SkyLeaper
Νεοφερμένο μέλος
Η SkyLeaper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
24-04-11
16:05
Καλησπερα σας!
Εχω μια γατουλα περιπου 3 χρονων που μου εχει (και της εχω) ιδιαιτερη αδυναμια.Το προβλημα ειναι πως καθε φορα που βλεπει πορτα κλειστη καθεται απ'εξω και παραπονιεται.Μπορει να το κανει επι ωρες!
Το κανει κυριως οταν την κλεινω εγω εξω απο καποιο δωματιο ή αν γενικα κλειστει εξω απο το δωματιο μου.Εκει δε σταματαει με τιποτα.Παρολ'αυτα το κανει και για τις αλλες πορτες αλλα λιγοτερο.Δεν νιαουριζει σε πορτες οπως της εισοδου ή των μπαλκονιων παντως..
Δεν καταλαβαινω αυτη τη συμπεριφορα..τι την πιανει καθε φορα?
Γινεται να τη βοηθησω να το σταματησει?
Πραγματικα ειναι σαν να εχει καποιο ψυχολογικο αλλα δεν καταλαβαινω γιατι.Και ειναι μαλιστα ιδιαιτερα ενοχλητικο να της ανοιγω, να καθεται 10 λεπτα, να βγαινει και μετα να θελει παλι να μπει.Καθε βραδυ τα νευρα μου χτυπανε κοκκινο και εν οψει εξετασεως δεν ειναι και οτι καλυτερο..

Καμια ιδεα?
Εχω μια γατουλα περιπου 3 χρονων που μου εχει (και της εχω) ιδιαιτερη αδυναμια.Το προβλημα ειναι πως καθε φορα που βλεπει πορτα κλειστη καθεται απ'εξω και παραπονιεται.Μπορει να το κανει επι ωρες!
Το κανει κυριως οταν την κλεινω εγω εξω απο καποιο δωματιο ή αν γενικα κλειστει εξω απο το δωματιο μου.Εκει δε σταματαει με τιποτα.Παρολ'αυτα το κανει και για τις αλλες πορτες αλλα λιγοτερο.Δεν νιαουριζει σε πορτες οπως της εισοδου ή των μπαλκονιων παντως..
Δεν καταλαβαινω αυτη τη συμπεριφορα..τι την πιανει καθε φορα?
Γινεται να τη βοηθησω να το σταματησει?Πραγματικα ειναι σαν να εχει καποιο ψυχολογικο αλλα δεν καταλαβαινω γιατι.Και ειναι μαλιστα ιδιαιτερα ενοχλητικο να της ανοιγω, να καθεται 10 λεπτα, να βγαινει και μετα να θελει παλι να μπει.Καθε βραδυ τα νευρα μου χτυπανε κοκκινο και εν οψει εξετασεως δεν ειναι και οτι καλυτερο..

Καμια ιδεα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.235 μηνύματα.
25-04-11
09:53
Προφανως θελει να ειστε μαζι.Το κανει και εμενα ο δικος μου..αλλα συγκεκριμενες ωρες,δηλαδη το βραδυ που θελει να κοιμομαστε μαζι.Τη μονη λυση που βλεπω εγω,ειναι απλα να μην υποχωρεις.,οταν δεν θες να της ανοιξεις..καποια στιγμη θα το παρει αποφαση..και θα σταματησει .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
26-04-11
11:36
Συμφωνώ απόλυτα... Προφανώς η γατούλα σου βλέποντας πως οταν σου νιαουριζει της ανοίγεις έχει μάθει ότι μ'αυτόν τον τρόπο περνάει το δικό της. Αν δείξεις ότι την αγνοείς θα σταματήσει σιγά σιγά...
26-04-11
16:41
«Σύνδρομο της πόρτας»
Χθες ήταν η πρώτη βραδιά της Ροδούλας στο σπίτι...Όλη την ημέρα παίζαμε μαζί αλλα κυρίως κοιμόταν στα πόδια μου ήταν πολύ ήσυχη, το βράδυ όμως... ήταν "λίγο" εφιαλτικό και για εκείνη και για όλους στην οικογένεια...

Μόλις πήγε 9.00 ξάπλωσε στο κρεβατάκι της στην εσωτερική σκάλα και αποκοιμήθηκε χάρηκα πολύ που την είδα έτσι ήσυχη να κοιμάται και περίμενα να πάει 8.00 το πρωι για να ξυπνήσει αλλά....μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις.... Δεν πρόλαβε να πάει 11.00 και ξύπνησε και άρχισε το τραγούδι μπροστά στην εξώπορτα...Ανοίξαμε την πόρτα, παίξαμε μαζί της και αφου πήγε δώδεκα παρά την βάλαμε στο καλαθάκι της και ξανακλείσαμε την πόρτα...Δεν προλαβα να ξαπλώσω ξεκίνησε παλι της φωνές

Μετά απο μια ώρα το πήρε απόφαση να κοιμηθεί... Το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνεται κάθε βράδυ να ξενυχτάμε αγνοόντας την...
Θέλει παρέα όλη την ώρα το καημενούλη μου... Την νύχτα όμως δεν μπορώ να της κάνω παρέα..
Κάθε φορά που ξυπνάει έξω από το σπίτι,στην εσωτερική σκάλα νιαουρίζει έξω από την πόρτα μέχρι να βραχνιάσει...
Καμία ιδέα για αντιμετώπιση?
Χθες ήταν η πρώτη βραδιά της Ροδούλας στο σπίτι...Όλη την ημέρα παίζαμε μαζί αλλα κυρίως κοιμόταν στα πόδια μου ήταν πολύ ήσυχη, το βράδυ όμως... ήταν "λίγο" εφιαλτικό και για εκείνη και για όλους στην οικογένεια...

Μόλις πήγε 9.00 ξάπλωσε στο κρεβατάκι της στην εσωτερική σκάλα και αποκοιμήθηκε χάρηκα πολύ που την είδα έτσι ήσυχη να κοιμάται και περίμενα να πάει 8.00 το πρωι για να ξυπνήσει αλλά....μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις.... Δεν πρόλαβε να πάει 11.00 και ξύπνησε και άρχισε το τραγούδι μπροστά στην εξώπορτα...Ανοίξαμε την πόρτα, παίξαμε μαζί της και αφου πήγε δώδεκα παρά την βάλαμε στο καλαθάκι της και ξανακλείσαμε την πόρτα...Δεν προλαβα να ξαπλώσω ξεκίνησε παλι της φωνές

Μετά απο μια ώρα το πήρε απόφαση να κοιμηθεί... Το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνεται κάθε βράδυ να ξενυχτάμε αγνοόντας την...
Θέλει παρέα όλη την ώρα το καημενούλη μου... Την νύχτα όμως δεν μπορώ να της κάνω παρέα..
Κάθε φορά που ξυπνάει έξω από το σπίτι,στην εσωτερική σκάλα νιαουρίζει έξω από την πόρτα μέχρι να βραχνιάσει...
Καμία ιδέα για αντιμετώπιση?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum