anabou
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάλλον έχεις δίκιο!!!!!
Αν γράφαμε εκθεση θα είχαμε πατώσει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Α, βρε Νερίνα πόσο δίκιο έχεις! Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα το καταντήσαμε....Εγώ πάλι υποστηρίζω ότι η οδηγός θα μπορούσε να είχε αποφύγει την καταστροφή.
'Ονειρο ζωής είχε καταντήσει για μένα σε αυτό το φόρουμ να είμαι για μια φορά εγώ η μόνη που είμαι εντός θέματος!!!!!![]()
![]()
![]()
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χτες άκουσα στις ειδήσεις για 2 ανθρώπους που σκοτωθήκαν στην Εθνική (δεν θυμάμαι που) όταν πετάχτηκε στο δρόμο αδέσποτο σκυλί. Ο οδηγός προσπάθησε να το αποφύγει, δεν τα κατάφερε, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στις μπαριέρες. Και το σκυλί σκοτώθηκε και 2 άνθρωποι.

χριστινα
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστίνα, λύσεις υπάρχουν, όπως πχ. να μπουν στις άκρες των εθνικών οδών και γενικά των δρόμων ταχείας κυκλοφορίας προστατευτικά τέτοια ώστε να μην μπορέι κανείς να μπει στο δρόμο, ούτε ζώο, ούτε άνθρωπος. Ακριβώς επειδή δεν μπορούμε να τα μάθουμε να μην πετάγονται, μπορούμε να τους "κόψουμε" το δρόμο!Αλλά πώς να εξηγησουμε στα ζωακια αυτη τη πραγματικότητα και να τα μαθουμε να μη πετάγονται.... Δεν γίνεται. Κρίμα για όλους
![]()
![]()
![]()
mimikaki
Διάσημο μέλος
Χριστίνα, λύσεις υπάρχουν, όπως πχ. να μπουν στις άκρες των εθνικών οδών και γενικά των δρόμων ταχείας κυκλοφορίας προστατευτικά τέτοια ώστε να μην μπορέι κανείς να μπει στο δρόμο, ούτε ζώο, ούτε άνθρωπος. Ακριβώς επειδή δεν μπορούμε να τα μάθουμε να μην πετάγονται, μπορούμε να τους "κόψουμε" το δρόμο!
οντως αυτο το κανουν σε καποιες χωρες ...
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Αυτο με τις μπάρες ακουστηκε καλό αλλά το σχόλιο του Θαναση με προβλημάτισε..... Εξάλλου σιγά μη γινει. Ειμαι λίγο απαισιοδοξη σε ότι έχει να κανει με τα ζώα κ το Κράτος
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ας δραστηριοποιηθεί το κράτος με τα αδέσποτα και ας εφαρμόσει αυστηρώς τους νόμους στα αφεντικά τους , και τότε θα εξαλειφθεί το πρόβλημα.Γιατί δεν ψηφίζουν μια αυστηρότατη ποινή για εγκατάλειψη κατοικίδιου ζώου?Αλλά πάντα την πληρώνουν τα εύκολα θύματα , τα ζώα, και ορισμένες φορές ευσυνήδητοι άνθρωποι που προσπαθούν να μην τα χτυπήσουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool