Αυξανόμαστε...

• Thread starter Thread starter Sof
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Sof

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Sof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Έχω πολύ καιρό να γράψω/διαβάσω, γιατί υπερ-πήζω με τη δουλειά και γυρνάω πολύ αργά σπίτι.:mad:

Αλλά το ότι ο Φρίξος απέκτησε φιλενάδα δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ μαζί σας:P

Μια καλή μου φίλη, μου έδωσε ένα από τα τρια γατάκια που γέννησε η γάτα της.
Έχουμε πάθει πλάκα οικογενειακά.
Είναι μια μικρή θεά, πανέμορφη, παιχνιδιάρα, τσαχπίνα, γουργούλω, ζυμαρούλα, που θέλω να την ζουλήξω και να την φάω:cool:

Προσπαθούμε πολύ να με την πολυ-χαιδεύουμε (πράγμα δύσκολο...) για να μην κομπλαριστεί το Φριξιό μου.

Από την 1η μέρα συμβιώνουν αρμονικά. Δεν έχουν πολλά-πολλά, την ακολουθεί όπου πάει μέχρι να βαρεθεί. Εκείνη στην αρχη του έκανε κάτι κιχ-κιχ, αλλά τώρα σταματάει, γυρνάει, τον κοιτάει, μυρίζει τα μουστάκια και τη μύτη του, κάνει μεταβολή και φεύγει:lol:

Τα βράδια είναι στο κρεββάτι μας όοοοολο το βράδυ. Το πρωϊ έρχεται και ο Φριξάκος και έχω αυτόν στο ένα χέρι και την Μαριλού στο άλλο.:inlove:

Το κακό ειναι πως δεν τρώει ακόμα, είναι δυόμιση μηνών, θήλαζε μέχρι που μου την έφεραν, και την είχαν λίγο καλομάθει (της έδιναν μόνο τυράκι και γάλα). Οπότε τώρα της δινω γαλατάκι (το whiskas) και λίγο γιαουρτάκι. Την κονσέρβα και τις κροκέτες τις αγνοεί εντελώς:mad: Ανακατεύω το τριμμένο τυρί με τις κροκέτες, παιρνει το τυρί και φτύνει τις κροκέτες!

Αν και - αλήθεια σας λέω - οι φωτογραφίες την αδικούν πολύ, σας τις παραθέτω:

Αυτή είναι μια εβδομάδα πριν την παραλάβω : https://i2.photobucket.com/albums/y8/sotex/untitled.jpg

παίζοντας με το χαρτί κουζίνας...παίζει με τα ΠΑΝΤΑ:P:
https://i2.photobucket.com/albums/y8/sotex/mariloou.jpg
https://i2.photobucket.com/albums/y8/sotex/marilouu-1.jpg

Tρώγωντας ειρηνικά με τον Φριξάκο:
https://i2.photobucket.com/albums/y8/sotex/frixmari.jpg

Aνεβαίνει ΠΑΝΤΟΥ!:lol:
https://i2.photobucket.com/albums/y8/sotex/marilou-1.jpg
https://i2.photobucket.com/albums/y8/sotex/marillou.jpg

και αποκαμωμένη πια...
https://i2.photobucket.com/albums/y8/sotex/mariloysleeping.jpg
https://i2.photobucket.com/albums/y8/sotex/marilousleep.jpg

Θα επανέλθω κάποια στιγμή, έχω πολλά να ρωτήσω...αλλά δεν προλαβαίνω:/::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζήσει η Θεά σου! Να είναι γερή!!!
Top Model!:inlove: Δεν έχω να σου πω τίποτε άλλο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως τη δεχτήκατε! Είναι κούκλα (Να τολμήσω να πω ότι είναι πολύ πιο κούκλα απ' τον Φρίξο;;;;; Μην του το πεις όμως και στεναχωρεθεί.:redface::redface:)

Να σας ζήσει, πανέμορφη είναι!:)
Το διαιτολόγιό της πάντως, πρέπει να αλλάξει σύντομα... Δεν είναι καθόλου καλή η διατροφή που κάνει και είναι και στην ανάπτυξη τώρα. Δοκίμασες να της δώσεις άλλη μάρκα κροκέτες, μήπως τις καταδεχτεί; Διαφορετικά, δώσε της κονσέρβα για γατάκια (kitten), που θα την ανακατεύεις με κροκέτες, σε όλο και αυξανόμενη αναλογία, μέχρι να τις συνηθίσει.

Να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!:up:

Και το "λιώσιμο"
στο πληκτρολόγιο είναι όλα τα λεφτά!!!!!!!!!:lol::lol:

Να σας ζήσει, πανέμορφη είναι!:)
Το διαιτολόγιό της πάντως, πρέπει να αλλάξει σύντομα... Δεν είναι καθόλου καλή η διατροφή που κάνει και είναι και στην ανάπτυξη τώρα. Δοκίμασες να της δώσεις άλλη μάρκα κροκέτες, μήπως τις καταδεχτεί; Διαφορετικά, δώσε της κονσέρβα για γατάκια (kitten), που θα την ανακατεύεις με κροκέτες, σε όλο και αυξανόμενη αναλογία, μέχρι να τις συνηθίσει.

Aretha μου και οι κροκέτες και οι κονσέρβες που παίρνω ειναι kitten ακομα (ο Φρίξος ειναι 7 μηνών). Δεν τους δίνει καμία σημασία....κροκέτες έχω τρεις διαφορετικές μάρκες (kitten πάντα), αλλά δεν τη συγκινούν.
Η φίλη μου της άλεθε τις κροκέτες μαζί με γάλα/τυρί και έτσι τις έτρωγε, αλλά το θέμα είναι να μάθει να τρώει σωστά. Αλλιώς θα πρέπει να με περιμένει να την ταϊσω κατά τις 22.00 το βράδυ:mad:

;)καλα συλλογη απο φατσαρες κανεις κυρια σοφ???:hmm:
δεν θα προλαβαινουμε να τυπωνουμε μπλουζακια...!!!
πολυ ομορφη η αριστογατουλα!!!!
αλλα εγω ψηφισα ηδη φριξακι τρελη αγάπη!!!!!!!!!!
φρίξος δαγκωτο!!!
να σας ζησουν και τα 2!!!! :up:
και καλα βουρτσισματα!!!;)

Να σας ζήσει!Μπράβο Φρίξο,βρήκες και φιλενάδα!ΚΑι τι κορίτσαρος...
Συμφωνώ ότι η διατροφή της πρέπει να αλλάξει.Εγώ προτείνω και λίγη αυστηρότητα σε τέτοιες περιπτώσεις.Μπορεί να ακουστεί σκληρό,αλλά αν της βάλεις τις κροκετούλες και δεν της δώσεις γάλα ή τίποτε άλλο,δε θα πεινάσει και θα τις φάει;Είναι κρίμα να είναι στην ανάπτυξη και να μην παίρνει όλες τις ουσίες που πρέπει.

Aretha μου και οι κροκέτες και οι κονσέρβες που παίρνω ειναι kitten ακομα (ο Φρίξος ειναι 7 μηνών). Δεν τους δίνει καμία σημασία....κροκέτες έχω τρεις διαφορετικές μάρκες (kitten πάντα), αλλά δεν τη συγκινούν.
Η φίλη μου της άλεθε τις κροκέτες μαζί με γάλα/τυρί και έτσι τις έτρωγε, αλλά το θέμα είναι να μάθει να τρώει σωστά. Αλλιώς θα πρέπει να με περιμένει να την ταϊσω κατά τις 22.00 το βράδυ:mad:
Υπάρχουν Kitten κροκέτες νομίζω λέγονται digestive για δύστροπα γατάκια... της Royal Canin. Βγάζουν ίσως κι άλλες εταιρίες... μαζί με το γάλα whiskas...

Απίστευτη! Να σου ζήσει! Tα silver είναι φοβερή ποικιλία...και έχε υπόψη σου ότι γίνονται και μικρότερου μεγέθους από τα υπόλοιπα περσικά.

Είναι πολύ όμορφη και η Μαριλού σας, αλλά και ο Φιξάκος και να του το πεις!;)
Να τα χαίρεστε και τα δυο.

Χωρίς να με παρεξηγίσεις στην φωτο που κοιμάται είναι σαν χαλάκι:lol:
Ενοώ ότι απο την πολύ κούρασει έχει ισοπεδοθεί τελείως και είναι ένα με το γραφείο σου το γλυκό μου:)
Να σου ζήσουν και τα δύο:rolleyes:
Οσο για την τροφή μία είναι η λύση...
Μην της βάζεις τίποτα άλλο εκτός από κροκέτες!
όταν θα πεινάσει θα αναγκαστεί να τις φάει;)

Απίστευτη! Να σου ζήσει! Tα silver είναι φοβερή ποικιλία...και έχε υπόψη σου ότι γίνονται και μικρότερου μεγέθους από τα υπόλοιπα περσικά.

Silver...? :hmm:...τσιντσιλά μου είπαν πως είναι. Και είναι φίλης μου, οπότε δεν "παίζει" να είπε ψέμματα.
Αλλά ό,τι και να 'ναι δε με απασχολεί :up:

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Ο φρίξος μου παίρνει περισσότερα χάδια αυτές τις ημέρες, για να μην ζηλέψει, αλλά τέτοιο νευρόσπαστο που είναι δεν τα γουστάρει καθόλου:mad:

Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για τη μπουμπού είναι κουκλάρα. Κατά δεύτερον χωρίς να θέλω να σας στενοχωρήσω δεν παίζει να είναι τσιντσιλά... Κι αν ήταν (που δεν είναι) με τρία γατάκια που είχε η φίλη σου αγόραζε διόροφο... :)
Προσφάτως κάναμε με μια γνωστή έρευνα για αγορά γάτας τσιντσιλά και αφ' ενός μας μίλησαν αποκλειστικά για εισαγωγή και αφ΄ ετέρου το ποσό είναι αστρονομικό...

Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για τη μπουμπού είναι κουκλάρα. Κατά δεύτερον χωρίς να θέλω να σας στενοχωρήσω δεν παίζει να είναι τσιντσιλά... Κι αν ήταν (που δεν είναι) με τρία γατάκια που είχε η φίλη σου αγόραζε διόροφο... :)
Προσφάτως κάναμε με μια γνωστή έρευνα για αγορά γάτας τσιντσιλά και αφ' ενός μας μίλησαν αποκλειστικά για εισαγωγή και αφ΄ ετέρου το ποσό είναι αστρονομικό...
Αυτο ξερω και εγω. Ισως και στη φιλη σου ετσι να ειπαν κ να το πιστεψε..
δνε πειραζει!!! ειναι πανεμορφο οτι ρατσα και να ηταν!!!! την ιδια αγαπη νομιζω θα του εχεις... :up:

Αυτο ξερω και εγω. Ισως και στη φιλη σου ετσι να ειπαν κ να το πιστεψε..
δνε πειραζει!!! ειναι πανεμορφο οτι ρατσα και να ηταν!!!! την ιδια αγαπη νομιζω θα του εχεις... :up:
Συμφωνώ...:)

Φιντέλ μου, εισαγωγή ήταν.
Τα είχε αγοράσει από Αμερική. :)
Η τιμή ήταν όντως μεγάλη (που τα πήρε εκείνη εννοώ, πήρε ένα ζευγάρι), αλλά λόγω γνωριμίας σχετικά προσγειωμένη.
Είναι όντως τσιντσιλά τελικά. Καρατσεκαρισμένο με χαρτιά και όλα, επιβεβαιωμένο και από κτηνίατρο.
Λίγο με νοιάζει βεβαια, γιατί αν αποφασίσω να τα αφήσω να ζευγαρώσουν μια φορά με Φρίξο θα το κάψω το είδος :lol: Θα είναι πράγματι μεγάλη η πλάκα να δω τι γατιά θα βγάλουν αυτά τα δυο:hmm:
Προς το παρόν έχω δίλημμα...ή μια φορά ζευγάρωμα ή στείρωση από τώρα.
Ο Κος Πάνος με διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρχει θέμα χρωμοσωμικών ασθενειών με τον συνδυασμό τους. Θα δούμε, προς το παρόν ο Φρίξος πιο πολύ σαν μπαμπάς της φέρεται πάντως. Ο γλυκός μου:P

Ιδού και ο daddy της μαριλου μου :wub:

Συνημμένα

• daaddy.jpg
    daaddy.jpg
    162,6 KB · Εμφανίσεις: 51
  • daddyy.jpg
    daddyy.jpg
    18,3 KB · Εμφανίσεις: 53
:hmm:Ποιες είναι οι καλύτερες κροκέτες για το ουροποιητικό τους σύστημα;

:)Λόγω κεκτημένης ταχύτητας δεν σου ευχήθηκα για την κουκλάρα σου! Να την χαίρεσαι και να είναι πάντα γέρη, δυνατή κι ευτυχισμένη!

Φιντέλ μου, εισαγωγή ήταν.
Τα είχε αγοράσει από Αμερική. :)
Η τιμή ήταν όντως μεγάλη (που τα πήρε εκείνη εννοώ, πήρε ένα ζευγάρι), αλλά λόγω γνωριμίας σχετικά προσγειωμένη.
Είναι όντως τσιντσιλά τελικά. Καρατσεκαρισμένο με χαρτιά και όλα, επιβεβαιωμένο και από κτηνίατρο.
Λίγο με νοιάζει βεβαια, γιατί αν αποφασίσω να τα αφήσω να ζευγαρώσουν μια φορά με Φρίξο θα το κάψω το είδος :lol: Θα είναι πράγματι μεγάλη η πλάκα να δω τι γατιά θα βγάλουν αυτά τα δυο:hmm:
Προς το παρόν έχω δίλημμα...ή μια φορά ζευγάρωμα ή στείρωση από τώρα.
Ο Κος Πάνος με διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρχει θέμα χρωμοσωμικών ασθενειών με τον συνδυασμό τους. Θα δούμε, προς το παρόν ο Φρίξος πιο πολύ σαν μπαμπάς της φέρεται πάντως. Ο γλυκός μου:P

Ιδού και ο daddy της μαριλου μου :wub:
Άμα σου πω τι έπαθα...Κατεβαίνω προς τα κάτω και βλέπω τις φωτό χωρίς τη διευκρίνηση ότι είναι ο μπαμπάς της Μαλιρού.Και λέω "βρε,αυτός είναι ο στριμενόφατσας ο Φρίξος;;;"Έπαθα την πλάκα μου...:lol::lol::lol:
Θέλουμε φωτό Φρίξου αγουροξυπνημένου και τσαντισμένου έχουμε πάθει στερητικόοοοοοοοοοοοο!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back