Ατύχημα-μάθημα μιας ζωής

KOKKINIKLOSTI

Νεοφερμένο μέλος

Η KOKKINIKLOSTI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Αυτή είναι ι μικρή ιστορία μίας μικρής γατούλας με την οποία συναντήθηκαν οι ζωές μας πριν απο 4 χρόνια, και αν και τραβήξαμε διαφορετικούς δρόμους πάντα θα τη θυμάμαι! Όταν πρωτογνωριστήκαμε ήταν ένα πανικόβλητο γατάκι που πήγε να περάσει έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, που όμως ήταν αρκετά τυχερό ώστε να περάσει ακριβώς απο μπροστά μου, να τρομάξει και να σταματήσει. Εγώ λοιπόν την πήρα μαζί μου στο σπίτι, όμως δυστυχώς δεν μπορούσα να την κρατήσω μέσα γιατί η συγκάτοικός μου (ήμουνα φοιτήτρια τότε) ήταν αλλεργική στα πάντα! Όμως δεν υπήρχε πρόβλημα γιατί ήταν τέλη Μαϊου και το σπίτι είχε μια τεράστια βεράντα, 'οπου με χαρά η συγκάτοικος με βοήθησε να φτιάξω ένα προσωρινό κατάλυμα απο κουτιά. Τέλος πάντων, την ονόμασα "Κόζα", απο το όνομα της Ιταλικής Μαφίας γιατι ήταν παμπόνηρη!Λοιπόν, περνούσαν όμορφα οι μέρες με τα καμώματα και τις αγάπες της (να φανταστείτε η συγκάτοικός μου πείστηκε να πάει σε αλλεργιολόγο για χάπια)! Μέχρι μια μέρα ακούω τη ΄σπιτονοικοκυρά μου να με φωνάζει και μόλις βγήκα έξω αντίκρυσα το θέαμα: Η Κόζα να περπατάει με τα μπροστινά πόδια και το πίσω μέρος του σώματός της να σέρνεται!Είχε πέσει απο το μοναδικό επικίνδυνο σημείο και έσπασε τη μέση της! Την πήγα αμέσως στον κτηνίατρο, ο οποίος μου είπε οτι έχει χτυπήσει άσχημα και δεν έχει πολλές ελπίδες! Όμως λόγω της οικονομικής μου κατάστασης δεν μπορούσα και να της κάνω ευθανασία (ευτυχώς!)! Τελικά της έκανε 2 ενέσεις στον μηρό (τονωτικές;)και γυρίσαμε σπίτι. Η κακομοίρα μου δεν μπορούσε ούτε να πάει τουαλέτα σωστά! Τα έκανε και γινότανε χάλια! Πάντως της άρεσε που την καθάριζα με τα μωρομάντηλα! Δεν ήξερα τί΄άλλο να κάνω! Την πήρα σε μία μικρή βεράντα που έχω στο δωμάτιό μου. Μήν ανησυχείτε, είχε σκιά όλη τη μέρα και τα βράδια ήταν πολύ ζεστά! Και την ασφάλισα ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος και για άλλο ατύχημα! Όσο είχε ήλιο ήταν κάλά, δεν φαινόταν να πονάει, όμως όταν νύχτωνε έκλαιγε τόσο δυνατά, που δεν μπορούσα να το αποχωρηστώ! Μόνο όταν το κρατούσα στην αγκαλιά μου δεν έκλαιγε! Έτσι περνούσαμε τα πρώτα βράδια, εγώ στην καρέκλα και αυτή στην αγκαλιά μου, μέχρι το ξημέρωμα! λετσι περάσανε 2 μέρες , όταν κάποια στιγμή που δεν την κατάλαβα μπήκε στο σπίτι και την είδε η συγκάτοικός μου. Αυτή λοιπόν αντί να μου βάλει τις φωνές μου έδειξε την γάτα. Λοιπόν, κινούτανε στο πάτωμα και η ουρά της ήταν ελαφρώς σηκωμένη! Την ξαναπήγα στον κτηνίατρο και αυτός μου είπε οτι πρώτη φορά ΄βλέπει τέτοιο πράγμα στα 15 χρόνια καριέρας του! Η σπονδυλική της στήλη γιατρευόταν μόνη της! Ούτε και εγώ δεν μπόρεσα να το πιστέψω! Μετά απο 1 εβδομάδα άρχισε να πατάει τα πίσω πόδια της και σε έναν μήνα ήταν τελείως καλά! Το μόνο "ενθύμιο" της πληγής της ήταν μια ελαφρά κλίση στο σημείο της πληγής! Δυστυχώς όμως έπρεπε να φύγω και την άφησα στην σπιτονοικοκυρά μου, η οποία αποδείχθηκε πολύ ανεύθυνη! Τέλος πάντων όταν γύρισα πίσω την έβλεπα συχνά να τριγυρνάει στη γειτονιά, καθώς υπήρχαν πολλες γάτες εκεί. Αν και δεν με πλησίαζε πολύ πάντα καθόταν και με κοιτούσε απο μακριά! Τώρα έχω τελειώσει τις σπουδές μου, όμως είμαι σίγουρη οτι αυτή την γάτα δεν θα την ξεχάσω ποτέ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γατουλα ηταν πολυ τυχερη που σε βρηκε τελικα...
Και πολυ τυχερη που εγινε μονη της καλα!
Τωρα που βρισκετε?(συγνωμη, αλλα δεν καταλαβα:redface: )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απιστευτο το οτι εγινε καλα μετα απο τετοιο χτυπημα!κριμα που δεν μπορεσες να την κρατησεις...:/: το σκεφτεσαι να παρεις αλλη γατουλα τωρα?

Υ.Γ.ασχετο,αλλα Λιβαδεια ερχομαι συχνα μιας κι απο ενα χωριο εκει κοντα ειναι η καταγωγη της μητερας μου.στη Λιβαδεια εχω θειες,ξαδερφια κι ανιψια!

Κρίμα που μετά από τόση προσπάθεια αποχωριστήκατε η μια την άλλη.:(

Λαφυστιο λεγεται,ειναι περιπου 5 λεπτα πριν τη λιβαδεια οπως πας απο Αθηνα.την ξερεις την περιοχη?

:) απο Λιβαδεια η απο χωριο εκει?αυτο που μου αρεσει στη Λιβαδεια παντως ειναι οτι ενω ειναι πολη,δεν ειναι απο εκεινες που ειναι χαωδεις.ειναι μικρη η κοινωνια,ολοι γνωριζονται και οι ρυθμοι ειναι πιο αργοι και ανθρωπινοι σε σχεση με την αθηνα.

Κι εμείς πηγαίνουμε πολλές φορές προς τα εκεί,γιατί είναι το πατρικό ενός φίλου του Κώστα σ'ενα χωριό 5' πριν τη Λειβαδιά. Το χωριό είναι πολύ μικρό, Σολινάρι λέγεται. Στη Λειβαδιά είναι πολύ ωραία ειδικά χειμώνα. Έχει τρομερές ταβέρνες....:bleh: :bleh:

σε χωριο-χωριο που δεν εχει ουτε τα βασικα δε θα μπορουσα ουτε εγω να ζησω.

παντως οντως τα κρεατα της Βοιωτιας ειναι πολυ νοστιμα:P απο τη Λιβαδεια μου αρεσει επισης παρα πολυ και η "Κρυα"

Loipon, opoios pernaei apo Livadeia mou leei kai vriskomaste! Ok? Teleia!Pantos gata auti ti stigmi den mporo na paro gia 2 logous.
1)Exo idi 3 hamster kai mallon perimeno to deutero kouneli mou kai idi ta xeria mou einai gemata.
2)Meno se isogeio kai apo tin mia den thelo na valo portaki gia gata giati fovamai kai apo tin alli den thelo na tin exo mantromeni oli mera se ena spiti!
Omos otan voleuto ligo kalitera kai oikonomika thelo oposdipote gates!

Γεια! Συγγνωμη αλλα ειχα βαλει απαντηση αλλα μαλλον χαθηκε.
Πολυ συγκινητικη ιστορια...:cry: :cry: Αληθινο θαυμα....:cry: :/:
Κριμα που χωρισατε...:/: :( Γιατι ομως δεν την πηρες για να τη δωσεις μετα για υιοθεσια αφου δεν μπορεις να την κρατησεις εσυ...;

ΥΓ.Δυστυχως τα greekglish δεν επιτρεπονται ΚΟΚΚΙΝΗΚΛΩΣΤΗ:/: και η μισελ (η διαχειριστρια του σαιτ) θα σου πει να το επεξεργαστεις το μην και να το αλλαξεις. -Υπαρχει στους κανονες του σαιτ...:/:

Loipon, opoios pernaei apo Livadeia mou leei kai vriskomaste! Ok? Teleia!Pantos gata auti ti stigmi den mporo na paro gia 2 logous.
1)Exo idi 3 hamster kai mallon perimeno to deutero kouneli mou kai idi ta xeria mou einai gemata.
2)Meno se isogeio kai apo tin mia den thelo na valo portaki gia gata giati fovamai kai apo tin alli den thelo na tin exo mantromeni oli mera se ena spiti!
Omos otan voleuto ligo kalitera kai oikonomika thelo oposdipote gates!

αχ θα σε παρακαλουσα να γραφεις στα ελληνικα καλη μου

που βρισκετε η γατουλα τωρα ξερεις;; μενεις ακομα εκει που ησουν με τη γατουλα;;;;νομιζω οτι ειπες οτι σε κοιτουσε απο μακρυα

Aπιστευτο πως εγινε τετοιο πραγμα ;;;Βρε μηπως ο κτηνιατρος ειχε κανει λαθος και μετα προσποιοτανε πως εγινε ΘΑΥΜΑ;:hmm: :D ;)

Εντάξει παίδες, σεβαστός ο κανόνας!:) Λοιπόν προσπάθησα να επικοινωνήσω με έναν φιλοζωικό σύλλογο στο Ρέθυμνο αλλά μάλλον μοθ είχαν δώσει λάθος τηλέφωνα, και ο κτηνίατρος δεν είχε που να με στείλει, και ούτε μπορούσε να το φιλοξενήσει μέχρι να του έβρισκα σπίτι! Και ούτε λόγος να το έπαιρνα στη Λιβαδειά γιατί οι γονείς μοθ δεν με άφηναν να το πάρω μαζί μου! Το άφησα εκεί με την προοπτική οτι η σπιτονοικοκυρά μου θα το κρατούσε στον κήπο, ο οποίος είναι προφυλαγμένος απο τον δρόμο! Της είχα δώσει και τροφές, και παιχνίδια, ακόμα και μερικές πετσέτες που της άρεσε να ξαπλώνει! Και δεν έλειψα παραπάνω απο μήνα! Τουλάχιστον η γειτονιά εκεί είναι ήσυχη και δεν περνάνε αυτοκίνητα, ούτε έχει πολλά σκυλιά! Κάποια στιγμή έπρεπε να φύγω απο την γειτονιά γιατί τελείωσε τη σχολή η συγκάτοικός μου και δεν μπορούσα να κρατήσω το σπίτι μόνη μου! Οπότε την έχασα απο τότε! Και τώρα είμαι στη Λιβαδειά!

Πραγματικά ομορφη ιστορία και κρίμα που χωρίσατε. Μπράβο που νοιαστηκες!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back