Αυτή η υπέροχη γατούλα αναζητεί σπιτάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ριτσάκι εμείς είχαμε δει την αγγελία του Freddie όταν ήταν ακόμα 3,5 μηνών μωράκι και όταν αποφασίσαμε να πάρουμε δέυτερο γατάκι βρήκα την αρχαία αγγελία που δεν είχε ανανεωθεί και πήρα τηλ και ανακάλυψα ότι κανένα από αυτά δεν είχαν υιοθετηθει και έίχαν φτάσει πια 6 μηνών και κάτι ημερών και 6,5 μηνών τον υιοθετήσαμε!!Οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να την υιοθετήσει κάποιος είναι πανέμορφη γατούλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι... Και τώρα θέλει να μου φύγει.. Που είναι αστείρωτη κι αρχίσανε τα ζευγαρώματα..
Δε μπορώ να ΄χάσω κι άλλα..
Σα το Μαυρουκάκο και τον Σαλαντίν και τη Χιονούλα..:'(:'(

Ναι... Και τώρα θέλει να μου φύγει.. Που είναι αστείρωτη κι αρχίσανε τα ζευγαρώματα..
Δε μπορώ να ΄χάσω κι άλλα..
Σα το Μαυρουκάκο και τον Σαλαντίν και τη Χιονούλα..:'(:'(
Αχχ πόσο μου λείπουν.. Ιδιαίτερα η Χιονούλα..:'(

H Γατούλα έγινε 7 μηνών.
Δυστυχώς δεν έχει υιοθετηθεί ακόμα.. :(

Αισιοδοξία να έχεις!!! Υπάρχουν και λογικοί και σωστοί φιλόζωοι όπως η neli02 εδώ που υιοθέτησε τον Λούρ που ήταν 9 μηνών περίπου και περνάνε πολύ καλά!! Σε καταλαβαίνω... υπομονή... και εγώ δίνω άλλο έναν μεγαλούτσικο τώρα (τον Φούτη) αλλά σκέφτομαι ότι δεν παίζει μόνο ρόλο η ηλικία αλλά και ο χαρακτήρας και ότι είναι στειρωμένα και εμβολιασμένα ειδικά με την οικονομική κρίση!!
Καλή τύχη και σύντομα!!! :D

Ευχαριστούμε πολύ Terifique ελπίζουμε για το καλύτερο. :)

Καλότυχη να είναι η μικρή περιμένω κι εγώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back