Αυτόματη ταΐστρα

Βάσια13859

Διακεκριμένο μέλος

Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα.
αχ έκανα χαζομάρα, πήρα μια μεγάλη ποτίστρα, από αυτή που βγάζει νερο σιγα σιγα αλλά δεν πήρα αυτό που κρατάει μεσα το νερό δηλαδή πήρα το πιατο και τη στήλη,τελικά είμαι ξανθιά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ έκανα χαζομάρα, πήρα μια μεγάλη ποτίστρα, από αυτή που βγάζει νερο σιγα σιγα αλλά δεν πήρα αυτό που κρατάει μεσα το νερό δηλαδή πήρα το πιατο και τη στήλη,τελικά είμαι ξανθιά!

Έλα! Πήρες "συντριβάνι"; Ποιό μοντέλο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ακριβώς του λείπει? μήπως πηρες για ξηρή τροφή? ξέρεις δεν εχουν μεγαλη διαφορά..μόνο στην εξοδο δηλαδή της ξηρής τροφής ειναι μεγαλύτερη απο αυτή του νερού...αν το πηρες συσκευασμένο, αν το πας πίσω...

όχι είναι για νερό!το πήρα απο το carefour την προηγούμενη φορα που κατέβηκα και τωρα το ανέβασα και το είδα, λειπει αυτό ενδιάμεσα που σταματάει το νερο!τώρα δεν έχω και απόδειξη σιγά μην μου δώσουν το εξάρτημα τώρα!σνιφ τσαμπα τα λεφτά!και τώρα το χρησιμοποιει σαν πισίνα μπαινει όλη μεσα:)

όχι είναι για νερό!το πήρα απο το carefour την προηγούμενη φορα που κατέβηκα και τωρα το ανέβασα και το είδα, λειπει αυτό ενδιάμεσα που σταματάει το νερο!τώρα δεν έχω και απόδειξη σιγά μην μου δώσουν το εξάρτημα τώρα!σνιφ τσαμπα τα λεφτά!και τώρα το χρησιμοποιει σαν πισίνα μπαινει όλη μεσα:)
Το καλοκαίρι με τις ζεστές θα το αξιοποιήσεις μια χαρά:D!!

Βάσια δεν μου στελνεις μια φωτο απο τη ποτίστρα? μπορω αν το δω στο carefour να ''κάνω'' κάτι! μην το πεις πουθενα όμως...

th_DSCN0416.jpg
th_DSCN0417.jpg
κοίτα, αυτή είναι και η Αθηνά βάζει το πόδι και την τραβάει, γι αυτό ήθελα να είναι βαριά!λείπει το ενδιάμεσο στα 2

th_DSCN0416.jpg
th_DSCN0417.jpg
κοίτα, αυτή είναι και η Αθηνά βάζει το πόδι και την τραβάει, γι αυτό ήθελα να είναι βαριά!λείπει το ενδιάμεσο στα 2

Βάσια, αυτό δε μου φαίνεται ποτίστρα...:hmm:Για κροκέτες είναι:confused: Όσες "ποτίστρες" έψαξα και είδα στο Ίντερνετ, είναι αλλιώς:hmm:

Βάσια, αυτό δε μου φαίνεται ποτίστρα...:hmm:Για κροκέτες είναι:confused: Όσες "ποτίστρες" έψαξα και είδα στο Ίντερνετ, είναι αλλιώς:hmm:

ωχ χαζομάρα!λες?μου φάνηκε σαν αυτή της Γιούλης!συμπεθέρα που την πήρες εσύ?να πάρω κι εγώ, αν βάλω κροκέτα σε αυτή θα την φαει όλη θα σκάσει!

Αυτο καλες μου ειναι ταιστρα!!!!
η ταιστρες παντα ειναι σαν ταπερ με καπακι απο πανω και οι ποτιστρες ειναι ...σαν να εχουμε βαλει αναποδα ενα μπουκαλι νερο... :P

καλα μην βαράτε μπερδεύτηκα η γυναίκα, με τα πιατάκια τις είχε και πηρα μια!

αν βάλω κροκέτα σε αυτή θα την φαει όλη θα σκάσει!

:lol::lol::lol::lol::lol: ε, όχι πια! Δε φαντάζομαι αν το γεμίσεις μέχρι επάνω να κάτσει να τις φάει όλες σε μια μέρα! Για δοκίμασε. Το πολύ πολύ να "σκάσει" στο φαί τη μια μέρα και την άλλη να μην φάει καθόλου;)

Δεν της το ειπα και εγω?? :happy: αλλά ετσι ειναι στα σουπερ μαρκετ τις βγαζουν απο τη αρχικη τους συσκευασία και δεν μπορείς να δεις κ την εικόνα στο κουτί :/:

Εχω πάρει και για κροκέτες και για νερό...οι κροκέτες που μενουν κάτω στο πιατάκι δεν ειναι σε μεγάλη ποσότητα, δεν μπορεί δηλαδή να σκασει απο το φαι..πέφτουν σε μικρή ποσότητα, οκ?

είστε σίγουροι δηλαδή ειναι ταίστρα?αποκλείεται να τη γεμίσω φαί, η Αθηνά τρώει συγκεκριμένη ποσότητα συγκεκριμένες ώρες, είμαστε γάτες μοντέλο χιχι

Εχω πάρει και για κροκέτες και για νερό...οι κροκέτες που μενουν κάτω στο πιατάκι δεν ειναι σε μεγάλη ποσότητα, δεν μπορεί δηλαδή να σκασει απο το φαι..πέφτουν σε μικρή ποσότητα, οκ?

λάθος καταλάβατε αν βάλω σε αυτό θα γεμίσει όλο το πιατο κροκέτα!είναι μεγάλο για αυτή!μήπως είναι για σκύλο, αλλιως δεν πέφτουν λίγο!

ωχ χαζομάρα!λες?μου φάνηκε σαν αυτή της Γιούλης!συμπεθέρα που την πήρες εσύ?να πάρω κι εγώ, αν βάλω κροκέτα σε αυτή θα την φαει όλη θα σκάσει!
Από το pet stop... Θέλεις να σου πάρω?

πες μου ποιο και θα παρω εγώ μωρε, ή αν ειναι θα το κανονίσουμε το Πασχα όταν έρθω κάποια φορά σε σένα πάμε μαζί, δεν είναι επείγον!ευχαριστώ πάντως!

λάθος καταλάβατε αν βάλω σε αυτό θα γεμίσει όλο το πιατο κροκέτα!είναι μεγάλο για αυτή!μήπως είναι για σκύλο, αλλιως δεν πέφτουν λίγο!

Ναι, μπορεί να είναι για σκύλο

Λείπω πολλές ώρες από το σπίτι και μπορεί κάποιες φορές να φύγω και να γυρίσω την επόμενη ημέρα.
Έτσι λοιπόν αφήνω στηη γατούλα μου ένα μπωλ με αρκετή ξηρα τροφή (δεν τρώει και τίποτα άλλο) έτσι ώστε να μη ξεμέινει.
Προφανώς έτσι τρώει όποτε και όσο θέλει με αποτέλεσμα να είναι χοντρούλα και λάιμαργη.
Έχω δει στο ίντερνετ ένα μηχάνημα με δοχείο αποθήκευσης που παρέχει στη γάτα όση τροφή και όσες φορές τη μέρα ανάλογα με το πως το ρυθμίζουμε.
Τι μου προτείνετε? Να το πάρω? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν σε βολευει...Γιατι δεν της βαζει μονο δυο γευματα;Δηλαδη αν πρεπει να φαει 50 γραμμαρια,να της βαζεις 25 οταν φευγεις και αλλα 25 οταν επιστρεφεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί μπορεί να φύγω για δουλειά το πρωί, και μετά να πάω να κοιμηθω σε καμιά φίλη και την άλλη μέρα πάλι δουλειά και να γυρίσω σε 2 μέρες σπίτι. Δουλεύω μακριά και καμιά φορά κοιμάμαι αλλού για να ελαττώνω αποστάσεις :(
Απλά δεν το πουλάνε εδώ και σκέφτηκα μήπως υπάρχει λόγος..:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back