Αττική γατάκι εγκλωβισμένο στις γραμμές του ΗΣΑΠ(τρένου)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
αχ ευτύχως λέτε τώρα
αλλά πριν μας χλευάζατε
τι να πω..
ο γατούλης είναι καλά
να ναι καλά 2 κοπέλες που πήγαν χθες 2 ηωρα το βραδυ και το πιάσανε με τη βοήθεια των ανθρώπων του ΗΣΑΠ.
είδατε ?δε πατήθηκε γιατί ήταν κρυμένο σε κάποιο πλαϊνό ρείθρο
το είπαμε και πιο πριν.

επίσης η κοπέλα που άκουγε το γατάκι
πήγε στους ανθρώπους του ΗΣΑΠ
και της είπαν ότι πήγαν και δε βρήκαν γατάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αίσιο τέλος!:) Όσο για το ότι η πυροσβεστική ήταν απούσα και απέχουσα...ωωω τί έκπληξη!...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:clapup:

Καλημέρα σε όλους,
δε θέλω να το παίξω ειρηνοποιός απλά εκφραάζω άποψη.

Το σύνδρομο του "δεν προσέχω τι λέει ο άλλος και απαντάω" καλά κρατεί
Διάβασα μια συνεχόμενη διαφωνία ανάμεσα σε ανθρώπους που για να είναι εδώ σημαίνει ότι ενδιαφέρονται για τα ζώα
οπότε είναι λίγο άστοχο να αλληλοκατηγορούμαστε για τις πράξεις ή τις παραλείψεις μας.

Δεδομένου του ότι γενικά επικρατεί το "κάντο εσύ γιατί δεν μπορώ να μπω μπροστά εγώ" αντιδρούμε "κάπως" σε όποιον μας
φαίνεται ότι ζητάει κάτι τέτοιο,
επίσης δεδομένου του ότι "όποιος διαφωνεί μαζί μας πρέπει να τον φάμε" κάνουμε επίθεση σε όποιον εκφράσει διαφορετική γνώμη.

Το να ειρωνευόμαστε ο ένας τον άλλον δε προσφέρει κάτι, οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν ξέρουμε πραγματικά τι είναι και τι έχει κάνει ο άλλος.
Κάποιος που διαφώνησε με το να πάρουμε όλοι μαζί την πυροσβεστική μπορεί να έχει σκαρφαλώσει στο πιο απίθανο σημείο για να σώσει ζώο, επίσης κάποιος ένθερμος υποστηρικτής της άλλης άποψης μπορεί να έχει κάνει το ίδιο. Ποιος το ξέρει;

Γι' αυτό νιαρpeace και πολύ καλημέρα σας!!!! :bigarmhug:group:

αχ ευτύχως λέτε τώρα
αλλά πριν μας χλευάζατε
τι να πω..
ο γατούλης είναι καλά
να ναι καλά 2 κοπέλες που πήγαν χθες 2 ηωρα το βραδυ και το πιάσανε με τη βοήθεια των ανθρώπων του ΗΣΑΠ.
είδατε ?δε πατήθηκε γιατί ήταν κρυμένο σε κάποιο πλαϊνό ρείθρο
το είπαμε και πιο πριν.

επίσης η κοπέλα που άκουγε το γατάκι
πήγε στους ανθρώπους του ΗΣΑΠ
και της είπαν ότι πήγαν και δε βρήκαν γατάκι.

Καλο θα ειναι οντως να διαβαζουμε καλυτερα τι λενε οι χρηστες,οπως πολυ σωστα ειπε και η κοπελα παραπανω,να πω το εξης:
Αγαπητη μου efoulito,λες να μην χαρηκαμε που σωθηκε το γατακι;Λες να μην θελαμε να σωθει;
Αλλου ηταν η διαφωνια μας..αλλα μαλλον δεν καταλαβες,ή δεν θες να καταλαβεις.
Καταρχην,αν επεφτε το παιδι σου στις ραγες,θα πηγαινες σπιτι σου να το γραψεις στο φεεισμπουκ,ή θα εψαχνες να βρεις τους υπευθυνους εκεινη τη στιγμη,για να το σωσουν;:hmm:

Δευτερον:Η μεγαλη διαφωνια ηταν στο καλεσμα της πυροσβεστικης απο ανθρωπους που ΔΕΝ εχουν δει το περιστατικο.Αν εσενα,σου φαινεται λογικο και κυριως ΣΩΣΤΟ,να ενοχλουμε την πυροσβεστικη,επειδη καποιος κατι εγραψε σε ενα σαιτ,μαλλον δεν τα εχεις δει σωστα τα πραγματα.Ερωτηση πυροσβεστικης:Ησασταν εκει;;;Απαντηση:Οχι..αλλα το εγραψαν σε ενα σαιτ.
Με το δικιο τους θα μας χλευαζαν.

