Ατύχημα με αυτοκίνητο

Κανεις απο εμας δεν ηταν γκουρου που ηξερε τα παντα για τις γατες. Αλλα παρολα αυτα δεν αφησαμε το γατακι μας χτυπημενο, με ΠΡΗΣΜΕΝΟ ποδι, να κουτσαινει, και να ψαχνουμε για λυσεις εδω. Το να ψαχνεις για θεραπεια σε ενα φορουμ για να γλιτωσεις καποια χρηματα, αντι να πας το φανερα χτυπημενο γατακι στον κτηνιατρο επι τοπου, ειναι ακρως προκλητικο. Ποιος επισης μας διαβεβαιωνει οτι αυτο το γατακι χτυπησε μονο το ποδι του και οχι κανενα ζωτικο του οργανο; Ακομα και αν εχει σπασει μονο το ποδαρακι του, το σωστο δεν ειναι να το παει αμεσως στον κτηνιατρο για να τοποθετησει τουλαχιστον το οστο στη σωστη του θεση για να κολλησει σωστα; Αλλα αντι να το παει πρωτα στον κτηνιατρο ερχεται εδω και ρωταει τι εχει το γατακι, δινει παυσιπονο και ποιος ξερει και τι αλλο θα του κανει στην πορεια. Μηπως θα το βαλει και σε γυψο μονη της; Πριν παρουμε γατα φροντιζουμε να βαλουμε κατω καποια πραγματα, να τα μελετησουμε και να δουμε αν μπορουμε να ανταπεξελθουμε στην φροντιδα ενος γατιου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το γατι ειναι περδικι!! το ποδι το παταει κανονικα και εχει ξεπριστει!! Σημερα ετρεχε κ επαιζε κανονικοτατα!! ..οι γατες ειναι 7ψυχες.. εχουμε απειρες γατες στον κυπο και κυκλοφορουν παντου και δεν το εχω φυλακισει σε ενα γκαραζ (σε περιπτωση που καποιοι καταλαβαν λαθος).. ουτε προκειτε να το φυλακισω στο σπιτι μου γιατι οι γατες ειναι αγρια ζωα και πρεπει να ζουνε στο φυσικο τους περιβαλλον με ολους τους κινδυνους που δυστχυως πρεπει να αντιμετωπιζουν.. Τον γατο μου τον βρηκα μωρο στην βροχη και του εφτιαξα ζεστο καταφυγιο στον κυπο μου και τον ταιζω αυτα που δεν τρωει μια αδεσποτη γατουλα του δρομου.. δεν ειμαι καθολου βαρβαρη οικοδεσποτισσα πιστευω και το γεγονος οτι ειχε το ατυχημα αυτο ισως του γινει μαθημα επιβιωσης στην πολη που ζουμε..
ΝAI τα αγαπαμε τα ζωα, αλλα οταν η αγαπη μας αυτη αγκιζει τις υπερβολες τοτε πιστευω οτι κατανταει αρρωστεια...
Δεν μπηκα στον κοπο να διαβασω ολα αυτα τα σχολια.. αλλα με μια πρωτη ματια, μαλλον αρκετοι υπερβαλλουν εδω μεσα..
.. Thanks anyway!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωω μαι γκοντ ^^:fool::mpinelik::mpliaks::crazy:

