρενο απο την ωρα που εχει γινει το συμβαν;Ειναι δυνατον να καλουμε την πυροσβεστικη,επειδη κατι γραφτηκε στο φεεις,ή σε ενα σαιτ;Αν εσυ το βρισκεις λογικο,δικαιωμα σου,οσο ειναι και δικο μου δικαιωμα να το βρισκω παραλογο.
Ο καθενας βεβαια,κανει αυτο που νομιζει.Τη γνωμη μας λεμε.Και κατι αλλο.Οταν δεν ειμαστε σοβαροι..κανεις δεν θα μας περνει στα σοβαρα.Ειναι εντελως διαφορετικο..να ενοχλησεις την πυροσβεστικη για κατι που ειδες,και εντελώς διαφορετικο να αρχισουμε τα τηλεφωνα,κατοπιν εορτης.. απλα επειδη γραφτηκε καπου...δεν θα μας παρουν στα σοβαρα.Και αυτο ειναι πολυ ασχημο,διοτι οταν ΟΝΤΩΣ παρει καποιος,που ειναι αυτοπτης..ισως και να μην τον πιστεψουν.
ΤΟσο δυσκολο ηταν να μιλησεις ετσι απο την αρχη και να αφησεις τις ειρωνιες και το υφακι?
Το γατακι μπορει να βρισκεται παραδιπλα απο τις γραμμες.Να μην μπορει να το σκοτωσει το τρενο.Ξερεις ποσες γατες τριγυρνανε εκει κατω που ψαχνουν ποντικια και κατσαριδες? Αν εσυ εχεις την συννειδηση σου καθαρη παω πασο. Καλη συνεχεια

Ουτε ειρωνια εχω,ουτε υφος.Δεν το συνηθιζω.Την αποψη μου λεω,οπως και οι υπολοιποι.Προσπαθω να εξηγησω καποια πραγματα.Αυτα ομως,θα τα εξηγησω με τον τροπο που θελω εγω.Αν παρεξηγηθηκες..δεν ευθυνομαι εγω για αυτο.:)
Ας ληξει εδω το θεμα.

Ρε παιδιά όντως το γατάκι μπορεί να είναι σε κάποιο σημείο χωμένο που δεν φτάνει το τραίνο να το χτυπήσει. Δεν είναι απαραίτητο ότι είναι πάνω στις γραμμές. Τόσα σημεία υπάρχουν που δημιουργούν γούβες, κρύπτες κλπ. Από εκεί και πέρα αν έχει τηλεφωνήσει έστω και ένας άνθρωπος με επιμονή δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθουν να το βγάλουν. Τουλάχιστον αυτό λέει η προσωπική μου εμπειρία. Εγώ μια φορά τους κάλεσα (για γατί εγκλωβισμένο σε αυτοκίνητο- πόσο μάλλον σε ένα κοινόχρηστο μέσο βλ.τρένο) και ήρθαν σε 10 λεπτά. Παρ' όλα αυτά για να αποφασίσουν αυτοί να έρθουν, είναι απαραίτητο να μπορέσεις να τους πείσεις στο τηλ. ότι δεν είναι φάρσα, ότι μιλάς σοβαρά και ότι η παρουσία τους είναι απαραίτητη. Αν δεν τους πείσεις για τα παραπάνω φυσικά και δεν έρχονται. Οπότε όπως καταλαβαίνετε το να πάρουν 30 άτομα τηλέφωνο από 10 γωνίες της Ελλάδος και να επιμένουν ότι η πυροσβεστική πρέπει να πάει να πάρει το γατάκι από το τρένο στην Αθήνα, περισσότερο θα τους κάνει να νομίζουν ότι πρόκειται για φάρσα παρά θα τους παρακινήσει να πάνε. Η εμπειρία μου μου λέει ότι επειδή στο τηλέφωνο θα ζητήσουν και στοιχεία του καλούντος, πρέπει να πάρει αυτός που το είδε, να τους πει το όνομα του, τι βλέπει ακριβώς, σε ποιό σημείο ακριβώς των γραμμών (διότι αυτοί δεν μπορούν να έρθουν και να περιμένουν το γατάκι να νιαουρίσει),τι θα πρέπει να κάνουν αυτοί και να μείνει εκεί να τους περιμένει μέχρι να έρθουν, διότι μετά αυτοί πρέπει να κάνουν και καταγραφή συμβάντος. Ας ενημερώσει λοιπόν αυτός που μετέφερε εδώ το άτομο που πρώτοεβαλε την αγγελία για τον τρόπο, μήπως υπάρξει η δυνατότητα να βοηθηθεί το γατάκι.
Πέραν αυτού, καλό είναι που μπήκε το θέμα στο site για να εξοικειωνόμαστε όλοι με τον τρόπο που πρέπει να χειριζόμαστε αυτά τα περιστατικά.
Εμένα πάντως την φορά που μου χρειαστηκε, οι πυροσβέστες (παρ' ότι με κοίταζαν με απορία στο βλέμμα και μου έλεγαν-Να βγάλουμε ένα γατί από την μηχανή ιδιωτικού αυτοκινήτου?? Να ήταν σε μια κολόνα της ΔΕΗ να το καταλάβω, να ήταν σε ένα ψηλό δέντρο και πάλι οκ, αλλά σε μηχανή αυτοκινήτου τι να κάνουμε???- ), δεν με απογοήτευσαν ούτε στο ελάχιστο, οπότε κατά την γνώμη μου αξίζει τον κόπο η προσπάθεια.

Τελικά τώρα είδα ενημέρωση στο facebook ότι πήγανε σήμερα το πρωί κάποια άτομα εκεί και με τη βοήθεια ανθρώπων του ΗΣΑΠ τον σώσανε το γατούλη! :) Και τώρα ψάχνει για σπίτι.

https://www.facebook.com/home.php#!/media/set/?set=a.146922792060541.39014.100002284626298

Τελευταία επεξεργασία:
Αχ!!! Ευτυχώς!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Πάλι καλά αίσιο το τέλος. Διάβασα όλα τα σχόλια στην δημοσίευση του facebook. Οι άνθρωποι του ΗΣΑΠ σώζουν καθημέρινά αρκετά ζωάκια από ότι διάβασα. Αν είναι έτσι, μπράβο τους!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back