Αυτές οι δύο κουκλίτσες αναζητούν μια ζεστή αγκαλιά! Θα βοηθήσετε;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

miou..miar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Mιαούρι =Ρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 169 μηνύματα.
Αυτές είναι λοιπόν, δυο κουκλίτσες περίπου 2 - 3,5 μηνών!
Είναι αποπαρασιτωμένες, αλλά δυστυχώς όχι ακόμη εμβολιασμένες..
Aναζητούν γρήγορα μια οικογένια καθώς ο θείος μου δεν μπορεί να τις κρατήσει για πολύ ακόμη!
Λόγω του ότι είναι πολύ μικρόσωμες, πρέπει να προσέχετε που θα πατάτε..
Μπορείτε να τις υιοθετήσετε μαζί ή χώρια (πάντα με την προϋπόθεση της στείρωσης) και να σώσετε δυο ψυχούλες!
Μπορείτε άνετα να επικοινωνήσετε μαζί μου από p.m.!

Αυτή είναι μια παλιά φωτογραφία τους, είναι κάπου 1ος μήνα:
IMG_3688.jpg

Υ.Σ.: Το γατάκι που είναι μπροστά στην φωτογραφία έχει δωθεί! :clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Κουκλάκια!!!!!! :inlove::inlove::inlove:
Eiδικά το πίσω δεξιά!!! Πανέμορφα!!
:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα μου αρέσει το λευκό με τη μπεζ-καφέ μυτούλα, είναι πολύ ιδιαίτερο! ;)

Κι εμένα! Όταν ήταν μικρό το νομίζαμε για αρσενικό χιχι:redface:

Κουκλάκια!!!!!! :inlove::inlove::inlove:
Eiδικά το πίσω δεξιά!!! Πανέμορφα!!:D:D

Το ασπράκι κι εσύ??:P

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Παιδιά δυστυχώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν... Αν δε γίνει κάτι γρήγορα ο θείος μου θα αναγκάστει να τα δώσει στη φιλοζωικη.. :cry_x: Ενδιαφέρεται κανεις;;

Αγαπούλα μου αυτα τα πράγματα χρειάζονται τον χρόνο τους. Δεν ξέρεις πόσα γατιά έχουν υιοθετηθεί μέσα από το my cat ακόμα και μήνες μετά από την δημοσίευση της αγγελίας τους. Πρέπει να υπάρχει καλή διάθεση και υπομονή. :/:

Καταλαβαίνω... Μόνο που ο θείος μου δεν μπορεί / δεν θέλει να τα κρατήσει για πολυ ακόμη( δεν έχω καταλάβει όμως το γιατί..)...Κι έτσι, ή στο δρόμο ή στη φιλοζωικη θα καταλήξουν... Εγώ μπορώ να περιμένω, μα πρέπει να πειστεί κι αυτός... Του ζήτησα να περιμένει λίγο ακόμα... Ελπίζω να πανε όλα καλά...:worry:

Eίναι μια φωτογραφία που δε μιλάει αλλά έχει φωνή, μίλάνε και τα 3 και θέλουνε σπιτάκι. :)

Thanks!
Αλλά είναι 2, όπως είπα και στην αρχή το μπροστα μπροστά έχει δωθεί :)

Ακόμη κι αν δεν τα θέλετε εσείς, στείλτε τα σε mail, τηλεφωνήστε, μιλήστε στους γνωστούς σας, οτιδήποτε για να βοηθήσετε, είναι κρίμα να χαθούν μετά από τόσα που πέρασαν...:(

Καλά νέα!!!!! Τι λέω!!!!!!!! Υπέροχα!!!!!!!! Τις επόμενες μέρρες θα έρθει ένας γνωστός του θείου μου να πάρει το ένα και το άλλο θα το δώσει στο φίλο του (ο γνωστός του θείου μου)!!!!!!!!!!!!!
:clapup::yahoo::clapup::yahoo::clapup::yahoo::clapup::yahoo::clapup::yahoo::clapup::yahoo::clapup::yahoo::clapup::yahoo::clapup::yahoo::clapup::yahoo:
Θα παρακαλέσω καλού ή κακού η αγγελία να μην κλειδώθει αν δεν ενημωρώσω! :)

Τελευταία επεξεργασία:
Ωραία!! Μακάρι όλα να πάνε κατ' ευχήν :)

Άκυρο!!! Σήμερα έρχεται!!:yahoo::yahoo:
Θα πάρει το ένα και το άλλο θα του το πάει ο θείος μου!!:clapup::clapup:

Μας ενημερώνεις Ελευθερία μου

Εννοείται:D

Aχχ τι ωραία τελικά και τρεις τους βρήκαν μια αληθινή οικογένεια :) :)
Εύχομαι να πάνε όλα καλά! :D :D

Λοιπόν! Το ένα γατάκι, η BleZz, πήγε στον Ασπρόπυργο[ την δώσαμε σε μια οικογένεια] πριν μερικές μέρες και την επόμενη την Πασιφάη στην Ηλιούπολη, σε έναν γιατρό!:clapup:
Οπότε η αγγελία μπορεί να κλειδωθεί! :)

Τι καλά! Να περάσουν καλά στα νέα τους σπίτια οι μορφονιές! :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back