Ατύχημα

sofiagal

Δραστήριο μέλος

Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα.
Ξέρω ότι δεν είναι ότι καλύτερο να ξεκινάμε την μέρα μας με μία τέτοια ιστορία , αλλά έχω στεναχωρηθεί πολύ με την περίπτωση ενός γάτου, και θα θέλαμε τις ευχές σας για αίσιο τέλος.
Πρόκειται για έναν από τους γάτους ,που μας επισκέπτονται καθημερινά για φαγητό , και τον οποίο είχαμε χάσει για 2-3 μέρες.Φαντάστηκα ότι θα αλήτευε ψάχνωντας για ταίρι , αλλά δυστυχώς δεν ήταν έτσι.Γυρνώντας εχθές σπίτι το απόγευμα ,(από δρόμο διαφορετικό από αυτόν που γυρνάω καθημερινά)περνώντας από ένα σπίτι ακούω νιαούρισμα.Βρε ψάχνω να δω τι είναι τίποτα,μέχρι που πέρνω έναν φακό και αρχίζω να ψάχνω γιατί δεν βγαίνει το γατί που ακούω.Και ήταν ο γκριζούλης που δυσκολευόταν να περπατήσει , και προσπαθούσε να πιει λίγο νερό από έναν κουβά ξεραμένο από μπογιές.Έτρεξα σπίτι και του έφερα καθαρό νεράκι και έκανε σαν τρελλός.Στην πορεία έφαγε κιόλας αλλά δυσκολευόταν στην κίνηση.
Μετά από συζήτηση με τον άντρα μου, αποφασίσαμε να τον φέρουμε στην πίσω αυλή για το βράδυ , αν και είχα ανυσηχίες για το πως θα φερθεί "το σποράκι"που μένει μόνιμα στο σκυλόσπιτο.
Τον μετέφερα με το καλάθι μεταφοράς της μαυρούλας μου (για να μην κάνω καμία μεγαλύτερη ζημιά σε πιθανό σπάσιμο) και τον έβαλα έξω με νερό και φαγάκι.Ο μπαγάσας πήγε αμέσως και έκανε κατάληψη στο σκυλόσπιτο.Το καλό είναι ότι δεν άκουσα καμμία μάχη το βράδυ.
Παρατήρησα ότι εκτός του ότι δεν πατάει το αριστερό του πόδι , μάλλον η ουρίτσα είναι off.Και φαίνεται τα πόδια του να συγκλίνουν προς τα μέσα , χωρίς όμως να έχω δει καθόλου αμιχές και αίμα.Επίσης μυρίζει άσχημα, μάλλον επειδή είχε κουρνιάσει μέσα σε σάπια χόρτα, και έχει λερωθεί το τρίχωμά του.
Σήμερα το απόγευμα θα τον πάω στη γιατρό , και θέλω τις ευχές σας για το καλύτερο δυνατό.Τέλος σας επισυνάπτω μια φωτογραφία του.
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 07-01-31_08-17.jpg
    07-01-31_08-17.jpg
    4 KB · Εμφανίσεις: 80
Είναι πάρα πολύ όμορφο . Θέλω να πιστεύω και σου εύχομαι βασικά , ότι όση τύχη είχε που βρέθηκες να το πάρεις μαζί σου , άλλη τόση και πολλή ακόμη περισσότερο να έχει στο γιατρό .... :up::rolleyes::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαλλον το εχει χτυπησει αμαξι,ευχομαι να πανε ολα καλα και να μας ενημερωνεις!!

εχω παρατηρησει οτι οταν ειναι ενα γατακι αρρωστο η χτυπημενο τα αλλα το καταλαβαινουν και δεν το πειραζουν

εχω παρατηρησει οτι οταν ειναι ενα γατακι αρρωστο η χτυπημενο τα αλλα το καταλαβαινουν και δεν το πειραζουν
Το σποράκι πλησίαζε κάνοντας χχχχ αλλά και αυτός αντιδράει δεν μένει έτσι.Βέβαια τον καλόπιασα τον μικρό ,και του "εξήγησα"πως έχει η περίπτωση.Ακούγετε τρελλό αλλά τους μιλάω πολύ , σαν να απευθύνομαι σε άνθρωπο.

Περαστικά του. Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά.

Ειναι πανεμορφο τελικα τωρα που το ειδα και στη φωτο.Θα δεις θα πανε ολα καλα.Φιλακια στο γατουνι για γρηγορη αναρωση.

Oλοψυχα να πανε ολα καλα!

Μακαρι να πανε ολα καλα!
Καλη επιτυχια...:)

Σοφάκι, εύχομαι περαστικά στον γατούλι. Ενημέρωσέ μας για την κατάστασή του..

Σοφία, εύχόμαι περαστικουλια στον γατούλη σου.

Περαστικά στον γατούλη. Στάθηκε τυχερός (που τον βρήκες) μες στην ατυχία του...

Μακάρι όλα να πάνε καλά μέσα από την καρδιά μου!!

παλι καλα που τον βρηκες!! ολα να πανε καλα και γρηγορη αναρωση..:)

Μακάρι η γιατρός να μας στείλει για ακτινογραφία , θα σημαίνει ότι έχουμε πιθανότητες.Γνωρίζετε πόσο περίπου κοστίζει?Θα ήθελα επίσης αν είχατε να μου συστήσετε κάποιον προς Πειραιά.

Περαστικά στον γατούλη. Εύχομαι τα νέα από τον κτηνίατρο να είναι ευχάριστα.

Περαστικά στον όμορφο γκριζούλη!!!!!!

ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου ολοψυχα να γινει καλα ο γατουλης!!Φαληρο ειναι κι ο Αιλουρος,που τον εμπιστευομαι απολυτα.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους, και θα σας ενημερώσουμε για τα νεά μας το βραδάκι.

Αχ ναι να μας ενημερωσεις:) :( Περαστικα στο γατουλη κι ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο:( :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back