Αυτός είναι γιατρός...!

BERLA

Νεοφερμένο μέλος

Η BERLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα.
Γεία σε όλους σας,
είμαι πολύ καιρό μέλος σε αυτό το υπέροχο site που με έκανε να μάθω πράγματα για τις γάτες που εώς τώρα δεν ήξερα.
Στέλνω αυτό το μήνυμα γιατί θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την σημερινή μου εμπειρία στο ιατρείο Αίλουρος γιατο οποίο έμαθα απο εδώ. Ο ενθουσιασμός μου είναι μεγάλος,μετά απο χρόνια επιτέλους βρήκα και ένα πραγματικά καλό, έμπειρο γιατρό που αγάπάει πολύ αυτό που κάνει.
Έχω άσχημες εμπειρίες με άλλους γιατρούς που ήτανε και η αιτία να χάσω εώς τώρα δύο απο τις γατούλες μου.
Συνχαρητήρια πολλά σε αυτό το υπέροχο ιατρείο:up:
Επίσης θέλω να πώ ένα μεγάλο μπράβο σε όλλους εσάς που κάνετε μεγάλο αγώνα για να σώσετε και να βρείτε σπίτι σε αδέσποτες γατούλες!Πραγματικά σας θαυμάζω.
Και εγώ την μία απο τις τρείς μου γατούλες την βρήκα πεταμένη σε ένα οικόπεδο ανάμεσα σε σπασμένα γυαλιά.Τελικά μερικοί άνθρωποι είναι εντελώς ανεγκέφαλοι:down: .
Ευτυχώς που υπάρχουμε και εμείς.
Αυτή είναι η γατούλα που λατρεύω και ζώ τώρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCF0470.jpg
    DSCF0470.jpg
    556,9 KB · Εμφανίσεις: 86
Kαλώς μας ήρθατε και εσύ και η ομορφη ψιψίνα σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς σας βρήκα όλους σας...:D

καλως ηρθατε καλη διαμονη κ ευχαριστη

Καλως ορισατε κι απο εμενα
:) :) :)

Καλώς ήρθατε κι εσύ και η γατούλα σου! Η οποία είναι μια κούκλα και πολύ τυχερή που τη βρήκες φυσικά!

Καλώς ήρθατε και από μένα:) !!! Εσύ και η πανέμορφη γατούλα σου...
Και εγώ πάντως το ίδιο έπαθα με τον Αίλουρο.. Έμαθα από εδώ και αποφάσισα να πάω και ενθουσιάστηκα!!!:up:

καλώς τες!!!:up: :up: :up:

Καλώς ήρθατε και οι δυό σας! :up:

Καλώς ήρθατε εσύ και η μπέμπα σου.:happy:

Είστε τυχεροί στην Αθήνα που υπάρχει ιατρείο σαν τον Αιλουρο. Δε ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο εδώ στη Θεσσαλονίκη, είναι δύσκολο να βρεις κάποιο γιατρο που να ειναι καλός και να μη κοιτάει μόνο το κέρδος. Την πρώτη φορά που βρήκα τη γάτα ήταν πολύ χτηπημένη και πήγαμε στον κτηνίατρο της φίλης μου. Αυτός ήταν ένας ελεϊνος τύπος που το μόνο που τον ενδίεφερε ήταν το κέρδος. :down:
Τελοσπάντων, δεν ήμουν οικονομικά καλά εκείνη την περίοδο, και του το είπα. Εκείνος εξέτασε τη γάτα, (ήταν πολύ χτυπημενη) και επειδή η φίλη μου έλεγε πως αν είναι χτυπημένη δε θα μ' αφήσει να τη πάρω (εννοούσε πως θα την επαιρνε αυτή μεχρι να γίνει καλά και θα μου την επέστρεφε μετά γιατί δεν ήξερα τιποτα από γάτες),
τελοσπάντων ο κτηνίατρος μας απέκρυψε πως ήταν χτυπημένη, είχε σπάσει το ποδάράκι της και είχε κολλήσει αλλού, γι' αυτό δε το πατούσε καλά. Το βλέπαμε αλλά μας είπε οτι ήταν ο.κ., το ίδιο βράδυ κατουρούσε αίμα επάνω της και αυτός το μόνο που μας είπε ήταν ότι η ουρά της είχε θλάση.!
Με φόρτωσε και ένα σωρό πράγματα που τα έλεγε απαραίτητα, αλλά δεν ήταν, π.χ. την πιο ακριβή τροφή της pourina που δε μπορουσε να φάει ευκολα γιατί ήταν μικρό και δεν είχε ακόμα όλα τα δόντια, κάτι κουπάκια νίκελ για το φαϊ της (θα μπορούσε να βολευτεί με ένα πιατάκι και μετά θα της έπαιρνα αυτό που ήθελα). Παιδιά πραγματικά ανοιξε τη σακούλα και τα έβαλε μέσα χωρίς να ρωτήσει.
Το αποτέλεσμα ήταν 60 ευρώ αν θυμάμαι καλά από τα οποία τα μισά τα πλήρωσε η φίλη μου (υποχρεωθηκα και σ' αυτήν απο τις βλακείες του γιατρού) και η γάτα που ήταν χτυπημένη και δε μας το είπε γιατί υποτείθεται όπως κατάλαβε αυτός ότι δε θα την επαιρνα.
Τώρα την πηγαίνω σε έναν γιατρό κοντά στο σπίτι μου, που εντάξει θεωρώ ότι είναι καλός,έχω ακούσει και καλά και κακά λόγια. Απλά όποτε κάνω κάποια ερώτηση που ξεφεύγει αισθάνομαι ηλίθια. :/:
Απλά θέλει πολύ προσοχή στους κτηνίατρους, και στην επιλογή τους, να μη πέσουμε σε επαγγελματίες που μας εκμεταλεύονται.

καλωσηρθατε εσυ και η γατουλα σου!!:up: :happy: :) ομως να κανω μια ερωτηση εχει κατι το ματακι της ή ετσι φαινεται στη φωτογραφια;:hmm:

Eσαι τυχερη που βρικες εστω και αργα τον Αιλουρο και βοηθησε την γατουλα σου.Καλως ηρθες!

Όχι δεν έχει κάτι το ματάκι της απλά το κλείνει με νάζι...
Να πώ κιόλας ότι δεν είναι αυτή η γατούλα που βρήκα στα γυαλιά αλλά η Kandy μου που δεν είναι πια στην ζωή και η αιτία είναι ένας πολύ άσχετος γιατρός ο οποίος της δημιούργησε καρκίνο απο εμβόλια προσωρινής στείρωσης που είχε κάνει και που εγώ δεν είχα ιδέα ότι πρέπει να αποφεύγετε ακόμα και το ένα.
Τότε δεν γνώριζα και πολλά και ακόμα νιώθω τύψεις που την πήγαινα εκεί.Πριν φύγει απο την ζωή γέννησε μόνο ένα γατάκι το οποίο μάλλον κληρονόμησε τον καρκίνο και πέθανε τον περασμένο απρίλιο μετά απο πολλές ενχειρήσεις.
Βέβαια είχα ακούσει και διάφορα άλλα κουφά απο το στόμα του, που θέλω σελίδες να τα γράψω...
Αυτό το ιατρείο είναι ακόμα ανοιχτό, όποιος μένει νότια προάστια Δάφνη με Αγ. Δημήτριο και θέλει να μάθει ποιός είναι ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα γιατί δεν νομίζω ότι είναι ωραίο να το γράψω.
Ευχαριστώ και πάλι για τα καλοσωρίσματα:rolleyes:

Καλως όρισες με τη γατούλα σου κι από μένα. Τον καλό "Αίλουρο" τον πέρνω κι εγώ τηλέφωνο από Θεσσαλονίκη όποτε χρειάζεται. Δυστυχώς εδώ δεν έχω εντοπίσει κάποιον τόσο καλό και προπάντων οργανωμένο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back