Ατύχημα λόγω γάτας;

:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάλι υποστηρίζω ότι η οδηγός θα μπορούσε να είχε αποφύγει την καταστροφή.
'Ονειρο ζωής είχε καταντήσει για μένα σε αυτό το φόρουμ να είμαι για μια φορά εγώ η μόνη που είμαι εντός θέματος!!!!!:rolleyes: :redface: :lol:
Α, βρε Νερίνα πόσο δίκιο έχεις! Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα το καταντήσαμε....:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μιας και ξαναμπήκαμε στο θέμα, ακόμα ένα δυσάρεστο.:(
Χτες άκουσα στις ειδήσεις για 2 ανθρώπους που σκοτωθήκαν στην Εθνική (δεν θυμάμαι που) όταν πετάχτηκε στο δρόμο αδέσποτο σκυλί. Ο οδηγός προσπάθησε να το αποφύγει, δεν τα κατάφερε, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στις μπαριέρες. Και το σκυλί σκοτώθηκε και 2 άνθρωποι. :/:

Κρίμα. Πραγματικά. Και για τους ανθρώπους και για το σκυλάκι.... Για τα ζωάκια όλο αυτό με τους δρόμους κ τα αυτοκινητα ειναι πολύ "ξένο". Για εμας ειναι καθημερινότητα που οι ιδιοι φτιάξαμε. Αλλά πώς να εξηγησουμε στα ζωακια αυτη τη πραγματικότητα και να τα μαθουμε να μη πετάγονται.... Δεν γίνεται. Κρίμα για όλους
:( :( :(

Αλλά πώς να εξηγησουμε στα ζωακια αυτη τη πραγματικότητα και να τα μαθουμε να μη πετάγονται.... Δεν γίνεται. Κρίμα για όλους
:( :( :(
Χριστίνα, λύσεις υπάρχουν, όπως πχ. να μπουν στις άκρες των εθνικών οδών και γενικά των δρόμων ταχείας κυκλοφορίας προστατευτικά τέτοια ώστε να μην μπορέι κανείς να μπει στο δρόμο, ούτε ζώο, ούτε άνθρωπος. Ακριβώς επειδή δεν μπορούμε να τα μάθουμε να μην πετάγονται, μπορούμε να τους "κόψουμε" το δρόμο!

Χριστίνα, λύσεις υπάρχουν, όπως πχ. να μπουν στις άκρες των εθνικών οδών και γενικά των δρόμων ταχείας κυκλοφορίας προστατευτικά τέτοια ώστε να μην μπορέι κανείς να μπει στο δρόμο, ούτε ζώο, ούτε άνθρωπος. Ακριβώς επειδή δεν μπορούμε να τα μάθουμε να μην πετάγονται, μπορούμε να τους "κόψουμε" το δρόμο!

οντως αυτο το κανουν σε καποιες χωρες ...

Κι εδώ έχει φραγμένους δρόμους η εγνατία είναι φραγμένη, αλλά μπαίνουν και δεν μπορούν να βγουν

Θα μπορούσαν να μη κυκλοφορουν και τόσα αδέσποτα και να υπάρχουν φορεις που φροντιζουν γι' αυτα..... Αλλά πού???
Αυτο με τις μπάρες ακουστηκε καλό αλλά το σχόλιο του Θαναση με προβλημάτισε..... Εξάλλου σιγά μη γινει. Ειμαι λίγο απαισιοδοξη σε ότι έχει να κανει με τα ζώα κ το Κράτος

Κριμα..Να φτιάξουνε κάτι να το αποφύγουνε! Οτιδήποτε! Ακόμα και μπάρες που μόνο να βγεις μπορείς, αλλά όχι να μπεις! Όσο και αν κοστίζει! Αν δεν χαλάσουμε εκεί τα λεφτά, που θα τα ξοδέψουμε; Το κράτος! Ασφάλεια, και πάλι ασφάλεια!

Κατά την γνώμη μου δεν φταίνε οι μπάρες , αλλά η αγωγή που δεν έχουμε!Ούτως ή άλλως και μπάρες να βάλουν θα υπάρχουν είσοδοι και έξοδοι για τα αυτοκίνητα, οπότε ανώφελο.
Ας δραστηριοποιηθεί το κράτος με τα αδέσποτα και ας εφαρμόσει αυστηρώς τους νόμους στα αφεντικά τους , και τότε θα εξαλειφθεί το πρόβλημα.Γιατί δεν ψηφίζουν μια αυστηρότατη ποινή για εγκατάλειψη κατοικίδιου ζώου?Αλλά πάντα την πληρώνουν τα εύκολα θύματα , τα ζώα, και ορισμένες φορές ευσυνήδητοι άνθρωποι που προσπαθούν να μην τα χτυπήσουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back