Αυτόματα κουτιά για άμμο!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Υπάρχει και θέμα που αναφέρεται σε κατασκευες κλπ για τα γατουλινακια μας εδώ.Θα αξιοποιηθεί καλύτερα εκεί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο!
(επισυνάπτω 4 αρχείο σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα, μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .pdf και .dwg με e-mail)
Πολυ ωραιες ιδεες,οταν τα ετοιμασεις βαλε μας και φωτο ολοκληρωμενα να τα θαυμασουμε!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το CatGenie είναι τέλειο!:up:
Αλλά πανάκριβο!:mad:
:lol::lol::lol:

+++ Κατασκευή του MAOU HOUSE

Συνημμένα

• c.jpg
    c.jpg
    403,8 KB · Εμφανίσεις: 375
+++ Κατασκευή του MAOU HOUSE
Καταπληκτικο!:up:Δεν το βαζεις και στις γατοκατασκευες;Να δοκιμασεις να φτιαξεις και κανενα γατοδεντρο αφου τα καταφερνεις τοσο καλα!:D

Ρε παιδιά τι είναι κρισταλικη άμμος??? Κάλο είναι αλά ο δικός μου τα πετάει όλο έξω (τα χοματα) θελι απλα οποτε.....:(

νομίζω ότι βρήκα κάτι καλύτερο και πολύ φθηνότερο από τα πρώτα που παρουσιάστηκαν εδώ.. έχει 99λίρες Αγγλίας

ρίξτε του μια ματιά..

https://www.littermaidstore.com/index.asp?.

https://www.petplanet.co.uk/category.asp?dept_id=46

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδα μια κλειστή τουαλέτα στο Amazon την λέγεται:
Roll 'n' Clean Self Cleaning Litter Box.
Την γυρνάς στα πλάγια και την επαναφέρεις στην ιδία θέση, έτσι οι ακαθαρσίες μπαίνουν σε συρτάρι. Μόνο κακά είδα, για τσίσα ούτε λόγος.
Υπάρχει και βίντεο της διαφήμισης στο YouTube
Μάλλον λειτουργεί με λεπτό κόκκο τύπου άμμου και κάπου την είδα μαζί με την ever clean.

Βγαίνει σε δύο μεγέθη
Κανονική: 17" x 20" x 18" απο 24.69 δολάρια
Μεγάλη: 19.5" x 22" x 20" απο 34.99 δολάρια

Η διεύθυνση στο Amazon
https://www.amazon.com/gp/product/product-description/B0002DK2DU/ref=dp_proddesc_0?ie=UTF8&n=284507&s=kitchen

Τη βρήκα και σε άλλη σελίδα, πιο διαφορετική. Ισως για πιο χοντρή άμμο.
https://www.petsmart.com/product/index.jsp?productId=2754459&keepsr=0

Η διεύθυνση στο YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=vsFa4V3CmjY

Εμένα μου ήρθε η συγκεκριμένη προ μίας εβδομάδας και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ...Πραγματικά δεν έχω λόγια για το πόσο βολική και εύκολη είναι η χρήση της και τα γατιά μου δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να την αποδεχθούν! Γνωρίζετε πως έχω πολλές γάτες, άρα αρκετές αμμολεκάνες... Δεν προτιμούσα ιδιαίτερα τις κλειστές διότι ούτως ή άλλως καθαρίζουμε και πλένουμε τις αμμολεκάνες συχνά και δεν έχω γενικά ιδιαίτερα προβλήματα με άσχημες μυρωδιές, και λόγω του ότι η άμμος που χρησιμοποιώ πλέον (Cat's Pride) είναι εξαιρετικά καλή... Οπότε είπα να τη δοκιμάσω, κυρίως επειδή ήθελα να αλλάξω μία αμμολεκάνη και να πάνω μία καινούργια... Δεν μπορώ να μιλήσω με περισσότερο ενθουσιασμό γι' αυτό το προϊόν. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ...Και με τα ψιλούλες και με τις χοντρούλες ακαθαρσίες μια χαρά γεμίζει το συρταράκι!
Ετοιμάζομαι να παραγγείλω και δεύτερη! Συνεπώς, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες;

Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες;

Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket.
https://www.pet-supermarket.co.uk/

Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online).

Απλά αχτύπητο...

Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket.
https://www.pet-supermarket.co.uk/

Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online).

Απλά αχτύπητο...
ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες....

ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες....
το βρηκα! Ακυρο!
Φαινεται πραγματικα καταπληκτικο...Λεω να το παραγγειλω κι εγω:up:

Είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να έχουμε οπτική επαφή με τα κακάκια και τα τσισάκια για να ξέρουμε αν όλα πάνε καλά.Με την αυτόματη τουαλέτα που θυμίζει ανθρώπινη , υποθέτω πως θα μας είναι άγνωστη η "ποιότητα της παραγωγής".

Επειδή κ εγώ το σιχαίνομαι αυτή τη διαδικασία, πραγματικά φαίνονται πολύ καλή λύση αυτές οι τουαλέτες. Θα υπάρχει άραγε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα;:hmm:

Δεν το στελνουν Ελλαδα ομως...

Αυτοματα δοχεια αμμου

Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πανακριβες ομως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back