"Αυτό μπορεί να κάνει η δύναμη της θέλησης"

julia

Διακεκριμένο μέλος

Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
"Οι πόρτες θα είναι πάντα ανοικτές για εκείνους που πιστεύουν στον εαυτό τους, που δεν μεμψιμοιρούν και δεν καταριούνται τη μοίρα τους.

Η δύναμη της θέλησης ενός σκύλου που έχασε τα δύο του πόδια εξαιτίας της μοχθηρία, αλλά και δειλίας του ανθρώπου... Δείτε το βίντεο (πηγη troctiko)

https://www.youtube.com/watch?v=odWg1dUWCaA

(ευτυχώς που είμαι σπίτι....:cry::cry::inlove::inlove:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    18,1 KB · Εμφανίσεις: 60
  • 8.jpg
    8.jpg
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 54
  • 9.jpg
    9.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 53
Ακόμα ΠΙΟ απίστευτο βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=TOcLfrGp3-c&feature=related

Ευτυχώς, γιατί η Ευθανασία στην Ελλάδα θα ήταν σίγουρη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψυχούλες μου! :(

Αχ !!!! μωρέ και εμείς τα έχουμε όλα και γκρινιάζουμε:mad:

Είναι συγκλονιστικό,με έχει επηρεάσει πάρα πολύ...! Ειδικά ο πρώτος σκύλος...περπατάει στα 2 σαν άνθρωπος...
Δεν έχω λόγια...απλά :up: γιατί αυτό πάει να πει θέληση για ζωή!

με καλυψες αλλα επισης συγχαρητηρια στην οικογενεια του πρωτου σκυλακου που τον υιοθετησαν κ του προσφεραν μια ευτυχισμενη ζωη..αυτα πρεπει να γινουν παραδειγμα προς μιμηση στη χωρα μας.....

μπραβο ψυχαρες μου.μπραβο και στους ανθρωπους που τα φροντιζουν.εμεινα με το στομα ανοιχτο και τα ματια με δακρυ συγκινησης και χαρας.:up::up::up:αυτα να τα βλεπουν καποιοι που καταδικαζουν χωρις σκεψη(γιατι που μυαλο για να σκεφτουν) τα ζωακια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back