Ειναι αλλο πραγμα να ανακοινωνεις κατι,για να γινουν διαμαρτυριες στον ΗΣΑΠ,και αλλο να καλεις τον κοσμο να παρει την πυροσβεστικη για κατι που δεν ειδε.

Επισης θα σε παρακαλουσα να εισαι πιο προσεχτικη σε αυτα που λες.Κανεις δεν σου δινει το δικαιωμα να βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα,για το ποσο ο αλλος ειναι φιλοζωος,και ποσο ενδιαφερεται για τα ζωα.Εδω,δεν κανουμε διαγωνισμο φιλοζωιας.
Αν δεν καταλαβαινεις τη διαφορα,του να λεμε οτι πρεπει να εχουμε πιο υπευθηνη σταση σε τετοια θεματα,ειναι δικο σου προβλημα.Δεν σου δινει ομως το δικαιωμα να προσβαλεις τους αλλους.

ΥΓ Μαρινα,εισαι πραγματικα αδικη με την πυροσβεστικη.Πολλες φορες εχει επεμβει σε θεματα με ζωακια.Στην συγκεκριμενη περιπτωση,απο οτι καταλαβα,υπευθυνοι ειναι οι ανθρωποι του ΗΣΑΠ.
Η πυροσβεστικη γιατι να ερθει;

Καταρχάς είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι σώθηκε ο γάτος κι είναι σε καλά χέρια. :)

Από κει και πέρα, νομίζω πως το να καλούσαμε πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι την Πυροσβεστική από την στιγμή που δεν ήμασταν μάρτυρες, δεν είχαμε ακούσει το γατί κι η μόνη μας πληροφορία ήταν το Διαδίκτυο για το περιστατικό, πιθανότατα θα είχε τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Εάν παίρναμε τηλέφωνο άνθρωποι που ζούμε σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας ή δεν γνωρίζαμε να δώσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες, οι άνθρωποι μάλλον θα νόμιζαν πως πρόκειται περί φάρσας.
Το καλύτερο ήταν να γίνει αυτό που έγινε κι υπήρξε η συνεννόηση με τους ανθρώπους του ΗΣΑΠ και που ζητήθηκε η βοήθεια τους.

Τέλος, θα συμφωνήσω απόλυτα με την Elion:

Το να ειρωνευόμαστε ο ένας τον άλλον δε προσφέρει κάτι, οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν ξέρουμε πραγματικά τι είναι και τι έχει κάνει ο άλλος.
Κάποιος που διαφώνησε με το να πάρουμε όλοι μαζί την πυροσβεστική μπορεί να έχει σκαρφαλώσει στο πιο απίθανο σημείο για να σώσει ζώο, επίσης κάποιος ένθερμος υποστηρικτής της άλλης άποψης μπορεί να έχει κάνει το ίδιο. Ποιος το ξέρει;

Ο κάθε άνθρωπος θα εξετάσει τα πράγματα μέσα από τις δικές του παραστάσεις, από τις εμπειρίες που έχει κι από αυτά τα οποία του είναι ήδη γνώριμα.
Οπότε πολλές φορές αυτό μπορεί να είναι η αιτία που ο ένας δεν καταλαβαίνει τον άλλο και τρελαινόμαστε. ;)

So, have a nice day people! :D

Ότι και να λέμε, το σημαντικό είναι ότι:
γατούλης vs γραμμές τραίνου 1-0 :D:D ..λατρεύωωωωωω!!!!!!!

δεν ειρωνεύτηκα ούτε πρόσβαλα κάποιον.
και ούτε κάνω διαγωνισμό φιλοζωίας.το πόσο φιλόζωος είναι κάποιος μόνο ο ίδιος το ξέρει.

αλλά σε ένα παρόμοιο περιστατικό
που στη θέση της γάτας ήταν σκύλος
είχαμε πάρει πάρα πολλοί τηλέφωνο
στην πυροσβεστική και μετά από πρήξιμο ήρθανε
και το απεγκλωβίσανε από τις γραμμές του ΗΣΑΠ.και πήραμε τηλέφωνο
άνθρωποι που δεν ήμασταν μάρτυρες.
γιαυτό λέω όταν σας ζητάνε μια βοήθεια
μη κάθεστε να ψιρύζετε το θέμα.
ένα τηλέφωνο κάνετε
και ΑΝ σας ρωτήσουν "ήσασταν μάρτυρες?" "ναι ήμασταν " θα πείτε.

τέλος πάντων
δεν υποχρεώσαμε κανένα να πάρει τηλέφωνο.
αλλά όταν έχουν σωθεί ζώα με αυτή τη μέθοδο
μάλλον δε λέμε βλακείες.

ένα τηλέφωνο κάνετε

Μαλιστα...προτρεπουμε δηλαδη τον κοσμο,να κοροιδευει την πυροσβεστικη.Ουδεν σχολιο.............

δεν ειρωνεύτηκα ούτε πρόσβαλα κάποιον.
και ούτε κάνω διαγωνισμό φιλοζωίας.το πόσο φιλόζωος είναι κάποιος μόνο ο ίδιος το ξέρει.

αλλά σε ένα παρόμοιο περιστατικό
που στη θέση της γάτας ήταν σκύλος
είχαμε πάρει πάρα πολλοί τηλέφωνο
στην πυροσβεστική και μετά από πρήξιμο ήρθανε
και το απεγκλωβίσανε από τις γραμμές του ΗΣΑΠ.και πήραμε τηλέφωνο
άνθρωποι που δεν ήμασταν μάρτυρες.
γιαυτό λέω όταν σας ζητάνε μια βοήθεια
ένα τηλέφωνο κάνετε

τέλος πάντων
δεν υποχρεώσαμε κανένα να πάρει τηλέφωνο.
αλλά όταν έχουν σωθεί ζώα με αυτή τη μέθοδο
μάλλον δε λέμε βλακείες.

Ας υποθέσουμε ότι λεω ψέματα πως είμαι μάρτυρας (το παραβλέπω αυτό). Όταν με ρωτήσουν πληροφορίες για την τοποθεσία (σε ποια σταση του ΗΣΑΠ, σε ποιο μέρος ακριβώς κλπ) εγώ τι θα πω, που δεν έχω ιδέα από τα μέσα μαζικής μεταφοράς στη Αθήνα, που δε έχω μπει ποτέ μου στον ΗΣΑΠ, που το μόνο μέρος που έχω παει από την Αθήνα είναι η Βουλή και η Ακρόπολη κι αυτό πριν 6 χρόνια. Θα πω αυτό που διάβασα στο ιντερνετ? Κι αν με ρωτήσουν κάτι επιπλέον τι θα πω "δεν ξέρω"; Αφού υποτίθεται ήμουν μπροστά. Οπότε καταλαβαίνεις ότι το έργο της Πυροσβεστικής μάλλον πιο δύσκολο θα γίνει με τέτοιου είδους παρεμβάσεις. Αλλά και περισσότερες πληροφορίες να έδινε το post ( "μέσα στις γραμμές του τρένου προς Κηφισιά" ) πάλι δε καταλαβαίνω την λογική κάποιων να γράφουν στο facebook για ένα τόσο σημαντικό θέμα, ενώ θα μπορούσαν να δράσουν επιτόπου. Δεν θέλει πολύ μυαλό να ζητήσεις αμέσως βοήθεια από τους ανθρώπους του ΗΣΑΠ. Μέχρι να πας σπίτι να ποστάρεις στο facebook μπορεί να γίνει το κακό. Τελοσπάντων το κύριο θέμα είναι ότι σώθηκε το γατάκι.

αν υποθεσουμε οτι εδω ειμαστε μια γατοομαδα,που πιστευω οτι ειμαστε,ολοι χαρηκαμε που σωθηκε ενα ζωακι ετσι δεν ειναι?απλα οταν γινεται μια επικληση,προς ολους,και πραγματικα ολοι θελουμε να βοηθησουμε,αλλα λογω αποστασης δεν μπορουμε,ποναμε οταν μας ζητατε βοηθεια κι ειμαστε μακρια.εγω τουλαχιστον οταν το πρωτοδιαβασα ετσι ενιωσα,τι να κανω γμτ απο δω?και να παρω τηλεφωνο να πω τι?αν δουν τον αριθμο του τηλεφωνου μου τι θα τους πω?γεια σας σας περνω απο πατμο και διαβασα στο ιντερνετ αυτο κι αυτο?
παντως συνχαρητηρια σ οσους βοηθησαν να σωθει μια ψυχουλα,μακαρι να μπορουσαμε ολοι μ ενα μυνημα στο ιντερνετ να σωνουμε ζωες,αλλα δεν ειναι εφικτο παντοτε,μακαρι κι εγω οσες φορες εχω περιθαλψει ζωο,χωρις κτηνιατρο,γιατι εδω δεν εχουμε,να ελεγα σ ολους σας βοηθεια και να αλλαζε κατι,αλλα το καταλαβαινω οτι απο αποσταση δεν γινεται,οτι και να λεμε παντως μακαρι να μαλωναμε παντα για τοσο καλα νεα ε?
σα γατια κανουμε ωρες-ωρες χαχαχαχα,εχουμε ταυτιστει τελικα μαζι τους ΚΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!χαχαχαχα!!!
την καλημερα μου!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back