Το γατι ειναι περδικι!! το ποδι το παταει κανονικα και εχει ξεπριστει!! Σημερα ετρεχε κ επαιζε κανονικοτατα!! ..οι γατες ειναι 7ψυχες.. εχουμε απειρες γατες στον κυπο και κυκλοφορουν παντου και δεν το εχω φυλακισει σε ενα γκαραζ (σε περιπτωση που καποιοι καταλαβαν λαθος).. ουτε προκειτε να το φυλακισω στο σπιτι μου γιατι οι γατες ειναι αγρια ζωα και πρεπει να ζουνε στο φυσικο τους περιβαλλον με ολους τους κινδυνους που δυστχυως πρεπει να αντιμετωπιζουν.. Τον γατο μου τον βρηκα μωρο στην βροχη και του εφτιαξα ζεστο καταφυγιο στον κυπο μου και τον ταιζω αυτα που δεν τρωει μια αδεσποτη γατουλα του δρομου.. δεν ειμαι καθολου βαρβαρη οικοδεσποτισσα πιστευω και το γεγονος οτι ειχε το ατυχημα αυτο ισως του γινει μαθημα επιβιωσης στην πολη που ζουμε..
ΝAI τα αγαπαμε τα ζωα, αλλα οταν η αγαπη μας αυτη αγκιζει τις υπερβολες τοτε πιστευω οτι κατανταει αρρωστεια...
Δεν μπηκα στον κοπο να διαβασω ολα αυτα τα σχολια.. αλλα με μια πρωτη ματια, μαλλον αρκετοι υπερβαλλουν εδω μεσα..

Σε ποιο παραλληλο συμπαν ακριβως ζεις εσυ? Οι γατες δεν ειναι αγρια ζωα, εχουν παψει να ειναι αγρια ζωα τις τελευταιες δυο χιλιετιες. Γιατι δεν πας και εσυ να ζησεις στην ζουγκλα σαν Ζουλου, ή σε μια σπηλια? Δεν εισαι βαρβαρη, είσαι ανευθυνη. Κριμα τα ζωακια, που νομιζεις οτι τα αγαπας κιολας, επειδη τους δινεις φαι. Φανταζομαι αποφαγια, ε? Δεν εχω τιποτα αλλο να πω.

μα απο τη μια λεει οτι ειναι αγρια ζωα κ ζουν στη φυση κι απ την αλλη λλει οτι ζει σε πολη....
τεσπα....
καλη τυχη στο γατακι και καλο θα ηταν να ξοδεψεις μερικες ωρες στο φορουμ να ενημερωθεις οπως ολοι....

.....ουτε προκειτε να το φυλακισω στο σπιτι μου γιατι οι γατες ειναι αγρια ζωα και πρεπει να ζουνε στο φυσικο τους περιβαλλον με ολους τους κινδυνους που δυστχυως πρεπει να αντιμετωπιζουν..
δεν ειμαι καθολου βαρβαρη οικοδεσποτισσα πιστευω και το γεγονος οτι ειχε το ατυχημα αυτο ισως του γινει μαθημα επιβιωσης στην πολη που ζουμε..
....μαλλον αρκετοι υπερβαλλουν εδω μεσα..
..

ακου να του γινει μαθημα ζωης!!! ναι βαλε το και τιμωρια για να καταλαβει το λαθος του ! αν ειναι δυνατον, υπερβολες ειναι που εχουμε τις γατες στα σπιτια μας?? ή που αν αρρωστησουν τα παμε στο γιατρο??

εδω ρε μαριτινα δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει τα μην μας....

αφροδιτη μου εγω συνεχιζω να πιστευω προς προκειται για φαρσα, ενας σοβαρος ανθρωπος θα μπορουσε να κανει συζητηση..τεσπα:D

δικιο εχεις...

παιδια πλακα κανει..δεν γινεται την μια το ποδι του γατιου να ειναι πρησμενο και να ουρλιαζει και την αλλη να ειναι μια χαρα...ουτε γινεται ολοκληρη αυτοκινηταρα να πατησε το ποδαρακι ενος μικρου γατιου και οχι ολοκληρο!

δεν θα απαντησω σε ολα αυτα που γραφεις..γιατι με καλυψαν οι υπολοιποι..ενα πραγμα ομως θα πω...αν ειναι δυνατον να λεει καποιος οτι αγαπαει το ζωο του,να του παταει το ποδι με το αμαξι..και να μην κανει καν το αυτονοητο να το παει στον κτηνιατρο...αλλα αντιθετα να μπαινει σε ενα σαιτ για να ζητησει συμβουλες...ελεος δηλαδη...τοση τσιγκουνια πια;;;διοτι αλλιως δεν μπορω να το εξηγησω...εχω βγει απο τα ρουχα μου..η υπερβολη ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;;το να πας το ζωο σου στον κτηνιατρο;;;θα τρελλαθουμε εντελως δηλαδη;;

ΥΓ..ναι..και εγω ελπιζω οτι προκειτε για πλακα...αλλα δυστυχως με την ...να μην το πω,που χαρακτηριζει ορισμενους..ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος..

Παιδιά, δε χρειάζεται να είμαστε τόσο καταγγελτικές με το κορίτσι. Μπορούμε με καλύτερους τρόπους να πούμε αυτά που ξέρουμε, γιατί θυμίζω ότι και εμείς όλες αυτές τις γνώσεις τις μάθαμε στην πορεία και δε γεννηθήκαμε με αυτές και σίγουρα στην αρχή κάναμε λάθη.
Παρεπιπτόντως να αναφέρω ότι εδώ κτηνίατροι γράφουν λάθος συνταγές και παίρνουν στο λαιμό τους ζώα (σαν αυτόν το βλάκα που μου συνέστησε κορτιζονούχο κολλύριο σε γατάκι και τώρα τρέχουμε και δε φτάνουμε....)
Λόγια του στυλ δεν είσαι άξια να φροντίζεις ζώα είναι πολύ αυστηρά και θα έπρεπε να αναφέρονται μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και αφού γνωρίζουμε το άτομο αυτό....

Πάντα φιλικά
εδω ,αγαπητη μου γιουλα..δεν ειναι θεμα γνωσεων..ειναι θεμα οτι κανεις το αυτονοητο...ΤΟ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ...και σε αυτη την περιπτωση...οταν αυτο δεν συμβαινει,και απλα ζητας συμβουλες απο ενα σαιτ..ΝΑΙ..πρεπει να εισαι καταγγελκτικος...ελεος δηλαδη..

πιστευω και το γεγονος οτι ειχε το ατυχημα αυτο ισως του γινει μαθημα επιβιωσης στην πολη που ζουμε..

:knife::knife::knife::knife::knife::knife::knife::knife::knife::knife::verymad::verymad::verymad::fool::fool::kill::'(

Γιατι υπαρχουν οι κτηνιατροι για τα γιδια και τα προβατα????

Μπρε τα ζα! Αι σα περα ρε τσιφουυυυτα!

:mad::mad::mad::mad::mad::mad: έλεοοοος,άμα αρρωστήσει το παιδί σου (αν έχεις) δεν θα το πας στο γιατρό???θα το κρατήσεις σπίτι να δεις αν θα καλυτερέψει και θα προσπαθήσεις να το γιατρέψεις με τις δικές σου ''τεχνικές''???και τα ζώα δεν αισθάνοντε πόνο???ξέρεις οτι θα μπορούσε να ήταν σοβαρό και να έπρεπε να τρέξεις στο γιατρό γιατί θα μπορούσες να σώσεις το πόδι του μόνο αμέσως μετά απο το ατύχημα ενώ αν περίμενες μερικές μέρες να δεις αν θα καλυτερέψει(:mad::mad::mad:)θα έχανε το πόδι του?
τέλος πάντων ελπίζω να μην είναι αλήθεια γιατί όντως δεν θα πάταγε μόνο το πόδι του..τι να πει κανείς με κάτι ''ανθρώπους'' που κυκλοφορούν...:mad:

:lol: kounelakiii
Δώστε ένα μάθημα ζωής στη γάτα σας, πατήστε τη με το αυτοκίνητο. Ε ρε τι άλλο θα δω σήμερα!Όσο πάμε και σαλεύουμε σ'αυτή τη χώρα...

:lol: kounelakiii
Δώστε ένα μάθημα ζωής στη γάτα σας, πατήστε τη με το αυτοκίνητο. Ε ρε τι άλλο θα δω σήμερα!Όσο πάμε και σαλεύουμε σ'αυτή τη χώρα...
:crazy::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back