Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
αχ έκανα χαζομάρα, πήρα μια μεγάλη ποτίστρα, από αυτή που βγάζει νερο σιγα σιγα αλλά δεν πήρα αυτό που κρατάει μεσα το νερό δηλαδή πήρα το πιατο και τη στήλη,τελικά είμαι ξανθιά!
Έλα! Πήρες "συντριβάνι"; Ποιό μοντέλο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Τι ακριβώς του λείπει? μήπως πηρες για ξηρή τροφή? ξέρεις δεν εχουν μεγαλη διαφορά..μόνο στην εξοδο δηλαδή της ξηρής τροφής ειναι μεγαλύτερη απο αυτή του νερού...αν το πηρες συσκευασμένο, αν το πας πίσω...αχ έκανα χαζομάρα, πήρα μια μεγάλη ποτίστρα, από αυτή που βγάζει νερο σιγα σιγα αλλά δεν πήρα αυτό που κρατάει μεσα το νερό δηλαδή πήρα το πιατο και τη στήλη,τελικά είμαι ξανθιά!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Το καλοκαίρι με τις ζεστές θα το αξιοποιήσεις μια χαράόχι είναι για νερό!το πήρα απο το carefour την προηγούμενη φορα που κατέβηκα και τωρα το ανέβασα και το είδα, λειπει αυτό ενδιάμεσα που σταματάει το νερο!τώρα δεν έχω και απόδειξη σιγά μην μου δώσουν το εξάρτημα τώρα!σνιφ τσαμπα τα λεφτά!και τώρα το χρησιμοποιει σαν πισίνα μπαινει όλη μεσα![]()
!!Βάσια δεν μου στελνεις μια φωτο απο τη ποτίστρα? μπορω αν το δω στο carefour να ''κάνω'' κάτι! μην το πεις πουθενα όμως...
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
κοίτα, αυτή είναι και η Αθηνά βάζει το πόδι και την τραβάει, γι αυτό ήθελα να είναι βαριά!λείπει το ενδιάμεσο στα 2![]()
Βάσια, αυτό δε μου φαίνεται ποτίστρα...
Για κροκέτες είναι
Όσες "ποτίστρες" έψαξα και είδα στο Ίντερνετ, είναι αλλιώς
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια, αυτό δε μου φαίνεται ποτίστρα...Για κροκέτες είναι
![]()
ωχ χαζομάρα!λες?μου φάνηκε σαν αυτή της Γιούλης!συμπεθέρα που την πήρες εσύ?να πάρω κι εγώ, αν βάλω κροκέτα σε αυτή θα την φαει όλη θα σκάσει!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
η ταιστρες παντα ειναι σαν ταπερ με καπακι απο πανω και οι ποτιστρες ειναι ...σαν να εχουμε βαλει αναποδα ενα μπουκαλι νερο...

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
αν βάλω κροκέτα σε αυτή θα την φαει όλη θα σκάσει!

ε, όχι πια! Δε φαντάζομαι αν το γεμίσεις μέχρι επάνω να κάτσει να τις φάει όλες σε μια μέρα! Για δοκίμασε. Το πολύ πολύ να "σκάσει" στο φαί τη μια μέρα και την άλλη να μην φάει καθόλου
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Δεν της το ειπα και εγω??Βάσια, αυτό δε μου φαίνεται ποτίστρα...Για κροκέτες είναι
![]()
αλλά ετσι ειναι στα σουπερ μαρκετ τις βγαζουν απο τη αρχικη τους συσκευασία και δεν μπορείς να δεις κ την εικόνα στο κουτί 
Εχω πάρει και για κροκέτες και για νερό...οι κροκέτες που μενουν κάτω στο πιατάκι δεν ειναι σε μεγάλη ποσότητα, δεν μπορεί δηλαδή να σκασει απο το φαι..πέφτουν σε μικρή ποσότητα, οκ?
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Εχω πάρει και για κροκέτες και για νερό...οι κροκέτες που μενουν κάτω στο πιατάκι δεν ειναι σε μεγάλη ποσότητα, δεν μπορεί δηλαδή να σκασει απο το φαι..πέφτουν σε μικρή ποσότητα, οκ?
λάθος καταλάβατε αν βάλω σε αυτό θα γεμίσει όλο το πιατο κροκέτα!είναι μεγάλο για αυτή!μήπως είναι για σκύλο, αλλιως δεν πέφτουν λίγο!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Από το pet stop... Θέλεις να σου πάρω?ωχ χαζομάρα!λες?μου φάνηκε σαν αυτή της Γιούλης!συμπεθέρα που την πήρες εσύ?να πάρω κι εγώ, αν βάλω κροκέτα σε αυτή θα την φαει όλη θα σκάσει!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
λάθος καταλάβατε αν βάλω σε αυτό θα γεμίσει όλο το πιατο κροκέτα!είναι μεγάλο για αυτή!μήπως είναι για σκύλο, αλλιως δεν πέφτουν λίγο!
Ναι, μπορεί να είναι για σκύλο
vickytzo
Νεοφερμένο μέλος
Έτσι λοιπόν αφήνω στηη γατούλα μου ένα μπωλ με αρκετή ξηρα τροφή (δεν τρώει και τίποτα άλλο) έτσι ώστε να μη ξεμέινει.
Προφανώς έτσι τρώει όποτε και όσο θέλει με αποτέλεσμα να είναι χοντρούλα και λάιμαργη.
Έχω δει στο ίντερνετ ένα μηχάνημα με δοχείο αποθήκευσης που παρέχει στη γάτα όση τροφή και όσες φορές τη μέρα ανάλογα με το πως το ρυθμίζουμε.
Τι μου προτείνετε? Να το πάρω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickytzo
Νεοφερμένο μέλος
Απλά δεν το πουλάνε εδώ και σκέφτηκα μήπως υπάρχει λόγος..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool