Αυτή η υπέροχη γατούλα αναζητεί σπιτάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Τρελόγατονι

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Χουπακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα.
αυτή η υπεροχή γατούλα αναζητεί σπίτι είναι πάρα πολύ χαδιάρα και φιλική! την πήγε η φίλη στον κτηνίατρο και αποδείχθηκε ότι είναι υγιέστατη. την φιλοξενεί στον ημιυπαίθριο αλλά χωρίς την θέληση κάποιων γειτόνων γι αυτό παρακαλώ υιοθετήστε την είναι κρίμα ένα τόσο γλυκό ψιψίνι να πάει πολύ μικρούλα περίπου 6 μηνών είναι επίσης μικρόσωμη και δεν θα μεγαλώσει άλλο.... τουλάχιστον έτσι μου είπε ο γιατρός! όποιος θέλει να την πάρει παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου από αυτό το θέμα και αργότερα να δώσω περισσότερες πληροφορίες!!! Ευχαριστώ πολύ! Όποιος δεν ενδιαφέρεται παρακαλώ όποιος μπορεί να προωθήσει την αγγελία και αλλού! :D
DSC01702.jpg

P1010015.jpg

DSC01701.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη στη γατούλα!!!
Είναι πολύ χαριτωμένη..
Εάν μπορέσεις, στείρωσέ τη και με λίγη υπομονή θα βρεθεί ένα σπιτικό γι'αυτήν!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη στη γατούλα!!!
Είναι πολύ χαριτωμένη..
Εάν μπορέσεις, στείρωσέ τη και με λίγη υπομονή θα βρεθεί ένα σπιτικό γι'αυτήν!!!
Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή καλύτερα δεν είναι να την στειρώσουμε όταν πάει 7,5 μηνών? κι εγώ τότε στείρωσα τον Χούπση! :)

6 μηνών είναι μια χαρά για θηλυκή γατούλα!!!:)
Στο λέω γιατί εάν δεν την προλάβετε και αρχίσουν τα γεννητούρια, θα είναι πολύ κρίμα..

Οκ! Θα ενημερώσω και την κοπέλα που την έχει!! Δηλαδή άμα δεν την προλάβει και μείνει έγκυος τι γίνετε??

Εάν μείνει έγκυος, τις πρώτες εβδομάδες μπορεί να κάνει στείρωση (που σημαίνει και εκτρωση).
Διαφορετικά, θα κάνει 4-6 παιδάκια, που κάποια θα επιβιώσουν και μετά από 6 μήνες θα κάνουν άλλα 4-6 το κάθε θηλυκό και πάει λέγοντας......
Θα γεμίσετε γατάκια..
Είναι καλύτερα να στειρωθεί τώρα η γατούλα και να συμβάλλετε και εσείς στον περιορισμό του φαινομένου των αδεσπότων..:)

ειναι πολυ ομορφη γατουλα!!!! αλλα οντως καλυτερα να γινεται η στειρωση στις θηλυκιες στους 6 μηνες!!!!!
ευχομαι καλη επιτυχια και ευχομαι στη γατουλα να ειναι ευτυχισμενη!

αχχ Ευχαριστώ πολύ!

καλή τύχη μωλε μου είναι πολύ όμορφη!

Αυτή τη γατούλα προσπαθούμε να την δώσουμε από τότε που ήταν 3,5 και κάνεις δεν την έχει πάρει ακόμα..... Κρίμα και είναι τόσο όμορφη!
P281111_2236-1.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Υπομονή..Μπορεί να γίνει το θαύμα..
Να σκεφτείς κάποια γατάκια που προωθούσα εγώ από την ημέρα της γέννησής τους, δόθηκαν τελικά όταν εφτασαν τους 5-6 μήνες..

Υπομονή..Μπορεί να γίνει το θαύμα..
Να σκεφτείς κάποια γατάκια που προωθούσα εγώ από την ημέρα της γέννησής τους, δόθηκαν τελικά όταν εφτασαν τους 5-6 μήνες..
Εντάξει όμως η γατούλα είναι ήδη 6 μηνών όσο μεγαλώνει κανείς δεν θα την θέλει... :( Θα την θεωρούν μεγάλη πια γιατί ο κόσμος συνήθως τα μικρά θέλει :worry::worry:

Εντάξει όμως η γατούλα είναι ήδη 6 μηνών όσο μεγαλώνει κανείς δεν θα την θέλει... :( Θα την θεωρούν μεγάλη πια γιατί ο κόσμος συνήθως τα μικρά θέλει :worry::worry:
Όλα είναι πιθανά...Η αλήθεια είναι αυτή και είναι πικρή και σκληρή...

Όλα είναι πιθανά...Η αλήθεια είναι αυτή και είναι πικρή και σκληρή...

Προσπαθούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε.... :redface:

Η γατούλα είναι μια κουκλίτσα και είναι και υγιέστατη όπως είπες μην χάνεις το κουράγιο σου κάποιος θα βρεθεί να την πάρει, μόνο κοίτα για τη στείρωση και αν δυσκολεύεστε οικονομικά με τη φίλη σου ζητήστε βοήθεια από κάποια κοντινή φιλοζωική είμαι σίγουρη θα σας βοηθήσουν.

Ίσως επειδή είναι αδέσποτο θα μας κάνει μια έκπτωση... :) Μακάρι!

Προσπαθούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε.... :redface:

Και πάρα πολύ καλά κάνετε!!:)
Απλά στο λέω γιατί όλα τα σενάρια είναι πιθανά!
Εύχομαι με όλη την ψυχή μου να πάει καλά!!!

Και πάρα πολύ καλά κάνετε!!:)
Απλά στο λέω γιατί όλα τα σενάρια είναι πιθανά!
Εύχομαι με όλη την ψυχή μου να πάει καλά!!!

Σε ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά! :):)

Για πάρτε άλλη μια ωραία φωτογραφία να την θαυμάσετε :)
Ααα έχω και νέα! Λοιπόν όποιος δεχτεί να την πάρει θα δοθεί στειρωμένη!!! Ο Κτηνίατρος είπε πως άμα τελικά την στειρώσετε και την θέλει κάποιος να την περιποιηθούμε αρκετά για να αναρρώσει καλά! Και μετά την δίνουμε στον τυχερό γατογονιό της! :D
Άρα η γατούλα θα δοθεί εμβολιασμένη αποπαρασιτωμένη και στειρωμένη.
Θαυμάστε :)
DSC00624.jpg

Η φωτογραφία τραβήχτηκε περίπου πριν 2 εβδομάδες.

Επιτέλους η αγγελία της γατούλας μπήκε και στο vrespet.gr
:) :) Ακόμα περισσότερες πιθανότητες υιοθεσίας!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
H Γατούλα έγινε 7 μηνών.
Δυστυχώς δεν έχει υιοθετηθεί ακόμα.. :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back