giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αν και ξεφευγουμε απο το θεμα του ποστ μπορεις εππισης να γεμισεις το γραφειο σου με φωτογραφιες αυτων που εχουν αρρωστησει απο το τσιγαρο, μαζι με φωτο απο μαυρισμενα πνευμονια απο το τσιγαρο Ετσι στο φλου Δεν μπορει κατι θα καταλαβη
Καλόόόό! Η αλήθεια είναι ότι έχω πει σ'όλους την ιστορία του πώς έκοψα το κάπνισμα ευελπιστόντας να τους ευαισθητοποιήσω και να το κόψουν ή έστω να το ελαττώσουν, αλλά του κάκου... Τι τους είπα ότι ο πατέρας μου κάπνιζε 3 πακέτα/ημέρα από 11 χρονών και παρόλο που το'χε κόψει 8 χρόνια τελικά είχε αρρωστήσει και δεν το'ξερε, τι ότι έχουν μικρά παιδιά και πρέπει να σκέφτονται μην τ'αφήσουν ορφανά... Δεν ιδρώνει τ'αυτί τους!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Οσο αφορα το τσιγαρο, αγγιζει ευαισθητα σημεια δικα μου.
Ο παππους μου, ενας ανθρωπος με ιστορια, πολυ αγαπητος πολιτικος του Χαλανδριου(Θαναση μην πεις τιποτα)πεθανε στα 50 του απο πνευμονικο οιδημα εξ αιτιας του τσιγαρου.
Δεν τον γνωρισα ποτε, αλλα μεσα απο τις περιγραες των παιδιων του και της γιαγιας μου τον ξερω καλα.
Οταν του ειπαν πως αν δεν κοψει το τσιγαρο αμεσα θα πεθανει, απαντησε πως, καλυτερα να ζησω λιγο και ευτυχισμενος παρα να ζησω πολυ και μιζερα. Αλλα χρονια τοτε.
Ο μπαμπας μου εκοψε το τσιγαρο για τον ιδιο λογο, αλλα αρχισε τα πουρα. Καλυτερα μεν, αλλα το κακο παραμενει.
Εχω δει πνευμονες και οισοφαγους απο καπνιστες και μη και εχω παθει σοκ. Ειναι ροζ και καταμαυροι αντιστοιχα.
Αδειαζαν τον οισοφαγο καπνιστη και εβγαζαν πισσα!Αν ειναι δυνατον!
Εχουμε ξεφυγει τελειως....
(και οχι μονο απο το θεμα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Βεβαιως και βλαπτει!Αλλα δεν βαζουν αυτοκινητα αναμενα μεσα σε καφετεριες και εστιατορια για να ντουμανιασει ο χωρος!Η εξάτμιση αυτοκίνητου βλάπτει; Καπνίζει κανείς;
Τι εννοεις αν καπνιζει κανεις?
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Η απάντηση είναι ναι. Καπνίζουν όλοι όσοι ζουν στην Αθήνα.Βεβαιως και βλαπτει!Αλλα δεν βαζουν αυτοκινητα αναμενα μεσα σε καφετεριες και εστιατορια για να ντουμανιασει ο χωρος!
Τι εννοεις αν καπνιζει κανεις?
Το τσιγάρο χωρίς την εξάτμιση του αυτοκίνητου βλάπτει ελάχιστα, αλλά η εξάτμιση του αυτοκινήτου και χωρίς το τσιγάρο βλάπτει μέγιστα.
Η απάντηση είναι ναι. Καπνίζουν όλοι όσοι ζουν στην Αθήνα.
Το τσιγάρο χωρίς την εξάτμιση του αυτοκίνητου βλάπτει ελάχιστα, αλλά η εξάτμιση του αυτοκινήτου και χωρίς το τσιγάρο βλάπτει μέγιστα.
Συγκρινεις δυο ανομοια πραγματα!
Ναι μεν ειναι και οι δυο καπνοι βλαβεροι, αλλα ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ο δικός σου τουλάχιστον σταμάτησε!!!!του πατερα μου του εχουν φραξει σε πολυ μεγαλο ποσοστο σχεδον ολες οι αρτηριες.αναγκαστικε να κοψει το καπνισμα πριν 2-3 χρονια οταν η κεντρικη αρτηρια του ποδιου ηταν κατα 98% φραγμενη.εκανε απανωτα χειρουργεια κι ακομα τον ενοχλει πολυ το ποδι του αν το κουρασει λιγο παραπανω....![]()
Με το ίδιο ακριβως πρόβλημα και ο δικός μου, παρα λίγο να χασει και το πόδι του, δεν πτοηθηκε! Εκανε μπαι πάς στην αορτη, μετα άλλη επεμβαση, αλλά το τσιγάρο δεν το κόβουμε, δεν το κόβουμε!!!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
εκοψε βεβαια το τσιγαρο,αλλα διατροφη δεν αλλαξε ουτε στο ελαχιστο.συνεχιζει να τρωει ο,τι πιο παχυντικο και λιπαρο υπαρχει και δε μας ακουει οταν φωναζουμε!Θαναση,ποιος σου ειπε οτι ο καπνος του τσιγαρου απο μονος του ειναι βλαβερος σε μικρο ποσοστο
??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Το γεγονός ότι όσοι έζησαν σε καθαρό αέρα, παρ ότι ήταν καπνιστές έφτασαν τα ενενήντα και εκατό και περπατούσαν ολόρθοι. Εκτός και αν μπορούμε να πούμε ότι αν δεν κάπνιζαν θα ζούσαν τα διπλά. Τι να πω…Θαναση,ποιος σου ειπε οτι ο καπνος του τσιγαρου απο μονος του ειναι βλαβερος σε μικρο ποσοστο??
Το γεγονός ότι όσοι έζησαν σε καθαρό αέρα, παρ ότι ήταν καπνιστές έφτασαν τα ενενήντα και εκατό και περπατούσαν ολόρθοι. Εκτός και αν μπορούμε να πούμε ότι αν δεν κάπνιζαν θα ζούσαν τα διπλά. Τι να πω…
Oπως?
Και η προγιαγια μου εζησε και σε καθαρο αερα, και στην Αθηνα και εφτασε τα 98 χωρις να καπνιζει!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ένα μικρούλι παράδειγμα
Χρόνια άγχος για τις σπουδές…θα περάσεις δεν θα περάσεις στις λογής-λογής εξετάσεις…κάποτε τελειώνεις αρχίζεις να ψάχνεις για δουλειά κι έχεις φτάσει τα τριάντα και βαλε, και κάπου εκεί μπορεί να βρεις μια δουλειά οπότε αρχίζει το άγχος να την κρατήσεις…με όλες τις ανασφάλειες το άγχος και τον πιεστικό ρυθμό ζωής που έχεις υποστεί, αρχίζει ο οργανισμός να καταρρέει, κάπου στα σαρανταπέντε παθαίνεις έμφραγμα, κι έρχεται ο νεκροθάφτης που δεν σπούδασε τίποτα και στα παίρνει χοντρά.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Σωστο! Αλλά εγω θα έλεγα πως όλα λειτουργούν προσθετικά! Αν καπνίζω και τρωω σαν γουρουνι και δεν γυμνάζομαι και παθαινω κρισεις πανικού για όσα ανεφερες και τρωω του κόσμου τα συντηρητικα κ χρωστικες και ζω στην Αθήνα....... ειμαι μάλλον καταδικασμένη και το τσιγάρο ειναι ένα μόνο κομμάτι του κακού. Υπάρχει κ η γονιδιακη προδιαθεση βεβαια. Αν εχω προδιαθεση να αναπτυξω καρκίνο, με το τσιγαρο μάλλον το εξασφαλίζω
Το τσιγάρο βεβαίως και βλάπτει, αλλά θεωρώ ότι είναι το τελευταίο κατά σειρά που πρέπει να καταπολεμηθεί. Χίλιες μύριες βρωμιές μπαίνουν στον οργανισμό μας συν το μεγάλο άγχος και είναι αυτά που πρέπει να μπουν πρώτα στη λίστα των θανατηφόρων. Τα οποία όσο υπάρχουν, και καθόλου να μην καπνίζει κανείς, στα σαράντα και κάτι θα πάσχει από καρδιακά προβλήματα.
Ένα μικρούλι παράδειγμα
Χρόνια άγχος για τις σπουδές…θα περάσεις δεν θα περάσεις στις λογής-λογής εξετάσεις…κάποτε τελειώνεις αρχίζεις να ψάχνεις για δουλειά κι έχεις φτάσει τα τριάντα και βαλε, και κάπου εκεί μπορεί να βρεις μια δουλειά οπότε αρχίζει το άγχος να την κρατήσεις…με όλες τις ανασφάλειες το άγχος και τον πιεστικό ρυθμό ζωής που έχεις υποστεί, αρχίζει ο οργανισμός να καταρρέει, κάπου στα σαρανταπέντε παθαίνεις έμφραγμα, κι έρχεται ο νεκροθάφτης που δεν σπούδασε τίποτα και στα παίρνει χοντρά.
Με την ιδια λογικη, παρε και ναρκωτικα, τρωγε ολη την ωρα φαστ φουντ και τι πειραζει???
Θα πας μια ωρα αρχιτερα!
Η οψη της ζωης που βλεπω γυρω μου δεν ειναι αυτη που περιγραφεις.
Ενας καθηγητης μου επαθε εγκεφαλικο στα 45 του γιατι καπνιζε τρια πακετα την ημερα! Δηλαδη ακομα και αν δεν καπνιζε το εγκεφαλικο ηταν σιγουρο?
Θαναση, μην γινεσαι υπερβολικος. Μην υπερασπιζεσαι τους καπνιστες και την ολη λογικη του τσιγαρου.
Σε λιγο θα μας πεις οτι αρχιστε ολοι το καπνισμα, υγεια ειναι!Δεν θα παθετε τιποτα!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
κι έρχεται ο νεκροθάφτης που δεν σπούδασε τίποτα και στα παίρνει χοντρά.
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη! Έτσι, από αντίδραση

χριστινα
Διάσημο μέλος
Καλα, εγω δεν το υποστηρίζω, αν και φανατική καπνιστρια απόλυτα εξαρτημένη!!!! Και παρα το τσιγάρο, αγχος εχω αφθονο!!
'Ονειρο ζωής είχε καταντήσει για μένα σε αυτό το φόρουμ να είμαι για μια φορά εγώ η μόνη που είμαι εντός θέματος!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool