katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:29 Η katerina10: #41 18-09-08 22:29 Υπάρχει και θέμα που αναφέρεται σε κατασκευες κλπ για τα γατουλινακια μας εδώ.Θα αξιοποιηθεί καλύτερα εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #42 19-09-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχείο σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα, μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .pdf και .dwg με e-mail) Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραιες ιδεες,οταν τα ετοιμασεις βαλε μας και φωτο ολοκληρωμενα να τα θαυμασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η bunny έγραψε: #43 20-09-08 16:49 Το CatGenie είναι τέλειο! Αλλά πανάκριβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Ο and_nx7 έγραψε: #44 22-09-08 21:40 +++ Κατασκευή του MAOU HOUSE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα c.jpg 403,8 KB · Εμφανίσεις: 393 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #45 22-09-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: +++ Κατασκευή του MAOU HOUSE Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!Δεν το βαζεις και στις γατοκατασκευες;Να δοκιμασεις να φτιαξεις και κανενα γατοδεντρο αφου τα καταφερνεις τοσο καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaxanthi Νεοφερμένο μέλος Η mariaxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η mariaxanthi: #46 23-09-08 00:06 Ρε παιδιά τι είναι κρισταλικη άμμος??? Κάλο είναι αλά ο δικός μου τα πετάει όλο έξω (τα χοματα) θελι απλα οποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Ο drf έγραψε: #47 02-02-09 14:30 νομίζω ότι βρήκα κάτι καλύτερο και πολύ φθηνότερο από τα πρώτα που παρουσιάστηκαν εδώ.. έχει 99λίρες Αγγλίας ρίξτε του μια ματιά.. https://www.littermaidstore.com/index.asp?. https://www.petplanet.co.uk/category.asp?dept_id=46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η mandeson έγραψε: #48 01-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Είδα μια κλειστή τουαλέτα στο Amazon την λέγεται: Roll 'n' Clean Self Cleaning Litter Box. Την γυρνάς στα πλάγια και την επαναφέρεις στην ιδία θέση, έτσι οι ακαθαρσίες μπαίνουν σε συρτάρι. Μόνο κακά είδα, για τσίσα ούτε λόγος. Υπάρχει και βίντεο της διαφήμισης στο YouTube Μάλλον λειτουργεί με λεπτό κόκκο τύπου άμμου και κάπου την είδα μαζί με την ever clean. Βγαίνει σε δύο μεγέθη Κανονική: 17" x 20" x 18" απο 24.69 δολάρια Μεγάλη: 19.5" x 22" x 20" απο 34.99 δολάρια Η διεύθυνση στο Amazon https://www.amazon.com/gp/product/product-description/B0002DK2DU/ref=dp_proddesc_0?ie=UTF8&n=284507&s=kitchen Τη βρήκα και σε άλλη σελίδα, πιο διαφορετική. Ισως για πιο χοντρή άμμο. https://www.petsmart.com/product/index.jsp?productId=2754459&keepsr=0 Η διεύθυνση στο YouTube https://www.youtube.com/watch?v=vsFa4V3CmjY Click για ανάπτυξη... Εμένα μου ήρθε η συγκεκριμένη προ μίας εβδομάδας και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ...Πραγματικά δεν έχω λόγια για το πόσο βολική και εύκολη είναι η χρήση της και τα γατιά μου δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να την αποδεχθούν! Γνωρίζετε πως έχω πολλές γάτες, άρα αρκετές αμμολεκάνες... Δεν προτιμούσα ιδιαίτερα τις κλειστές διότι ούτως ή άλλως καθαρίζουμε και πλένουμε τις αμμολεκάνες συχνά και δεν έχω γενικά ιδιαίτερα προβλήματα με άσχημες μυρωδιές, και λόγω του ότι η άμμος που χρησιμοποιώ πλέον (Cat's Pride) είναι εξαιρετικά καλή... Οπότε είπα να τη δοκιμάσω, κυρίως επειδή ήθελα να αλλάξω μία αμμολεκάνη και να πάνω μία καινούργια... Δεν μπορώ να μιλήσω με περισσότερο ενθουσιασμό γι' αυτό το προϊόν. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ...Και με τα ψιλούλες και με τις χοντρούλες ακαθαρσίες μια χαρά γεμίζει το συρταράκι! Ετοιμάζομαι να παραγγείλω και δεύτερη! Συνεπώς, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #49 01-03-09 15:02 Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 19:20 Η mandeson έγραψε: #50 02-03-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Click για ανάπτυξη... Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 14-03-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #52 14-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Ακυρο! Φαινεται πραγματικα καταπληκτικο...Λεω να το παραγγειλω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4feet Νεοφερμένο μέλος Η 4feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:46 Η 4feet έγραψε: #53 20-05-09 14:46 Είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να έχουμε οπτική επαφή με τα κακάκια και τα τσισάκια για να ξέρουμε αν όλα πάνε καλά.Με την αυτόματη τουαλέτα που θυμίζει ανθρώπινη , υποθέτω πως θα μας είναι άγνωστη η "ποιότητα της παραγωγής". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η elvenstar: #54 22-08-09 09:39 Επειδή κ εγώ το σιχαίνομαι αυτή τη διαδικασία, πραγματικά φαίνονται πολύ καλή λύση αυτές οι τουαλέτες. Θα υπάρχει άραγε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 06:18 Η yasmin1gr: #55 13-11-09 06:18 https://www.littermaidstore.com/product_detail.asp?HDR=LITTMEGA&T1=LIT+LME9250-1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #56 13-11-09 12:06 Δεν το στελνουν Ελλαδα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki20271 Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 16:24 Η nenaki20271: #57 12-04-10 16:24 Αυτοματα δοχεια αμμου Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΩΛΙΝΑ56817 Νεοφερμένο μέλος Η ΠΩΛΙΝΑ56817 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Η ΠΩΛΙΝΑ56817: #58 29-01-11 16:16 Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kalinaki Myrtle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχει και θέμα που αναφέρεται σε κατασκευες κλπ για τα γατουλινακια μας εδώ.Θα αξιοποιηθεί καλύτερα εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Η moukelis έγραψε: #42 19-09-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχείο σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα, μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .pdf και .dwg με e-mail) Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραιες ιδεες,οταν τα ετοιμασεις βαλε μας και φωτο ολοκληρωμενα να τα θαυμασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η bunny έγραψε: #43 20-09-08 16:49 Το CatGenie είναι τέλειο! Αλλά πανάκριβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Ο and_nx7 έγραψε: #44 22-09-08 21:40 +++ Κατασκευή του MAOU HOUSE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα c.jpg 403,8 KB · Εμφανίσεις: 393 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #45 22-09-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: +++ Κατασκευή του MAOU HOUSE Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!Δεν το βαζεις και στις γατοκατασκευες;Να δοκιμασεις να φτιαξεις και κανενα γατοδεντρο αφου τα καταφερνεις τοσο καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaxanthi Νεοφερμένο μέλος Η mariaxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η mariaxanthi: #46 23-09-08 00:06 Ρε παιδιά τι είναι κρισταλικη άμμος??? Κάλο είναι αλά ο δικός μου τα πετάει όλο έξω (τα χοματα) θελι απλα οποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Ο drf έγραψε: #47 02-02-09 14:30 νομίζω ότι βρήκα κάτι καλύτερο και πολύ φθηνότερο από τα πρώτα που παρουσιάστηκαν εδώ.. έχει 99λίρες Αγγλίας ρίξτε του μια ματιά.. https://www.littermaidstore.com/index.asp?. https://www.petplanet.co.uk/category.asp?dept_id=46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η mandeson έγραψε: #48 01-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Είδα μια κλειστή τουαλέτα στο Amazon την λέγεται: Roll 'n' Clean Self Cleaning Litter Box. Την γυρνάς στα πλάγια και την επαναφέρεις στην ιδία θέση, έτσι οι ακαθαρσίες μπαίνουν σε συρτάρι. Μόνο κακά είδα, για τσίσα ούτε λόγος. Υπάρχει και βίντεο της διαφήμισης στο YouTube Μάλλον λειτουργεί με λεπτό κόκκο τύπου άμμου και κάπου την είδα μαζί με την ever clean. Βγαίνει σε δύο μεγέθη Κανονική: 17" x 20" x 18" απο 24.69 δολάρια Μεγάλη: 19.5" x 22" x 20" απο 34.99 δολάρια Η διεύθυνση στο Amazon https://www.amazon.com/gp/product/product-description/B0002DK2DU/ref=dp_proddesc_0?ie=UTF8&n=284507&s=kitchen Τη βρήκα και σε άλλη σελίδα, πιο διαφορετική. Ισως για πιο χοντρή άμμο. https://www.petsmart.com/product/index.jsp?productId=2754459&keepsr=0 Η διεύθυνση στο YouTube https://www.youtube.com/watch?v=vsFa4V3CmjY Click για ανάπτυξη... Εμένα μου ήρθε η συγκεκριμένη προ μίας εβδομάδας και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ...Πραγματικά δεν έχω λόγια για το πόσο βολική και εύκολη είναι η χρήση της και τα γατιά μου δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να την αποδεχθούν! Γνωρίζετε πως έχω πολλές γάτες, άρα αρκετές αμμολεκάνες... Δεν προτιμούσα ιδιαίτερα τις κλειστές διότι ούτως ή άλλως καθαρίζουμε και πλένουμε τις αμμολεκάνες συχνά και δεν έχω γενικά ιδιαίτερα προβλήματα με άσχημες μυρωδιές, και λόγω του ότι η άμμος που χρησιμοποιώ πλέον (Cat's Pride) είναι εξαιρετικά καλή... Οπότε είπα να τη δοκιμάσω, κυρίως επειδή ήθελα να αλλάξω μία αμμολεκάνη και να πάνω μία καινούργια... Δεν μπορώ να μιλήσω με περισσότερο ενθουσιασμό γι' αυτό το προϊόν. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ...Και με τα ψιλούλες και με τις χοντρούλες ακαθαρσίες μια χαρά γεμίζει το συρταράκι! Ετοιμάζομαι να παραγγείλω και δεύτερη! Συνεπώς, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #49 01-03-09 15:02 Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 19:20 Η mandeson έγραψε: #50 02-03-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Click για ανάπτυξη... Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 14-03-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #52 14-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Ακυρο! Φαινεται πραγματικα καταπληκτικο...Λεω να το παραγγειλω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4feet Νεοφερμένο μέλος Η 4feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:46 Η 4feet έγραψε: #53 20-05-09 14:46 Είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να έχουμε οπτική επαφή με τα κακάκια και τα τσισάκια για να ξέρουμε αν όλα πάνε καλά.Με την αυτόματη τουαλέτα που θυμίζει ανθρώπινη , υποθέτω πως θα μας είναι άγνωστη η "ποιότητα της παραγωγής". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η elvenstar: #54 22-08-09 09:39 Επειδή κ εγώ το σιχαίνομαι αυτή τη διαδικασία, πραγματικά φαίνονται πολύ καλή λύση αυτές οι τουαλέτες. Θα υπάρχει άραγε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 06:18 Η yasmin1gr: #55 13-11-09 06:18 https://www.littermaidstore.com/product_detail.asp?HDR=LITTMEGA&T1=LIT+LME9250-1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #56 13-11-09 12:06 Δεν το στελνουν Ελλαδα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki20271 Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 16:24 Η nenaki20271: #57 12-04-10 16:24 Αυτοματα δοχεια αμμου Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΩΛΙΝΑ56817 Νεοφερμένο μέλος Η ΠΩΛΙΝΑ56817 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Η ΠΩΛΙΝΑ56817: #58 29-01-11 16:16 Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kalinaki Myrtle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: Απέκτησα πρόσφατα νέο συγκάτοικο ... έναν μικρό γατούλη και πρόκειται να του κατασκευάσω σπίτι και wc .... δείτε το, αν θέλει και κανείς άλλος να το κατασκευάσει ή κάτι ανάλογο! (επισυνάπτω 4 αρχείο σε μορφή .jpg _ λίγο ανορθόδοξα, μα δεν επιτρέπει το site μεγαλύτερα αρχεία ... όποιον τον ενδιαφέρει μπορώ να το στείλω σε μορφή .pdf και .dwg με e-mail) Click για ανάπτυξη... Πολυ ωραιες ιδεες,οταν τα ετοιμασεις βαλε μας και φωτο ολοκληρωμενα να τα θαυμασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:49 Η bunny έγραψε: #43 20-09-08 16:49 Το CatGenie είναι τέλειο! Αλλά πανάκριβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Ο and_nx7 έγραψε: #44 22-09-08 21:40 +++ Κατασκευή του MAOU HOUSE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα c.jpg 403,8 KB · Εμφανίσεις: 393 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #45 22-09-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: +++ Κατασκευή του MAOU HOUSE Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!Δεν το βαζεις και στις γατοκατασκευες;Να δοκιμασεις να φτιαξεις και κανενα γατοδεντρο αφου τα καταφερνεις τοσο καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaxanthi Νεοφερμένο μέλος Η mariaxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η mariaxanthi: #46 23-09-08 00:06 Ρε παιδιά τι είναι κρισταλικη άμμος??? Κάλο είναι αλά ο δικός μου τα πετάει όλο έξω (τα χοματα) θελι απλα οποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Ο drf έγραψε: #47 02-02-09 14:30 νομίζω ότι βρήκα κάτι καλύτερο και πολύ φθηνότερο από τα πρώτα που παρουσιάστηκαν εδώ.. έχει 99λίρες Αγγλίας ρίξτε του μια ματιά.. https://www.littermaidstore.com/index.asp?. https://www.petplanet.co.uk/category.asp?dept_id=46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η mandeson έγραψε: #48 01-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Είδα μια κλειστή τουαλέτα στο Amazon την λέγεται: Roll 'n' Clean Self Cleaning Litter Box. Την γυρνάς στα πλάγια και την επαναφέρεις στην ιδία θέση, έτσι οι ακαθαρσίες μπαίνουν σε συρτάρι. Μόνο κακά είδα, για τσίσα ούτε λόγος. Υπάρχει και βίντεο της διαφήμισης στο YouTube Μάλλον λειτουργεί με λεπτό κόκκο τύπου άμμου και κάπου την είδα μαζί με την ever clean. Βγαίνει σε δύο μεγέθη Κανονική: 17" x 20" x 18" απο 24.69 δολάρια Μεγάλη: 19.5" x 22" x 20" απο 34.99 δολάρια Η διεύθυνση στο Amazon https://www.amazon.com/gp/product/product-description/B0002DK2DU/ref=dp_proddesc_0?ie=UTF8&n=284507&s=kitchen Τη βρήκα και σε άλλη σελίδα, πιο διαφορετική. Ισως για πιο χοντρή άμμο. https://www.petsmart.com/product/index.jsp?productId=2754459&keepsr=0 Η διεύθυνση στο YouTube https://www.youtube.com/watch?v=vsFa4V3CmjY Click για ανάπτυξη... Εμένα μου ήρθε η συγκεκριμένη προ μίας εβδομάδας και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ...