Ατύχημα - Προωθήστε το!!!

Loukia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα.
kalispera se olous, thelw na zitisw mia xari... na proothisete to parakatw minima se osous kserete:
'Stis 13 avgoustou to apogevma 3 me 5, metaxi 78ou - 79ou xiliometrou stn ethniki odo athinwn - lamias egine ena thanatiforo troxaio atixima me ena prasino lancia delta kai ena mavro yamaxa fazer. se afto to atyxima skotothike o odigos tis mixanis, o aderfos mou ... KWSTANTINOS PASPALAS, 30 etwn. Episis apo oti me exoun enimerwsei apo tin troxaia den iparxei KANENAS martiras. Oloi exete aderfia kai mporeitai na katalavetai. to kinito mou einai 6979206490 kai to email mou argyris_paspalas@yahoo.gr... ean iparxei kapoios pou na kserei to otidipote sas parakalw as epikoinonisei mazi mou, apla thelw na mathw...
sas efxaristw poli'
kai esas olous sas efxaristw akoma pio poli.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι περνας κι εσυ βρε λουκια.. κριμα στον αδερφο σου ... θα το μεταδωσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalispera se olous, thelw na zitisw mia xari... na proothisete to parakatw minima se osous kserete:
'Stis 13 avgoustou to apogevma 3 me 5, metaxi 78ou - 79ou xiliometrou stn ethniki odo athinwn - lamias egine ena thanatiforo troxaio atixima me ena prasino lancia delta kai ena mavro yamaxa fazer. se afto to atyxima skotothike o odigos tis mixanis, o aderfos mou ... KWSTANTINOS PASPALAS, 30 etwn. Episis apo oti me exoun enimerwsei apo tin troxaia den iparxei KANENAS martiras. Oloi exete aderfia kai mporeitai na katalavetai. to kinito mou einai 6979206490 kai to email mou argyris_paspalas@yahoo.gr... ean iparxei kapoios pou na kserei to otidipote sas parakalw as epikoinonisei mazi mou, apla thelw na mathw...
sas efxaristw poli'
kai esas olous sas efxaristw akoma pio poli.

Λυπάμαι πολύ Λουκία μου. Πράγματι πολύ πολύ άσχημο. Μακάρι να βρεθεί ο θύτης.

Συλλυπητήρια. :cry: Εύχομαι να βρείτε τον υπαίτιο, για να μάθετε τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου.

Λουκία δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος..Μια πολύ αγαπημένη μου φίλη έχασε έναν Κωνσταντίνο αυτόν τον μήνα..Φίλος της λέει και έγινε ατύχημα με μηχανή....!!!!Λυπάμαι..και λυπάμαι πολύ περισσότερο αν είναι δύο διαφορετικοί Κωνσταντίνοι..:(

Συλληπητήρια στο αγόρι που έχασε τον αδερφό του. Δεν είναι η Λουκία αν διαβάσετε καλά παιδιά:( Εγώ ήθελα να ήξερα το παράτησαν το παιδί αβοήθητο?:hmm:Που ζούμε ρε γ.....ο

Συλληπητήρια στο αγόρι που έχασε τον αδερφό του. Δεν είναι η Λουκία αν διαβάσετε καλά παιδιά:( Εγώ ήθελα να ήξερα το παράτησαν το παιδί αβοήθητο?:hmm:Που ζούμε ρε γ.....ο
Έχεις δίκιο Ουρανία..Σάστισα...Αυτός είναι παιδιά ...Ανατρίχιασα τώρα!!!Η φίλη μου είναι απαρηγόρητη!!!:(

Θα ζητήσω και εγώ θερμά με τη σειρά μου ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ..όχι για εμένα αλλά γιατί βλέπω την φίλη μου που ήταν πάντα χαμογελαστή..και...φανταζομαι απλα...τίποτα..ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ από εμενα..από τα 5000 ατομα αν τα 10 στείλουν σε άλλα 10 άτομα και αυτά σε άλλα 10 ίσως βρεθεί ο ένοχος...Ευχαριστώ πολύ...Απλά να ξέρετε...σημαίνει πολλά αυτό για εμένα!!!!Και ας μην το ήξερα το παιδί από κοντά!!!

Λυπαμαι πολυ για τον αδικο χαμο ενος νεου ανθρωου.:( Να τον εγκαταλειψουν αβοηθητο ομως και να φυγουν:mad: Τι να πει κανεις η κτηνωδια των ανθρωπων δεν εχει ορια:hmm::( Και αν υπηρχε εστω και η παραμικρη ελπιδα να ζηση, πως μπορεις να σηκωθεις και να φυγεις:mad:

Συγνώμη γα την παρανόηση, απλά προωθώ το μήνυμα, δεν αφορά τον αδερφό μου.
Σκέφτηκα να μπω να το διευκρινίσω αλλά δυστυχώς είδα ότι δεν πρόλαβα, είχα καταφέρει στο μεταξύ να σας μπερδέψω όλους...
1.000 συγνώμη, πάνω στη βιασύνη μου και επειδή μόλις βγήκε το σκυλί μου από χειρουργείο και το έφερα σπίτι, είμαι συνέχεια από πάνω του και έχω σαστίσει... το πόσταρα βιαστικά χωρίς να διευκρινήσω.

Κατερίνα λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη στην οικογένεια της φίλης σου. Ας βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο υπαίτιος. Ατυχήματα συμβαίνουν, αλλά το να παρατάς κάποιον αβοήθητο... δεν έχω λόγια να περιγράψω την οργή μου.

Σε παρόμοιο περιστατικό που συνέβη πριν μήνες, η άμεση διάδοση από το διαδίκτυο είχε σαν αποτέλεσμα ο υπαίτιος του ατυχήματος να μην αντέξει την πίεση και να παραδωθεί. Ας το προωθήσουμε λοιπόν με την ελπίδα να μπορέσει τουλάχιστον η οικογένεια τί συνέβη.

Πράγματι Ράνια μου αυτό θα έγραφα κι εγώ. Το αγόρι που έχασε τον αδερφό του έχει το mail του στο μήνυμα και λέγεται Πασπαλάς Αργύρης. Αν ψάξετε και στο ιντερνετ θα δείτε κι αλλού αγγελία σε ατυχήματα. Την ίδια. Την έχει αναρτήσει και πιο πριν άλλη μέρα.
Συλληπητήρια στο παιδι και εύχομαι να βρεθεί αυτός που έγινε καπνός και να πληρώσει:(:(

Το προώθησα παντού.:(

Tωρα το ειδα!!!!!!!!Η δασκαλα μου της γιογκα και καλη μου φιλη ηταν φιλοι με τον Κωνσταντινο και ειναι και αυτη απαρηγορητη!!!Ακομα προσπαθουμε να τη μαζεψουμε...
Θα προωθηθει κι απο εμενα σε οσους ξερω....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back