Ατύχημα λόγω γάτας;

Καποτε ειχα ακουσει και μου αρεσε πως η Ελλάδα δεν εχει πρόβλημα νόμων αλλά εφαρμογής τους.... Κρίμα και θυμώνω....
Για τον καημενο που πήρε μετάθεση Θαναση!!!!Και για τον Δημαρχο που επενεβη!!!
:( :mad: :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θεωρω απαραδεκτο να πηγαινουν μη-καπνιστες σε καποιον χωρο και να ντουμανιαζονται επειδη αλλα 100 ατομα καπνιζουν στη μουρη τους!εχει τυχει να απορριπτω χωρους συναντησεων γι'αυτο το λογ,γιατι ο αλλος δε σεβεται οτι εγω δε θελω να εισπνευσω τα προιοντα καυσης του τσιγαρου του!
οσο για τα μαγαζια,ειναι για γελια!οι χωροι μη καπνιστων η θα ειναι στο παταρι(ο καπνος ως ελαφρυτερος του αερα ανεβαινει ψηλα)η θα βαζουν και καπνιστες στους χωρους των μη:down:

τωρα για τα ναρκωτικα,φυσικα και υπαρχουν παιδια σε προβληματιεκς οικογενειες που ειναι φυσιολογικα,αλλα αυτο εξαρταται απο τη δυναμη του χαρακτηρα του καθε παιδιου.ενας ισχυρος κι ενας αδυναμος χαρακτηρας δε θα αντιδρασουν το ιδιο κατω απο τις ιδιες προβληματικες συνθηκες.οπως επισης και το να εχει οικονομικη ανεση ενα παιδι σε μια οικογενεια η να εχει ο,τι θελει,δε σημαινει οτι ικανοποιειται και συναισθηματικα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πωπω χαμός έχει γίνει εδώ! Έχω χάσει επεισόδια!

Έχω να πω ότι πάντα η αλήθεια είναι κάπου ανάμεσα. Δεν είναι όλα τα πράγματα άσπρα ή μαύρα. Υπάρχει και το γκρι και μάλιστα σε πολλούς τόνους για κάθε γούστο.

Το αν κάποιος θα πατήσει ένα ζώο ενώ οδηγεί εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Εννοείται ότι αν το κάνει για πλάκα είναι λάθος, επίσης αν μπορεί με έναν απλό ελιγμό να το αποφύγει εννοείται ότι πρέπει να το κάνει. Επίσης όσο ηλίθιος είναι εκείνος που θα πατήσει γκάζι όταν δει μια γάτα τόσο ηλίθιος είναι κι αυτός που θα την αποφύγει για να μην του 'χαλάσει'-'λερώσει' το αυτοκίνητο!

Τέλος παρόλα όσα έχω διαβάσει εδώ δεν πιστεύω ότι οποιοσδήποτε εδώ μέσα αν είχε να διαλέξει μεταξυ ενός αγαπημένου του ζώου και ενός αγαπημένου του ανθρώπου θα διάλεγε το ζώο. Αυτό κατά τη γνώμη μου δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάμε τα ζώα, είναι μια φυσική αντίδραση.

Για το άλλο θέμα τώρα, έχω βρεθεί σε παρέα και ως καπνίστρια και ως μη καπνίστρια. Και στις δύο περιπτώσεις έχει τύχει να νευριάσω με συμπεριφορές αλλά και να καταφέρουμε να συνυπάρξουμε όλοι στην παρέα γιατί υπήρχε καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Επίσης αν τα μαγαζιά (καφετέριες-ταβέρνες-μπαρ) είχαν τον κατάλληλο εξαερισμό τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για όλους!

Για τους ναρκωμανείς (τους χρήστες) θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη υποδομή για να μπορούν να επανέλθουν. Αλλά αυτό είναι πολύ δυσκολο καθώς ένα πολύ μικρό ποσοστό τους επανέρχεται στη ζωή και δεν ξανακυλά. Οι έμποροι τώρα είναι τελείως άλλο πράγμα, εις γνώσιν τους πωλούν τον θάνατο, η τιμωρία τους θα έπρεπε να είναι πολύ πιο αυστηρή. Συνήθως τα βαποράκια την πληρώνουν κι αυτοί ξεφεύγουν.

Και εγω στη Χιο γαι αρκετα καλοκαιρια οδηγουσα χωρις διπλωμα.
Δεν με πιασανε ποτε...
Αν σε πιασουν χωρις διπλωμα και χωρις πειραγμενο μηχανακι σου κανουν μηνυση και σε πανε δικαστηριο μετα απο 2-3 χρονια.
Αν εχεις παρει εστω και διπλωμα για 50cc φευγεις.
Αν οχι πληρωνεις και παλι φευγεις. Ετσι απλα.
Γιατί πρέπει να φοβάσαι την τιμωρία για να μην οδηγείς χωρίς να ξέρεις; Γιατί το δίπλωμα αυτό είναι.. απόδειξη ότι ξέρεις να οδηγείς. Και εν πάση περιπτώσει αφού θέλεις σεβασμό προς τους νόμους γιατί οδηγούσες παράνομα; Ο ελεύθερος άνθρωπος δεν χρειάζεται φόβο για να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό και δεν εκμεταλλεύεται ούτε την έλλειψη νόμου ούτε τη χαλαρότητα του υπάρχοντος. Το αντίθετο είναι ψυχολογία δούλου.
Θαναση φανταζομαι πλακα κανεις.
Οι καπνιστες εχουν καθε δικαιωμα να βλαπτουν τη δικη τους υγεια και οχι ολων των υπολοιπων.
Για μενα ειτε πρεπει να επιτρεπεται το καπνισμα στους αυστηρα προσωπικους χωρους, ειτε καπου ανοιχτα.
Ειναι δυνατον να παθω ΕΓΩ καρκινο επειδη ΕΣΥ αποφασισες να καπνιζεις?

Με την ιδια λογικη σου ευχομαι να ερθεις στην θεση μου οταν βρισκομαι σε ενα χωρο ΓΕΜΑΤΟ καπνιστες την στιγμη που εγω δεν ειμαι.
Το είπα γιατί επιθύμησες την τιμωρία μου. Όσο για το να βρεθώ σε χώρο γεμάτο καπνιστές, δεν θα το ήθελα ούτε ως καπνιστής αν δεν έχει εξαερισμό. Και προσπαθώ να το αποφεύγω.

Και ναι, μην τρελαθουμε τελειως! Αν ηταν να πατησει ενα αυτοκινητο ενα συγγενη μου απο μια γατα, και με ρωτουσαν ποιον να πατησει, θα ουρλιαζα τη γατα! Υπαρχει καποιος δηλαδη εδω που θα εκανε το αντιθετο;
Θα ηθελα να το γνωρισω ενα τετοιο ατομο και να του δωσω μια καρτα απο ενα καλο γιατρο που ξερω...
Εγώ θα τους ανατίναζα γιατί μεταξύ ανηφόρας και κατηφόρας προτιμώ το ίσιωμα. Δικαιούμαι την κάρτα;

:lol: :lol: :lol: :lol:
Μπουρλοτοοοοοοοοοοοοο!

Θαναση, την δικαιουσαι!!Θα παμε ολοι παρεα μαζι μου φαινεται:lol: :lol: :lol: :lol: :blink:

:D :D :D :D :D :D
Θαναση μου μακαρι να υπηρχε το επίπεδο να καταλαβαινει κανεις πως δεν χρειαζεται να θεσπίζονται Νομοι - Τιμωροι για να μην κανουν κάποια πράγματα. Μακαρι να υπήρχε κοινή λογικη. Ισως καποτε να γινει και στην Ελλάδα αυτο!!! Αλλά ενδιαμεσα?

Οποιο και να είναι το ανώτατο όριο, είναι υποχρεωμένος ο οδηγός να αντιλαμβάνεται τις συνθήκες του δρόμου και να προσαρμόζει την ταχύτητα του οχήματος του. Αλλά σε ένα χώρο όπως είναι η Αθήνα…..
Και πίστεψέ με τις αντιλαμβάνομαι πλήρως. Σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, χωρίς κίνηση θα πάω με 80, γιατί μου το επιτρέπει και ο δρόμος και το αυτοκίνητό μου και ο ΚΟΚ. Δεν μίλησα για στενάκι ή για έναν οπιονδήποτε δρόμο για αυτόν ακριβώς το λόγο.
θεωρω απαραδεκτο να πηγαινουν μη-καπνιστες σε καποιον χωρο και να ντουμανιαζονται επειδη αλλα 100 ατομα καπνιζουν στη μουρη τους!εχει τυχει να απορριπτω χωρους συναντησεων γι'αυτο το λογ,γιατι ο αλλος δε σεβεται οτι εγω δε θελω να εισπνευσω τα προιοντα καυσης του τσιγαρου του!
οσο για τα μαγαζια,ειναι για γελια!οι χωροι μη καπνιστων η θα ειναι στο παταρι(ο καπνος ως ελαφρυτερος του αερα ανεβαινει ψηλα)η θα βαζουν και καπνιστες στους χωρους των μη:down:
Συμφωνώ απόλυτα. Μάλιστα έχω πλέον απορρίψει μαγαζί που ήταν στέκι της παρέας για χρόνια, γιατί ακόμα κι εγώ ως καπνίστρια δεν άντεχα την κάπνα!!! Καταλαβαίνω απόλυτα τους μη καπνιστές, άλλωστε δεν γεννήθηκα καπνίστρια, αλλά αυτό που λέω είναι το ότι αν ο μαγαζάτορας δεν φροντίζει να τηρεί το νόμο, δεν φταίω 100% εγώ που καπνίζω και ενοχλήσε εσύ!;)

Θαναση, την δικαιουσαι!!Θα παμε ολοι παρεα μαζι μου φαινεται:lol: :lol::lol::lol::blink:
Να πάτε εσείς εγώ δεν έρχομαι

Πάντως τόσον καιρό απο όλα όσα λέμε εδώ μέσα, δεν νομίζω να ήθελα να είμαστε μαζί ούτε κι εσείς θα με θέλατε…Εγώ πάντως θέλω μόνος μου
:D :D:D:D:D:D
Θαναση μου μακαρι να υπηρχε το επίπεδο να καταλαβαινει κανεις πως δεν χρειαζεται να θεσπίζονται Νομοι - Τιμωροι για να μην κανουν κάποια πράγματα. Μακαρι να υπήρχε κοινή λογικη. Ισως καποτε να γινει και στην Ελλάδα αυτο!!! Αλλά ενδιαμεσα?
Δεν νομίζω να έχει γίνει αυτό πουθενά στον κόσμο, σε κάποιες χώρες είναι πειθαρχημένοι στους νόμους αυτό είναι όλο. Έχουν κι αυτοί πολύ δρόμο μπροστά τους μέχρι να μάθουν τη χρήση της ελευθερίας.
Και πίστεψέ με τις αντιλαμβάνομαι πλήρως. Σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, χωρίς κίνηση θα πάω με 80, γιατί μου το επιτρέπει και ο δρόμος και το αυτοκίνητό μου και ο ΚΟΚ. Δεν μίλησα για στενάκι ή για έναν οπιονδήποτε δρόμο για αυτόν ακριβώς το λόγο.
Δεν ξέρω…είπες ότι βγαίνει κόσμος μπροστά στα αυτοκίνητα. Αν το βλέπεις αυτό, δίνεις σ αυτό προτεραιότητα όσο ταχείας κυκλοφορίας κι αν είναι. Το πρόβλημα όμως είναι ότι σε πόλη σαν την Αθήνα αλλά και οπουδήποτε με τόσα αυτοκίνητα, και να θέλει ένας να τηρήσει κάποια πράγματα δεν τον αφήνουν οι άλλοι. Καλά.. η Κηφισίας είναι ταχείας κυκλοφορίας; Τι ανώτερο όριο έχει και τι κατώτερο;

Γιατί πρέπει να φοβάσαι την τιμωρία για να μην οδηγείς χωρίς να ξέρεις; Γιατί το δίπλωμα αυτό είναι.. απόδειξη ότι ξέρεις να οδηγείς. Και εν πάση περιπτώσει αφού θέλεις σεβασμό προς τους νόμους γιατί οδηγούσες παράνομα; Ο ελεύθερος άνθρωπος δεν χρειάζεται φόβο για να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό και δεν εκμεταλλεύεται ούτε την έλλειψη νόμου ούτε τη χαλαρότητα του υπάρχοντος. Το αντίθετο είναι ψυχολογία δούλου.

Στην σημερινη εποχη ειναι αποδειξη οτι μπορεις και λαδωνεις ή εχεις μεσο. Δεν ειναι δυνατο ενας που εχει πιασει τιμονι πριν ενα μηνα και πηρε διπλωμα να ξερει να οδηγει.
Το ειπα για να τονισω οτι οι νομοι ειναι ελαστικοι. Οδηγουσα για να σειξω οτι ειμαι μαγκας. Τοτε ημουν μικρη και ξεροκεφαλη. Εκανα οτι ηθελα και αυτο το καταδικαζω ακομα και στον εαυτο μου. Μακαρι να με ειχαν τιμωρισει για να εβαζα μυαλο.

Εαν ο καθενας εκανε οτι του αρεσε, τοτε θα ημασταν ακομα χειροτερο μπαχαλο. Ο ελευθερος ανθρωπος δεν ειναι απαραιτητα μορφωμενος.

Δεν ξέρω…είπες ότι βγαίνει κόσμος μπροστά στα αυτοκίνητα. Αν το βλέπεις αυτό, δίνεις σ αυτό προτεραιότητα όσο ταχείας κυκλοφορίας κι αν είναι. Το πρόβλημα όμως είναι ότι σε πόλη σαν την Αθήνα αλλά και οπουδήποτε με τόσα αυτοκίνητα, και να θέλει ένας να τηρήσει κάποια πράγματα δεν τον αφήνουν οι άλλοι. Καλά.. η Κηφισίας είναι ταχείας κυκλοφορίας; Τι ανώτερο όριο έχει και τι κατώτερο;
Δεν είπα βγαίνει. Είπα πετάγεται. Έχει διαφορά.
Ναι η Κηφισίας είναι ταχείας κυκλοφορίας με ανώτατο όριο τα 90, αν δεν κάνω λάθος. Το ψάχνω για σιγουριά στον ΚΟΚ και επανέρχομαι.
Αν σου πεταχτεί, δεν προλαβαίνεις να δώσεις προτεραιότητα.

σε εξωτερικους χωρους ετσι ειναι Κατερινα.ομως σε ενα γραφειο για παραδειγμα,ειναι αλλιως.ο φιλςο μου περσι δουλευε σε ενα ΚΕΚ οπου ειχαν κ ιενα χωρο με φυσικο αεριο.λογω της κοντινης παρουσιας του αεριου απαγορευοταν στους υπαλληλους να καπνιζουν στα γραφεια.ε,εκεινοι καπνιζαν στα κρυφα και δεν μπορουσες να σταθεις απο την καπνα.οσο κι αν παραπονιουνταν οσοι δεν ηταν καπνιστες αυτοι δεν εδειχναν καμια διαθεση να βρεθει συμβιβαστικη λυση.αυτο εχει συμβει και σ'εμενα σε αλλες περιπτωσεις.πολυ συχνα οι καπνιστες μιλανε για καταπατηση της ελευθεριας τους αν τους πεις(και καλοκαιρι!)να πανε ενα λεπτο εξω να καπνισουν για να μην αναπνεω κι εγω τον καπνο τους,χωρις να κοιτανε τι καταπατανε εκεινοι.τοτε τι τους λες:/: ??

Απλα δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να θεωρείται φιλόζωος, ή στην προκείμένη περίπτωση φιλόγατος (αφου δεν ειστε χορτοφαγοι) όταν βαζει τη ζωή ενός ανθρώπου ή τη δική του πάνω από τη ζωή ενός ζώου/γάτας:/: Για μένα αυτό το άτομο δεν θεωρείται φιλόζωος ή φιλόγατος:/: :down:
θα καταλάβεις μετά από χρόνια όταν οι συνθήκες δε θα σε αφήνουν αλλίως....και σε πολλά θέματα και πέρα από τα γατιά..
θα έρθουν στιγμές που θα λες γιατί δεν είμαι όπως παλιά;;;
τουλάχιστον να μην είναι πολλές είναι το θέμα.
Όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι της ζωής.Επομένως να χαίρεσαι την τωρινή ηλικία σου και τις απόψεις που έχεις.

Και επίσης στο θέμα αγάπης και αφοσίωσης και επιλογών και και και...

Παν μέτρον άριστον

Ναι η Κηφισίας είναι ταχείας κυκλοφορίας με ανώτατο όριο τα 90, αν δεν κάνω λάθος. Το ψάχνω για σιγουριά στον ΚΟΚ και επανέρχομαι.
voila. Το είχε ανεβάσει και η Ισμήνη σε αντίστοιχο θέμα..
https://www.drivingschool.gr/kok11.htm

σε εξωτερικους χωρους ετσι ειναι Κατερινα.ομως σε ενα γραφειο για παραδειγμα,ειναι αλλιως.ο φιλςο μου περσι δουλευε σε ενα ΚΕΚ οπου ειχαν κ ιενα χωρο με φυσικο αεριο.λογω της κοντινης παρουσιας του αεριου απαγορευοταν στους υπαλληλους να καπνιζουν στα γραφεια.ε,εκεινοι καπνιζαν στα κρυφα και δεν μπορουσες να σταθεις απο την καπνα.οσο κι αν παραπονιουνταν οσοι δεν ηταν καπνιστες αυτοι δεν εδειχναν καμια διαθεση να βρεθει συμβιβαστικη λυση.αυτο εχει συμβει και σ'εμενα σε αλλες περιπτωσεις.πολυ συχνα οι καπνιστες μιλανε για καταπατηση της ελευθεριας τους αν τους πεις(και καλοκαιρι!)να πανε ενα λεπτο εξω να καπνισουν για να μην αναπνεω κι εγω τον καπνο τους,χωρις να κοιτανε τι καταπατανε εκεινοι.τοτε τι τους λες:/: ??
Συμφωνώ απόλυτα μαζίσου. Στη δουλειά δεν καπνίζουμε, δεν θέλει το boss. Κι έτσι βγαίνω έξω.Ακόμα κι όταν λείπει όμως, επειδή το γραφείο μου είναι ψιλοξεχωριστό, κλείνω την πόρτα, ανοίγω παράθυρο και καπνίζω.Πάντως όντως υπάρχουν πολλοί που δεν σέβονται όποιον δεν καπνίζει.:/:

Διαφωνώωωω! Υπάρχουν και σημεία στα μαγαζιά για μη καπνίζοντες. Αν το μέτρο δεν εφαρμόζεται σωστά από τους καταστηματάρχες δεν φταίω εγώ που είμαι καπνιστής.

Κι όταν δουλεύεις σ'ένα γραφείο με 5 μαντράχαλους οι οποίοι καπνίζουν σαν τσιμινιέρες, ο ένας εκ των οποίων καπνίζει πούρα νυχθημερόν, τι κάνεις????:blink:

κανεις φασαρια οπως και εμεις αν δεν καταλαβαινουν με το καλο.

αμα μεινεις και εγκυος ας τολμησουν να μην το κοψουν!!!

Φτωχή οικογένεια δεν σημαίνει απαραίτητα προβληματική και πλούσια δεν σημαίνει απαραίτητα μη προβληματική.
Σου εύχομαι να γίνεις καπνίστρια για να δεις τότε πως είναι
Δεν είπα κάτι τέτοιο!:blink: Μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις τι είπα:hmm:
Υπήρξα καπνίστρια για 10 χρόνια οπότε ξέρω πολύ καλά πως είναι. Ποτέ όμως δεν κάπνιζα μπροστά σε ανθρώπους που τους ενοχλούσε ή σε χώρους που απαγορευόταν. Επίσης το έκοψα πριν από 7 χρόνια (συμπληρώνοντε το Μάιο) όταν έμαθα ότι ο πατέρας μου έχει καρκίνο στον πνεύμονα μη χειρουργήσιμο και ότι θα πέθαινε σε 6 μήνες το πολύ. Τελικά πέθανε στους 4...:/:

κανεις φασαρια οπως και εμεις αν δεν καταλαβαινουν με το καλο.
Ναι τι να σου πω! Ειδικά στον Πρόεδρο της εταίρείας που καπνίζει τα πούρα θα του το πω και θα σταματήσει άμεσα!!!:down:
αμα μεινεις και εγκυος ας τολμησουν να μην το κοψουν!!!
Μωρέ κάτσε να μείνω έγκυος, και θα παίρνω απανωτές αναρρωτικές από τον πρώτο μήνα.....;)

Τα πούρα μυρίζουν απαίσια. Κάπνιζε ο πατέρας μου κατά καιρούς και δεν αντεχόταν η μπόχα με τίποτα! Τελικά τον στέλναμε στο μπαλκόνι! Ασπασία αφού είναι ο διευθυντής σου μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back