Ατύχημα λόγω γάτας;

Δεν πιστέυω πως πρέπει να βάζουμε στην ίδια μοίρα ναρκομανείς και εμπόρους.Οι μεν είναι θύματα και οι δε θύτες.

ναι θυτες γινονται με την θεληση τους ομως... δεν νομιζω να τους πιεσε κανεις να δοκιμασουν...
απλα οι ναρκωμανεις τιμωρουνται ουτος η αλλος εφ οσον πεφτουν στα ναρκωτικα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν πιστέυω πως πρέπει να βάζουμε στην ίδια μοίρα ναρκομανείς και εμπόρους.Οι μεν είναι θύματα και οι δε θύτες.

Εγώ πάλι δεν κάνω ιδιαίτερο διαχωρισμό. Και στις δύο περιπτώσεις είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Οι μεν επιλέγουν να παίρνουν ναρκωτικά γνωρίζοντας τις συνέπειες οι δε επιλέγουν να τα πουλάνε για το κέρδος...:down: :down: :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θαναση έχεις πλάκα....
:D :D :D
Παντως κι εγω ειμαι υπερ των αυστηρων ποινών (όχι στην εκταση της καθηγητριας) αλλά με φυλακισεις και βαρια πρόστιμα. Πιστευω πως ειδικα στην Ελλάδα, επειδη θα αργησουμε να αποκτησουμε το απιτουμενο επιπεδο, ο φόβος των επιπτωσεων λειτουργει.....
Πχ, "εφτιαξες" το μηχανακι να κανει πολύ θορυβο? Αφαιρεση διπλώματος για μια 3ετια και οταν ωριμασεις να το ξαναδουμε το θεμα. Το ξαναεκανες? Αφαιρεση για μια 5ετια κοκ..... Μη με πειτε πολύ κακιά.....
Το εχω ξαναπει.... Και στα ζωα θα ηθελα να εφαρμοστει. Εβαλες φόλα? 50.000 ευρω πρόστιμο κ φυλακιση 5ετη. Πόσοι θα τολμούσαν?

οχι βρε παιδια να τιμωρουνται με τον ιδιο τροπο οι ναρκωμανεις και οι εμποροι.τουλαχιστον οι ναρκωμανεις κανουν κακο μονο στον εαυτο τους.με την ιδια λογικη κι οι καπνιστες θα επρεπε να τιμωρουνται...
ασε που οι συνθηκες που οδηγουν καποιο νεο στα ναρκωτικα ειναι πολλες,και κατα τη γνωμη μου η πλειοψηφια των ναρκομανων καταληγουν εκει λογω προβληματικων οικογενειων.

ναι θυτες γινονται με την θεληση τους ομως... δεν νομιζω να τους πιεσε κανεις να δοκιμασουν...
Δεν νομίζω πως τους πιέζει κανείς(αν και έχουν ακουστεί που και που και τέτοιες περιπτώσεις) , αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα βρε παιδιά.Υπάρχουν πολλοί αδύναμοι χαρακτήρες, που άλλος μπορεί να το ρίξει στα ναρκωτικά , άλλος να αυτοκτονήσει και άλλος όπως ο πιτσιρικάς που ακούσαμε στις ειδήσεις να σκοτώσει τον πατέρα του.

Ειχε πει οτι και το παιδι μου να γινοταν εγκληματιας στο ιδιο σακι θα το εβαζα, οσο και αν πονουσα.

Ενας χρηστης που κανει χρηση χωρις να "ενοχλει"τους αλλους, με γει του, με χαρα του.
Αλλα αυτοι που δεν ειναι εμποροι, σε προσεγγιζουν και σου ζητανε να δοκιμασεις και ακομα χειροτερα σε εθιζουν και σε κανουν ιδιοιυς με τα μουτρα τους, ειναι χειροτεροι και απο τους εμπορους.

οχι βρε παιδια να τιμωρουνται με τον ιδιο τροπο οι ναρκωμανεις και οι εμποροι.τουλαχιστον οι ναρκωμανεις κανουν κακο μονο στον εαυτο τους.με την ιδια λογικη κι οι καπνιστες θα επρεπε να τιμωρουνται...
ασε που οι συνθηκες που οδηγουν καποιο νεο στα ναρκωτικα ειναι πολλες,και κατα τη γνωμη μου η πλειοψηφια των ναρκομανων καταληγουν εκει λογω προβληματικων οικογενειων.
Θα συμφωνήσω με το πρώτο αλλά όχι με το δεύτερο, γιατί η πλειοψηφία πλέον πιστεύω ότι αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα, αλλά δεν έγιναν όλοι ναρκομανείς.Και μιλάω για μεγάλα ποσοστά.

Τώρα έχουμε ξεφύγει από το θέμα, αλλά ξέρω πολλά παιδιά που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσω τις οικογένειές τους προβληματικές και δεν το'χουν ρίξει στα ναρκωτικά. Επίσης, ξέρω παιδιά που έχουν όλα τα καλά του Θεού, και από οικογένειες ευκατάστατες που κάνουν χρήση γιατί έχουν τα πάντα και βαριούνται και θέλουν κάτι διαφορετικό. Οπότε δική τους είναι η επιλογή να κάνουν κακό στον εαυτό τους όπως και να'χει.΄
Όσο για τους καπνιστές πολύ θα ήθελα να τιμωρούνται και να απαγορευτέι το κάπνισμα σ'όλους τους δημόσιους χώρους. Εγώ που δεν καπνίζω τι φταίω να είμαι όλη μέρα μεσα σ'ένα ντουμάνι επειδή κάποιοι έτσι γουστάρουν? Είναι σαν κάποιος να παίρνει ναρκωτικά και να μου δίνει κι εμένα δια της βιας!!!:mad:

Εγώ πάλι δεν κάνω ιδιαίτερο διαχωρισμό. Και στις δύο περιπτώσεις είναι θέμα προσωπικής επιλογής. Οι μεν επιλέγουν να παίρνουν ναρκωτικά γνωρίζοντας τις συνέπειες οι δε επιλέγουν να τα πουλάνε για το κέρδος...:down: :down::down:
Μην λέτε μεγάλες κουβέντες

Παντως κι εγω ειμαι υπερ των αυστηρων ποινών (όχι στην εκταση της καθηγητριας) αλλά με φυλακισεις και βαρια πρόστιμα. Πιστευω πως ειδικα στην Ελλάδα, επειδη θα αργησουμε να αποκτησουμε το απιτουμενο επιπεδο, ο φόβος των επιπτωσεων λειτουργει.....
Πχ, "εφτιαξες" το μηχανακι να κανει πολύ θορυβο? Αφαιρεση διπλώματος για μια 3ετια και οταν ωριμασεις να το ξαναδουμε το θεμα. Το ξαναεκανες? Αφαιρεση για μια 5ετια κοκ..... Μη με πειτε πολύ κακιά.....
Το εχω ξαναπει.... Και στα ζωα θα ηθελα να εφαρμοστει. Εβαλες φόλα? 50.000 ευρω πρόστιμο κ φυλακιση 5ετη. Πόσοι θα τολμούσαν?
Τα ναρκωτικα είναι θεμα διαφορετικο από τα αλλα.

Τι δίπλωμα…θα το περπατάει χωρίς δίπλωμα…Αλλά και τι άλλο να του πάρουν αν πάρουν το μηχανάκι, στο τέλος δεν θα έχουν χώρο να τα συγκεντρώνουν. Εδώ είναι γεμάτο ανήλικα που οδηγούν μηχανάκι χωρίς δίπλωμα. Άκουσα μια μέρα ότι κάποτε ένας εισαγγελέας τα μάζεψε όλα αλλά με παρέμβαση του δημάρχου τα επέστρεψε και πήρε και μετάθεση. Το σχόλιο ήταν ότι τα παράνομα μηχανάκια φέρνουν λεφτά αν τα μαζέψουμε όλα τι κάνουμε;

Γενικά με τις αυστηρότερες ποινές συμφωνώ, αλλά και εκεί τα πράγματα πρέπει να εξετάζονται κατά περίτπωση. Δηλαδή πηγαίνω με 80 στην Κηφισίας, απόλυτα νόμιμη ταχύτητα για λεωφόρο και μου πετάγεται αδέσποτο, δεν προλαβαίνω να αντιδράσω και το χτυπάω. Ποιος φταιει? Εγώ ή το κράτος που δεν έχει μεριμνήσει, αν όχι για τα αδέσποτα, τουλάχιστον να τοποθετήσει μπάρες για να μην μπορεί κανείς να βγει στο δρόμο. Γιατί και οι πεζοί που πετάγονται στην Κηφισίας δεν είναι και λίγοι. Έστω τώρα ότι χτυπάω τον παππού που αποφασίζει να περάσει την Κηφισίας από όπου του ρθει ενώ 50 μετρα παρακάτω έχει διάβαση ή φανάρι. Ναι θα το έχω τύψεις για πάντα, αλλά φταίω? Και σε τι βαθμό?

Τώρα έχουμε ξεφύγει από το θέμα, αλλά ξέρω πολλά παιδιά που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσω τις οικογένειές τους προβληματικές και δεν το'χουν ρίξει στα ναρκωτικά. Επίσης, ξέρω παιδιά που έχουν όλα τα καλά του Θεού, και από οικογένειες ευκατάστατες που κάνουν χρήση γιατί έχουν τα πάντα και βαριούνται και θέλουν κάτι διαφορετικό. Οπότε δική τους είναι η επιλογή να κάνουν κακό στον εαυτό τους όπως και να'χει.΄
Συμφωνώωωω!
Όσο για τους καπνιστές πολύ θα ήθελα να τιμωρούνται και να απαγορευτέι το κάπνισμα σ'όλους τους δημόσιους χώρους. Εγώ που δεν καπνίζω τι φταίω να είμαι όλη μέρα μεσα σ'ένα ντουμάνι επειδή κάποιοι έτσι γουστάρουν? Είναι σαν κάποιος να παίρνει ναρκωτικά και να μου δίνει κι εμένα δια της βιας!!!:mad:
Διαφωνώωωω! Υπάρχουν και σημεία στα μαγαζιά για μη καπνίζοντες. Αν το μέτρο δεν εφαρμόζεται σωστά από τους καταστηματάρχες δεν φταίω εγώ που είμαι καπνιστής.

Μην λέτε μεγάλες κουβέντες

Τα ναρκωτικα είναι θεμα διαφορετικο από τα αλλα.

Τι δίπλωμα…θα το περπατάει χωρίς δίπλωμα…Αλλά και τι άλλο να του πάρουν αν πάρουν το μηχανάκι, στο τέλος δεν θα έχουν χώρο να τα συγκεντρώνουν. Εδώ είναι γεμάτο ανήλικα που οδηγούν μηχανάκι χωρίς δίπλωμα. Άκουσα μια μέρα ότι κάποτε ένας εισαγγελέας τα μάζεψε όλα αλλά με παρέμβαση του δημάρχου τα επέστρεψε και πήρε και μετάθεση. Το σχόλιο ήταν ότι τα παράνομα μηχανάκια φέρνουν λεφτά αν τα μαζέψουμε όλα τι κάνουμε;

Και εγω στη Χιο γαι αρκετα καλοκαιρια οδηγουσα χωρις διπλωμα.
Δεν με πιασανε ποτε...
Αν σε πιασουν χωρις διπλωμα και χωρις πειραγμενο μηχανακι σου κανουν μηνυση και σε πανε δικαστηριο μετα απο 2-3 χρονια.
Αν εχεις παρει εστω και διπλωμα για 50cc φευγεις.
Αν οχι πληρωνεις και παλι φευγεις. Ετσι απλα.

Αυτο που μου λεει μεσα μου οτι σε μια τετιοα περιπτωση μπαινει η ζωη του ανθρωπου πανω απο το ζωο ειναι το ενστικτο επιβιωσης και οχι το μυαλο μου.
Το μυαλο μου ειναι για δω τωρα που συζηταμε και πινουμε και καφεδακι χαλαρα!!!!
Στο δρομο και οταν συμβαινει το κακο δεν υπαρχει χρονος να σκεφτεις αλλα να πραξεις και το ενστικτο θα μιλησει εκει.
Οποιος συνηδειτα επιλεγει να πατησει με το αυτοκινητο εναν ανθρωπο απο μια γατα, ειναι για ψυχιατρο.
Σωστα το εθεσες Μιμικακι.:)

Φτωχή οικογένεια δεν σημαίνει απαραίτητα προβληματική και πλούσια δεν σημαίνει απαραίτητα μη προβληματική.
Σου εύχομαι να γίνεις καπνίστρια για να δεις τότε πως είναι

Και ναι, μην τρελαθουμε τελειως! Αν ηταν να πατησει ενα αυτοκινητο ενα συγγενη μου απο μια γατα, και με ρωτουσαν ποιον να πατησει, θα ουρλιαζα τη γατα! Υπαρχει καποιος δηλαδη εδω που θα εκανε το αντιθετο;
Θα ηθελα να το γνωρισω ενα τετοιο ατομο και να του δωσω μια καρτα απο ενα καλο γιατρο που ξερω...

Και ναι, μην τρελαθουμε τελειως! Αν ηταν να πατησει ενα αυτοκινητο ενα συγγενη μου απο μια γατα, και με ρωτουσαν ποιον να πατησει, θα ουρλιαζα τη γατα! Υπαρχει καποιος δηλαδη εδω που θα εκανε το αντιθετο;
Θα ηθελα να το γνωρισω ενα τετοιο ατομο και να του δωσω μια καρτα απο ενα καλο γιατρο που ξερω...

Η Νιαου. Κανει μια αναδρομη στα μηνυματα απο την αρχη, να δεις γιατι εγινε καυγας.:)

Αλλο να εισαι φιλοζωος και αλλο παρανοικος που κρυβεται πισω απο την λεξη φιλοζωος. Και επισης η μονομανια ειναι κακο πραγμα!!
Η οδηγος της ιστοριας μαλλον ηταν απροσεχτη, η πανικοβληθηκε ή ετρεχε. Σιγα μην ηταν φιλοζωη... απο εμειρια σας λεω οτι δεν προλαβαινεις να σκεφτεις τετιοες στιγμες, μην θετεται ανυπαρκτες αποριες για να σκοτωνουμε την ωρα μας. Δεν υφισταται το ερωτημα.

Γενικά με τις αυστηρότερες ποινές συμφωνώ, αλλά και εκεί τα πράγματα πρέπει να εξετάζονται κατά περίτπωση. Δηλαδή πηγαίνω με 80 στην Κηφισίας, απόλυτα νόμιμη ταχύτητα για λεωφόρο και μου πετάγεται αδέσποτο, δεν προλαβαίνω να αντιδράσω και το χτυπάω. Ποιος φταιει? Εγώ ή το κράτος που δεν έχει μεριμνήσει, αν όχι για τα αδέσποτα, τουλάχιστον να τοποθετήσει μπάρες για να μην μπορεί κανείς να βγει στο δρόμο. Γιατί και οι πεζοί που πετάγονται στην Κηφισίας δεν είναι και λίγοι. Έστω τώρα ότι χτυπάω τον παππού που αποφασίζει να περάσει την Κηφισίας από όπου του ρθει ενώ 50 μετρα παρακάτω έχει διάβαση ή φανάρι. Ναι θα το έχω τύψεις για πάντα, αλλά φταίω? Και σε τι βαθμό?
Οποιο και να είναι το ανώτατο όριο, είναι υποχρεωμένος ο οδηγός να αντιλαμβάνεται τις συνθήκες του δρόμου και να προσαρμόζει την ταχύτητα του οχήματος του. Αλλά σε ένα χώρο όπως είναι η Αθήνα…..

Σου εύχομαι να γίνεις καπνίστρια για να δεις τότε πως είναι

Θαναση φανταζομαι πλακα κανεις.
Οι καπνιστες εχουν καθε δικαιωμα να βλαπτουν τη δικη τους υγεια και οχι ολων των υπολοιπων.
Για μενα ειτε πρεπει να επιτρεπεται το καπνισμα στους αυστηρα προσωπικους χωρους, ειτε καπου ανοιχτα.
Ειναι δυνατον να παθω ΕΓΩ καρκινο επειδη ΕΣΥ αποφασισες να καπνιζεις?

Με την ιδια λογικη σου ευχομαι να ερθεις στην θεση μου οταν βρισκομαι σε ενα χωρο ΓΕΜΑΤΟ καπνιστες την στιγμη που εγω δεν ειμαι.

Και Νιαου μου, μην στεναχωρεθεις που στο γραφω αυτο, αλλα ετσι ειναι και τα βλεπεις ρομαντικα τα πραγματα και ουτοπικα. Δεν θα επελεγες μια γατα απο τους γονεις σου, οσο και αν στη φαντασια μπορει να βρισκει μια διεξοδο μια τετοια επιλογη.
Κανεις δεν θα το εκανε αυτο και ξεχωριστη εισαι μονο απο αυτο που εισαι δεν χρειαζεται να επιλεγεις αυτο που δεν επιλεγει κανεις ως επιλογη για να κανεις τη διαφορα,.
Και μονο που εχεις γατουλες που τις φροντιζεις και τις εσωσες απ το δρομο εχεις κανει πολλα καλα και εισαι ξεχωριστη σε ενα σκληρο κοσμο που σκοτωνει γυρω του. Αλλα δεν σκοτωνει μονο, ξερει και να αγαπα.:)

συμφωνω απολυτα.εμεις προσφατα επαναστατησαμε γιατι καπνιζαν μεσα στο γραφειο,πραγμα που ειναι σιγουρα απαραδεκτο και καταφεραμε να το κοψουν μεσα στο χωρο αυτο!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back