myrtos
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κι εγω στο παλιο σπίτι που τάιζα τα αδεσποτουλια μου ειχαν πατησει ενα και μου κοστισε πολύ
Αλλά πραγματικά κανεις κάνει ότι μπορεί αλλά δεν μπορεί να κανει θαυματα!!! Μπράβο για όσα έκανες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όχι κοπέλα μου δεν είχα τέτοια αντίδραση , γιατί όπως ανέφερα πήγαμε στον αίλουρο.Προς στιγμήν αντέδρασε λίγο και πήγε και κρύφτηκε, αλλά στην πορεία ηρέμησε τόσο που έμεινα έκπληκτη.Ο συγκεκριμένος γιατρός έχει φοβερή επικοινωνία με τα ζώα.Κρίμα το γατάκι. Δεν ξέρω αν είναι ίδια περίπτωση με τον Κυρο αλλά πήγα προχτές τον χτυπημένο γάτο στο γιατρό για έλεγχο και με το που μύρισε το χώρο στην κυριολεξία πάγωσε και έμεινε ακίνητος. Του φυσάγαμε απαλά το αυτί και δεν το κούναγε. Μήπως έχει περάσει ο δικό σου αντίστοιχο σοκ με το χωρο?
Να δω πότε θα αδειάσω από δουλειές να πάω και την μικρή μου για ένα γενικό τσεκάπ.
valentina_cat
Νεοφερμένο μέλος
Περαστικα στο μικρουλι σου , ευχομαι να πανε ολα καλα .......και με σωστη θεραπεια γινει καλα !
Θα συνεχίσω να αναφέρω σε αυτό το θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζω με τα αδέσποτα.
Είχα έναν γάτο αρσενικό λευκό που τάιζα στην αυλή, που είχε ένα αιμάτωμα στο ένα ματάκι από κάτω σε χρώμα κόκκινο, καθώς επίσης και λίγο συνάχι.Καποια στιγμή ανακάλυψα και 2-3 πληγές αλλά όχι ανοικτές, που φαινόντουσαν σαν δάγκωμα από σκύλο.
Αυτός ο γάτος εξαφανίστηκε πριν 3 εβδομάδες και το πήρα απόφαση πλέον πως δεν θα ξαναέρθει.Προχθές όμως εμφανίστηκε σε άθλια κατάσταση , σκελετός και βρώμικος.Το μυαλό μου πάει μόνο στο ότι μπορεί να είχε εγκλωβιστεί κάπου ...Τρώει κανονικά και αρκετά αλλά θέλει γενικώς την ηρεμία του (τον τσιγκλάει ο σποράκις).Το αιμάτωμα έχει σκουρύνει και έχει γίνει μαύρο.
Έχετε να μου δώσετε καμμιά συμβουλή για καμμιά βιταμίνη που μπορώ να του δώσω?
χριστινα
Διάσημο μέλος
Γιατι αν τρωει, πώς ειναι τοσο αδυνατος; Και με το ματακι μηπως βρεθει καμια λύση
Καημενος
ruko
Διάσημο μέλος
Αν ήταν όντως εγκλωβισμένος κάπου και η κατάστασή του οφείλεται σε ασιτία, λογικά θα πάρει ό,τι χρειάζεται από την τροφή του και θα επανέλθει σιγά-σιγά. Μακάρι να είναι μόνο αυτό, καλή μου, του εύχομαι καλή ανάρρωση.

έχει πάρει τα πάνω του και πηγαίνει προς το καλύτερο.Το καλό είναι πως έχει εξοικιωθεί αρκετά και με αφήνει και τον πλησιάζω , έτσι που μπορεί να πάμε και καμμιά βολτούλα μέχρι τον γιατρό.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είχε βγει για τσιγάρα κατά τις 1:30 το βράδυ, και γυρνώντας τον είδε την ώρα που πάρκαρε να κάθετε στην άκρη του πεζοδρομίου και να τον κοιτάει.Μας έχει φοβηθεί το μάτι του φαίνεται (με τόση ταλαιπωρία ο κακομοίρης)και αφού κοντοστάθηκε για λίγο , πήδηξε μέσα σε μία αυλή.
Βγήκα τρέχωντας να τον ψάξω αλλά δυστυχώς τίποτα
Ο Δημήτρης λέει πάντως πως τον είδε μια χαρά , χωρίς να κουτσαίνει.Ειλικρινά δεν πίστευα πως θα τον ξαναέβλεπα μετά από τόσο καιρό , και για ζεί σημαίνει πως επανήλθαν πλήρως τα "υδραυλικα"
του.Και βέβαια για το ότι ζει ο κύρος σήμερα το οφείλουμε στον "Αίλουρο" , που ευχαριστώ για άλλη μια φορά μέσα από την καρδιά μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Μπραβο!!!!! Σωθηκε μια ψυχουλα!!!!!
Πολυ καλα νεα!!!!
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
!!! Μπράβο!!!

ladycat
Διάσημο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος

Τέρας δεν λές τίποτα...αν και μάλλον αυτός μας βλέπει σαν τέρατα και κόβει πέρα.ζει το τερας τι καλα ολε ολε ολε ολε τραλλαλαλαλαλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool