Πλέον δοκιμασμένη και σε περίοδο απουσίας μου!
Ακριβώς την ίδια λογική με την Alcyone έχω κι εγώ σε ότι αγοράζω. Προτιμώ να δώσω πολλά χρήματα αλλά να είναι ποιοτικό το αντικείμενο, σε βάθος χρόνου θα κάνεις απόσβεση.
Pros:
1) Ο γάτος μου είναι φαταούλης άρα κάνει τα πάντα να ανοίξει το καπάκι από μόνος του. Δεν το έχει καταφέρει και το πλαστικό φαίνεται αρκετά δυνατό και δεν σπάει.
2) Ο προγραμματισμός είναι αρκετά εύκολος. Συνήθως του βάζω 4*μισή ημερίσια μερίδα,12h (2 ημέρες) ή 4*ολόκληρη ημ. μερίδα,24h (4 ημέρες). Έτσι αποφεύγω σε περίοδο απουσίας λίγων ημερών να φάει πολλή τροφή σε λίγη ώρα.
3) Μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίες με χαμηλή κατανάλωση, κρατάει πολύ, έχει και ένδειξη πότε τελείωνουν άρα δεν παίζει να σε "αφήσει" στα μισά.
Cons:
1) Θα ήθελα να είχε περισσότερα μπολάκια, 6 ας πούμε αλλά οκ την κάνει τη δουλειά του.
2) Θα μπορούσε να είναι χαμηλότερη η τιμή του. Στο εξωτερικό είναι 20€ πιο κάτω.
Όσοι απουσιάζουν ολιγοήμερα (πχ για σαββατοκύριακα είναι ιδανοκότατο) και το γατάκι τους δεν κοντρολάρεται και είναι λαίμαργο, την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Επόμενο step είναι να μαζέψω λίγα λεφτάκια για να του πάρω και αυτόματη ταίστρα-συντριβάνι (άτιμε, βασιλιά σε έχω...!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.