Πραγματικά δεν έχω λόγια για το πόσο βολική και εύκολη είναι η χρήση της και τα γατιά μου δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να την αποδεχθούν! Γνωρίζετε πως έχω πολλές γάτες, άρα αρκετές αμμολεκάνες... Δεν προτιμούσα ιδιαίτερα τις κλειστές διότι ούτως ή άλλως καθαρίζουμε και πλένουμε τις αμμολεκάνες συχνά και δεν έχω γενικά ιδιαίτερα προβλήματα με άσχημες μυρωδιές, και λόγω του ότι η άμμος που χρησιμοποιώ πλέον (Cat's Pride) είναι εξαιρετικά καλή... Οπότε είπα να τη δοκιμάσω, κυρίως επειδή ήθελα να αλλάξω μία αμμολεκάνη και να πάνω μία καινούργια... Δεν μπορώ να μιλήσω με περισσότερο ενθουσιασμό γι' αυτό το προϊόν. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ...Και με τα ψιλούλες και με τις χοντρούλες ακαθαρσίες μια χαρά γεμίζει το συρταράκι! Ετοιμάζομαι να παραγγείλω και δεύτερη! Συνεπώς, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #49 01-03-09 15:02 Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 19:20 Η mandeson έγραψε: #50 02-03-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Click για ανάπτυξη... Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 14-03-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #52 14-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Ακυρο! Φαινεται πραγματικα καταπληκτικο...Λεω να το παραγγειλω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4feet Νεοφερμένο μέλος Η 4feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:46 Η 4feet έγραψε: #53 20-05-09 14:46 Είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να έχουμε οπτική επαφή με τα κακάκια και τα τσισάκια για να ξέρουμε αν όλα πάνε καλά.Με την αυτόματη τουαλέτα που θυμίζει ανθρώπινη , υποθέτω πως θα μας είναι άγνωστη η "ποιότητα της παραγωγής". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η elvenstar: #54 22-08-09 09:39 Επειδή κ εγώ το σιχαίνομαι αυτή τη διαδικασία, πραγματικά φαίνονται πολύ καλή λύση αυτές οι τουαλέτες. Θα υπάρχει άραγε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 06:18 Η yasmin1gr: #55 13-11-09 06:18 https://www.littermaidstore.com/product_detail.asp?HDR=LITTMEGA&T1=LIT+LME9250-1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #56 13-11-09 12:06 Δεν το στελνουν Ελλαδα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki20271 Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 16:24 Η nenaki20271: #57 12-04-10 16:24 Αυτοματα δοχεια αμμου Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΩΛΙΝΑ56817 Νεοφερμένο μέλος Η ΠΩΛΙΝΑ56817 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Η ΠΩΛΙΝΑ56817: #58 29-01-11 16:16 Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kalinaki Myrtle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το CatGenie είναι τέλειο! Αλλά πανάκριβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
and_nx7 Νεοφερμένο μέλος Ο and_nx7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:40 Ο and_nx7 έγραψε: #44 22-09-08 21:40 +++ Κατασκευή του MAOU HOUSE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα c.jpg 403,8 KB · Εμφανίσεις: 393 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #45 22-09-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: +++ Κατασκευή του MAOU HOUSE Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!Δεν το βαζεις και στις γατοκατασκευες;Να δοκιμασεις να φτιαξεις και κανενα γατοδεντρο αφου τα καταφερνεις τοσο καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaxanthi Νεοφερμένο μέλος Η mariaxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η mariaxanthi: #46 23-09-08 00:06 Ρε παιδιά τι είναι κρισταλικη άμμος??? Κάλο είναι αλά ο δικός μου τα πετάει όλο έξω (τα χοματα) θελι απλα οποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Ο drf έγραψε: #47 02-02-09 14:30 νομίζω ότι βρήκα κάτι καλύτερο και πολύ φθηνότερο από τα πρώτα που παρουσιάστηκαν εδώ.. έχει 99λίρες Αγγλίας ρίξτε του μια ματιά.. https://www.littermaidstore.com/index.asp?. https://www.petplanet.co.uk/category.asp?dept_id=46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η mandeson έγραψε: #48 01-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Είδα μια κλειστή τουαλέτα στο Amazon την λέγεται: Roll 'n' Clean Self Cleaning Litter Box. Την γυρνάς στα πλάγια και την επαναφέρεις στην ιδία θέση, έτσι οι ακαθαρσίες μπαίνουν σε συρτάρι. Μόνο κακά είδα, για τσίσα ούτε λόγος. Υπάρχει και βίντεο της διαφήμισης στο YouTube Μάλλον λειτουργεί με λεπτό κόκκο τύπου άμμου και κάπου την είδα μαζί με την ever clean. Βγαίνει σε δύο μεγέθη Κανονική: 17" x 20" x 18" απο 24.69 δολάρια Μεγάλη: 19.5" x 22" x 20" απο 34.99 δολάρια Η διεύθυνση στο Amazon https://www.amazon.com/gp/product/product-description/B0002DK2DU/ref=dp_proddesc_0?ie=UTF8&n=284507&s=kitchen Τη βρήκα και σε άλλη σελίδα, πιο διαφορετική. Ισως για πιο χοντρή άμμο. https://www.petsmart.com/product/index.jsp?productId=2754459&keepsr=0 Η διεύθυνση στο YouTube https://www.youtube.com/watch?v=vsFa4V3CmjY Click για ανάπτυξη... Εμένα μου ήρθε η συγκεκριμένη προ μίας εβδομάδας και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ...Πραγματικά δεν έχω λόγια για το πόσο βολική και εύκολη είναι η χρήση της και τα γατιά μου δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να την αποδεχθούν! Γνωρίζετε πως έχω πολλές γάτες, άρα αρκετές αμμολεκάνες... Δεν προτιμούσα ιδιαίτερα τις κλειστές διότι ούτως ή άλλως καθαρίζουμε και πλένουμε τις αμμολεκάνες συχνά και δεν έχω γενικά ιδιαίτερα προβλήματα με άσχημες μυρωδιές, και λόγω του ότι η άμμος που χρησιμοποιώ πλέον (Cat's Pride) είναι εξαιρετικά καλή... Οπότε είπα να τη δοκιμάσω, κυρίως επειδή ήθελα να αλλάξω μία αμμολεκάνη και να πάνω μία καινούργια... Δεν μπορώ να μιλήσω με περισσότερο ενθουσιασμό γι' αυτό το προϊόν. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ...Και με τα ψιλούλες και με τις χοντρούλες ακαθαρσίες μια χαρά γεμίζει το συρταράκι! Ετοιμάζομαι να παραγγείλω και δεύτερη! Συνεπώς, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #49 01-03-09 15:02 Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 19:20 Η mandeson έγραψε: #50 02-03-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Click για ανάπτυξη... Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 14-03-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #52 14-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Ακυρο! Φαινεται πραγματικα καταπληκτικο...Λεω να το παραγγειλω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4feet Νεοφερμένο μέλος Η 4feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:46 Η 4feet έγραψε: #53 20-05-09 14:46 Είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να έχουμε οπτική επαφή με τα κακάκια και τα τσισάκια για να ξέρουμε αν όλα πάνε καλά.Με την αυτόματη τουαλέτα που θυμίζει ανθρώπινη , υποθέτω πως θα μας είναι άγνωστη η "ποιότητα της παραγωγής". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η elvenstar: #54 22-08-09 09:39 Επειδή κ εγώ το σιχαίνομαι αυτή τη διαδικασία, πραγματικά φαίνονται πολύ καλή λύση αυτές οι τουαλέτες. Θα υπάρχει άραγε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 06:18 Η yasmin1gr: #55 13-11-09 06:18 https://www.littermaidstore.com/product_detail.asp?HDR=LITTMEGA&T1=LIT+LME9250-1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #56 13-11-09 12:06 Δεν το στελνουν Ελλαδα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki20271 Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 16:24 Η nenaki20271: #57 12-04-10 16:24 Αυτοματα δοχεια αμμου Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΩΛΙΝΑ56817 Νεοφερμένο μέλος Η ΠΩΛΙΝΑ56817 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Η ΠΩΛΙΝΑ56817: #58 29-01-11 16:16 Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kalinaki Myrtle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
+++ Κατασκευή του MAOU HOUSE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #45 22-09-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: +++ Κατασκευή του MAOU HOUSE Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!Δεν το βαζεις και στις γατοκατασκευες;Να δοκιμασεις να φτιαξεις και κανενα γατοδεντρο αφου τα καταφερνεις τοσο καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaxanthi Νεοφερμένο μέλος Η mariaxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η mariaxanthi: #46 23-09-08 00:06 Ρε παιδιά τι είναι κρισταλικη άμμος??? Κάλο είναι αλά ο δικός μου τα πετάει όλο έξω (τα χοματα) θελι απλα οποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Ο drf έγραψε: #47 02-02-09 14:30 νομίζω ότι βρήκα κάτι καλύτερο και πολύ φθηνότερο από τα πρώτα που παρουσιάστηκαν εδώ.. έχει 99λίρες Αγγλίας ρίξτε του μια ματιά.. https://www.littermaidstore.com/index.asp?. https://www.petplanet.co.uk/category.asp?dept_id=46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η mandeson έγραψε: #48 01-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Είδα μια κλειστή τουαλέτα στο Amazon την λέγεται: Roll 'n' Clean Self Cleaning Litter Box. Την γυρνάς στα πλάγια και την επαναφέρεις στην ιδία θέση, έτσι οι ακαθαρσίες μπαίνουν σε συρτάρι. Μόνο κακά είδα, για τσίσα ούτε λόγος. Υπάρχει και βίντεο της διαφήμισης στο YouTube Μάλλον λειτουργεί με λεπτό κόκκο τύπου άμμου και κάπου την είδα μαζί με την ever clean. Βγαίνει σε δύο μεγέθη Κανονική: 17" x 20" x 18" απο 24.69 δολάρια Μεγάλη: 19.5" x 22" x 20" απο 34.99 δολάρια Η διεύθυνση στο Amazon https://www.amazon.com/gp/product/product-description/B0002DK2DU/ref=dp_proddesc_0?ie=UTF8&n=284507&s=kitchen Τη βρήκα και σε άλλη σελίδα, πιο διαφορετική. Ισως για πιο χοντρή άμμο. https://www.petsmart.com/product/index.jsp?productId=2754459&keepsr=0 Η διεύθυνση στο YouTube https://www.youtube.com/watch?v=vsFa4V3CmjY Click για ανάπτυξη... Εμένα μου ήρθε η συγκεκριμένη προ μίας εβδομάδας και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ...Πραγματικά δεν έχω λόγια για το πόσο βολική και εύκολη είναι η χρήση της και τα γατιά μου δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να την αποδεχθούν! Γνωρίζετε πως έχω πολλές γάτες, άρα αρκετές αμμολεκάνες... Δεν προτιμούσα ιδιαίτερα τις κλειστές διότι ούτως ή άλλως καθαρίζουμε και πλένουμε τις αμμολεκάνες συχνά και δεν έχω γενικά ιδιαίτερα προβλήματα με άσχημες μυρωδιές, και λόγω του ότι η άμμος που χρησιμοποιώ πλέον (Cat's Pride) είναι εξαιρετικά καλή... Οπότε είπα να τη δοκιμάσω, κυρίως επειδή ήθελα να αλλάξω μία αμμολεκάνη και να πάνω μία καινούργια... Δεν μπορώ να μιλήσω με περισσότερο ενθουσιασμό γι' αυτό το προϊόν. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ...Και με τα ψιλούλες και με τις χοντρούλες ακαθαρσίες μια χαρά γεμίζει το συρταράκι! Ετοιμάζομαι να παραγγείλω και δεύτερη! Συνεπώς, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #49 01-03-09 15:02 Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 19:20 Η mandeson έγραψε: #50 02-03-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Click για ανάπτυξη... Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 14-03-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #52 14-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Ακυρο! Φαινεται πραγματικα καταπληκτικο...Λεω να το παραγγειλω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4feet Νεοφερμένο μέλος Η 4feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:46 Η 4feet έγραψε: #53 20-05-09 14:46 Είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να έχουμε οπτική επαφή με τα κακάκια και τα τσισάκια για να ξέρουμε αν όλα πάνε καλά.Με την αυτόματη τουαλέτα που θυμίζει ανθρώπινη , υποθέτω πως θα μας είναι άγνωστη η "ποιότητα της παραγωγής". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η elvenstar: #54 22-08-09 09:39 Επειδή κ εγώ το σιχαίνομαι αυτή τη διαδικασία, πραγματικά φαίνονται πολύ καλή λύση αυτές οι τουαλέτες. Θα υπάρχει άραγε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 06:18 Η yasmin1gr: #55 13-11-09 06:18 https://www.littermaidstore.com/product_detail.asp?HDR=LITTMEGA&T1=LIT+LME9250-1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #56 13-11-09 12:06 Δεν το στελνουν Ελλαδα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki20271 Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 16:24 Η nenaki20271: #57 12-04-10 16:24 Αυτοματα δοχεια αμμου Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΩΛΙΝΑ56817 Νεοφερμένο μέλος Η ΠΩΛΙΝΑ56817 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Η ΠΩΛΙΝΑ56817: #58 29-01-11 16:16 Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kalinaki Myrtle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από and_nx7: +++ Κατασκευή του MAOU HOUSE Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!Δεν το βαζεις και στις γατοκατασκευες;Να δοκιμασεις να φτιαξεις και κανενα γατοδεντρο αφου τα καταφερνεις τοσο καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariaxanthi Νεοφερμένο μέλος Η mariaxanthi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 80 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η mariaxanthi: #46 23-09-08 00:06 Ρε παιδιά τι είναι κρισταλικη άμμος??? Κάλο είναι αλά ο δικός μου τα πετάει όλο έξω (τα χοματα) θελι απλα οποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Ο drf έγραψε: #47 02-02-09 14:30 νομίζω ότι βρήκα κάτι καλύτερο και πολύ φθηνότερο από τα πρώτα που παρουσιάστηκαν εδώ.. έχει 99λίρες Αγγλίας ρίξτε του μια ματιά.. https://www.littermaidstore.com/index.asp?. https://www.petplanet.co.uk/category.asp?dept_id=46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η mandeson έγραψε: #48 01-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Είδα μια κλειστή τουαλέτα στο Amazon την λέγεται: Roll 'n' Clean Self Cleaning Litter Box. Την γυρνάς στα πλάγια και την επαναφέρεις στην ιδία θέση, έτσι οι ακαθαρσίες μπαίνουν σε συρτάρι. Μόνο κακά είδα, για τσίσα ούτε λόγος. Υπάρχει και βίντεο της διαφήμισης στο YouTube Μάλλον λειτουργεί με λεπτό κόκκο τύπου άμμου και κάπου την είδα μαζί με την ever clean. Βγαίνει σε δύο μεγέθη Κανονική: 17" x 20" x 18" απο 24.69 δολάρια Μεγάλη: 19.5" x 22" x 20" απο 34.99 δολάρια Η διεύθυνση στο Amazon https://www.amazon.com/gp/product/product-description/B0002DK2DU/ref=dp_proddesc_0?ie=UTF8&n=284507&s=kitchen Τη βρήκα και σε άλλη σελίδα, πιο διαφορετική. Ισως για πιο χοντρή άμμο. https://www.petsmart.com/product/index.jsp?productId=2754459&keepsr=0 Η διεύθυνση στο YouTube https://www.youtube.com/watch?v=vsFa4V3CmjY Click για ανάπτυξη... Εμένα μου ήρθε η συγκεκριμένη προ μίας εβδομάδας και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ...Πραγματικά δεν έχω λόγια για το πόσο βολική και εύκολη είναι η χρήση της και τα γατιά μου δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να την αποδεχθούν! Γνωρίζετε πως έχω πολλές γάτες, άρα αρκετές αμμολεκάνες... Δεν προτιμούσα ιδιαίτερα τις κλειστές διότι ούτως ή άλλως καθαρίζουμε και πλένουμε τις αμμολεκάνες συχνά και δεν έχω γενικά ιδιαίτερα προβλήματα με άσχημες μυρωδιές, και λόγω του ότι η άμμος που χρησιμοποιώ πλέον (Cat's Pride) είναι εξαιρετικά καλή... Οπότε είπα να τη δοκιμάσω, κυρίως επειδή ήθελα να αλλάξω μία αμμολεκάνη και να πάνω μία καινούργια... Δεν μπορώ να μιλήσω με περισσότερο ενθουσιασμό γι' αυτό το προϊόν. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ...Και με τα ψιλούλες και με τις χοντρούλες ακαθαρσίες μια χαρά γεμίζει το συρταράκι! Ετοιμάζομαι να παραγγείλω και δεύτερη! Συνεπώς, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #49 01-03-09 15:02 Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 19:20 Η mandeson έγραψε: #50 02-03-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Click για ανάπτυξη... Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 14-03-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #52 14-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Ακυρο! Φαινεται πραγματικα καταπληκτικο...Λεω να το παραγγειλω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4feet Νεοφερμένο μέλος Η 4feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:46 Η 4feet έγραψε: #53 20-05-09 14:46 Είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να έχουμε οπτική επαφή με τα κακάκια και τα τσισάκια για να ξέρουμε αν όλα πάνε καλά.Με την αυτόματη τουαλέτα που θυμίζει ανθρώπινη , υποθέτω πως θα μας είναι άγνωστη η "ποιότητα της παραγωγής". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η elvenstar: #54 22-08-09 09:39 Επειδή κ εγώ το σιχαίνομαι αυτή τη διαδικασία, πραγματικά φαίνονται πολύ καλή λύση αυτές οι τουαλέτες. Θα υπάρχει άραγε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 06:18 Η yasmin1gr: #55 13-11-09 06:18 https://www.littermaidstore.com/product_detail.asp?HDR=LITTMEGA&T1=LIT+LME9250-1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #56 13-11-09 12:06 Δεν το στελνουν Ελλαδα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki20271 Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 16:24 Η nenaki20271: #57 12-04-10 16:24 Αυτοματα δοχεια αμμου Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΩΛΙΝΑ56817 Νεοφερμένο μέλος Η ΠΩΛΙΝΑ56817 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Η ΠΩΛΙΝΑ56817: #58 29-01-11 16:16 Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kalinaki Myrtle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά τι είναι κρισταλικη άμμος??? Κάλο είναι αλά ο δικός μου τα πετάει όλο έξω (τα χοματα) θελι απλα οποτε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Ο drf έγραψε: #47 02-02-09 14:30 νομίζω ότι βρήκα κάτι καλύτερο και πολύ φθηνότερο από τα πρώτα που παρουσιάστηκαν εδώ.. έχει 99λίρες Αγγλίας ρίξτε του μια ματιά.. https://www.littermaidstore.com/index.asp?. https://www.petplanet.co.uk/category.asp?dept_id=46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η mandeson έγραψε: #48 01-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Είδα μια κλειστή τουαλέτα στο Amazon την λέγεται: Roll 'n' Clean Self Cleaning Litter Box. Την γυρνάς στα πλάγια και την επαναφέρεις στην ιδία θέση, έτσι οι ακαθαρσίες μπαίνουν σε συρτάρι. Μόνο κακά είδα, για τσίσα ούτε λόγος. Υπάρχει και βίντεο της διαφήμισης στο YouTube Μάλλον λειτουργεί με λεπτό κόκκο τύπου άμμου και κάπου την είδα μαζί με την ever clean. Βγαίνει σε δύο μεγέθη Κανονική: 17" x 20" x 18" απο 24.69 δολάρια Μεγάλη: 19.5" x 22" x 20" απο 34.99 δολάρια Η διεύθυνση στο Amazon https://www.amazon.com/gp/product/product-description/B0002DK2DU/ref=dp_proddesc_0?ie=UTF8&n=284507&s=kitchen Τη βρήκα και σε άλλη σελίδα, πιο διαφορετική. Ισως για πιο χοντρή άμμο. https://www.petsmart.com/product/index.jsp?productId=2754459&keepsr=0 Η διεύθυνση στο YouTube https://www.youtube.com/watch?v=vsFa4V3CmjY Click για ανάπτυξη... Εμένα μου ήρθε η συγκεκριμένη προ μίας εβδομάδας και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ...Πραγματικά δεν έχω λόγια για το πόσο βολική και εύκολη είναι η χρήση της και τα γατιά μου δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να την αποδεχθούν! Γνωρίζετε πως έχω πολλές γάτες, άρα αρκετές αμμολεκάνες... Δεν προτιμούσα ιδιαίτερα τις κλειστές διότι ούτως ή άλλως καθαρίζουμε και πλένουμε τις αμμολεκάνες συχνά και δεν έχω γενικά ιδιαίτερα προβλήματα με άσχημες μυρωδιές, και λόγω του ότι η άμμος που χρησιμοποιώ πλέον (Cat's Pride) είναι εξαιρετικά καλή... Οπότε είπα να τη δοκιμάσω, κυρίως επειδή ήθελα να αλλάξω μία αμμολεκάνη και να πάνω μία καινούργια... Δεν μπορώ να μιλήσω με περισσότερο ενθουσιασμό γι' αυτό το προϊόν. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ...Και με τα ψιλούλες και με τις χοντρούλες ακαθαρσίες μια χαρά γεμίζει το συρταράκι! Ετοιμάζομαι να παραγγείλω και δεύτερη! Συνεπώς, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #49 01-03-09 15:02 Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 19:20 Η mandeson έγραψε: #50 02-03-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Click για ανάπτυξη... Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 14-03-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #52 14-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Ακυρο! Φαινεται πραγματικα καταπληκτικο...Λεω να το παραγγειλω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4feet Νεοφερμένο μέλος Η 4feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:46 Η 4feet έγραψε: #53 20-05-09 14:46 Είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να έχουμε οπτική επαφή με τα κακάκια και τα τσισάκια για να ξέρουμε αν όλα πάνε καλά.Με την αυτόματη τουαλέτα που θυμίζει ανθρώπινη , υποθέτω πως θα μας είναι άγνωστη η "ποιότητα της παραγωγής". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η elvenstar: #54 22-08-09 09:39 Επειδή κ εγώ το σιχαίνομαι αυτή τη διαδικασία, πραγματικά φαίνονται πολύ καλή λύση αυτές οι τουαλέτες. Θα υπάρχει άραγε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 06:18 Η yasmin1gr: #55 13-11-09 06:18 https://www.littermaidstore.com/product_detail.asp?HDR=LITTMEGA&T1=LIT+LME9250-1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #56 13-11-09 12:06 Δεν το στελνουν Ελλαδα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki20271 Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 16:24 Η nenaki20271: #57 12-04-10 16:24 Αυτοματα δοχεια αμμου Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΩΛΙΝΑ56817 Νεοφερμένο μέλος Η ΠΩΛΙΝΑ56817 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Η ΠΩΛΙΝΑ56817: #58 29-01-11 16:16 Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kalinaki Myrtle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομίζω ότι βρήκα κάτι καλύτερο και πολύ φθηνότερο από τα πρώτα που παρουσιάστηκαν εδώ.. έχει 99λίρες Αγγλίας ρίξτε του μια ματιά.. https://www.littermaidstore.com/index.asp?. https://www.petplanet.co.uk/category.asp?dept_id=46 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 13:26 Η mandeson έγραψε: #48 01-03-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Είδα μια κλειστή τουαλέτα στο Amazon την λέγεται: Roll 'n' Clean Self Cleaning Litter Box. Την γυρνάς στα πλάγια και την επαναφέρεις στην ιδία θέση, έτσι οι ακαθαρσίες μπαίνουν σε συρτάρι. Μόνο κακά είδα, για τσίσα ούτε λόγος. Υπάρχει και βίντεο της διαφήμισης στο YouTube Μάλλον λειτουργεί με λεπτό κόκκο τύπου άμμου και κάπου την είδα μαζί με την ever clean. Βγαίνει σε δύο μεγέθη Κανονική: 17" x 20" x 18" απο 24.69 δολάρια Μεγάλη: 19.5" x 22" x 20" απο 34.99 δολάρια Η διεύθυνση στο Amazon https://www.amazon.com/gp/product/product-description/B0002DK2DU/ref=dp_proddesc_0?ie=UTF8&n=284507&s=kitchen Τη βρήκα και σε άλλη σελίδα, πιο διαφορετική. Ισως για πιο χοντρή άμμο. https://www.petsmart.com/product/index.jsp?productId=2754459&keepsr=0 Η διεύθυνση στο YouTube https://www.youtube.com/watch?v=vsFa4V3CmjY Click για ανάπτυξη... Εμένα μου ήρθε η συγκεκριμένη προ μίας εβδομάδας και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ...Πραγματικά δεν έχω λόγια για το πόσο βολική και εύκολη είναι η χρήση της και τα γατιά μου δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να την αποδεχθούν! Γνωρίζετε πως έχω πολλές γάτες, άρα αρκετές αμμολεκάνες... Δεν προτιμούσα ιδιαίτερα τις κλειστές διότι ούτως ή άλλως καθαρίζουμε και πλένουμε τις αμμολεκάνες συχνά και δεν έχω γενικά ιδιαίτερα προβλήματα με άσχημες μυρωδιές, και λόγω του ότι η άμμος που χρησιμοποιώ πλέον (Cat's Pride) είναι εξαιρετικά καλή... Οπότε είπα να τη δοκιμάσω, κυρίως επειδή ήθελα να αλλάξω μία αμμολεκάνη και να πάνω μία καινούργια... Δεν μπορώ να μιλήσω με περισσότερο ενθουσιασμό γι' αυτό το προϊόν. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ...Και με τα ψιλούλες και με τις χοντρούλες ακαθαρσίες μια χαρά γεμίζει το συρταράκι! Ετοιμάζομαι να παραγγείλω και δεύτερη! Συνεπώς, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #49 01-03-09 15:02 Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 19:20 Η mandeson έγραψε: #50 02-03-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Click για ανάπτυξη... Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 14-03-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #52 14-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Ακυρο! Φαινεται πραγματικα καταπληκτικο...Λεω να το παραγγειλω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4feet Νεοφερμένο μέλος Η 4feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:46 Η 4feet έγραψε: #53 20-05-09 14:46 Είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να έχουμε οπτική επαφή με τα κακάκια και τα τσισάκια για να ξέρουμε αν όλα πάνε καλά.Με την αυτόματη τουαλέτα που θυμίζει ανθρώπινη , υποθέτω πως θα μας είναι άγνωστη η "ποιότητα της παραγωγής". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η elvenstar: #54 22-08-09 09:39 Επειδή κ εγώ το σιχαίνομαι αυτή τη διαδικασία, πραγματικά φαίνονται πολύ καλή λύση αυτές οι τουαλέτες. Θα υπάρχει άραγε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 06:18 Η yasmin1gr: #55 13-11-09 06:18 https://www.littermaidstore.com/product_detail.asp?HDR=LITTMEGA&T1=LIT+LME9250-1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #56 13-11-09 12:06 Δεν το στελνουν Ελλαδα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki20271 Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 16:24 Η nenaki20271: #57 12-04-10 16:24 Αυτοματα δοχεια αμμου Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΩΛΙΝΑ56817 Νεοφερμένο μέλος Η ΠΩΛΙΝΑ56817 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Η ΠΩΛΙΝΑ56817: #58 29-01-11 16:16 Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kalinaki Myrtle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Heidi: Είδα μια κλειστή τουαλέτα στο Amazon την λέγεται: Roll 'n' Clean Self Cleaning Litter Box. Την γυρνάς στα πλάγια και την επαναφέρεις στην ιδία θέση, έτσι οι ακαθαρσίες μπαίνουν σε συρτάρι. Μόνο κακά είδα, για τσίσα ούτε λόγος. Υπάρχει και βίντεο της διαφήμισης στο YouTube Μάλλον λειτουργεί με λεπτό κόκκο τύπου άμμου και κάπου την είδα μαζί με την ever clean. Βγαίνει σε δύο μεγέθη Κανονική: 17" x 20" x 18" απο 24.69 δολάρια Μεγάλη: 19.5" x 22" x 20" απο 34.99 δολάρια Η διεύθυνση στο Amazon https://www.amazon.com/gp/product/product-description/B0002DK2DU/ref=dp_proddesc_0?ie=UTF8&n=284507&s=kitchen Τη βρήκα και σε άλλη σελίδα, πιο διαφορετική. Ισως για πιο χοντρή άμμο. https://www.petsmart.com/product/index.jsp?productId=2754459&keepsr=0 Η διεύθυνση στο YouTube https://www.youtube.com/watch?v=vsFa4V3CmjY Click για ανάπτυξη... Εμένα μου ήρθε η συγκεκριμένη προ μίας εβδομάδας και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ...Πραγματικά δεν έχω λόγια για το πόσο βολική και εύκολη είναι η χρήση της και τα γατιά μου δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να την αποδεχθούν! Γνωρίζετε πως έχω πολλές γάτες, άρα αρκετές αμμολεκάνες... Δεν προτιμούσα ιδιαίτερα τις κλειστές διότι ούτως ή άλλως καθαρίζουμε και πλένουμε τις αμμολεκάνες συχνά και δεν έχω γενικά ιδιαίτερα προβλήματα με άσχημες μυρωδιές, και λόγω του ότι η άμμος που χρησιμοποιώ πλέον (Cat's Pride) είναι εξαιρετικά καλή... Οπότε είπα να τη δοκιμάσω, κυρίως επειδή ήθελα να αλλάξω μία αμμολεκάνη και να πάνω μία καινούργια... Δεν μπορώ να μιλήσω με περισσότερο ενθουσιασμό γι' αυτό το προϊόν. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ...Και με τα ψιλούλες και με τις χοντρούλες ακαθαρσίες μια χαρά γεμίζει το συρταράκι! Ετοιμάζομαι να παραγγείλω και δεύτερη! Συνεπώς, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η moukelis έγραψε: #49 01-03-09 15:02 Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 19:20 Η mandeson έγραψε: #50 02-03-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Click για ανάπτυξη... Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 14-03-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #52 14-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Ακυρο! Φαινεται πραγματικα καταπληκτικο...Λεω να το παραγγειλω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4feet Νεοφερμένο μέλος Η 4feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:46 Η 4feet έγραψε: #53 20-05-09 14:46 Είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να έχουμε οπτική επαφή με τα κακάκια και τα τσισάκια για να ξέρουμε αν όλα πάνε καλά.Με την αυτόματη τουαλέτα που θυμίζει ανθρώπινη , υποθέτω πως θα μας είναι άγνωστη η "ποιότητα της παραγωγής". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η elvenstar: #54 22-08-09 09:39 Επειδή κ εγώ το σιχαίνομαι αυτή τη διαδικασία, πραγματικά φαίνονται πολύ καλή λύση αυτές οι τουαλέτες. Θα υπάρχει άραγε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 06:18 Η yasmin1gr: #55 13-11-09 06:18 https://www.littermaidstore.com/product_detail.asp?HDR=LITTMEGA&T1=LIT+LME9250-1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #56 13-11-09 12:06 Δεν το στελνουν Ελλαδα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki20271 Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 16:24 Η nenaki20271: #57 12-04-10 16:24 Αυτοματα δοχεια αμμου Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΩΛΙΝΑ56817 Νεοφερμένο μέλος Η ΠΩΛΙΝΑ56817 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Η ΠΩΛΙΝΑ56817: #58 29-01-11 16:16 Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kalinaki Myrtle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mandeson Εκκολαπτόμενο μέλος Η mandeson αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2009 στις 19:20 Η mandeson έγραψε: #50 02-03-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Click για ανάπτυξη... Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 14-03-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #52 14-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Ακυρο! Φαινεται πραγματικα καταπληκτικο...Λεω να το παραγγειλω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4feet Νεοφερμένο μέλος Η 4feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:46 Η 4feet έγραψε: #53 20-05-09 14:46 Είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να έχουμε οπτική επαφή με τα κακάκια και τα τσισάκια για να ξέρουμε αν όλα πάνε καλά.Με την αυτόματη τουαλέτα που θυμίζει ανθρώπινη , υποθέτω πως θα μας είναι άγνωστη η "ποιότητα της παραγωγής". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η elvenstar: #54 22-08-09 09:39 Επειδή κ εγώ το σιχαίνομαι αυτή τη διαδικασία, πραγματικά φαίνονται πολύ καλή λύση αυτές οι τουαλέτες. Θα υπάρχει άραγε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 06:18 Η yasmin1gr: #55 13-11-09 06:18 https://www.littermaidstore.com/product_detail.asp?HDR=LITTMEGA&T1=LIT+LME9250-1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #56 13-11-09 12:06 Δεν το στελνουν Ελλαδα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki20271 Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 16:24 Η nenaki20271: #57 12-04-10 16:24 Αυτοματα δοχεια αμμου Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΩΛΙΝΑ56817 Νεοφερμένο μέλος Η ΠΩΛΙΝΑ56817 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Η ΠΩΛΙΝΑ56817: #58 29-01-11 16:16 Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kalinaki Myrtle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο σου βγηκε μαζι με τα μεταφορικα;Απο Ελλαδα ή απο εξωτερικο την παρηγγειλες; Click για ανάπτυξη... Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 13:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #51 14-03-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #52 14-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Ακυρο! Φαινεται πραγματικα καταπληκτικο...Λεω να το παραγγειλω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4feet Νεοφερμένο μέλος Η 4feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:46 Η 4feet έγραψε: #53 20-05-09 14:46 Είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να έχουμε οπτική επαφή με τα κακάκια και τα τσισάκια για να ξέρουμε αν όλα πάνε καλά.Με την αυτόματη τουαλέτα που θυμίζει ανθρώπινη , υποθέτω πως θα μας είναι άγνωστη η "ποιότητα της παραγωγής". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η elvenstar: #54 22-08-09 09:39 Επειδή κ εγώ το σιχαίνομαι αυτή τη διαδικασία, πραγματικά φαίνονται πολύ καλή λύση αυτές οι τουαλέτες. Θα υπάρχει άραγε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 06:18 Η yasmin1gr: #55 13-11-09 06:18 https://www.littermaidstore.com/product_detail.asp?HDR=LITTMEGA&T1=LIT+LME9250-1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #56 13-11-09 12:06 Δεν το στελνουν Ελλαδα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki20271 Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 16:24 Η nenaki20271: #57 12-04-10 16:24 Αυτοματα δοχεια αμμου Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΩΛΙΝΑ56817 Νεοφερμένο μέλος Η ΠΩΛΙΝΑ56817 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Η ΠΩΛΙΝΑ56817: #58 29-01-11 16:16 Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kalinaki Myrtle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mandeson: Το παρήγγειλα από την Αγγλία, από το pet supermarket. https://www.pet-supermarket.co.uk/ Μου ήρθε γύρω στα 60 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (συγκεκριμένα με courier, διότι το airmail δεν εξασφαλίζει την παραλαβή ενώ έβγαινε και πανάκριβο. Ενώ αυτό στις 6 μέρες ήρθε, το παρέδωσε η ACS και μπορούσα να το τσεκάρω και online). Απλά αχτύπητο... Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #52 14-03-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Ακυρο! Φαινεται πραγματικα καταπληκτικο...Λεω να το παραγγειλω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 4feet Νεοφερμένο μέλος Η 4feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:46 Η 4feet έγραψε: #53 20-05-09 14:46 Είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να έχουμε οπτική επαφή με τα κακάκια και τα τσισάκια για να ξέρουμε αν όλα πάνε καλά.Με την αυτόματη τουαλέτα που θυμίζει ανθρώπινη , υποθέτω πως θα μας είναι άγνωστη η "ποιότητα της παραγωγής". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η elvenstar: #54 22-08-09 09:39 Επειδή κ εγώ το σιχαίνομαι αυτή τη διαδικασία, πραγματικά φαίνονται πολύ καλή λύση αυτές οι τουαλέτες. Θα υπάρχει άραγε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 06:18 Η yasmin1gr: #55 13-11-09 06:18 https://www.littermaidstore.com/product_detail.asp?HDR=LITTMEGA&T1=LIT+LME9250-1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #56 13-11-09 12:06 Δεν το στελνουν Ελλαδα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki20271 Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 16:24 Η nenaki20271: #57 12-04-10 16:24 Αυτοματα δοχεια αμμου Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΩΛΙΝΑ56817 Νεοφερμένο μέλος Η ΠΩΛΙΝΑ56817 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Η ΠΩΛΙΝΑ56817: #58 29-01-11 16:16 Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kalinaki Myrtle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστουμε mandeson...πως ειναι το ονομα του προιοντος? δεν το βρισκω στο site που εβαλες.... Click για ανάπτυξη... το βρηκα! Ακυρο! Φαινεται πραγματικα καταπληκτικο...Λεω να το παραγγειλω κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
4feet Νεοφερμένο μέλος Η 4feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:46 Η 4feet έγραψε: #53 20-05-09 14:46 Είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να έχουμε οπτική επαφή με τα κακάκια και τα τσισάκια για να ξέρουμε αν όλα πάνε καλά.Με την αυτόματη τουαλέτα που θυμίζει ανθρώπινη , υποθέτω πως θα μας είναι άγνωστη η "ποιότητα της παραγωγής". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η elvenstar: #54 22-08-09 09:39 Επειδή κ εγώ το σιχαίνομαι αυτή τη διαδικασία, πραγματικά φαίνονται πολύ καλή λύση αυτές οι τουαλέτες. Θα υπάρχει άραγε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 06:18 Η yasmin1gr: #55 13-11-09 06:18 https://www.littermaidstore.com/product_detail.asp?HDR=LITTMEGA&T1=LIT+LME9250-1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #56 13-11-09 12:06 Δεν το στελνουν Ελλαδα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki20271 Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 16:24 Η nenaki20271: #57 12-04-10 16:24 Αυτοματα δοχεια αμμου Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΩΛΙΝΑ56817 Νεοφερμένο μέλος Η ΠΩΛΙΝΑ56817 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Η ΠΩΛΙΝΑ56817: #58 29-01-11 16:16 Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kalinaki Myrtle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να έχουμε οπτική επαφή με τα κακάκια και τα τσισάκια για να ξέρουμε αν όλα πάνε καλά.Με την αυτόματη τουαλέτα που θυμίζει ανθρώπινη , υποθέτω πως θα μας είναι άγνωστη η "ποιότητα της παραγωγής". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η elvenstar: #54 22-08-09 09:39 Επειδή κ εγώ το σιχαίνομαι αυτή τη διαδικασία, πραγματικά φαίνονται πολύ καλή λύση αυτές οι τουαλέτες. Θα υπάρχει άραγε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 06:18 Η yasmin1gr: #55 13-11-09 06:18 https://www.littermaidstore.com/product_detail.asp?HDR=LITTMEGA&T1=LIT+LME9250-1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #56 13-11-09 12:06 Δεν το στελνουν Ελλαδα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki20271 Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 16:24 Η nenaki20271: #57 12-04-10 16:24 Αυτοματα δοχεια αμμου Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΩΛΙΝΑ56817 Νεοφερμένο μέλος Η ΠΩΛΙΝΑ56817 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Η ΠΩΛΙΝΑ56817: #58 29-01-11 16:16 Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kalinaki Myrtle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή κ εγώ το σιχαίνομαι αυτή τη διαδικασία, πραγματικά φαίνονται πολύ καλή λύση αυτές οι τουαλέτες. Θα υπάρχει άραγε αντιπρόσωπος στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr Περιβόητο μέλος Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 06:18 Η yasmin1gr: #55 13-11-09 06:18 https://www.littermaidstore.com/product_detail.asp?HDR=LITTMEGA&T1=LIT+LME9250-1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #56 13-11-09 12:06 Δεν το στελνουν Ελλαδα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki20271 Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 16:24 Η nenaki20271: #57 12-04-10 16:24 Αυτοματα δοχεια αμμου Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΩΛΙΝΑ56817 Νεοφερμένο μέλος Η ΠΩΛΙΝΑ56817 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Η ΠΩΛΙΝΑ56817: #58 29-01-11 16:16 Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kalinaki Myrtle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.littermaidstore.com/product_detail.asp?HDR=LITTMEGA&T1=LIT+LME9250-1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 12:06 Η moukelis έγραψε: #56 13-11-09 12:06 Δεν το στελνουν Ελλαδα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nenaki20271 Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 16:24 Η nenaki20271: #57 12-04-10 16:24 Αυτοματα δοχεια αμμου Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΩΛΙΝΑ56817 Νεοφερμένο μέλος Η ΠΩΛΙΝΑ56817 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Η ΠΩΛΙΝΑ56817: #58 29-01-11 16:16 Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kalinaki Myrtle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν το στελνουν Ελλαδα ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nenaki20271 Νεοφερμένο μέλος Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα. 12 Απριλίου 2010 στις 16:24 Η nenaki20271: #57 12-04-10 16:24 Αυτοματα δοχεια αμμου Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΩΛΙΝΑ56817 Νεοφερμένο μέλος Η ΠΩΛΙΝΑ56817 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Η ΠΩΛΙΝΑ56817: #58 29-01-11 16:16 Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kalinaki Myrtle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτοματα δοχεια αμμου Μηπως ξερετε αν στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμα τα αυτοματα δοχεια αμμου η μονο με παραγγελεια μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο?Ρωταω γιατι αν ειναι διαθεσιμα καπου εδω θα ηθελα να τα δω απο κοντα πριν παρω κατι..Ενω μεσω ιντερνετ δε λενε και πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠΩΛΙΝΑ56817 Νεοφερμένο μέλος Η ΠΩΛΙΝΑ56817 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:16 Η ΠΩΛΙΝΑ56817: #58 29-01-11 16:16 Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Και εγώ συχαίνομαι την διαδικασία του καθαρισμού της άμμου διότι έχω 3 γάτες οπότε καταλαβαίνεται τι παραγωγικότητα έχω! Που μπορώ να βρω κρυσταλλική άμμο?? Είναι ακριβή? γιατί χρειάζομαι μια σακούλα ανα 5 μέρες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alesa Νεοφερμένο μέλος Η Αλεξανδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 104 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2012 στις 11:02 Η alesa έγραψε: #59 14-08-12 11:02 Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειναι πανακριβες ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.